Banner for Woonsquare - Leiderdorp

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Vlasbaan 17, 2352 AH Leiderdorp, Zuid-Holland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bij binnenkomst alleraardigst ontvangen en gelijk koffie! Hierna heel fijn geholpen door een deskundige ! Hij gaf ons goed advies en gunde ons alle tijd om de bank die we hebben besteld, goed “ in te... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Gisterenavond een hoekbank gekocht. Heel fijne service en goed geholpen. En een mooie verhouding in prijs- kwaliteit. Als de levering net zo voorspoedig loopt als de aankoop, dan ben ik voor 100% tevr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Maandag zijn wij bij Woonsquare Leiderdorp binnengestapt om naar een nieuwe bank te kijken. We werden direct warm welkom geheten. Na een paar rondjes door de winkel viel ons oog op een mooie hoekbank.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We kwamen alleen even kijken en zagen een mooi entree en een prachtige showroom en werden vriendelijk ontvangen, ons oog viel eigenlijk meteen al op iets wat we zochten, maar hebben nog heerlijk rusti... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 81% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2543

Napisz recenzję

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Eetkamer en stoelen gekocht en goed advies gekregen. Blij met onze aankoop

5 sierpnia 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp

Beste Daan, wat fijn dat u voor nieuwe eetkamerstoelen kon slagen bij de woonwinkel in Leiderdorp. Veel plezier van de aankoop en bedankt voor uw positieve review

Oceniono na 1 z 5

Bank van half jaar lijkt wel 10 jaar oud

Best een dure bank gekocht en na een half jaar zijn de vullingen de rugkussens al zo ingezakt dat hij wel 10 jaar oud lijkt ipv een half jaar. Vorige bank kwam bij Leen Bakker vandaan en was na 10 jaar mooier dan mijn nieuwe bank van woonsquare na een half jaar.

5 sierpnia 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp

[UPDATE] Helaas hebben we geen reactie of gegevens van u mogen ontvangen en er is ook geen servicemelding bij ons bekend.

---

Bedankt voor uw review.
Wij hebben uw ordergegevens opgevraagd via Trustpilot zodat wij kunnen nagaan wanneer u heeft gekocht en wanneer u deze melding bij ons heeft gedaan en welke garantie er nog op zit.

We hebben hier een bank gekocht

We hebben hier een bank gekocht
Word super leuk ontvangen en goed begeleid voor de juiste combinatie en kleur
En de service is geleverd door Bob in Leiderdorp

4 sierpnia 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp

Bedankt voor uw review, heel fijn dat Bob u goed te woord heeft gestaan en begeleid en u daardoor tot de juiste keuze bent gekomen

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen. Goed meedenkend. Goede uitleg en behulpzaam en vriendelijk. Neemt alle tijd.

3 sierpnia 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo prettig bent geholpen en onze persoonlijke aanpak heeft gewaardeerd.

Wij vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen voor onze klanten. Door goed te luisteren, mee te denken over uw woonwensen en alles duidelijk uit te leggen, helpen we u graag bij het maken van een keuze waar u jarenlang plezier van heeft. Fijn dat u onze medewerkers als vriendelijk, behulpzaam en deskundig heeft ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen in Woonsquare. Wij wensen u alvast veel woonplezier met uw nieuwe meubels en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in onze woonwinkel.

Goed geholpen

Goed geholpen, aardig personeel, goede service

1 sierpnia 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp

Beste Heleen, bedankt voor het delen van uw ervaring en de complimenten voor de collega's in de woonwinkel Leiderdorp

Oceniono na 5 z 5

Zeer vriendelijk personeel met goede…

Zeer vriendelijk personeel met goede kennis van zaken.
Vraagt door naar gezinssituatie en speelt daar goed op in.
Fijne ervaring

31 lipca 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp

Beste Astrid, bedankt voor uw review en fijn dat het doorvragen u is opgevallen. Wij vinden het belangrijk om te weten zodat wij u ook een correct en oprecht advies kunnen geven.

Veel plezier van de aankoop en wij hopen u de volgende keer weer welkom te heten in onze showroom

Sympathieke verkoopadviseur

Sympathieke verkoopadviseur, duidelijke uitleg, dacht goed mee.

31 lipca 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp

Bedankt voor uw leuke review, wij geven het door aan het team van onze woonwinkel in Leiderdorp

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijke ontvangst goed geholpen…

Vriendelijke ontvangst goed geholpen komen later nog wel terug als we meubels te kort komen
Dank je wel theorie uit leiderdoro

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp

Beste Ellie, u bent altijd welkom zoals u weet, de koffie wordt altijd vers voor u gezet!
Bedankt voor uw review en tot ziens in onze showroom

Onwijs goed geholpen door Bob

Onwijs goed geholpen door Bob. Vriendelijk, vlot, duidelijk en makkelijk.

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp

Beste Vicky, bedankt voor uw review en voor het compliment voor Bob. Fijn dat alles zo helder was en u goed kon slagen in de woonwinkel in Leiderdorp.

Veel plezier van uw aankoop!

Prima geholpen

Prima geholpen, en dan nog extra korting, ga zo door.

23 lipca 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp

Beste Rob, het wordt zo alleen maar mooier, toch?
Bedankt voor uw positieve review!

We zijn netjes geïnformeerd

We zijn netjes geïnformeerd , alles is rustig verteld . Klantvriendelijk , zeer tevreden

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp

Beste Myriam, wat fijn dat alles zo naar wens is verlopen.
Wij danken u voor deze hartelijke review en wensen u veel plezier van uw aankoop

Vriendelijk personeel

Hele vriendelijke man, denkt met je mee. Echt een hele mooie deal kunnen maken! Helemaal tevreden ben ik!🌸

24 lipca 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp

Beste Kim, wat fijn dat u zo tevreden bent over alle aspecten. Geniet van uw aankoop en dank voor uw mooie review!

Super winkel

Leuke winkel. Ruim assortiment. Heel fijn geholpen.

23 lipca 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp

Bedankt voor de complimenten en uw positieve review!

Fijne en goede service

Wij werden heel vriendelijk en niet opdringerig geholpen.
Hele fijne uitleg over de kwaliteit van de meubels.

Bedankt voor de goede service!

22 lipca 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp

Beste Cecilia, bedankt voor uw warme review.
Rustig rondkijken zonder opdringerige verkoper, maar dan wel op het juiste moment de aandacht krijgen die u nodig heeft, dat maakt voor een geweldige ervaring in zo'n woonwinkel.

Wij wensen u heel veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer terug in onze showroom.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej