Volkswagen Pon Financial Services Recenzje 390

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Ik heb de afgelopen periode meerdere keren contact opgenomen met dit bedrijf vanwege een probleem waar ik hulp bij nodig had. Dit was voor mij extra belangrijk omdat mijn vader hier ook bij betr... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ik lease er momenteel , maar als het contract verlopen is zal ik daar nooit meer wat leasen. Tussentijds kilometers aanpassen doen ze niet , na twee jaar pas een eindjaarsafrekening door hun eigen f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Acht jaar lang een voertuig particulier geleased. Alleen maar tevreden. Communicatie, snelle reactie, netheid in afhandeling van zaakjes. Wij hebben gekozen voor een ander merk auto waardoor wij genoo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fijn contact met de verkoper bij Pon Center en later met het team Private Lease, om de beste keuze auto met looptijd en aantal kilometers te kiezen. Denken mee en komen afspraken na. Het is duidelij... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Leasing samochodów

Napisane przez firmę

VWPFS in een financieringsmaatschappe en biedt automotive producten voor financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice

11 lutego 2025

Beste Liz,
Zou je ons een mail willen sturen op klantenservice@vwpfs.nl waarom je onze klantenservice als slecht hebt ervaren? Dit is niet het serviceniveau wat wij nastreven namelijk. Zou je jouw kenteken of contractnummer willen vermelden in de mail? Dan kunnen we kijken of en waar we steken hebben laten vallen.

Alvast hartelijk dank.

waanzinnig slecht bedrijf

waanzinnig slecht bedrijf. pure oplichters en dieven!! Denk aan je portemonee ga niet met deze mensen in zee.

11 lutego 2025

Beste DNS,

Jammer dat u deze ervaring heeft opgedaan. Dit is niet het servicelevel wat wij nastreven.
Graag ontvangen wij uw inhoudelijke klacht via mail op klantenservice@vwpfs.nl zodat wij u concreet kunnen helpen met uw klacht.
Wilt u daarbij het contractnummer of kenteken vermelden?

Oceniono na 4 z 5

Service is goed

Service is goed. Leenauto meestal gratis

24 stycznia 2025

Fijn te vernemen, Mirko.

Veel veilige en prettige kilometers gewenst.

Waardevermindering voertuig na terugroepactie

T.AV. PON Vw Nederland/ Ames Vw Dordrecht

Aan alle belanghebbende,

Hierbij vraag ik uw aandacht voor het navolgende.

Op 20 december 2022 heb ik mijn Volkswagen Polo met kenteken KB-038-B bij u (Ames Dordrecht) ingeleverd in verband met een algemene terugroepactie. Op 21 december 2022 ontving ik mijn voertuig weer terug, met de mededeling dat het probleem was verholpen en dat de administratieve terugroepmelding bij het RDW spoedig zou worden verwijderd. Inmiddels zijn we twee jaar verder, maar de melding is tot op heden nog steeds niet verwijderd. Recentelijk heb ik mijn voertuig te koop aangeboden, maar door de genoemde situatie is het praktisch onmogelijk om mijn auto te verkopen, wat heeft geleid tot een aanzienlijke waardevermindering.

Ik verzoek u vriendelijk maar dringend om de vermelding met betrekking tot de terugroepactie binnen twee weken te verwijderen of te laten verwijderen. Mocht u om welke reden dan ook geen invloed hebben op deze kwestie, dan verzoek ik u dringend om de waardevermindering van €5000,- die voortvloeit uit de vermelding in het RDW-systeem aan mij te vergoeden.

In afwachting van uw reactie.

Siem El

8 stycznia 2025

17-1-2025:
Geachte heer El Korchi,
Nogmaals; We zien dat u de review gewijzigd heeft, echter komt de klacht nu nog steeds niet bij de juiste partij terecht, omdat u geen klant bij ons bent, maar wel de klacht op het profiel van Volkswagen Pon Financial Services heeft geplaatst.
U dient deze klacht bij Pon's automobielhandel te plaatsen. Dit is echt een ander bedrijf dan waar u de klacht nu heef geplaatst. Hieronder treft u nogmaals de contactgegevens.

Wij verzoeken u nogmaals om uw klacht bij ons te verwijderen en contact te zoeken met de dealer of importeur.
Telefoonnummer Pon Klantenservice 0800 555 7000
E-mail Klantenservice: info@volkswagen.nl

10-1-2025:

Telefoonnummer Pon Klantenservice 0800 555 7000
E-mail Klantenservice: info@volkswagen.nl

---------------
9-1-2025
Geachte heer El Korchi,

Het genoemde kenteken is niet bekend bij ons. Oftewel; waarschijnlijk heeft u uw klacht bij de verkeerde organisatie geplaatst.
Wij zijn namelijk niet de dealer of importeur, maar de financieringsmaatschappij en daar is het genoemde kenteken niet bekend.

Wilt u zo vriendelijk zijn om de klacht bij Ames Dordrecht te melden en de nu geplaatste klacht bij VWPFS te verwijderen? Alvast heel hartelijk dank hiervoor.

Oceniono na 1 z 5

PAS A.U.B. OP SPAAR WAT LANGER DOOR LEASE NIET!!!

Zoals de vele revieuws al zeggen. PAS OP!
Lichten je op op de witte manier. Nemen een auto in omdat er niet betaald word. 1 maand achterstand. Geen brief geen mails ontvangen. Opeens persoon aan de deur om auto op te halen. Ze verkopen de auto voor 9000 euro en jij zit met een boete van 15 duizend euro. Zeer onvriendelijk aan de ttelefoon en wij zitten nu al meer dan twee jaar vast aan verschillende deurwaarders.

9 sierpnia 2024

Beste 'Consumer’,
Wij vinden het spijtig dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Echter, wat u suggereert dat klopt niet. Er worden voorafgaand aan een inname altijd brieven en e-mails verzonden aan de gegevens, zoals u die heeft opgegeven. Indien u verhuist of het e-mailadres wijzigt dan dient u dit aan ons te laten weten. Op die manier hoeft u geen correspondentie te missen.
Daarnaast staat buiten kijf, dat het afsluiten van een financiering of lease, ook de verplichting geeft tot het betalen van het overeengekomen maandbedrag. Dit is bij iedere kredietverlening zo en u dient dan ook de algemene voorwaarden goed te lezen, alvorens u akkoord gaat met het krediet.
Nogmaals, het spijt ons dat u zo ontevreden bent, echter op basis van de hierboven geplaatste tekst, kunnen wij u niet anders berichten dan wij nu hebben gedaan.
Indien u daadwerkelijk geholpen wilt worden, verzoeken wij u vriendelijk om uw volledige klacht te mailen aan salesretail@vwpfs.nl inclusief het kenteken/ contractnummer welke het betreft.
Wij zullen dan contact met u opnemen, in een poging uw nare gevoel weg te nemen.

Klacht inzake foutieve…

Klacht inzake foutieve schadeafhandeling en overmatig in rekening gebracht eigen risico

Beste,

Ik wil via deze weg mijn klacht indienen over de afhandeling van schades en het in mijn ogen onterecht en zonder overleg in rekening brengen van te veel eigen risico. Het gaat om een voertuig dat ik bij jullie in shortlease had.

1. Eerste schadegeval

Bij de eerste schade werd mij door uw klantenservice verzekerd dat er een schouwing zou plaatsvinden voordat er kosten in rekening zouden worden gebracht. Dit is helaas niet gebeurd. De kosten zijn direct van mijn rekening afgeschreven, terwijl de schade nooit is gerepareerd. Op uw verzoek heb ik vervolgens geprobeerd de auto door een schade-expert te laten beoordelen. Echter, kort daarna moest ik de auto inleveren omdat mijn andere leaseauto gereed was. Ik heb toen gevraagd of u zelf een schade-expert kon inschakelen om de schade alsnog te beoordelen. Hier is nooit op gereageerd.

2. Aanvullende schades na inlevering

Na het inleveren van de auto zijn er zonder overleg nog twee schades in rekening gebracht bovenop de reeds betaalde schade. Hierbij is niet onderzocht of deze schades wellicht gelijktijdig hebben plaatsgevonden. Tijdens deze periode was ik op vakantie. Na mijn terugkeer heb ik wederom gevraagd of een schade-expert naar de schades kon kijken. Ik kreeg toen te horen dat de auto inmiddels voor onbepaalde tijd was verhuurd, en dat ik moest wachten totdat de auto terug was.

3. Ingebrekestellingen en gebrek aan reactie

Aangezien ik geen gehoor kreeg op mijn eerdere verzoeken, heb ik twee ingebrekestellingen gestuurd waarin ik een redelijke termijn stelde om alsnog een schade-expert de auto te laten beoordelen. Helaas heb ik hierop geen enkele reactie ontvangen.

Ik vind deze gang van zaken uitermate onprofessioneel en onbetrouwbaar. Het feit dat afspraken niet worden nagekomen, er zonder overleg kosten worden afgeschreven en mijn verzoeken volledig worden genegeerd, vind ik onacceptabel.

Ik verzoek u dringend om:

1. Een schade-expert de eerdergenoemde schades alsnog te laten beoordelen en mij een gedetailleerd rapport hiervan te verstrekken.

2. Het te veel in rekening gebrachte bedrag met spoed terug te betalen.

3. Een duidelijke toelichting te geven over hoe dergelijke fouten in de toekomst voorkomen worden.

Ik zie uw reactie graag tegemoet. Ik heb reeds een aantal weken ook een verzoek bij de geschillencommissie ingediend. Tot mijn uiterste verrassing ook geen reactie op mogen hebben.

J.W. van Dam

1 września 2024

Geachte heer, mevrouw Van Dam,

Wat vervelend dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Dat is uiteraard niet het niveau wat u van ons mag verwachten.

Om uw dossier in te zien, is het noodzakelijk om een contractnummer of kenteken door te krijgen. Zou u deze willen mailen aan salesretail@vwpfs.nl?
Wij nemen dan zo spoedig als mogelijk contact met u op.

PAS OP

PAS OP ! PAS OP ! PAS OP!

Busje hier op lease genomen. Vervolgens zijn er 2 maanden niet betaald vanwege omstandigheden deze ook gedeelt met ze vervolgens auto moeten inleveren na bedreiging dat auto als gestolen zou worden opgegeven en een registratie op m’n naam zou krijgen. Auto is opgehaald en verkocht voor +\- 8.000 waarde auto: 17.000€ nou moet ik met incasso kosten e-mailen +\- 20.000€ betalen… kortom schandalig!!!! Zeker oplichters en als je met incassobureau een regeling wil treffen word je volkomen genegeerd geen communicatie niks en vervolgens een dagvaarding overhandigen

In 1 woord witte maffiapraktijken stelletje kk oplichters geloof me betaal geen rooie vecht aan deze oplichters

Mensen begin hier niet aan doe je dat we niet gaan huilen straks er word hier vaak genoeg herhaald

6 grudnia 2024

Geachte heer, mevrouw,

U heeft uw review ook geplaatst bij een andere feedback website, waarop u eveneens niet heeft gereageerd op ons verzoek om een kenteken/ contractnummer door te geven zodat wij u ook daadwerkelijk kunnen helpen. Graag ontvangen wij dit alsnog.

Wij vinden het jammer dat u onze dienstverlening met slechts 1 ster beoordeelt. Graag zouden we inhoudelijk op uw klacht reageren en daarom zouden wij graag uw kenteken ontvangen op salesretail@vwpfs.nl.

Wanneer u een financieringcontract aangaat, dan geeft dit ook de verplichting om de maandelijkse betaling op tijd te verrichten. In de voorwaarden van het contract kunt u dit ook teruglezen. Dit is overigens bij alle leasemaatschappijen en banken een voorwaarde om tot een overeenkomst te komen en deze te behouden.
Wij zien uw mail met belangstelling tegemoet en zullen dan zo spoedig als mogelijk contact opnemen.

Oceniono na 5 z 5

We werken samen met tb Breda en werk…

We werken samen met tb Breda en werk zelf in schade bedrijf den elzen Roosendaal ben zelf spuiter en rij altijd vw voor daily en kwa prijs en kwaliteit van de auto trok me het meeste aan en hoop dat na 5 jaar weer een privé lease kan nemen voor een leuk prijs. Alleen jammer dat er de werknemers geen korting krijgen.

3 grudnia 2024

Begeleiding is prima!

Prima begeleiding in het afsluiten van private lease

29 sierpnia 2024

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services

Fijn dat je tevreden bent, Marcel.
Veel veilige kilometers gewenst.

Oceniono na 1 z 5

Eenzijdig contract ontbinding,dreigen met incassobureau

Het contract met Volkswagen Pon Financial Services zonder mij een schriftelijk of mondeling op de hoogte te stellen ontbonden. Ik heb tot op heden voldaan aan zowel mijn financiële verplichtingen als aan de overige verplichtingen die voortvloeien uit de met Volkswagen Pont Financial Services B.V. gesloten overeenkomst.
Gezien de eenzijdig ontbinding door Volkswagen Pont Financial Services B.V. verwacht ik dat ze deze juridische fout die zij is begaan zal herstellen met een afrekening van het resterende creditbedrag.

3 października 2024

Beste Nazari,

Het spijt ons dat je zo ontevreden bent, echter herkennen wij ons niet in de omschreven non-communicatie.
Zeker als het gaat om stopzetting van een overeenkomst (om welke reden dan ook), dan wordt hier altijd schriftelijk over gecommuniceerd.

Kunt u ons in een mail aan salesretail@vwpfs.nl het contractnummer- en/of kenteken aan ons doorgeven en wellicht ook uw (juiste) adres? Dan zullen wij uw dossier nader onderzoeken.
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie.

Oplichters !!!!!!!!!!!!

Oplichters !!!!!!!!!!!!! Opgelet!!!!

20 listopada 2024

Beste meneer Winters,

U heeft nu op diverse websites uw klacht geuit en wij hebben hier passende respons op gegeven.
Om u inhoudelijk te kunnen helpen, vragen wij u nogmaals vriendelijk om een kenteken of contractnummer aan ons te mailen via salesretail@vwpfs.nl

Misleidend advies

Juni 2023 heeft mijn man een bedrijfsbus aangeschaft (€ 21.525,90) via Dutch Finance lease van VWPFS een financiering genomen. Mijn man is 15 mei 2024 overleden. Na zijn overlijden contact opgenomen wat de opties waren m.b.t. het financieringscontract. Optie 1: was dat ik het financieringscontract afbetaalde en de bus zelf zou verkopen. Optie 2: inleveren en dan zouden zij de verkoop regelen. Naderhand zou dan het verschil worden verrekend. Omdat ik in een emotionele rollercoaster zat heb ik gekozen voor optie 2 en in juni 2024 de bus bij Pon afgeleverd. Het afleveren was een kwestie van sleutels inleveren, RDW overschrijven. Binnen 10 minuten stond ik weer buiten. Toen was het lange tijd stil. Zaterdag 19 oktober kreeg ik een brief binnen dat de bus was verkocht met een netto opbrengst van €6.302,69 en dat ik nu nog het verschil van € 13.648,37 moest betalen binnen 7 dagen. Het komt er dus op neer dat de waarde van de bus in ruim 1 jaar is verminderd met € 15.223,21. Zelf heb ik nog RDW waarde check gedaan en zag: adviesprijs vastgesteld €10.011,- handelswaarde € 8.011. Telefonisch wist medewerker mij te vertellen dat er taxatie was gedaan van €5700,-. Hoe kunnen deze bedragen zover uit elkaar liggen? Ik voel mij vreselijk belazerd door VWPFS!!!

19 października 2024

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services

Goedemiddag, Allereerst gecondoleerd met uw verlies. Wat een ontzettend nare situatie. Om uw dossier in te kunnen zien om hier nog actie op te nemen, willen wij u vragen om ons het contractnummer of kenteken toe te sturen aan salesretail@vwpfs.nl
Wij zullen u dan zo spoedig als mogelijk contact met u opnemen.

Oceniono na 4 z 5

Gewoon goed

Geen commentaar, gewoon goed.

6 listopada 2024

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services

Fijn dat je een tevreden berijder bent, Fabian.
Nog veel veilige kilometers en rijplezier gewenst!

Oceniono na 3 z 5

Slecht Bedrijf , Service O…

Wat een slecht bedrijf .
Probeer mijn auto daar te financieren , maar ze vragen zoveel privacy gegevens van je dat is echt niet normaal .
Ik vertelde dat dit niet kan , wil daarover in gesprek gaan maar ze bellen je gewoon niet terug om te kijken of ze mij binnen kunnen halen als klant .
Je bent totaal niet belangrijk voor ze .
Nu begrijp ik waarom Volkswagen dit jaar 40
% minder verkocht heeft .
Ik denk als zij gewoon normaal met mij communicatie hadden gevoerd dat ik nu in een nieuwe Golf had gereden.
Ga zo door Volkswagen Finance “Service”

Lijkt wel een staatsbedrijf .

Ik wil mijn review aanpassen.
Na dit bericht geplaatst te hebben, ben ik benaderd door Ivar van Volkswagen Finance.
Met Ivar een goed gesprek gehad over mijn problemen met Volkswagen Finance.
Doordat hij met mij contact heeft opgenomen is het toch nog goed gekomen en rij ik nu in mijn nieuwe GTE.
Dus hopelijk leert Volkswagen Finance hiervan door sneller met de klant in contact te komen .

23 października 2024

Beste Marc,

Wat jammer dat je ons op deze wijze beoordeelt.

Het opvragen van dergelijke gegevens is een standaard proces bij een aanvraag voor een financiering en dit is voor alle kredietverstrekkers gelijk. Het is dus niet zo dat wij andere normen hanteren dat concurrerende bedrijven. Het aangaan van een financiering betekent uiteraard ook een betalingsverplichting en deze dient u naast uw woonlasten e.d. ook te kunnen dragen. Deze wet- en regelgeving is er juist om u te beschermen tegen te hoge maandlasten. Het gaat veelal om een betalingsverplichting voor meerdere jaren. Het is dus uit bescherming naar u als klant.
Maar uiteraard spijt het ons dat wij geen financiering hebben kunnen verstrekken aan u. We hadden u graag beter kunnen berichten.

Oceniono na 5 z 5

Onverwacht een leuke verrassing…

Onverwacht een leuke verrassing ontvangen: een autowas bon!

14 października 2024

Odpowiedź od Volkswagen Pon Financial Services

Graag gedaan, mevrouw Van de Pol.
U hartelijk dank voor de mooie review score.
Veel veilige kilometers gewenst!

Hartelijke groet,

1 ster is zelfs teveel

1 ster is zelfs teveel. Heb er geen woorden voor hoe je hier behandeld wordt.. alles leuk en aardig als je klant bent. Maar zodra het even iets anders gaat.. komen de ware mensen altijd boven... hier zinken ze diep ! Ze maken je liever kapot

3 października 2024

Beste Vince,

Wat teleurstellend dat je ons met slechts 1 ster beoordeelt. Graag zouden wij willen weten wat de klacht precies inhoudt, aangezien je deze nu wel erg cryptisch hebt omschreven. Zou je ons willen mailen welke kenteken/ contractnummer het betreft en waar je dan precies zo teleurgesteld in bent? Dan kijken we nog iets voor je kunnen doen. Ons mailadres is salessretail@vwpfs.nl
Alvast bedankt voor je moeite.

Oplichters..

Oplichters... Een beter woord kan ik niet verzinnen.
Onder een hoedje spelen met de autohandel en de klant is de dupe... Goed bezig

Edit na reactie...
Het heeft helemaal geen zin om hier met jullie nog over te discussiëren aangezien jullie.
A. Nooit zullen toegeven dat dit zo is.
B. Jullie jezelf helemaal hebben ingedekt met een zweem van (juridische) eerlijkheid.

De enige reden dat ik deze beoordeling heb geschreven is om anderen te waarschuwen tegen witteboorden criminelen als jullie.

30 sierpnia 2024

Beste Volker,

Wat jammer dat u ons op deze wijze kwalificeert. Uw klacht is nogal cryptisch omschreven, maar als u nog overleg wilt over deze klacht dan ontvangen wij graag het kenteken waarop de klacht betrekking geeft en een een concrete omschrijving van de klacht. Het mailadres is salesretail@vwpfs.nl

Oceniono na 5 z 5

Ik had een financial lease lopen via Vw…

Ik had een financial lease lopen via Vw pon…Door privé omstandigheden liep ik paar maanden achter met mijn lease.. Vervolgens ben ik van de 1 op andere dag van de weg gehaald door de politie en behandeld als 1 of andere crimineel die ineens in een ontvreemde voertuig reed.. Zo had Vw pon Fidron ingeschakeld om de bus terug te halen en Fidron heeft de bus als ontvreemd op gegeven… Bus in beslag genomen,je belt met vw pon je legt uit dat je niet op de hoogte was van de achterstand je zegt het gelijk te willen overmaken en ze willen er niks van weten.. Ze geven aan via Fidron de bus te veilen en dat het resterende bedrag alsnog betaald moet worden… Je geeft aan dat als je het resterende bedrag niet kan overmaken je de bus volledig wil terug kopen… Ik heb de bus volledig betaald en je haalt de bus op in Zwolle en je komt erachter dat heel je bus overhoop is gehaald en dat ze gewoon een werk stofzuiger van 750 euro hebben ontvreemd en dat je een slijptol mist en dat ze je ook nog is op een lijst hebben gezet van wanbetalers… Echt te triest voor woorden gewoon dat je niet weet dat je achterliep met de lease dat je dat niet kan betalen dat ze je bus willen verkopen en vervolgens het hele lease bedrag overmaak waar ik 5jaar over mocht doen en dat ze je dan alsnog op een zwarte lijst zetten dat je niks kan leasen… Echt schaam je als zo’n grote corporatie dat je iemand die hard werk voor zijn geld zo tekort doet door iemand die het volledige bedrag overmaakt nog op een lijst te laten staan en een voertuig terug te geven waarbij spullen zijn ontvreemd… V400Vf is mijn kenteken kijk maar wat jullie ermee doen maar bij mij kunnen jullie niks goed meer doen…

De feiten zijn dat jullie Fidron inschakelen en dat ik vervolgens op de weg word klemgereden als 1 of andere crimineel doordat door Fidron voertuig ALS GESTOLEN STAAT OPGEGEVEN… Jullie mijn bus willen veilen voor een appel en een ei en dat ik vervolgens het resterende lease bedrag moet betalen etc… MAAR IK KOCHT MIJN BUS VOLLEDIG VAN JULLIE OVER… WAT ZIJN JULLIE DAN ZO ZIELIG OM MIJ OP EEN ZWARTE LIJST te zetten terwijl ik met MIJN WITTE GELD die bus volledig heb afbetaald aan JULIIE….. Dat is krom dat is zielig dat is triest schaam jullie… Je moet mensen juist helpen en tegemoet komen in zulke situaties… Maar daar weten jullie niks van het draait alleen om geld geld geld

7 sierpnia 2024

Beste Ronald,
Het spijt ons dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Aan de hand van het kenteken hebben wij de situatie nog eens bekeken, echter komen wij dan tot de conclusie dat wij geheel conform wet- en regelgeving hebben gehandeld. Er zijn diverse brieven ter herinnering aan de achterstand verstuurd. Wanneer u tijdig contact met ons had gezocht had de vordering mogelijk niet uiteindelijk bij Fidron terecht hoeven komen. Echter, dit zijn nu de feiten en dit vinden wij heel vervelend voor u.

Oceniono na 1 z 5

Hond die af en toe meereist in de auto........

Na meer dan 10 jaar private lease bij VWPFS nu een ervaring rijker waar de honden geen brood van lusten.
10 jaar vertrouwen in een keer weg.
Vorige week onze inmiddels 3e lease auto
ingeleverd waar onze hond al meer dan 10 jaar af en toe in de kofferbak meereist.
Ondanks al onze maatregelen wat betreft extra plakfolie op de bumper en extra hoezen in de kofferbak nu plotsklaps een vette rekening van bijna
400 euro voor zgn hondelucht verwijdering en sporen die niet aanwezig waren.
Voorheen nooit klachten gehad hier over.

Dus mensen wees gewaarschuwd wanneer uw hond meereist in uw auto !!!!!!!!

16 sierpnia 2024

Geachte mevrouw Berendsen,

Wat vervelend voor u dat u deze ervaring met ons bedrijf heeft opgedaan en uw vertrouwen nu weg is. Uiteraard begrijpen wij uw teleurstelling, echter auto's die terug komen uit de lease dienen geschikt te worden gemaakt voor verkoop en dan mogen dierenluchtjes (vanwege mogelijke allergieën) echt niet aanwezig zijn.
Het bedrijf wat voor ons de inname regelt heeft echter uw auto beoordeeld en meent wel dat er een dierenlucht e.d. aanwezig was. Helaas kunnen wij dan niet anders dan deze constatering aannemen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej