Werk aan de Muur Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Best tevreden met mijn tweede aankoop. Helaas een kleine schade aan het frame. Zelf opgelost en een korting gekregen op de aankoop. Voor de rest : prima kwaliteit, zorgvuldige bezorging en goede klant... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel veel keus uit mooie werken en veel mogelijkheden voor wat betreft grote en uitvoeringen. Via de website duidelijke video's van de verschillende uitvoeringen en tips waardoor je duidelijkheid kri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Veel keus en makkelijk aan te passen voor het juiste formaat. Levertijd is in orde, verpakking is goed en stevig. Makkelijk op te hangen dankzij reeds aangebracht ophangsysteem-

Oceniono na 5 z 5

'Werk aan de muur' heeft een héél ruim aanbod, overzichtelijk aangeboden op een aantrekkelijke website. Een groot aantal filters (thema, kleuren, afmetingen, vorm, gewenste sfeer, beeldmakers,...) en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 143

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Goede kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk

Ontzettend veel keus, voor ieder wat wils. Snelle en goede service met duidelijke instructies. Voor weinig geld een geheel nieuwe sfeer in huis..

10 listopada 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hi Ingrid, leuk dat je zo enthousiast bent! Heel erg dank dat je het met ons deelt! Geniet van de nieuwe sfeer in je huis.

Kleurrijk

Het is altijd een gok om iets online te kopen zeker als het iets is dat je aan de muur wilt hebben.
Het was de gok meer dan waard!

8 listopada 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hi, wat leuk dat je de gok hebt gewaagd en dat het zo goed heeft uitgepakt! Ga heel erg genieten van het mooie kunstwerk.

Ontzettend mooi doeken

Ontzettend mooi doeken. Makkelijk in het frame te drukken. Een verrijking voor in dit geval onze woonkamer. Heel blij mee

7 listopada 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Beste Rene, wat leuk om te horen dat je zo blij bent met het ArtFrame! Bedankt voor deze mooie review.

Mooie lijst met doek.

Mooie lijst met doek.
Verzending was goed.

4 listopada 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hi Judy, Bedankt voor je review. Geniet van het mooie kunstwerk!

Fantastisch drieluik

Ik was al enige tijd op zoek naar een passend drieluik voor boven een modern dressoir. In de collectie van WadM vond ik het perfecte drieluik, vooral omdat ik het zelf kon samenstellen.
Van een perfecte kwaliteit, snel geleverd precies zoals ik had verwacht, ik ben zeer tevreden

15 października 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hi Wilco, wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je bestelde kunstwerk! Geniet van dit mooie werk!

Oceniono na 5 z 5

Dit is 2de schilderij gekocht bij Werk…

Dit is 2de schilderij gekocht bij Werk aan de muur. Dit was goed geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. Zijn weer erg blij met de aankoop.

30 października 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hi Evelien, Wat leuk om te horen! Jullie krijgen al een hele Werk aan de Muur collectie!

Oceniono na 4 z 5

Het resultaat is zoals verwacht

De ruime keuze is fijn. De website werkt goed en ook de app om te beoordelen hoe het werk bij jezelf aan de muur staat is top. Het resultaat is zoals verwacht. Alleen de bezorging was niet oké. Slechte communicatie van de bezorgdienst. Niet komen opdagen en niet aangeven wanneer je dan wel komt. Dat is jammer, één ster minder alleen om die reden.

15 października 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hi Krista, Wat fijn dat je blij bent met het kunstwerk en het bestelproces. De feedback over de verzending is voor ons heel waardevol. Wij zijn blijvend in gesprek met onze transportpartners. Geniet van het mooie kunstwerk!

Onlangs 3 artframe producten gekocht

Onlangs 3 artframe producten gekocht. Werkelijk heel fijn en mooi product, ook de aflevering en de bijbehorende informatie waren top. Wij zijn zeer tevreden.

16 października 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hallo Hannie, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! En meteen een huis vol mooie Art Frame kunstwerken hebt! Geniet van de kunstwerken.

Leuk concept

Leuk concept, voorpret en ideeën opdoen via de app en ook nog eens alerte nazorg.
Je wordt nadat je hebt besteld, goed op de hoogte gebracht over de tijdslijn.
Misschien een heel klein verbeterpuntje, de instructie video’s iets langer maken. Nu zie je een heel klein deel van hoe je iets moet doen waardoor je het op meerdere manieren kunt interpreteren.
Heel tevreden met het eindresultaat!

3 października 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hallo Kirsten, Wat een leuk dat je het uitzoeken en bestellen van het kunstwerk als zo'n leuk proces hebt ervaren! Je hebt ook wel een heel mooi kunstwerk uitgezocht. Bedankt voor de feedback over de instructie video's, dit is voor ons heel waardevol en gaan we mee aan de slag!

Betrokken bedrijf

Betrokken bedrijf, duidelijke communicatie en schilderij zorgvuldig verpakt en bezorgd volgens afspraak

1 października 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hi Anita, Bedankt voor deze mooie review! We wensen je heel veel plezier van het mooie kunstwerk!

Mooi werk geleverd

Mooi werk geleverd. Je wordt continue op de hoogte gehouden wat de status is.

17 października 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hi Frances, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Je hebt een mooi kunstwerk gezocht. Heel veel plezier ermee!

Afbeeldingen zijn top

Afbeeldingen zijn precies zoals ze op de site staan.
Goed verpakt en een eenvoudige beschrijving hoe je het in elkaar moet zetten.
We hebben nu 2 werken aan de muur hangen, en ik zal zeker nog een keer wat aanschaffen.

10 października 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hi Christel, Wat fijn om te lezen dat je het in elkaar zetten van het frame eenvoudig vond! Je krijgt thuis al een mooie Werk aan de Muur collectie!

Oceniono na 5 z 5

We genieten er alle dagen van

Voor ons nieuwe huis waren we op zoek naar een groot werk. Bij werk aan de muur zijn zoveel verschillende werken en keuze mogelijkheden. Maar door alle selectie mogelijkheden en omdat we een account hadden aangemaakt konden we een map met onze voorkeuren maken.
Zo konden we later rustig weer eens kijken en eenvoudig onze uiteindelijke keuze bepalen.
De kleurweergave op de site kwam perfect overeen met de uitvoering.
Het werk hangt hier nu een paar weken en we krijgen alleen maar complimenten

8 października 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Bedankt voor deze uitgebreide review! Wat goed dat jullie door het aanmaken van een favorieten lijstje een mooi kunstwerk hebben gevonden. Geniet van jullie nieuwe huis met mooi kunstwerk!

Oceniono na 5 z 5

We zijn heel erg blij met de kwaliteit…

We zijn heel erg blij met de kwaliteit van de canvassen en van de goede service. Er werd meegedacht en onze canvassen zijn goed aangekomen vanuit Haarlem in Portugal. Een aanrader!

1 października 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hi Remon, Bedankt voor de mooie review. Geniet in Portugal van de mooie kunstwerken!

Oceniono na 5 z 5

Zeer Snel een vakkundig antwoord op…

Zeer Snel een vakkundig antwoord op mijnvraag.
Prompte levering.
Hoge kwaliteit print!

1 września 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hi Rob, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Geniet van het mooie kunstwerk!

Oceniono na 5 z 5

Echt een prachtig schilderij!

Echt een prachtig schilderij!! Geen moment spijt van. 😁

23 września 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Hi Irma, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met je kunstwerk! Ga er heel erg van genieten!

Veel keuzes in kunststijlen

Veel keuzes in kunststijlen, collecties, materialen, afmetingen en kleuren.
Altijd wel iets te vinden wat je mooi vindt en bij je past.
Kortom: Top !!

28 sierpnia 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Wat leuk dat je zo'n mooi passend kunstwerk hebt gevonden Hans! Geniet ervan!

Goede website

Goede website, makkelijk te gebruiken, je kunstwerk eenvoudig te laten zien op eigen muur.
Daarnaast goede communicatie en service.
Vriendelijke klantenservice.

20 września 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Dank voor de mooie review Ina! Geniet van het mooie kunstwerk!

Super netjes en verpakt

Super netjes en verpakt. Bij het uitpakken toch een lichte beschadiging op een deel van het frame. Direct contact gehad en meteen opgelost. We hebben een nieuw frame deel ontvangen na 2 dagen al. De communicatie is ook heel prettig. Netjes en heel vriendelijk. Het doek hangt prachtig aan de muur bij ons in de woonkamer.

15 września 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Wat fijn dat we het voor jullie snel hebben kunnen oplossen! Geniet van het mooie kunstwerk!

Oceniono na 5 z 5

Werk aan de muur is top!

Duidelijke uitleg over de verschillende materialen. Makkelijk te bestellen en een keurig verpakte levering!

20 sierpnia 2025

Odpowiedź od Werk aan de Muur

Wat fijn om te horen Ingrid! Geniet van je nieuwe kunstwerk!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej