Best teleurgesteld over het bedrijf. Ons huurcontract loopt af in september, en we willen de zonnepanelen niet overnemen. Heb al 4 contactformulieren verzonden met de vraag wat er verwijderd wordt,... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
wij hebben slechte ervaringen. afspraken worden niet nagekomen. wij hebben huurcontract (verplicht) overgenomen van de vorige eigenaren van ons huis. zelfstroom is duur en rekent idiote prijzen voor... Zobacz więcej
Het gesprek vooraf was buitengewoon goed: -genoeg tijd en ruimte voor persoonlijke vragen -deskundige antwoorden -geen haastwerk, maar rustige voortgang -samen werd ook gekeken waar en h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Optimizer van 1 paneel stuk. Zelfstroom brengt belachelijke kosten in rekening om de Optimizer te vervangen. Aan de telefoon een onbehoorlijke medewerker die de boel bagatelliseert. Mails wordt n... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Samen op weg naar een duurzaam Nederland. Fossielvrij is onze missie. Energie die je zelf opwekt is goedkoper dan grijze stroom, duurzamer en makkelijk. Zelfstroom wil samen met jou een versnelling maken op weg naar een duurzamere wereld.
Dane kontaktowe
Statenlaan 14, 5223 LA, 's-Hertogenbosch, Holandia
- 085 201 0160
- www.zelfstroom.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 18% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Nooit aan beginnen
Nooit aan beginnen, hier 2 maal de ervaring van mijn ouders en van mijzelf… met moeite en pijn de panelen kunnen overzetten naar de nieuwe bewoners. Mijn ouders zijn al 4 Mnd bezig om het contract op de naam te krijgen van de nieuwe bewoners en telkens de smoes we hebben geen gegevens binnen gekregen! Je wordt er moedeloos van, en nog een feitje het eerste jaar krijg je heel veel geld terug 2de en 3de jaar is het de helft minder, het is een wassen neus dit bedrijf… Laat je niet verleiden door de mooie verkoopsmoesjes van dit bedrijf want als je belt en je bent geïrriteerd of je staat in je gelijk dan hangen ze gelijk de telefoon op en blokkeren je telefoon nummer aangezien je met een ander nummer belt en dan wel te woord wordt gestaan!!! 🤮🤮🤮
Als het niet mogelijk is waarom wordt er dan opgenomen en meteen opgehangen?

Zeer goede service.
Zeer goede service.
Perfecte prijs/kwaliteit verhouding.
Vriendelijk en altijd bereid om je te helpen bij problemen.

LET OP!!! Niet doen!!!!
LET OP!!!
Niet doen!!!!
1 jaar geleden zonnepanelen geplaatst
Gebroken dak,gebroken dakpannen tijdens plaatsen. Overstroomd water op alle drie verdiepingen van de woning.
Dakreparatie meer dan €8000
Zelfstroom gaat er niets aan doen.
Ze liegen de hele tijd en verzinnen nieuwe smoesjes. Ze verdwalen in hun uitspraken. De zaak is bij een advocaat en komt binnenkort voor de rechter.

Prima geregeld
Goed en vlot contact, snel geregeld en erg goed aangelegd door het installatiebedrijf. Binnen 3 weken een mooi en goed werkend systeem op dak.

Odpowiedź od Zelfstroom
zijn nu 3 weken verder en je hoort nnou netjes gebeld en als antwoord wij hebben 14 dagen de tijd om het op te lossen.je komt er geen steek verder mee .troep laten verwijderen kost een hoopgeld zeg ze
Vorig jaar 7 maanden bezig geweest om die troep weer in orde te krijgen met mooie beloftes van zelfstroom. Nu weer de zelfde problemen ben nooit schadeloos gesteld .heb voorgesteld om die troep maar van mijn dak te halen.antwoord binnen 14 dagen word er contact met u opgenomen. Dus ga nooit met zelfstroom in zee.panelen kunnen niet tegen de zon lijkt wel

Odpowiedź od Zelfstroom
De reparatie werd snel en vakkundig…
De reparatie werd snel en vakkundig uitgevoerd

Odpowiedź od Zelfstroom
Samenwerking voor een goed resultaat.
Het gesprek vooraf was buitengewoon goed:
-genoeg tijd en ruimte voor persoonlijke vragen
-deskundige antwoorden
-geen haastwerk, maar rustige voortgang
-samen werd ook gekeken waar en hoe de
technische onderdelen zouden kunnen worden
aangebracht
-enkele dagen later werd het besprokene door een
technicus ter plekke nog eens gecontroleerd om
om alles goed te laten verlopen
-kortom, een perfecte samenwerking tussen de
theorie- en de praktijkmensen
-mijn respect en dank daarvoor

Zakkenvullers
Wat een slecht bedrijf! Stelletje zakkenvullers zijn het. We hebben vorig jaar als onderdeel van de aankoop van onze woning een huurcontract van zelfstroom moeten overnemen, met daarbij de opmerking dat we de panelen alsnog over kunnen kopen. We weten inmiddels dat we 10 panelen kunnen overkopen voor 8000 euro!!!
Terwijl als je online bij hen een offerte aanvraagt je 11 panelen kunt laten plaatsen voor 4000 euro. Daarnaast hebben we pas tijdelijk panelen laten verwijderen voor de plaatsing van een dakkapel. 690 euro voor letterlijk slechts 2 uur werk voor 2 monteurs voor demontage!! en weer 690 euro!! voor montage. Bij de montage zijn bovendien de panelen helemaal scheef terug geplaatst, is er een optimizer kapot gegaan en maakt hij geen contact meer met de WiFi. Vervolgens moeten we daar een maand achteraan mailen en bellen om dit in orde te gaan maken waarbij ze in hun eerste 2 reacties het lef hebben om ook nog eens stellig monteurskosten te vragen voor de schade die zij zelf veroorzaakt hebben!!!! Hier zijn we uiteraard niet mee akkoord gegaan.
Zelden zo'n organisatie meegemaakt.
Die ene ster krijgen ze voor de leuke reclame, verder is het een hoop gebakken lucht.
Binnenkort gaan we onze rechtsbijstand verzekering er op zetten voor een normaal bedrag voor overname dan hoeven we daarna hopelijk nooit meer iets met deze balle-organisatie te maken te hebben.

Prima installatie!
Goede communicatie, prima planning. Vriendelijk en deskundig personeel. Erg tevreden!

Odpowiedź od Zelfstroom
Gebeld dat er een probleempje was
Gebeld dat er een probleempje was. Snel geholpen. Probleem opgelost. Dank !

Wifi-netwer
Door verandering van wifi-netwerk kregen we geen gegevens meer door in de app van Zelfstroom. We kregen via de mail een stappenplan door maar bleven bij stap 9 steken. Het duurde best lang voordat we antwoord kregen. We moesten de app downloaden van onze omvormer en daar bleek dat het netwerk niet aanwezig was. Daarna werkte het allemaal weer prima. We zijn heel blij met de geboden diensten. Eerst kijken of je het zelf kunt oplossen, lukt dat niet dan gaan we verder kijken.

Odpowiedź od Zelfstroom
Goed en snel in contact!
Goed en snel in contact!! Service en plaatsing ging snel en zorgvuldig.
Prima dus!!!

Odpowiedź od Zelfstroom
Had vraag over plek van omvormer
Had vraag over plek van omvormer. Deze is na een verbouwing in een geïsoleerde ruimte komen te hangen. Via de mail de vraag gesteld of dat voor problemen zou zorgen en al binnen een dag teruggebeld. Uitgebreid antwoord met allerlei toelichtingen. Als heel plezierig ervaren.

Odpowiedź od Zelfstroom
Wat een bijzonder slechte service.
Wat een bijzonder slechte service.
Inmiddels is mijn zonnepanelsysteem (dat gekocht is) al meer dan vier maanden in storing en levert geen energie op. De monteurs zijn al 4x langs geweest en nog steeds werkt het niet. Nu weer, voor de vijfde keer, een nieuwe afspraak waarbij de monteurs pas weer over 3 weken langskomen. Werkelijk ongelofelijk dat dit niet sneller mogelijk is en men ook geen compensatie heeft omdat het systeem gekocht is i.p.v. gehuurd.
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf!
Reactie bericht Guusje van Zelfstroom:
Uiteraard heb ik al heel vaak contact gehad met de klantenservice, maar zonder goed resultaat. Blijkbaar vindt men het normaal als de monteurs voor een vijfde keer langs moeten komen en dat mijn zonnepanelen al meer dan vier maanden geen energie opleveren. Het gaat om projectnummer SER8612, projectnummer SER8771, projectnummer SER8904, projectnummer SER9210, projectnummer SER9218, casenummer 202952, casenummer 202311, casenummer 205770, casenummer 210879.
Bovenstaand aantal nummers geeft al een beetje weer hoe vaak ik met jullie aan de telefoon heb gehangen. Het verbaast mij dat vooralsnog niemand binnen het bedrijf inziet dat deze service echt onacceptabel is en dat hier excuses en een financiële compensatie zeker op hun plaats zijn.
Update 03/05/2024:
Vandaag begin van de middag gebeld dat de afspraak die al weken was ingepland voor a.s. maandag niet door kan gaan en dat deze verzet moest worden naar de woensdag erop. Paar uur later weer opnieuw gebeld dat de woensdag toch ook niet ging en daarom verzet moet worden naar de vrijdag erop. Wat een ongelofelijk bedrijf.
Update 10/05/2024:
Vandaag zijn de monteurs voor de vijfde keer langsgeweest en weer weggegaan zonder dat het systeem werkt. Ben benieuwd hoe lang ik nu weer moet wachten...

Via website hulp gevraagd
Via website hulp gevraagd. Snel een e-mail gekregen dat er gereageerd zou worden en dat gebeurde een paar uurtjes later. Met meteen de goede oplossing.
Probleem opgelost!!

Storing snel opgelost door Zonnestroom
Panelen zijn twee jaar geleden geleverd. Het bleek dat er drie micro omvormers stuk waren. Door de app die destijds geleverd was is het probleem snel te detecteren. Na een belletje met Zelfstroom werd het probleem snel en vakkundig opgelost door deze op het dak te vervangen. Nu op naar een zonnige zomer!

Odpowiedź od Zelfstroom
Krijg vaak spam/brieven van dit…
Krijg vaak spam/brieven van dit bedrijf.
Zou fijn zijn als ze me niet meer lastigvallen ivm doen alsof ik bij hun ingeschreven sta.
Reactie op zelfstroom ze reactie:
Ik heb me zelf nooit ingeschreven voor jullie brieven.

Odpowiedź od Zelfstroom
Connectie probleem opwek data in app.
Na een paar keer het connectie probleem op te lossen via de telefoon, wat uiteindelijk niet lukte, heb ik een nieuwe shinelanbox en connectie stick toe gestuurd gekregen. Na de makkelijke aansluiting werkte alles weer prima. Snel en prima opgelost.

Als het kon 6 sterren!
Enorm tevreden over elke stap van het proces voor zonnepanelen kopen bij Zelfstroom! Professionele mensen qua support en aan de telefoon voor het plannen, meedenken en uitvoeren van een PV systeem.
Zeer vakkundige heren bij de installatie en plaatsing van de PV, ze denken met je mee, vragen tussendoor als dat nog nodig is om input (kabel voor omvormer moest anders gelegd worden, prima geregeld!). Hele soepele installatie en dik tevreden met hoe alles is afgemonteerd en geplaatst is, inclusief nieuwe groepenkast.
Dikke 5 sterren voor Zelfstroom en hun levering.

Doświadczenie Trustpilot