Disgusting Customer Service from a lot men who can’t keep their big trousers on when one doesn’t agree! I only have WiFi with Yousee as everything seemed to become a problem involving extra monies f... Zobacz więcej
De sendte regninger flere uger inden jeg skulle være kunde. De træk 466 kroner inden jeg blev kunde. Derfor opgav jeg et hvert køb hos YouSee. Jeg har bekræftelse på aflysninger af mine bestillinger.... Zobacz więcej
Kommer hjem fredag d. 4/6 og opdager at mit internet er nede. Jeg får så at vide ved kontakt til yousee, at driften forventes genoptaget senest kl. 20 samme aften. Dette skete ikke. Lørdag morgen kont... Zobacz więcej
you see kan direkte betragtes som bondefangere. tænk få regning på d 30 og så få vide den ene dag er en hel mrd og man har brugt 3 x den mængde data som man ellers bruger ved sit mobilaselskab. kundee... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Har i dag igen været i kontakt med…
Har i dag igen været i kontakt med yousee, igennem et halvt år har de trukket mere end det dobbelte af hvad jeg i okt 2020 tegnede mig for, henvendte mig da de åbnede deres butik i rosengårdscentret d 21 apr, hvor ham der betjente mig igen lovede at de nok skulle betale mig tilbage, så i dag ville jeg lige høre hos regnskabafd hvad de havde fundet ud af, men men ikke en disse var der sket, de havde dog sendt en mail til sælgeren at han havde solgt forkert, men ikke en lyd til mig, nu går jeg til forbrugerombudsmanden det kan ikke være rigtig at de bare kan fedte det af med, at i oktober blev prisen lavet om, men da jeg bestilte var den ikke lavet om mit navn er jytte Rasmussen og jeg er rasende
Okay bredbånd!
Indtil videre er der oplevet søde ekspedienter, som har guidet mig på plads. Fin service - dog mangel på en form for bedring af downloadhastigheden.
Røveri for åbent tæppe
Helt seriøs, det må jeg sige at det, er ikke. I forlanger at i ringer tilbage inden for 48 timer, men men men der sker bare aldrig. En tilfreds kunde er en, som kan tale med sit net selskab, om tingene, men hvad hjælper dette, når ikke engang cheferne, ikke kan ringe ud til kunderne.
Det er ganske useriøs, denne måde, som i driver forretning på, rigtig nok kunderne betaler !!! hvad der end så ligger i det !!!
To all people looking for a new phone…
To all people looking for a new phone company, please go elsewhere. I wish I had chosen a different one. They have been charging me for months with a broken SIM. Its now cancelled and I'm still being charged. The customer service is beyond dreadful. If you are looking for a new phone/internet/TV company, 1) SIM won't work 2) terrible complaints procrocedure (I've spent hours on the phone and sending official complaints for months still heard nothing). I also used TV and broadband with them, and I shall never use them again and would like to warn everyone else I know the same. I'll probably keep being charged forever at this rate for nothing.
JEG ER KUNDE (OG HAR VÆRET DET I LAAANG…
JEG ER KUNDE (OG HAR VÆRET DET I LAAANG TID)
OG SÅ HAR JEG DOWNLOADET EN SLAGS FIREWALL
TIL MIN IPHONE MEN JEG SKULLE BRUGE EN KODE ( MIN KONTONUMMER) DEN SKREV JEG NED DET VISTE SIG JEG HAR BYTTE NOGEN TAL OMKRING MEN ISTED AT RINGTIL MIG DE HAR JO MIN NUMMER SÅ GÅR DER 3 UGER INDEN SVARER OG SKRIVER DET KONTONUM.ER FORKERT FINT NOK SÅ FÅR DEN RIGTIGE SAMT MIN CPR OG JEG HAR NU VENTET I OVER 6-7UGER PÅ DEN NYE ADGANSKODE (OG FOR JER DER TROR MAN KAN NULLSTILLE DEN PÅ DEN APP DET TROEDE JEG OSSE DET KAN MAN BARE IKKE. ) SÅ JEG VÆLGER AT SLETTE DEN SKIDE APP
IKKE NOK MED AT YOUSEE BLIVER DYRE OG DYRE UDEN MERE SERVICE OGSÅ DET MED TV ER SÅ ELENDIG. JA GENERLT KAN VI SERVICE SE I VEJVISER EFTER. OG HVIS JEG SKULLE GIVE JER ET RÅD HOLD JER VÆK FRA YOUSEES SIKKERHEDS APP DEN GIVER KUN BØVL
Gå langt uden om Yousee
Onsdag den 25.11.2020 omkring kl. 1530 mister vi vore internet forbindelse. Vi genstarter og gør alle de procedure vi selv kan for at genoplive forbindelsen, dog uden held. 20 min senere kommer vi igennem til kundeservice, som fortæller at han intet kan gøre og at første ledige teknikker kan RINGE MANDAG MORGEN. Vi fortæller dem, at det er ikke godt nok da vi begge er hjemsendt grundet Corona. Vi får tilbudt en hjælpe pakke på et mobilt bredbånd på deres regning. Vi kan dog ikke arbejder på grundet den lave upload/download, men vores børn kan nu se tv.
Mandag 30.11.2020
Teknikker ringer omkring kl. 0720 og prøver at pinge vores fibernet. Han fortæller at han godt kan se at den er gal og at der skal en teknikker til stedet. Det kan ske tirsdag 01.12.2020 mellem 10 og 14.
Tak for ingenting YOUSEE!! Det opkald der skulle fastslå om vores forbindelse var nede kunne i have lavet onsdag og haft en teknikker på stedet før. Jeg er dødtræt af jeres mangel på kundeservice og respons tider. Det er ikke første gang, at der er problemer, men det er den sidste.
Farvel og nul tak, stram op. Amatører
I dag skulle mit net være 1000/100 men…
I dag skulle mit net være 1000/100 men er ca.400/108
Det er Download der mangler.
Ring/skriv det er lige meget det er total ukvalificeret
medarbejder der modtager opkald.
Forvent ikke at få svar, de er fuldstændig ligeglade
,bortset fra når de skal have penge
Jeg vil gerne opsige mit abonnement hos…
Jeg vil gerne opsige mit abonnement hos dem de sender mig til forskellige afdeling jeg fik oplysning mit abonnement bliver opsagt den 12.12.2020 de lovede sender mig e-mail bekræftelse men de har ikke sender email til mig jeg skal i morgen ringe igen dem for får mit abonnement opsige de har ikke respekt for kundere.
Yousee saver den gren de sidder på, over!!!
Yousee´s egne folk graver torsdag fiber kablet over, på grund af forkerte udleverede tegninger. Først onsdag ugen efter reparerer de skaden. Nul kompensation, da det er et hændeligt uheld. Hvornår er en ansat der udleverer forkerte tegninger et hændeligt uheld??? Ekstrem dårlig service, er glad for jeg IKKE er kunde hos yousee, med internet og streaming etc. Der bruger jeg seriøse udbydere.
Это фирма проста обман
Это фирма проста обман. С клиентами не могут общаться. И за одного проблемы 10 раз надо звонить.
Dårlig service. Amatør ledelse.…
Efter flere forsøg på at få fibernet i vores hus, står vi tilbage med dårligere netforbindelser, totalt kaos i regningerne, maser af modstridende beskeder.
Når der skal tekniker på besøg, forlanger yousee, at der er en klar hele dagen. Folk skal jo bare tage fri fra job og andre gøremål. Når teknikeren ikke dukker op, må man bare tage en ny dag fri??
Vi får regniger for service vi ikke har. Sidste bræler fra Yousee, var en regning på fiber der ikke er lagt ind.
Ubegribelig dårlig service. Lederne er ikke til at få i tale. Hold jer væk.
Utroligt ringe oplevelse som kunde
Utroligt ringe oplevelse som kunde. Over de seneste part måneder har jeg oplevet at internettet bliver afkoblet 5 gange. Flere gange midt i arbejdsdagen uden varsel. Man kan så gå ud på vejen og se en af deres teknikere rode i et skab. Hov, han glemte lige at få sendt beskeden afsted. Jammerlig service til alt for høje priser. Find et andet sted.
Horrible company
Every time we paid we had to pay additional 100 dkk for late payment. We never paid late. most of the times they delivered the letters with the payment to the wrong address and the emails to the wrong emails and after 100 calls where they "changed it" we still had our neighbours give us the letters.
The internet was awful btw.
Dårlig netforbindelse til stadighed
You See Bredbånd: trods de flotte superlativer på deres hj.siden, er det ikke den oplevelse man sidder med som kunde m. bredbånd hos You See.
Gennem mange mdr. har forbindelsen været svingende, når man henvender sig er der ikke grænser for søforklaringerne, og ofte kræver det gentagne opringninger FØR medarbejder overhovedet overvejer at gå i løsningsmode. Dvs. man som kunde hver gang man overveje, at kontakte bredbånd for fejl el. manglende forbindelse skal tage tilløb til en sådan henvendelse, da det kræver mere en alm. overskud og alt for megen tid.
Den seneste mdr. el. lidt mere mister jeg flere gange i timen internetforbindelsen, alle tjek bliver udført som anvises på You See hj.side, men det hjælper kun lige umiddelbart. Så er den gal igen. Kan læse i aviserne, at også andre har disse problemer i mit geo.område. Der kom lange forklaringer omkr. hvorfor og udsigter til udbedring.
Måske arbejdes der med flg. strategi: jo mere uinteresseret og mangel på løsning kunderne oplever, jo mere holder de op med at henvende sig.
Efter princippet: Stille kunder er lig med tilfredse kunder.
En proaktiv holdning i forhold til at forbedre bredbåndet og større service overfor kunderne kunne være rart. Og ikke mindst relevant i disse Covid-19, hvor mange er endnu mere afhængig af deres netforbindelse (herunder stabilitet, hastighed og hurtigt udbedring af fejl). Altså, hvis You See vil være blandt de større på landkortet efter Covid-19!
Yousee er et absolut skod firma
Yousee er et absolut skod firma. I sin tid blev min regning tilmeldt betalingsservicen med den idé om at gøre det hele lettere og slippe for gebyret på brevpost (hvilket jeg I øvrigt aldrig modtog på trods den ekstra udgift)
Tog kontakt til dem og fik at vide at sådan fungerede det altså ikke (men det gør det sjovt nok på alle mine andre regninger)
Jeg valgte så en tid efter at tilmelde mit kort fordi der står at man så slipper for gebyret.
Jeg troede det var i orden, men alligevel blev betalingerne stadig gennemført over betalingsservicen medregnet et gebyr for brevpost (hvilket jeg i øvrigt stadig ikke modtog)
Var så inde for anden gang og tilslutte mit kort til betalingen og nu kan jeg så se at mit internet er blevet lukket ned fordi der ikke er blevet betalt selvom kortet er tilmeldt og med dækning.
Derudover er selvsamme gebyr jeg ifølge hjemmesiden skulle være fri for stadig på min regning.
Det er dæleme under al kritik og kan langt hen ad vejen sammenlignes med den ikke eksisterende service som også foregår hos postnord..
Det er en lille ting, men alligevel et stort princip. Og havde jeg mulighed for at skifte udbyder så skulle det ikke tage særlig lang tid at finde noget andet.
Prisstigning uden varsel eller henvendelse
Jeg kan ikke anbefale at få et mobilabonnement hos Yousee Mobil. Jeg har selv haft abonnement hos dem i flere år, men jeg har gentagne gange modtaget prisstigninger uden varsel eller henvendelse - hverken over sms eller mail. Jeg har nu igen opdaget en prisstigning uden varsel og henvendelse. For tre måneder siden havde jeg ellers kontakt med en medarbejder, som kun kunne sige at det var selvfølgelig ikke var i orden at få en prisstigning uden varsel eller henvendelse. I dag har jeg så opdaget at mit abonnement igen er steget uden varsel eller henvendelse. Jeg har derfor selv valgt at flytte mit abonnement til et andet mobilselskab, hvilket samtidig betød en 45% besparelse.
Jeg burde egentlig ikke være overrasket, for det er sket flere gange i løbet af den tid, hvor jeg har haft abonnement hos Yousee Mobil.
Jeg kan kun håbe, at andre ikke falde i samme fælde, for det hele virker meget lusket.
Laver en aftale om tv for 3 uger siden
Laver en aftale om tv for 3 uger siden, telefonisk og mail, det skulle installeres i dag, MEN alt om sagen er væk, trods der er mail
Det var en rigtig positiv oplevelse
Det var en rigtig positiv oplevelse, da jeg ringede til Yousee kundeservice ang. internethastighed.
Ekspedienten tog sig tid til at forklarer hvad jeg skulle gøre. Under kyndig vejledning checkede jeg hastigheden flere gange med kabelkopling, og resultatet blev at jeg skal have byttet mit modem.
I går var nettet nede i flere timer nu…
I går var nettet nede i flere timer nu er det galt igen😱, jeg tror jeg kontakter forbruger styrelsen jeg vil ud af det bras som Yousee levere.Der skal gå 48 timer inden man får kompensation.
YouSee manglende 11 kanaler samt 3 point i 3 md.
Jeg har skrevet til YouSee i forbindelse med at man har fjernet 11 kanaler og givet os 3 i “ bytte”.
Jeg forstår af det svar, jeg har fået, at man hos YouSee mener at man IKKE skal have reduktion i sit abonnement, da man fra Yousee’s side mener, at 3 kanaler kan opveje de mistede 11
Nu har jeg forstået, at man i forbindelse med vrøvlet med bland selv i forbindelse med nytåret, vil få 3 point i 3 måneder.
Hvis man efter de 3 måneder ønsker at fortsætte, skal man så betale for dem, eller får man dem som kompensation for de manglende 11 kanaler?
Jeg tror godt, at jeg kender svaret. Ærgeligt at man ikke kan give mindre en 1 stjerne.