Jeg havde booket et værelse hos Zleep Hotel Copenhagen Arena denne weekend. Hotelværelse viste sig efter en solskinsdag at være helt forfærdelig varmt. Der var ingen aircondition, og der var kun mul... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zleep Hotels, Kolding. 5 stjerner for flot service hele vejen igennem. Vi havde booked 2 overnatninger, men grundet sygdom besluttede vi at tage hjem en dag tidligere. Uopfordret vi fik refunderet 1... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hotellet (Køge) var en stor byggeplads. Der er intet personale når man ankommer. Man tjekker ind på en automat. Der lugter af afløb/kloak på gangene og værelser. Der er VIRKELIG SLIDT og ulække... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zleep hotel Kolding Vi har haft en enkelt overnatning. Fine værelser, gav 700 for et dobbeltværelse med morgenmad. Ikke opdateret siden starten 90'erne vil jeg tro ift indretning osv. Toil... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Velkommen til Zleep Hotels – en prisvenlig hotelkæde med et solidt udvalg af kvalitetsservices. Vores danske rødder og værdisæt afspejler sig i vores måde at drifte hoteller på. Derfor vil du altid opleve at god service, kvalitet og skandinavisk design går hånd i hånd på vores hoteller, og dét uanset hvilket land du besøger os i. Vi tilbyder kvalitetsovernatninger til attraktive priser. På værelset kan du slappe af og samle energi til en ny dag. Her finder du blandt andet en seng af høj kvalitet, gratis WiFi og et fladskærms tv. I loungeområderne kan du nyde den hyggelige atmosfære med receptionens summen i baggrunden. Vi tilbyder et udvalg af både kolde og varme forfriskninger samt lidt til den lette sult. Hvad end du rejser med familien på weekendtur, er på forretningsrejse eller blot har brug for en enkel og hurtig overnatning vil Zleep Hotels altid være det bedste og ikke mindst prisbevidste valg.
Dalbergstrøget 5, 1., 2630, Taastrup, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
PAS PÅ!!
Zleep hotel arbejder sammen med en tredjepartsplatform, som gør at når du TROR du booket direkte på deres hjemmeside- så bliver du misledt over på en tredjepartsplatform, uden du overhovedet har nogen ide om det!
Ikke nok med de ligger ugennemsigtige gebyrer på- så oplevede jeg også at selvom jeg IKKE godkendte min første booking, fordi jeg blev så forvirret over de gebyrer- men først godkendt anden gang jeg prøvede- så bookede den min overnatning dobbelt i deres system.
Jeg er nu blevet trukket dobbelt for min ene overnatning, selvom receptionsmedarbejderen sagde til mig at selvfølgelig ville jeg ikke blive det.
Nu har jeg brugt så meget tid, og ringet og ringet- og de bliver bare ved med at sende mig rundt i systemet. Sikkert for at gøre mig træt.
Zleep hotel påstår de intet kan gøre. Fordi det er gennem en tredjeparts platform… og de fortæller mig hele tiden ny navne på den platform. Så hedder det hotelbeds (som jeg ingen mails har fået fra) så hedder det hotelvalues, (en hurtig søgning på Google viser det er et firma der snyder MANGE) så hedder det guestreservations@zlepplyngby (som du så selv skal kunne regne ud IKKE er dem officielt med en tredjepart). kært barn har mange navne men fællesnævneren er at der ingen kontakter der, eller nogen der svarer og Zleep hotel kan åbenbart intet gøre.. udover selvfølgelig at tage pengene fra dobbeltbookingen! Lige den del kan de godt finde ud af.
At et hotel i Danmark snyder folk på den her måde - det havde jeg ikke regnet med.
Pas på derude. Find et andet hotel!!!
Du opdager ikke at du bliver sendt på en tredjepartsplatform gennem deres officielle hjemmeside. Det er total ugennemskueligt. Men det er selvfølgelig også meningen, når man gerne vil snyde folk.
En hurtig overnatning efter en fest er nu blevet et mareridt.
Jeg leder stadig efter en kontakt på en ansvarshavende! Den er heller ikke så nem at finde frem til.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Min mand bookede et værelse hos Zleep hotel Skejby, til en overnatning efter en operation. Han ankommer ca 13.15 i en skidt tilstand efter operationen med forbinding på øjet og spørger om det er muligt at få værelset nu, normal check in er kl. 14.
Personalet svarer at det vil koste kr 200,- ekstra, hvilket er et meget højt beløb for tre kvarter, også set i forhold til prisen for værelset, men der er ingen fleksibilitet her.
Kl 13.40 ankommer to håndværkere som bliver checket ind med det samme….
Måske personalet skulle overveje deres prioriteringer og om det virkelig er fair at skulle betale så højt et beløb for 3 kvarter, specielt når kunden har brug for at ligge ned hurtigt pga sin tilstand, men håndværkere kan godt checke ind 20 minutter før tid?
Men sådan er hotellets politik var svaret..
Rigtig trist at pengebegær har så høj prioritet frem for en god service, der kun er forundt nogle og ikke andre
Tak for response Bianca, jeg har dog ikke modtaget en mail fra dig.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Ja,det var den sidste gang vi kom der. Det var utroligt skuffende hele vejen igennem. Værelset var monsterlille med en trekvart seng, som stod op ad væggen, således at den ene skulle kravle i seng fra enden af sengen. Fjernsynet var placeret, så man skulle sidde på sengekanten for at se TV. Badeværelsegulvet sejlede overalt, men det er jo forståeligt med den smule plads. Dernæst morgenmadsbuffeten. Rundstykkerne var til at ødelægge tænderne på. De 3 skiver ost der stod på køl havde stået meget længe. Og der var slet ikke et ordentlig flow. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Vi prøver Absalon næste gang.

Zleep Køge:
Det mest slidte og beskidte hotel jeg nogensinde har været på. Vi havde booket to værelser. Det ene var dyrere end det andet på trods af de var identiske. Jeg er glad for vi ikke havde bestilt morgenmad der med det hygiejneniveau.

Odpowiedź od Zleep Hotels
I morgenmads buffeten er der mix af musik og fjernsyn samtidig, det giver noget forvirring.
Maden er super godt👍
Super smilende personale.

Odpowiedź od Zleep Hotels
So happy with our stay. Me and my husband was welcomed by the staff. They were so nice to talk to. The rooms were clean and the breakfast was very good. Didn’t wanna leave.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Jeg booket ind i Zleep Hotel Hillerød og skulle enlig sove derover for en af de bedste begivenheder for mit liv. Jeg ankommer natten til den 29.06.24 mellem 00:00 til 01:00. Jeg checker ind ved maskinen, intet der. Jeg blev underende over, hvor jeg kunne parkere min bil, så jeg ringet ved klokken ved siden af maskinen. En herrer fortæller mig at jeg sagtens kunne parkere ved parkeringshuset nedenunder og jeg spørger om det 3 gange om han er sikker på det. Morgen dagen efter går jeg ned til receptionen og efterspørger om det, der bliver sagt det er det forkerte og det er længere nede 500m væk fra hotellet og betalte 125kr for dagen. Jeg kører bilen ud af parkeringshuset jf. de instrukser som jeg fik fra receptionen, så parkerer jeg bilen der hvor den skal parkeres. Efter ca. 10 dage får jeg en bøde for den nat som jeg havde parkeret, hvor der stod "Du har parkeret uden at betale" Absolut uacceptabelt, for at undgå hovedepinden og processen betalte jeg bøden som jeg selv har fået.
Jeg syntes virkelig at i skulle lære at kommunikere korrekt i røret for jeres kunder. Det er virkelig sidste gang jeg bruger jer det 100% - Helt klart ingen anbefaling herfra...

Odpowiedź od Zleep Hotels
Super dejligt sted. Der er styr på alt. Det er let med parkeringen og Super dejlige værelser. Man ligger så dejligt i deres senge og der er ikke vandbesparer på i bruseren så man kan få sig ordentligt vasket. Morgenmaden er helt ekspetionelt. Kan kun anbefale dette sted

Odpowiedź od Zleep Hotels
Jeg er glad for Zleep Hotels men kan IKKE forstå, at man vil samarbejde med Hotelbeds. Jeg har haft samme problem som jeg kan se, at andre anmeldere har: Man ser én pris men får hævet et meget højere beløb. Jeg booker normalt ikke via agenter. Jeg troede også, jeg havde booket direkte via hotellet, men var åbenbart blevet ledt over til hotelbeds..... Zleeps kundeservice kan/vil ikke hjælpe og lægger alt over på hotelbeds - som jeg kan se giver problemer igen og igen for kunder. Man kan nemlig ikke finde frem til hotelbeds - og Zleep vil ikke hjælpe. Zleep Hotels er fine gode hoteller, så jeg forstår virkelig ikke, at man vil give kunderne en dårlig oplevelse ved at have så elendige "samarbejdspartnere".

Odpowiedź od Zleep Hotels
Vi var til Cirkusrevy den 8. Juni 2024 og havde valgt at bo hos ZlepHotels i Lyngby - helt igennem en fin oplevelse - pænt nyt hotel - pæne værelser faktisk rigtig lækkert og en god vandretur fra Dyrehavsbakken - og med en beliggenhed lige ved motorvejen - blev hele pakken en perfekt oplevelse - tak for det 🎁🇩🇰☀️

Odpowiedź od Zleep Hotels
Jeg boede 2 dage i Zleep Aalborg på forretningsrejse, og det kan anbefales. Det ligger lige ved banegården og er med en dejlig morgenmadbuffet

Odpowiedź od Zleep Hotels
Står i Kastrup lufthavn (vores flyvetur var i fare for at blive udsat til næste dag, men det blev i stedet 6 timer senere) og booker på dansk hjemmeside hotelværelse til 1.390 DKR, men da jeg skal klikke på knappen står det på engelsk og prisen er pludselig steget til DKR 2.194,54.
Cirka to timer senere står jeg på hotellet for at aflyse min bestilling, hvilket ikke er noget problem får jeg at vide, og pengene vil komme tilbage inden 5 dage.
Men efter vores ferie ser jeg at pengene ikke er kommet tilbage.
Ringer til kundeservice som siger jeg har bestilt via international booking-system! og jeg skal kontakte dem. Og det er svært. Finder to udenlandske tlf. nr. men ingen af dem virker, men finder da en e-mail support (engelsk), som jeg skriver til den 22. maj. men her den 5. juni har jeg stadigvæk ikke hørt noget.
Jeg er meget skuffet over slet ikke at få respons...

Odpowiedź od Zleep Hotels
Ringede i god tid for at annulere mit ophold pga sygdom. Jeg havde så booket et værelse som ikke kunne afbestilles. Har dog aldrig oplevet, især når man ringer i så god tid, at det ikke har kunne lade sig gøre alligevel.
At man ikke kan være bare en smule fleksibel er mig en gåde!

Zleep Hotel Horsens.
Dejligt hotel! 👍🏼
Lækkert design! 👍🏼
Sødt personale!👍🏼
Lækker morgenmad!👍🏼
Bæredygtigt!👍🏼
Ladestandere lige udenfor af enhver art! 👍🏼👍🏼
Prøv det!😍
Vi kommer helt sikkert igen!☀️👍🏼😍

Odpowiedź od Zleep Hotels
Dirtiest, grungiest and worst hotel in the city. Moldy shower, stained carpet, trash, outlets in room and bathroom do not work, stained lampshade.
Staff unwilling to change rooms or accommodate with something less dirty and working outlets.
Was a 3.8 on trip masters. Would give a 0 if that was an option. Not much better than sleeping in the street.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Jeg bookede et værelse på Zleep Hotel i Århus via en hjemmeside, hvor prisen var annonceret til 665,- kr. for en nat. Men da jeg skulle betale løb der lige knap 400 kr. på i afgifter. Det viste sig, at hjemmesiden tilhørte en agent "Hotelbeds". Selvom jeg mente at have annuleret bestillingen, har de hævet 1.053,35 kr. på min konto. Zleeps Hotels A/S i Tåstrup siger bare, at det kan vi ikke hjælpe mig med!!!

Odpowiedź od Zleep Hotels
Hotellet som sådan rent og pænt, men helt igennem et discounthotel. F.eks. er der på værelset ikke andet end en seng og en stol og tre papbægere. Latterlig høj pris for sådan en overnatning.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Jeg havde sammen med en veninde 2 overnatninger på sleep hotel og vi var meget tilfredse med hotellets service. Hotellet var pænt rent og personalet var super søde. Det var også et pænt hotel til billige penge og morgenmaden var ok til prisen og ost , smør osv stod i køleskab , hvilket også var rigtig godt:-)

Odpowiedź od Zleep Hotels
Min datter og jeg havde booket nat på Zleep Hotel Copenhagen Arena. Vi skulle til koncert i Royal Arena. Vi kommer til at gøre det hver gang vi skal i Royal Arena, det at vi kunne gå fra Koncerten og stadig hygge os omkring vores oplevelse og ikke skulle sidde i kø for at komme ud fra Royal Arena p-hus, ikke stå i kø ved metroen var alt værd.
At Hotellet så også var skønt, rar person hjalp med at få registreret betaling af min bil som var parkeret på Zleeps pladser i p-hus lige ved siden af Hotellet.
Gode senge
Vi tilkøbte morgenmad og heller ikke her blev vi skuffede, lækkert Brød, god kaffe, lækkert med køleskab løsningen hvor der var stort udvalg.
Rart personale som fyldte op og gjorde alt for at buffeten var indbydende.
Til slut rar udtjekning med smilende person.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Jeg overnattede i forbindelse med arbejde, 4 dage i zleep køge, Ingen af check ind stationerne virker (jeg har været her 3 gange og det er lige dårligt hver gang) Der er nogle håndværkere (CPH montage) der drikker uhæmmet på parkerings pladsen, holder i tomgang i op til 6 timer og efterlader øl og glas skår.
Værelser stikker af kloak, fjernsyn virker ikke, internettet er ringere end 3G i Afrika, og som andre nævner er der INTET vand tryk på det varme vand.
Andre gæster larmer langt ud på natten på en søndag hvor folk skal på arbejde mandag morgen. Hold jer langt væk.