Volkswagen Pon Financial ServicesRecenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Leasemaatschappij is door Van Udenhout Lease / VW Pon Financial Services overgenomen. Sindsdien is de service beroerd. Telefonisch extreem slecht bereikbaar, als je ze aan de lijn krijgt dat is de ho... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Al jarenlang zijn wij klant bij deze Volkswagen-dealer. Onze vaste contactpersoon, Geert Claasen, begeleidt ons telkens uitstekend bij het afsluiten van een Private Lease contract. Hij is altijd vrien... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ik lease er momenteel , maar als het contract verlopen is zal ik daar nooit meer wat leasen. Tussentijds kilometers aanpassen doen ze niet , na twee jaar pas een eindjaarsafrekening door hun eigen f... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jarenlang klant VW en audi, nu bij inleveren private leaseauto (audi) discussie over schade. Direct onvriendelijk behandeld, gedreigd met incasso en vervolgens met melding bij BKR, om ons onder druk t... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Leasing samochodów

Napisane przez firmę

VWPFS in een financieringsmaatschappe en biedt automotive producten voor financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 43

Napisz recenzję

Hele snelle levering

Was erg snel gegaan, midden in de corona pandemie waarbij er een aanzienlijke chiptekort was hebben ze het voor elkaar on alsnog een auto binnen 2 weken klaar te hebben, mijn papieren ingeleverd en kom hem ophalen

29 marca 2022

klantgericht

Goed luisteren naar mijn vragen als klant. Goed advies en schriftelijke offerte

26 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Eenjarig jubileum elektrisch rijden via Pon

Vandaag rijden we precies een jaar met onze elektrische ID.3 Volkswagen. We zijn nog steeds erg blij met de auto.
Maar ook met de contacten met garage Pon & Financial Services.
Vandaag een cadeautje ontvangen, omdat we nu 1 jaar geleden onze auto in gebruik genomen hebben.

23 lutego 2023

ZEER BRUTALE MEDEWERKERS

Collga's van de debiteuren afdeling zijn BRUTAAL. Luisteren helemaal niet naar het verhaal, luisteren niet naar mijn vraag. Zuchten aan de telefoon en maken opmerking als: moet ik het gaan ruiken hoe je maand bedrag moeten splitsen, je maakt het over met vage nummers ect. Mevrouw Kleinveld gesproken aan de telefoon ook van de debiteuren zo brutaal als wat. Kan niet op een normale toon praten.

Zeer ongepast gedrag dit van de afdeling debiteuren. Hebben geen manieren om te praten met klanten.
En dan 100 keer vragen: ja waarom laat je het ook zover komen.

Pardon? Ik stel een dood normale vraag hoe ik het bedrag gesplits kan overmaken aangezien er een incasso traject loopt, dan komen zij mij zulke vragen stellen met een ongepaste toon.

Afdeling kan wel een cursus gebruiken hoe ze tegen klanten moeten praten.

Of ik nou fout zit of goed zit, zij moeten gewoon op een normale manier praten. Dat doe ik namelijk ook, ik heb heel het gesprek op een normale manier gesproken.

30 stycznia 2023

Beste RG,

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad met ons.

Graag willen we met u kijken naar een passende oplossing. Hiervoor verzoeken we u om contact op te nemen met salesretail@vwpfs.nl.

Oceniono na 1 z 5

LEASE and Not being helped.

I have a Volkswagen Caddy from VWPS and I have always paid my sum of €278 and some cents. 40 months in to the 60 months contract now never have I said i'm not paying. This one time I had problems with getting paid and I called them up politely asking if It was possible that I paid them next month double for the month that I couldn't pay and the month that comes after. They said 'No aint doing that You will get a fine doing so'. also stating very unpolitely; 'You're now making your problem our problem.' Like why do you even pick up the phone to? To help me NOT with a problem I guess. Thanks for nothing Next lease car will defenitly not be a Volkswagen Or anything that has to do with VWPFS. In 60 months be one month late they will try to almost literally sue your a**.

22 stycznia 2023

Dear Bugra,

We are sorry to hear that you have experienced our services in this way.

We would like to get in touch with you about this. For this we request you to contact salesretail@vwpfs.nl.

We would like to hear from you.

Altijd goed en behulpzaam

Altijd goed en behulpzaam . De verrassing wordt zeer gewaardeerd.
De auto valt helaas op een paar punten tegen . Verder probleemloos . Tôch zullen we deze auto niet meer kiezen . Met dank

20 grudnia 2022

Slechte klantenservice

3 keer aangegeven dat ik interesse heb in een short lease via de website, ook heb ik contact gehad via de chat. De medewerkers gaven steeds aan dat ik gebeld zou worden met de informatie welke auto’s er beschikbaar zijn aan de hand van mijn wensen die ik door had gegeven. 3 weken later heeft Pon nog geen contact met mij opgenomen, niet via een belletje of de mail. Wat een slechte klantenservice, zo met een klant om gaan nog nooit eerder meegemaakt teleurstellend!!

24 listopada 2022

Beste Hans,

Wat vervelend om te horen dat u tot nu toe nog niks van ons heeft vernomen.

No response after accident

If you have an accident with a car of PON, they will not respond. So it wil be very difficult to get your insurance money.

3 sierpnia 2022

Dear Michael,

We are sorry to hear that you have experienced our services in this way.

We like to hear from you.

Oceniono na 1 z 5

Nooit meer Echt niet zwaar oplichters…

Nooit meer Echt niet zwaar oplichters heb zo een spijt dat ik een private lease auto hen genomen ze willen alleen maar oplichten echt pfff waar ben ik aan begonnen nooooit meer gewoon kopen echt waar

30 listopada 2022

Beste Abidal,

Wat vervelend om te horen dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren.

Graag zouden we hier met u over in contact komen. Hiervoor verzoeken we u om contact op te nemen met salesretail@vwpfs.nl.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej