Werk aan de Muur Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Best tevreden met mijn tweede aankoop. Helaas een kleine schade aan het frame. Zelf opgelost en een korting gekregen op de aankoop. Voor de rest : prima kwaliteit, zorgvuldige bezorging en goede klant... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel veel keus uit mooie werken en veel mogelijkheden voor wat betreft grote en uitvoeringen. Via de website duidelijke video's van de verschillende uitvoeringen en tips waardoor je duidelijkheid kri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Veel keus en makkelijk aan te passen voor het juiste formaat. Levertijd is in orde, verpakking is goed en stevig. Makkelijk op te hangen dankzij reeds aangebracht ophangsysteem-

Oceniono na 5 z 5

'Werk aan de muur' heeft een héél ruim aanbod, overzichtelijk aangeboden op een aantrekkelijke website. Een groot aantal filters (thema, kleuren, afmetingen, vorm, gewenste sfeer, beeldmakers,...) en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 143

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Ziet er prima uit

Ziet er prima uit. Makkelijk op maat te bestellen.+ ook niet moeilijk in elkaar te zetten. Wel wat prijzig.

7 września 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Dank voor je feedback! We hopen dat je heel erg geniet van het mooie kunstwerk!

Oceniono na 5 z 5

Heel blij met het resultaat

Heel blij met het resultaat. Snel en makkelijk te monteren, duidelijke uitleg erbij. Doek wordt mooi strak opgespannen.

5 września 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe kunstwerk! Heel veel plezier er van.

Oceniono na 5 z 5

Ik vroeg om een spoedbestelling en dat…

Ik vroeg om een spoedbestelling en dat is zeer goed geslaagd!!
Het resultaat van het fotobehang is fantastisch!!!

30 lipca 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hi Helma, wat tof om te horen dat het gelukt is om je bestelling met spoed te leveren en je zo blij bent met het resultaat! Heel veel plezier van je nieuwe kunstwerk.

Oceniono na 5 z 5

Super handig en ruim assortiment

Veel keuzes.
Fijne zoekopties.
Snelle levering.
Makkelijk zelf in elkaar te zetten.
Prachtig werk voor aan de muur!

17 sierpnia 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Heel veel plezier van je mooie Werk aan de Muur Maud!

Super tevreden!

Ik heb twee werken besteld bij Werk Aan de Muur. Eentje van de site, maar de andere op verzoek. Mijn eigen afbeelding was van te klein formaat, maar Gina heeft de afbeelding gevonden, zodat ik toch kon bestellen. Zo blij mee!

11 sierpnia 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Bedankt voor dit mooie compliment Petra! Geniet van je nieuwe Werk aan de Muur :-)

Geweldig mooie werken

Geweldig mooie werken. Hangen beide fantastisch op zijn plek. Mede doordat je het eerst kan visualiseren op je eigen muur zie je hoe het eindresultaat wordt.
De werken waren stevig en zorgvuldig verpakt.
Wij hebben ons geduld iets langer moeten volhouden daar er een vertraging in de levering zat, maar uiteindelijk zeer de moeite waard.

21 sierpnia 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Wat leuk om te lezen! Nogmaals heel erg dank voor jullie geduld. Wij wensen jullie veel plezier van jullie nieuwe kunstwerken toe :-)

Oceniono na 5 z 5

Zoals we hopelijk hadden verwacht is…

Zoals we hopelijk hadden verwacht is alles naar wens verlopen.
Vlugge en vriendelijke levering.
We bevelen het iedereen aan.
Veel keus en afmetingen,ook veel verschillende stijlen.

25 lipca 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Tof om te lezen Robert! Wij wensen jullie veel plezier van jullie nieuwe kunstwerk toe :-)

Perfect bedrijf

De service en snelheid van reacties op vragen is ongelooflijk goed. Dank voor alle hulp. Bedrijven en organisaties kunnen een voorbeeld nemen aan de e klantvriendelijkheid.

1 sierpnia 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Bedankt voor dit mooie compliment Cocky! Geniet van je nieuwe Werk aan de Muur :-)

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Duidelijke informatie en goed contact. Klantenservice gebeld ivm het niet thuis zijn tijdens levering en keurig een andere datum af kunnen spreken. Product was goed verpakt!

17 lipca 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Wat fijn om te horen Ciska, wij wensen je veel plezier van je nieuwe kunstwerk!

Oceniono na 5 z 5

Leveringsprobleem is adequaat opgepakt…

Leveringsprobleem is adequaat opgepakt en afgehandeld.
Gewoon prettig om zo'n leverancier van een prachtig kunstwerk te hebben gekozen.

24 lipca 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Wat fijn om te horen Jacq! Wij wensen je veel plezier toe van je nieuwe kunstwerk :-)

Top bedrijf

Mooie producten, zeer vriendelijk en goed bereikbaar personeel.

31 lipca 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hier worden wij blij van! Bedankt Arthur!

Op maat gemaakt

Op maat gekozen afbeelding op canvas 90x90 met raamwerk 2cm
Zeer mooi en strak gemaakt
Top

27 lipca 2025

Gemakkelijk wisselbaar doek

Ik ben superblij met mijn doek van Werk aan de Muur van Mirjam Duizendstra. Toen het binnenkwam had ik mijn twijfels of ik wel de juiste keuze had gemaakt door voor het doek te gaan ipv de aluminium plaat. Het doek zag er gekreukeld uit en het leek of de lijsten niet mooi aansloten, maar niets bleek minder waar. Toen de lijst eenmaal in elkaar gezet was en het doek erin zat, was er geen kreuk meer te bekennen. Het ziet er strak en fantastisch uit en ik kijk ernaar uit voor andere ruimten ook een doek en eenzelfde lijst aan te schaffen.

13 lipca 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Tof om te horen dat je zo blij bent met het resultaat! Wij begrijpen dat het er anders uit kan zien wanneer je het ontvangt maar het eindproduct is waar wij enthousiast van worden, daarom vinden wij het extra leuk om te lezen dat jij hier ook blij mee bent. Veel plezier van je nieuwe Werk aan de Muur!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej