Bij het binnen treden,kwam bij het gevoel van orde en overzicht. Ook het ontvangst was hartelijk, de vriendelijke begroeting en de behulpzaamheid plus de deskundigheid van de verkoopster was zeer goe... Zobacz więcej

Lokalizacja
Zmień lokalizacjęVlasbaan 17, 2352 AH Leiderdorp, Zuid-Holland, NL
Zobacz, co mówią recenzenci
Bij binnenkomst alleraardigst ontvangen en gelijk koffie! Hierna heel fijn geholpen door een deskundige ! Hij gaf ons goed advies en gunde ons alle tijd om de bank die we hebben besteld, goed “ in te... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
In juli 2026 Meubels bij jullie gekocht Voor 4000 euro Meubels kwamen binnen en ik zei gelijk tegen mijn man de kleur is anders dan in de winkel Wij de volgende dag terug naar Lei... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het is heel mooie winkel. Ik heb een leuke zanzibar dressoir gekocht. leuke verkoopster we komen zeker nog een keer terug. woonsquare is echt een aanrader.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dane kontaktowe
Vlasbaan 17, 2352 AH, Leiderdorp, Zuid-Holland, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Bij het binnen treden,kwam bij het…
Bij het binnen treden,kwam bij het gevoel van orde en overzicht.
Ook het ontvangst was hartelijk, de vriendelijke begroeting en de behulpzaamheid plus de deskundigheid van de verkoopster was zeer goed.
Leuke Maverick meubelen gekocht.
Heerlijke rustige winkel met ervaren personeel,je kan rustig rond kijken en vragen worden gelijk beantwoord.

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp
Het is heel mooie winkel

In juli 2026
In juli 2026
Meubels bij jullie gekocht
Voor 4000 euro
Wij de volgende dag terug naar Leiderdorp
Daar zei de verkoper
Ja als ik het op 4 verschillende plekken zet kant het elke keer anders uitvallen
Er hingen grote lampen over de meubels die de kleur echt anders liet uitzien dan wij binnen hebben gehad
De verkoper zei dan moet je klantenservice bellen
Die zei moet je klachten formulier in vullen
En gelijk e-mail gestuurd naar klantenservice
Maar bericht gehad ze kunnen hier niks aan doen
Ik vindt dit schandalig
Ik heb verder nog niemand hierover kunnen spreken
Maar ze zeggen wel als ik het online had besteld had het omruilen wel gekund
Ook hebben wij gelijk gezegd we willen niet ons geld terug maar de mogelijkheid om andere meubels bij jullie uit te zoeken
En ook nog eventueel bijbetalen
Maar dit kon ook niet
Jammer heb zoveel geld aan de meubels uitgegeven
Slechte service

We zijn goed geholpen door Theo
We zijn goed geholpen door Theo
Hij was geduldig en zeer vriendelijk en goede uitleg

Geweldige service
Geweldige service, klantvriendelijk. Goede uitleg, Nicole neemt de tijd voor je.
Gewoon fantastisch.
Dirk en Henriette Poel

Gisterenavond een hoekbank gekocht
Gisterenavond een hoekbank gekocht. Heel fijne service en goed geholpen. En een mooie verhouding in prijs- kwaliteit. Als de levering net zo voorspoedig loopt als de aankoop, dan ben ik voor 100% tevreden klant.

Heel fijn geholpen !
Bij binnenkomst alleraardigst ontvangen en gelijk koffie! Hierna heel fijn geholpen door een deskundige ! Hij gaf ons goed advies en gunde ons alle tijd om de bank die we hebben besteld, goed “ in te zitten”.

Aankoop Zitbank
Fijne communicatie meneer heeft ons snel en goed geholpen.

Mooie winkel
Mooie winkel. Goed geholpen en meegedacht. Goede prijs kwaliteit.

Gastvrij onthaal
De medewerkster was vriendelijk en zeer deskundig.
Het enige wat tegen viel is de enorm lange levertijd. Woonsquare is een bezoek meer dan waard; er is veel keus.

Vriendelijk ontvangen
Vriendelijk ontvangen, de ruimte gegeven voor eigen oriëntatie en vervolgens juist geholpen.

Odpowiedź od Woonsquare - Leiderdorp
Uitstekende service en een geweldige deal bij Woonsquare Leiderdorp!
Maandag zijn wij bij Woonsquare Leiderdorp binnengestapt om naar een nieuwe bank te kijken. We werden direct warm welkom geheten. Na een paar rondjes door de winkel viel ons oog op een mooie hoekbank. De verkoper kwam al snel naar ons toe en legde uitgebreid uit hoe we de bank naar onze eigen wensen konden samenstellen.Wij waren zeker niet de makkelijkste klanten; we hadden nogal specifieke wensen en aparte maten in gedachten. De verkoper bleef echter ontzettend geduldig, hielp ons altijd met een glimlach en dacht fantastisch met ons mee. Niets was hem te veel om ervoor te zorgen dat we tevreden zouden zijn. Omdat we er maandag qua kleur en exacte maten nog niet helemaal uit waren, kregen we een aantal kleurstalen mee naar huis om er rustig over na te denken.De volgende dag zijn we teruggegaan naar de winkel. De verkoper was opnieuw ontzettend vriendelijk en meedenkend, en we hebben uiteindelijk een hele goede deal kunnen sluiten voor onze prachtige hoekbank. Een absolute aanrader! Als u op zoek bent naar een winkel die écht meedenkt, moet u bij Woonsquare Leiderdorp zijn. We kunnen niet wachten tot onze mooie bank geleverd wordt!

Doświadczenie Trustpilot