Ik heb de afgelopen periode meerdere keren contact opgenomen met dit bedrijf vanwege een probleem waar ik hulp bij nodig had. Dit was voor mij extra belangrijk omdat mijn vader hier ook bij betr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik lease er momenteel , maar als het contract verlopen is zal ik daar nooit meer wat leasen. Tussentijds kilometers aanpassen doen ze niet , na twee jaar pas een eindjaarsafrekening door hun eigen f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Acht jaar lang een voertuig particulier geleased. Alleen maar tevreden. Communicatie, snelle reactie, netheid in afhandeling van zaakjes. Wij hebben gekozen voor een ander merk auto waardoor wij genoo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fijn contact met de verkoper bij Pon Center en later met het team Private Lease, om de beste keuze auto met looptijd en aantal kilometers te kiezen. Denken mee en komen afspraken na. Het is duidelij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
VWPFS in een financieringsmaatschappe en biedt automotive producten voor financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.
Saturnus 1, 3824 ME, Amersfoort, Holandia
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jarenlang klant VW en audi, nu bij inleveren private leaseauto (audi) discussie over schade. Direct onvriendelijk behandeld, gedreigd met incasso en vervolgens met melding bij BKR, om ons onder druk te zetten. Totaal geen moeite gedaan om ons als klant vriendelijk te woord te staan. Voor ons geen VW of Audi meer!

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
Al mijn 3 vw Caddy via pon financial lease ,maar enige medewerking is er niet. Maar als de auto verkopen minder zijn beloven ze je gouden bergen om je een auto aan te praten andersom doen ze geen ruk voor je.
PON nooit meer.

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
Herinnering brief is consequent naar een verkeerd adres gestuurd Geen flauw idee hoe dit heeft kunnen gebeuren. Op het afgesloten contract stond het juiste adres vermeld. Ik ben er per ongeluk achter gekomen omdat ik een ingebrekestelling per e-mail kreeg met een bijgesloten brief. Brief totaal verkeerd geadresseerd. Meteen contact gezocht, adres laten aanpassen, geld overgemaakt. Ik had in de familie een overlijden en was echt totaal ergens anders met mijn hoofd. Hebben ze een BKR melding gemaakt. Weer gebeld, verzocht om te verwijderen want was onjuist. Ik kreeg het advies om een email te sturen. Na 1 week kreeg ik een email terug, verwijdering ging niet gebeuren, eigen schuld, dikke bult. Geprobeerd telefonisch met de betreffende mevrouw te praten, maar die heeft een cursus klantvriendelijkheid nodig. Het kwam erop neer dat ik maar een advocaat moest inschakelen. Klacht ingediend bij Pon via diverse kanalen en een advocaat in de arm genomen. Deze heeft een brief gestuurd dat uiterlijk vandaag de BKR melding verwijdert diende te worden. Je raad het al... volledige radio stilte. Maandag gaan we een spoed kort geding in gang zetten. Ik heb namelijk mijn huis verkocht en andere gekocht. En die notering is volledig onterecht. Jammer dat er niet te praten is met zo'n groot bedrijf en je tegen een muur aanloopt. Op deze manier wordt je verplicht veel kosten te maken terwijl het niet opweegt tegen de notering (200,-). En dan vraag ik me af.... kan een bedrijf dit zomaar allemaal flikken ? Er zijn meerdere kort gedingen geweest die ze hebben verloren vanwege een (onterechte) BKR notering. Er moet toch een overkoepelende organisatie zijn die dit in de gaten houdt ? Of wellicht met andere gedupeerden een zaak aanspannen tegen Pon om de ellende die ze aanrichten een halt toe te roepen/

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
ik zit al 4 jaar bij volkswagen pon, nooit een factuur gemist, maar krijg maamdelijks rekeningen 200 euro hoger dan factuurbedrag. ben het zo zat. Wacht tot mijn contract afloopt. Voel.me zwaar belazerd

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
Update: Helaas na onderstaande reactie geen oplossing gevonden, geen tegemoetkoming, niets. Zij zijn van mening dat de prijs er naar is. Destijds zijn zij dus niet transparant geweest en ik zit nu 4 dagen na overname van de auto met groot onderhoud van ruim 800,-. Zoals hiervoor gezegd en zacht uitgedrukt: niet netjes en zuur.
Origineel:
Ik ben tevreden geweest gedurende het lease-contract. Na 4 jaar eindigt het contract. Een half jaar voor het einde heb ik een voorstel tot overname ontvangen. We zijn blij met de auto en willen deze overnemen en hebben het contract getekend.
Nu geeft de auto onderhoud aan binnen 30 dagen. Het contact loopt nog 25 dagen. Dit onderhoud wordt dus niet meer uitgevoerd en gaat om een bedrag van meer dan 800,- euro. VW beoordeelt dat het toekomstig onderhoud is (ja, 5 dagen) en kan niets voor mij betekenen.
Ik vind dit erg zuur en niet netjes. Ik moet de auto nog betalen qua overname en word direct geconfronteerd met groot onderhoud.

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
De afwikkeling ging correct en soepel.
Ik mis alleen een mogelijkheid voor versnelde aflossing.31

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
Kan niet anders zeggen dat het allemaal zeer goed geregeld is.

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
Inloggen heeft continue problemen. Mailadres niet bekend.....

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
Geen problemen doordat ik gewoon zoals het hoort optijd m’n maandelijkse afschrijving betaal.
Dus tevreden 👌🏻

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
Nooit klachten gehad betalen ook netjes elke maand

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
2 bedrijfsvoertuigen lopen via hun, contract moeten omzetten van VOF naar eenmanszaak betaal je 2x€150,- voor sepa machtigingen ingevuld dat de wagens van 2 verschillende rekeningen af geschreven moeten worden, nadat de betaling werd voldaan via hun werden de 2 voertuigen toch van 1 rekening afgeschreven, wij hebben gelijk 1 voertuig gestorneerd, dan begint de ellende gaan ze dreigen met een incasso bureau nadat ik 5x contact heb gezocht met het telefonische en een onfatsoenlijk dame aan de telefoon kreeg hebben we een mail gestuurd hier krijg je geen reactie op.
Dan maar een 6x bellen en krijg je afdeling debiteuren eraan situatie uit gelegd en alles stond goed, we werden door verbonden omdat deze persoon geen rechten had om de wijziging door te voeren, zelf hebben we administratieve alles in orde moeten maken, we gaven aan dat wij 2x€150 hadden betaald en we wel verwachde dat de administratie op orde mag zijn bij hun, dus zouden het fijn vinden als hier iets tegenover stond, we werden weer terug door verbonden met de debiteuren afdeling en hier ook de situatie gezegd dat zij daar wel een conpensatie van een keer €150,- mogen tegenmoet komen omdat wij hun administratie op orde hebben moeten brengen.
Nee meneer dat gaan wij niet doen maak het bedrag wat nog open staat handmatig over.
Oplichters zijn het en geld aftroggelen van mensen zonder enig respect en fatsoen en ergens voor betalen wat je zelf moet doen.
Nooit meer via dit bedrijf lease voortuigen financieren.

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
Klantonvriendelijk bedrijf. Heb 5 jaar via XLLease en VWPS een lease contract gehad. Doe het niet!!!

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
Al vanaf april 1994 rijd ik Seat. PRIMA auto en altijd uitstende garages gehad.(Bloemendaal, Hoofddorp en in Ede)

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
Al 2 jaar klant bij VWPFS en tot aan mijn oude contract goed behandeld, na overzetting nieuw contract zijn er betalingsproblemen na persoonlijkongsval, VWPFS schakelt direct FIDRON in en eist mijn voertuig op zonder enig woordje te mogen doen en contact kon enkel via hen verlopen, vorens zonder enige betalingsregeling waar normaal eerst BVCM bij komt kijken, nee direct bus terug waar ik niet in mee ging en uiteindelijk van de weg word geplukt met een signalering dat ik een gestolen auto rij (pon kijkt naar de feiten kijkt en geen luisterend oor geven naar omstandigheden, ik vind dit niet chique en staat ook niet bij de naam die jullie dragen dit was mijn werkbus waar ik elke dag mijn geld mee verdien en monteur en dat nemen jullie op een slinkse wijze af ik ben radeloos

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
Oktober lease afbetaald, staat nu nog een lopende BKR registratie. Krijg nergens reactie op. Kan dus geen kant op, niet eens een telefoonabonnement afsluiten.
Top

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
waardeloos, heb je ze nodig niemand weet hoe of wat. slecht verstaanbaar door slecht nederlands sprekend personeel. gewoon dikke waardeloos

Beste
Nadat ik een revieuw achterliet werd er gereageerd met neem contact op, en vervolgens word je alsnog naar Fridon doorgestuurd en nu krijg ik een brief binnen dat ik aankomende 8 jaar geen financiering krijg en tevens bij de politie ben gemeld dat ik die autos gestolen heb wat zijn jullie voor achterbakse mensen ik heb 4 jaar lang zonder problemen betaald neem die autos maar douw ze maar diep in je reet op deze manier zullen jullie nooit lang bestaan

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.