Vodskov Dyreklinik Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 2 z 5

Vodskov Dyreklinik har overtaget Brunder dyrlægerne i Brønderslev 9700. Jeg har to gange taget henvendelse til dem om hjælp med en ældre hund på næsten 16 år hvor vi ikke kunne få hjælp pga dyrlæge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Absolutely great. All the staff that I had contact with were very professional and friendly. My dog Bonnie was well treated and taken very good care of. Another reason why Denmark is sich a great p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stod en mandag aften med en hund der var blevet forgiftet. Ringede til klinikken, hvor dyrlægen der ejer klikken havde vagt. Min hund blev indlagt til observation efter endt behandling, indtil næste... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Super dårlig oplevelse hos Vodskov Dyreklinik, Vester Hassing. Vores kanin kommer på klinikken for at få klippet negle. En kvindelig engelsktalende dyrlæge skal hjælpe med den opgave. Aller... Zobacz więcej

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

88 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 16

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Vurdering af syg hund og aflivning

Ringer for at booke akut tid da vores hund har været besvimet og hoster og ikke sig selv. Får en tid dagen efter og taknemmelig😊en meget sød dyrlæge Christoffer ser vores hund og ved ikke hvad der er galt, da vi vurderer det kan være smerter, får smertestillende med hjem. Desværre virker dette ikke og mave på hund vokser og han er er bare skrive det. Ringer Mandag og får tid samme dag hvor han kan ses. Får dyrlæge Carolina og hun gør hvad hun kan med røngten og ultralyd og desværre er vores hund meget syg, og vi vælger at tage ham med hjem til næste dag, og så bestiller vi tid til aflivning næste dag ved en meget sød dyrlæge som gjorde det så flot ang afsked. Kan kun rose personalet, også den meget søde receptionist 😊
Har brugt denne dyrlæge i flere år og aldrig været utilfreds. 😊

24 maja 2024

Hundeklip✂️

Klinikkens hundefrisør elev, Ida, har klippet vores hund, en 10 mdr gammel blanding af schweizisk hyrdehund og kongepuddel. Det var første gang han skulle klippes, så han var noget skeptisk og lidt bange. Ida gav sig god tid til at lege og nusse med ham, for at gøre ham tryg. Vores hund blev så tryg ved hende, at hun ikke behøvede at give ham snor på under klipningen. Han er flot klippet, og vi er mere end tilfredse og kommer gerne igen😄👍 Vi giver Ida vores bedste anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐

13 marca 2024

One star is too much

One star is too much. They messed up my cat vaccination. Got to the appointment, specially told them prior to the appointment that I am leaving the country, and when I got there I am finding out that they don't have the rabies vaccin for one of the cats maybe to come back again the next week. Complaint about the problem and they don't accept any complaints because it is not their fault they messed up the vaccin and everything else. And they just hang up the phone. So yes one star is to much.

18 stycznia 2024

Opererede min hund unødvendigt

Thorstein, ejeren af vodskov dyreklinik, opererede min hund uden grund.

Jeg ville have tjekket en knude på min hund, da jeg formodede det var kræft - Thorstein sagde vi bare skulle fjerne den, uden at få den tjekket.

Anden dyrlæge ser knuden inden, og siger at den er helt ufarlig, men jeg lægger min tillid hos vodskov dyreklinik og får den fjernet.

Hunden får en knude magen til, og denne forsvinder efter 4 uger igen, hvilket bekræfter at den var ufarlig.

Jeg klager, og Thorstein fralægger sig ansvaret. Jeg sender sagen til forbrugerklagenævnet, og det ender med at Thorstein erkender fejloperationen og tilbagebetaler mig pengene.

Yderligere gav han hunden ekstra medicin for at vække den fra narkose. Dette er meget utraditionelt, da dyret selv skal vågne af narkosen. Hunden var bange og frustreret i meget lang tid derefter.

Hold jer langt væk fra denne dyrlæge. Det er udelukkende en pengefabrik!

9 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg har altid været tilfreds med…

Jeg har altid været tilfreds med Vodskov dyreklinik, dygtig og grundig fuglelæge, de har tilknyttet 🙂

Da en af mine undulater skulle undersøges, blev der taget klattest og biopsi. Biopsien blev vurderet, og jeg modtog en grundig forklaring på resultaterne, og hvad dyrlægen anbefalede og frarådede i behandlingsforløbet efterfølgende.

1 czerwca 2023

Omsorgsfulde mennesker…

De er der for dyrenes skyld og ikke tegnebogen
Var så glad for jeg skiftede dyrelæge, op til Vodskov Dyreklinik,da min hund Basse blev feljbehandlet ved den første jeg var ved.
Aldrig har jeg mødt så omsorgsfulde og empatiske mennesker, der tog så godt imod min hund og jeg.
Basse klarede den desværre ikke.♥️

15 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Jeg havde min kanin inde til…

Jeg havde min kanin inde til sterilisering. Efter behandlingen får jeg fortalt, at der er lavet et sundhedstjek, og at min kanin har mider + han er meget tynd. De siger, at jeg kan give ham mere hø og græs, og at jeg eventuelt kunne komme med en afføringsprøve til at teste for orm.
Jeg kommer med en afføringsprøve cirka en uge senere. Jeg fortæller at min kanin er blevet meget tynd.
Efter flere uger (tre - fire uger) ringer jeg ind fordi jeg endnu ikke har fået svar på prøven. Her får jeg fat i en dyrlæge der ikke helt vidste, hvad det handlede om. Han skulle lige mindes om hvilken af mine kaniner afføringsprøven hørte til. Han siger herefter, meget usikkert, at der er orm. Det virkede mest som om, at det blev konstateret, fordi det ikke var sendt ind til test, og man derfor hellere ville sige at der var orm. Vi henter derfor noget medicin mod orm. De siger, at kaninen skal have virkning af medicinen indefor to uger.
Vi giver kaninen medicin samme dag + én uge senere. Få dage efter anden dosering finder vi en død kanin.

Jeg ved stadig ikke, om min kanin reelt havde orm. Jeg ved dog, at denne oplevelse har været helt forfærdenlig, og at min kanin burde være blevet tjekket langt bedre.

3 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Da jeg sidder og venter på at få mit…

Da jeg sidder og venter på at få mit kæledyr undersøgt, kan jeg høre, at dyrlæge og assistent sidder og snakker grimt om kunderne i butikken: "Ja, der har godt nok været mange i dag, der ikke burde have hund!".
Selve behandlingen er foregået hos en engelsktalende dyrlæge, som begge gange har måtte google sig frem til nogle ting, når jeg har stillet spørgsmål. Virker ret uprofessionelt. Vi flytter til anden dyrlæge, når behandlingen er overstået af vores kæledyr.

19 lipca 2023

Utrolig dårlig behandling

Min hunds poter var utrolig generede, nok til han bid i dem til de blødte. Dyrlægen lyttede ikke efter og tog ingen prøver.
Hunden fik binyrebak hormon sprøjet ind, dyrlægen solgte os så noget klorhexidin shampoo, som vi skulle vaske hans poter i. Vi vaskede og vaskede, og endte altid inde ved dyrlægen igen til flere konsultationer med samme resultat og endnu en regning.
Efter noget tid bruger vi ny dyrlæge, finder ud af at den er helt gal med poterne fordi bakterierne ikke er blevet behandlet, pga vodskov dyreklinik har solgt os shampoo med så lavt klorhexidin indhold, at det er langt under klinisk virkning.
Thorstein sagde hans bogholder ville kontakte os vedrørende kompensation for de mange regninger efter de havde solgt os den ubrugelige shampoo.
Efter flere måneder, og mange reminders til Thorstein, har vi stadig intet hørt fra bogholderen.
Så alt i alt endte vi med en hund med meget resistente bakterier i poterne og en masse regninger til ingen verdens nytte. Tak Vodskov dyreklinik.

2 listopada 2022

Vi kommer ikke til at bruge Vodskov Dyreklinik igen

Som ny hundeejer er det rart, at kunne søge råd og vejledning hos en dyrelæge man har tillid til. Vores første besøg hos Vodskov Dyreklinik (Aalborg afdelingen) levede desværre ikke op til vores forventninger. Vores hvalp blev tilset og behandlet af en engelsktalende kvinde. Hun virkede uprofessionel og var svær at kommunikere med, hvorfor vi ikke fik lejlighed til at stille de spørgsmål, som vi havde til dyrelægen. Selve sundhedsundersøgelsen var mangelfuld - hun lyttede blot hurtigt på brystet og sagde, at alt ser fint ud. Vores hvalp havde desværre, som forventet, svamp i begge ører. Vi blev sendt hjem med Medrol og AniVox ørerens. Dyrelægen beder os komme tilbage til revaccination når hunden er 16 uger. Vi har efterfølgende også bøvl med jeres bogholder, hvor vi var nødt til at sende kvittering for vores betaling, da han ellers forlangte betaling prompte (selvom vi havde betalt flere dage forinden). Da vi fremsender kvittering havde han pludselig ikke haft MobilePay åben i flere dage, og havde ikke engang tjekket om vores betaling var gået ind…

Vi bliver hurtigt enige om, at bestille næste tid ved en anden dyrelæge. Her var oplevelsen en helt anden - dyrelægen undersøger hvalpen grundigt og konstaterer, at vores hund stadig har øresvamp. Det skyldes, ifølge dyrlægen, at hun ikke er behandlet med en rens som kan bekæmpe svampeinfektion. Dyrelægen ryster på hovedet, da vi fortæller hvilken behandling hun fik hos jer. Hun oplyser os om, at hvalpe ikke længere må revaccineres ved 16 uger og at Medrol (som vi fik hos jer og har givet vores hund) er skadeligt for hvalpes immunforsvar. Kan I så forstå, hvorfor man som ny hundeejer kan have svært ved at vide, hvilket ben man skal stå på? Vi føler os i den grad fejlinformeret og har ikke tillid til jeres dyrelæge. Derfor kommer vi ikke til at bruge jer igen.

28 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Havde bestil tid hos en øjenkyndig…

Havde bestil tid hos en øjenkyndig dyrelæge til hundehvalp.Det var det så ikke, for han var gået hjem 😔 Fik så Thorstein - som ikke er øjenkyndig, hvilket han selv sagde og som tydeligt fremgik af undersøgelsen. Han virkede uprofessionel og ustruktureret.
Så nu kan vi så opsøge en ny dyrelæge - for den vurdering vi fik kan ikke bruges til noget som helst.
Spild af penge/tidog en hvalp som fik en unødig og nytteløs undersøgelse.

24 sierpnia 2023
Oceniono na 2 z 5

Ikke mange stjerner

Ikke mange stjerner, men ros for vi blev klemt ind til en hjemme aflivning af vores elskede kat igennem 18 år.
Da dyrelæge Thorsteinn, ankommer og vi åbner døren har han bare tingene til aflivning (2 ret store flasker til bedøvelse/aflivningen) klemt ned i lommerne på sine jeans, og med 2 kanyler i hånden. Det virkede på os meget offensivt og uprofessionelt at ankomme sådan ifht omstændighederne 😔
Min datter på 14 er her og vi var meget berørte af det hele.
Ved spørgsmål og utryghed fra vores side i en svær situation, oplevede vi at han generelt svare meget kort.

15 sierpnia 2023

Har kæledyret og kvaliteten i fokus og IKKE TEGNEBOGEN

Vodskov dyreklinik er en god klinik som jeg har været kunde hos nogen år efter hånden, jeg møder altid smilede personale som er imødekommende. Som er rart de tager sig af dig og dit kæledyr og giver sig tiden til dig og kæledyret som der er behov for. Du bliver taget igennem hele processen fra stat til slut, der bliver altid taget hensyn til kæledyrets behov.

Vodskov dyreklinik:
+ Yder fantastisk kundeservice

+ Smilede og imødekommende

+ Man bliver informeret under hele processen

+ Der bliver taget hensyn til kæledyret

+ Pæne og rene omgivelser

+ Dyrlæger der ved hvad de laver

+ har kvaliteten i fokus og ikke tegnebogen

Vodskov dyreklinik (ANBEFALEES)👍👍

31 lipca 2023

Super fin oplevelse

Havde vores kat oppe forbi klinikken i Vester Hassing, da han havde fået noget bætændelse i et sår. Vi og vores kat, blev behandlet super fint allerede fra vi kommer ind.
En ganske sød mandelig dyrelæge, var super fin til at vejlede os og var super god til at håndtere vores lidt nervøse kat. Super fine priser også.

Kan kun tale godt om dette sted. :-)

2 czerwca 2023

God og faglig dyrlæge

Måtte desværre akut have fat i vodskov dyreklinik, da jeg fandt vores kat voldsomt dehydreret og med et ben den ikke kunne støtte på efter en nat ude.
Får af vide at jeg kan komme med det samme.
Som frygtet ender det med en aflivning, men andre muligheder blev ridset op og ærligheden var klar, at det bedste var at give vores elskede kat fred.
Men en god og fin oplevelse ved Thorstein.

8 czerwca 2023

Meget uprofessionel dyrlæge

Super dårlig oplevelse hos Vodskov Dyreklinik, Vester Hassing.
Allerede ved første pote går det galt, der klippes så det bløder ret kraftigt.
Blødningen stoppes og hun fortsætter med næste pote og igen går det galt! (Stakkels kanin)
Der siges lidt på engelsk om “at det ikke er verdens undergang” og at det kun er lidt ubehageligt. Min datter på 15 år står og måber….
Der udvises ingen empati eller situationsfornemmelse fra behandler.

Vi kommer jo netop på klinikken for at dette ikke skal ske, totalt uprofessionelt!

Utilfreds kunde Aalborg

8 maja 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej