Zelfstroom Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Best teleurgesteld over het bedrijf. Ons huurcontract loopt af in september, en we willen de zonnepanelen niet overnemen. Heb al 4 contactformulieren verzonden met de vraag wat er verwijderd wordt,... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

wij hebben slechte ervaringen. afspraken worden niet nagekomen. wij hebben huurcontract (verplicht) overgenomen van de vorige eigenaren van ons huis. zelfstroom is duur en rekent idiote prijzen voor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het gesprek vooraf was buitengewoon goed: -genoeg tijd en ruimte voor persoonlijke vragen -deskundige antwoorden -geen haastwerk, maar rustige voortgang -samen werd ook gekeken waar en h... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Optimizer van 1 paneel stuk. Zelfstroom brengt belachelijke kosten in rekening om de Optimizer te vervangen. Aan de telefoon een onbehoorlijke medewerker die de boel bagatelliseert. Mails wordt n... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Energia słoneczna

Napisane przez firmę

Samen op weg naar een duurzaam Nederland. Fossielvrij is onze missie. Energie die je zelf opwekt is goedkoper dan grijze stroom, duurzamer en makkelijk. Zelfstroom wil samen met jou een versnelling maken op weg naar een duurzamere wereld.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 18% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 40

Napisz recenzję

Ongewenste post

Blijven ongewenst post sturen. Heel irritant.

22 marca 2024

Odpowiedź od Zelfstroom

Beste Maarten, wat vervelend dat je nog post hebt ontvangen. Middels https://www.zelfstroom.nl/afmelden kun je je eenvoudig afmelden. Uiteraard doen wij dat ook voor je maar alleen wanneer we beschikken over je postcode en huisnummer. Vriendelijke groet Guusje.

Oceniono na 1 z 5

Wij proberen al weken een afspraak te…

Wij proberen al weken een afspraak te maken om vanwege een dakkapel de zonnenpalen te verplaatsen. Continue wordt er beloofd dat wij hierover teruggebeld worden, maar dit is nog niet 1x gebeurd! Ondertussen komt de datum van de plaatsing steeds dichterbij maar we worden gewoon niet geholpen!!! Je staat met je rug tegen de muur, heel erg dit. Ik denk dat we al 15x opnieuw gebeld hebben en nog steeds geen afspraak. We zijn hier vanaf januari al mee bezig.

Guusje, wij hebben net een mail gehad, de zoveelste, met elke keer hetzelfde bericht “we sturen het door naar de planning” alleen de planning belt nooit! Wij willen gewoon een afspraak… meer is het niet! De afdeling zou al 15x moeten zijn geïnformeerd.

21 marca 2024

Odpowiedź od Zelfstroom

Hoi Chantal, ik wil je project erbij nemen maar heb helaas verder geen gegevens. Zou je contact op kunnen nemen om deze met ons te delen zodat we de afdeling direct kunnen informeren? Groet Guusje

Oceniono na 5 z 5

Een professioneel, goed communicerend bedrijf.

De communicatie met dit bedrijf is uitstekend. Ze houden je goed op de hoogte over afspraken die zijn gemaakt omtrent een reparatie. Op de afgesproken tijd zijn de monteurs aanwezig. Leuke, vriendelijke kerels die van aanpakken weten. Het probleem is professioneel verholpen. Ook de communicatie daarna is uitstekend.

20 marca 2024

Beste Albert,
Hartelijk dank voor de positieve feedback! We zijn erg blij dat u het zeer prettig heeft ervaren.
Met vriendelijke groet, Mila

Trage afhandeling

De afhandeling van het probleem met de omvormer is wel goed opgelost. Maar ik moest 3 keer contact opnemen voordat mijn probleem in behandeling werd genomen.

Odpowiedź od Zelfstroom

Beste C. Maduro vervelend om te horen dat u de afhandeling als traag heeft ervaren. Helaas i.v.m. het verbinding probleem wat u ervaarde konden wij de storing niet sneller verhelpen. Ontzettend fijn om te horen dat u omvormer weer naar behoren werkt. Met vriendelijke groet, Fabienne

Oceniono na 5 z 5

het ging snel en goede informatie.

het ging snel en goede informatie.
Stelde zich ook netjes voor

Odpowiedź od Zelfstroom

Wat fijn om te horen dat we je na tevredenheid hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Mila

Oceniono na 4 z 5

Enerzijds is er een zeer lange periode…

Enerzijds is er een zeer lange periode overheen gegaan voordat het echte probleem verholpen, 7 maanden. Maar uiteindelijk de juiste persoon/functionaris als contact. Vanaf dat moment ging alles in een (zelf) stroom versnelling en was het binnen 4 weken opgelost, met als eindresultaat een nieuwe omvormer.
Hein Chapeau!!!!

Beste Alberts,
Fijn om te horen dat het probleem is verholpen en alles weer netjes naar behoren werkt!
Groetjes, Julia

Oceniono na 1 z 5

Let goed op als je gaat huren bij zelfstroom.

Let goed op als je gaat huren bij zelfstroom. Het wordt heel rooskleurig aangeboden. Bij ons hebben wij tot nu toe geen voordeel gehad. De kosten zijn evenredig aan de opbrengsten. Wil ik afkopen dan kosten 14 panelen 11000 euro. Te dure oplossing dus uiteindelijk. In de contracten kun je nergens op terug vallen. Laat het goed uitrekenen . Zelfstroom ging uit van 55 cent, waar het nu 30 cent kost. Uiteindelijk wordt het plaatsen van panelen op je dak maar een beter op. Je raadt het al....

O ja nog even niet meegenomen in mijn verhaal. De panelen hebben in een jaar 3700 kWh opgebracht. En begroot door zelfstroom 4100 kWh.
Heeft ook niet erg meegeholpen in mijn positieve beeld van zelfstroom.

En gericht aan Guusje; bellen had ik natuurlijk al gedaan. Daarom deze beoordeling.

11 marca 2024

Odpowiedź od Zelfstroom

Beste Rene, om antwoord te kunnen geven op je ongenoegen heb ik geprobeerd je project erbij te nemen echter ontbreken hiervoor wat gegevens. Je mag contact met ons opnemen want we lichten je vragen graag toe. We zijn bereikbaar onder telnr. 085-2010160. Met vriendelijke groet Guusje

Oceniono na 1 z 5

Bij deze onze ervaring tot nu toe met…

Bij deze onze ervaring tot nu toe met zelfstroom.
- inspectie was 5 min 2 dingen gemeten en zag er goed uit het plat dak.
- montage dag briefje in de brievenbus om 08.01 we hebben u gemist mijn vrouw was thuis en ik zelf om 08.03.
- nieuwe afspraak gemaakt voor montage dag.
- monteurs komen langs verkeerde spullen bij.
- nieuwe spullen gehaald +- 2 uur later terug. past het niet op het platdak.
- inmiddels al 12 uur verlof gekost ( maakt niet uit als alles in een x goed gaat.
- voor de kerst 2023 lekkage ondekt!!
- gebeld de maandag. Fotos gemaakt. Een week lang elke dag gebeld ( zwarte schimmels binnekant dak +- 4m2 nat
- de beste monteur kwam langs die het had geïnstalleerd.
- het plat dak was nat vanwege het slechte weer en moest het eerst droogmaken met doeken het lekt op de dakdoorvoer.
- hij heeft het opnieuw gebrand en zei dat het goed was.
- in het nieuwe jaar is de lekkage nog steeds aanwezig.
- opnieuw gebeld keer op keer geen antwoord. Geen email en opnieuw en opnieuw. Dit duurde 1 maand ben er klaar mee.
- de case manager zei er mee bezig te zijn en dat ze wachten op antwoord van de monteur. ( Dit nr had ik prive en hebhem geappt. Hij had diezelfde dag al een rapport gestuurd.
- beloofd ander team te sturen voor de lekkage. Ze komen aan kijken op het dak ( slecht weer) nee we kunnen vandaag niks doen. Alleen aan de binnenkant kitten.
- inmiddels al 25 uur aan verlof.....
- plannen ze een nieuwe afspraak in zonder te overleggen.
- nieuwe afspraak ingepland. Ik weet verlof opnemen... Ben ik thuis geen monteurs....
- gebeld krijg je een medewerker okee zal het doorzetten.
- elke dag opnieuw gebeld.. case manager niet bereikbaar dan thuis dan vergadering dan pauze...tot op de dag van vandaag zit ik nog in hetzelfde schuitje.... En ik bel elke dag opnieuw.
- het liefste haal ik ze er per direct af.

6 marca 2024

Odpowiedź od Zelfstroom

Beste Michael, ik begrijp dat je graag een antwoord en oplossing wenst over de ontstane situatie. Het is vervelend dat het door omstandigheden zolang duurt. Uiteraard heb ik dit ook direct doorgezet naar de behandelaar. Ze heeft over de kwestie einde van deze week een een terugkoppeling voor je en zal hierover contact opnemen om samen tot een passende oplossing te komen. In afwachting hiervan, groet Guusje

Eind goed

Na een jaar van constante storingen en een slechte opvolging van de ingehuurde partij door Zelfstroom, Off the Grid, die ons echt hebben bedonderd en voorgelogen. Is nu alles gedemonteerd en opnieuw gemonteerd en gaan we hopelijk een zonnige zomer tegemoet.

1 marca 2024

Beste Jessica,

Bedankt voor je terugkoppeling.
Het dossier is op dit moment in behandeling en de collega's zijn hier hard mee aan het werk.
In deze situatie zijn wij als Zelfstroom afhankelijk van een derde partij voor de keuring. Wij zijn ook genoodzaakt dit af te wachten om het correct af te kunnen ronden.
Met vriendelijke groet, Mario

Oceniono na 5 z 5

Prima online hulp na uitval Solar systeem

Ben uiteindelijk prima via de mail door zelfstroom geholpen. Dit na een stroomuitval waardoor het solar systeem van slag was. Doordat de medewerkers door bleef vragen werd uiteindelijk alles opgelost.

21 lutego 2024

Beste Eric,
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de hulp welke we je hebben aangeboden bij storing van je solar systeem.
Met vriendelijke groet, Mila

Oceniono na 3 z 5

Wij huren sinds 2018 zonnepanelen via…

Wij huren sinds 2018 zonnepanelen via Zelfstroom, € 68,00 per maand en voor de duur van 10 jaar. Ik kan het mis hebben maar volgens mijn berekeningen heeft het tot nu toe alleen maar geld gekost in plaats van een besparing zoals op de website van Zelfstroom wordt voorgeschoteld. In de afgelopen jaren nooit meer iets gehoord. Ik had het prettig gevonden als Zelfstroom periodiek een controle uitvoert.

7 lutego 2024

Beste Bauke,
Wij zullen hierover telefonisch contact met je opnemen,
Mila

Oceniono na 2 z 5

Er moeten tijdelijk 4 Zonnepanelen van…

Er moeten tijdelijk 4 Zonnepanelen van mijn dak ivm renovatie.
Vlgs zelfstroom zijn ze daar vrij lang mee bezig en hebben ze steiger nodig. Wat ik aan de telefoon al had ontkracht, maar zou vlgs nieuwe richtlijnen moeten.
Dus ik zou voor eraf halen en weer terug leggen 800 euro kwijt zijn.
Nu zijn ze met zijn drieën 25 minuten hier geweest om panelen eraf te halen en alleen een ladder nodig gehad.
Ik voel me echt genaaid.
Kosten zijn m.i. niet te verklaren.

17 stycznia 2024

Odpowiedź od Zelfstroom

Helaas hebben wij geen gegevens van u zodat wij telefonisch contact met u op kunnen nemen om deze kosten uit te leggen. Mocht u meer uitleg willen over deze kosten, zou u dan telefonisch contact met ons op willen nemen. Met vriendelijke groet, Mila

Goede proactieve service

Goede proactieve service. Erkenning van installatie fout leidde tot volledige garantie. Waardoor de kosten van materiaal, voorrijkosten en uurloon door Zelfstroom op zich zijn genomen.

15 stycznia 2024

Odpowiedź od Zelfstroom

Wat fijn om te horen dat we je na tevredenheid hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Guusje

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, meedenkend en ook echt naar mogelijke oplossingen zoekend.
Nam de tijd dus om het probleem op te lossen

20 grudnia 2023

Beste Mieke,

Alvast hele fijne feestdagen!

Carlijn

Oceniono na 5 z 5

Ik had een storing in de…internetverbinding van de stroomhervormer

Ik had een storing in de internetverbinding van mijn stroomomvormer. Bij het herstellen ervan heb ik hulp gevraagd. Ik werd stap voor stap heel rustig, vriendelijk en met veel geduld bij het proces begeleid. Heel fijne ervaring, zo’n goeie klantenservice!

14 grudnia 2023

Beste Stella,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u de service heel prettig heeft ervaren. Wij streven om een goede service en kwaliteit te leveren aan al onze klanten. Wij zijn ontzettend blij dat het gelukt is! Heel veel plezier met u zonnestroomsysteem en veel zonnige dagen toegewenst!

Carlijn

Opdringerig bedrijf

Opdringerig bedrijf, het lijkt de postcode loterij wel. Blijven ongevraagd post sturen in een ook nog eens onherkenbare envelop.

14 grudnia 2023

Odpowiedź od Zelfstroom

U kunt zich afmelden via het onderstaande link voor de post. Vergeet daarbij niet om uw postcode aan elkaar te schrijven. https://www.zelfstroom.nl/afmelden/

Met vriendelijke groet

Een kundige groep

De groep, die het systeem heeft geïnstalleerd, is vakkundig te werk gegaan.

13 grudnia 2023

Odpowiedź od Zelfstroom

Dankjewel voor het delen van dit mooie compliment! Met vriendelijke groet Guusje

ongewenst reclame sturen

ongewenst reclame sturen aan de bewoners van fit adres

8 grudnia 2023

Odpowiedź od Zelfstroom

Goededag Michel, wanneer je de brochure van ons niet meer wenst te ontvangen kun je je hiervoor afmelden. Uiteraard doen wij dit ook graag voor je maar ik beschik helaas niet over je postcode en huisnummer. Toch zelf doen? gebruik hiervoor de volgende link https://www.zelfstroom.nl/afmelden/
met vriendelijke groet, Guusje

Oceniono na 5 z 5

Perfecte service op menselijke schaal

Onze omvormer is defect. De service vanuit Zelfstroom, zowel telefonisch als de technische begeleiding, is een voorbeeld voor andere bedrijven. Men herkent de ernst van het probleem en pakt meteen praktisch door naar de oplossing. Dit op een zeer prettige toon.

6 grudnia 2023

Beste Rinius,

Dank je wel voor je positieve feedback! We waarderen het enorm dat je onze service als voorbeeldig hebt ervaren. Ons team staat altijd klaar om problemen snel en op een prettige manier op te lossen. Als je nog verdere vragen hebt, laat het ons gerust weten.

Pathetic customer support

Pathetic customer support. 14 days to resolve issues takes more than a month! Not recommended.

22 listopada 2023

Hi Naveed A,

We apologize for the delay and inconvenience you've faced. We understand your frustration and take this seriously. Please provide your information so we can address and resolve this promptly. Thank you for your patience.

Best regards,

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej