Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Had 2 bijzet tafeltjes online besteld. Na ontvangst van het eerste tafeltje (bestelling werd geleverd in 2 verschillende zendingen) bleek dit tafeltje beschadigd te zijn en er zaten plaksel vlekken op... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Het bestellen van “grote producten” via xenos die geleverd worden via BK “snel”transport is niet aan te raden. Eerste levering zijn ze überhaupt niet langsgekomen en mag je nog een volle week wachten... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Apres 2 ans de trading perdant, j'ai enfin trouvé la methode de trading chez Xeilos qui me convient parfaitement. Je ne reste plus devant le chart toute une journée à attendre le bon setup, seulemen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Xenos Winschoten, Fantastische service, een ligstoel hier besteld . Deze was er in 'no time' . Er werd gebeld dat ik hem kon ophalen via de achteringang ivm de auto. SUPER!!! Groet Jan

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Dom towarowy
  3. Sklep meblowy
  4. Sklep hobbystyczny
  5. Sklep z meblami zewnętrznymi

Napisane przez firmę

Bij Xenos vind je al 50 jaar verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos.nl is een van de verrassendste webshops van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze webshop vindt is dus net even anders. Shoppen op Xenos.nl is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

3,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 129

Napisz recenzję

Goede producten

Goede producten. Prima service.

13 sierpnia 2025

Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Natuurlijk zien we je graag nog eens terug op onze kleurrijke webshop.
Veel plezier met je aankoop.

Groetjes Marielle

Oceniono na 3 z 5

Kwaliteit goed, levering stuk minder...

Minder goede ervaring vanwege de verzending.
De geheel bestelling komt niet in 1 keer maar in 2 delen. Onderdelen zoals schroefjes en boutjes ontbraken. 2 dezelfde poten twijfel het 2 verschillende moeten zijn. Kwaliteit van het product is prima, maar aflevering verdient aandacht.

12 sierpnia 2025

Bedankt voor je bericht.
vervelend om te horen dat het artikel niet compleet was.
De levering heeft inderdaad wat langer geduurd door de enorme drukte. Onze excuses daarvoor.
Veel plezier met je bestelling.
Groetjes Marielle

Oceniono na 1 z 5

Ik had 2 dingen in de doos die gebroken…

Ik had 2 dingen in de doos die gebroken waren..
Slechte bereikbaar, Slechte communicatie.
Ik krijg geen reactie over vervangende spullen of mijn geld terug.

9 sierpnia 2025

Beste Kitty,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling beschadigd is geleverd, onze excuses hiervoor. Wij doen ons uiterste best je klacht zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Je kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen voor een snellere afhandeling.

leuke sierkussens

Goed verpakt en leuke sierkussens

6 sierpnia 2025

Bedankt voor je bericht.
Wat leuk om te lezen dat je graag bij ons winkelt.
Wij wensen je veel plezier met de kleurrijke kussens.

Oceniono na 5 z 5

Online bestellen bij Xenos.

Het was makkelijk online bestellen. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket aankwam. Prima gedaan. 2 leuke tafeltjes, makkelijk in elkaar te zetten. Staat superleuk in mijn woonkamer.

8 sierpnia 2025

Bedankt voor je bericht.
Wat leuk om te lezen dat de leuke tafeltjes in goede orde zijn geleverd.
Wij zien je graag nog is terug in een van onze kleurrijke winkels.

Leuke winkel, maar…..

Leuke winkel, interessante producten, maar de klantenservice is een ramp. Wij hadden twee cadeaukaarten, en de betaling is twee keer mislukt. Mogelijk door een probleem met ons toestel. Het gevolg is dat het saldo elke keer wel van de cadeaukaart weg was. Volgens de klantendienst moest dat er een dag later weer op op komen, maar dat gebeurde niet. Nog eens contact opgenomen. Toen werd er bevestigd dat ze het manueel zouden terugplaatsen. Weer niks. We zijn nu weken verder, en het saldo is nog steeds niet terug. Ik blijf maar mailen, Zonder resultaat. Zijn we ons geld kwijt???

Update: ik schreef dus dat we al weken verder zijn en ze hebben het nog altijd over een paar dagen. Foto’s heb ik al lang gestuurd. Het wordt gewoon niet opgelost.

1 lipca 2025

Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend om te lezen.
Het kan een paar werkdagen duren voor het saldo wordt teruggestort.
Mocht je vragen hebben zou je ook altijd foto's kunnen mailen naar klantenservice@xenos.nl

Bestelling had ik snel binnen

Bestelling had ik snel binnen
Telefonisch contact opgenomen werd snel geholpen door vriendelijke telefoniste

Beste Melt,

Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en in goede orde bij je is geleverd en je tevreden bent over onze service. Wij wensen je veel plezier met je bestelling.

Schildersezel besteld

Schildersezel laten bezorgen bij de winkel. Toen ik het kwam ophalen zag de doos er slecht uit dus ik vroeg om die daar even uit te pakken. Schildersezel miste een heel deel. Mistte de achterste stuk en nog wat klemmen.
Wel het geld terug gekregen.

Beste Alicja,

Wat vervelend om te lezen dat het product niet naar behoren werd geleverd, onze excuses hiervoor. Fijn dat je in de winkel goed bent geholpen en het aankoopbedrag aan je is gecrediteerd.

Oceniono na 5 z 5

Levering was redelijk snel en er zaten…

Levering was redelijk snel en er zaten gebroken artikelen ondanks dat het zeer goed verpakt was
1 telefoontje en alles was stuk is wordt opnieuw verzonden

Bedankt voor je bericht.
Wat fijn om te lezen dat het goed is opgelost.
Wij wensen je veel plezier met je bestelling.

Oceniono na 5 z 5

via de site besteld en in de winkel…

via de site besteld en in de winkel laten afleveren. ging prima netjes op de hoogte gehouden wanneer het klaar lag.. tot de volgende keer

30 lipca 2025

Bedankt voor je bericht.
Wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen.
Wij wensen je veel plezier met je bestelling.

Super

Super! Echt mooie glazen en servies, voor een mooie prijs die gewoon zo keurig verpakt geleverd wordt. Dit doen ze gewoon echt top!

5 sierpnia 2025

Odpowiedź od Xenos

Bedankt voor je beoordeling.
Wat leuk om te lezen dat je bij ons graag besteld.
We zien je graag nog is terug!.

Heel gelukkig.

Ben er heel blij mee.

Beste Monique,

Bedankt voor je beoordeling, en wat fijn te lezen dat je blij bent met je bestelling. Veel plezier met de artikelen en wij zien je graag terug bij Xenos.

Groet, Eline

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit. Goede prijzen. Correcte levering.

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel bij je is geleverd en je tevreden bent over de kwaliteit. Wij wensen je er veel plezier mee.

Artikelen netjes geleverd!

Beste klant,

Heel fijn om te lezen dat je bestelling in goede orde bij je is geleverd en alles verder naar wens is. Wij wensen je er veel plezier mee.

Punctueel&goex

Goed materiaal. Zeer snelle punctueel levering.

Beste Flory,

Heel fijn om te lezen dat je bestelling snel en in goede orde bij je is geleverd. Wij wensen je er veel plezier mee.

Oceniono na 4 z 5

In de winkel in Zutphen was ik al heel…

In de winkel in Zutphen was ik al heel goed geholpen en werd moeite gedaan om eea uit te zoeken. Daarna online een kast besteld en die werd snel geleverd. Tevreden klant 😊

25 lipca 2025

Beste Linda,

Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel is geleverd en je zo goed bent geholpen door onze collega's in Zutphen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag snel weer terug.

Oceniono na 1 z 5

Ik heb de bestelling nog steeds niet…

Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen

3 sierpnia 2025

Beste Ferry,

Ik heb het even voor je nagekeken en zie dat de bestelling vandaag bij je geleverd zou moeten zijn. Indien dit niet het geval is vernemen wij dit graag van je zodat wij hier een passende oplossing voor kunnen vinden. Indien het pakket wel is geleverd wensen wij je er veel plezier mee.

Pakket niet ontvangen

Pakket niet ontvangen, geen reactie. Wel betaald.

29 lipca 2025

Beste Gabrielle,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling niet is geleverd, onze excuses hiervoor. Volgens ons systeem zouden er twee pakketten geleverd moeten zijn op twee verschillende data. Indien je al een melding hebt gemaakt via onze klantenservice zal deze zo snel mogelijk in behandeling worden genomen. Vanwege drukte is onze reactietijd iets langer dan je van ons gewend bent.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej