Vodskov Dyreklinik har overtaget Brunder dyrlægerne i Brønderslev 9700. Jeg har to gange taget henvendelse til dem om hjælp med en ældre hund på næsten 16 år hvor vi ikke kunne få hjælp pga dyrlæge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Absolutely great. All the staff that I had contact with were very professional and friendly. My dog Bonnie was well treated and taken very good care of. Another reason why Denmark is sich a great p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Stod en mandag aften med en hund der var blevet forgiftet. Ringede til klinikken, hvor dyrlægen der ejer klikken havde vagt. Min hund blev indlagt til observation efter endt behandling, indtil næste... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super dårlig oplevelse hos Vodskov Dyreklinik, Vester Hassing. Vores kanin kommer på klinikken for at få klippet negle. En kvindelig engelsktalende dyrlæge skal hjælpe med den opgave. Aller... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Har to gange uden for åbningstid haft brug for dyreklinikken, det har bare været helt perfekt. 🤗😻
Vi har brugt Vodskov Dyreklinik i 9 år og altid været ved dyrlæge Thorstein! Kæmpe anbefaling herfra! De ser hunden frem for pengene! Vores havde akut behov for dyrlæge og vi har i den forbindelse været i tæt kontakt med Thorstein flere gange i døgnet, altid hjælpsom og meget faglig dygtig!

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
Vore hund havde fået, et lidt grimt sår på den ene trædepuder, og jeg ringede derfor til dem. Fik besked kom med den så ser vi på det, og selv om de havde travlt, tog de sig tid til vores hund, den blev bedøvet, fik taget røntgenbillede, for at se om der var noget oppe i poten såret var jo lidt dybt, der efter rensede de det, og fjernede små sten og sand, forbandt poten. Nu er såret næste helet, og han støtter fint på det igen. Tak for jeres gode hjælpsomme indsats.
Kurt

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
Vi fik vores Berner Sennen hund kastreret.
Vi blev rigtig godt modtaget og kom med ind og ventede indtil han var bedøvet. Fik besked på at han kunne hentes efter 45 min.
Alt var helt perfekt.
Prisen 1830.- var under halv pris af hvad Anicura forlangte for samme indgreb.
Derudover fik han klippet negle gratis.
Fantastisk, kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
kan bestemt ikke anbefale dem som dyrelæger,de har flere dyrlæger der ikke snakker dansk og ikke fatter en bønne af hvad man siger, og lige som man har vænnet sig til en dyrlæge er de pludselig væk :-( men sådan er det når de bliver for store, vi startede ved Thorstein da han havde klinik i privaten for ca 15 år siden, men bryder os ikke om at komme der mere efter at han er blevet så stor :-(

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
I får 1 stjerne fordi at hende der stod i receptionen var super sød og dyrelægen var faktisk også super sød.
Men føler alligevel det er bondefangeri.
Jeg ringer og fortæller at min kæreste og jeg har fundet to skægagamer i en skralde sæk ude i et hus hvor vi havde købt terrarie.
Hvor den ene var død og den anden var i live, og vi havde meldt dette til Dyreværnet.
Og vi havde forsøgt at give mad og vand uden held.
Fortæller vi ikke ville ofre ret mange penge, da vi ikke vidste hvor gammel den var eller noget.
De fortæller vi skal komme med det samme fordi det skal gå stærkt, men at der ville komme et akut tillæg, jeg spørger ind til pris og tillæg og det kan jeg ikke få oplyst da det kom an på behandlingen.
Blev spurgt om hvor hurtigt jeg kunne komme, svarede 15 til 20min. Jamen det var fint jeg ville komme ind hurtigt.
Da jeg kom ind blev jeg vist ind i et rum, og fik så lov at vente i halvanden time på dyrelægen.
Da hun kommer fortæller jeg historien og fortæller jeg ikke vil ofre noget på den, grundet ukendte faktorer, og kigger og fortæller hun vil trække afføring for parasitter og få den tjekket.
Da hun kommer tilbage fortæller hun det er en alvorlig parasit, at den er dehydreret, er døv da begge trommehinder er sprunget.
Hun fortæller at hun har givet den smertestillende, antibiotika samt væske.
Hun fortæller at behandlingen er dyr, og at chancen for at den overlever kun er 50/50, og hun vil anbefale aflivning ds hun mener den er gammel og med de andre skavanker.
Jeg spørger ind til hvad det bliver hvis jeg vælger aflivning, hun fortæller at det vil koste 675 ca (husker ikke præcist) plus for konsultationen.
Jeg siger så meget vil jeg ikke ofre overhovedet, så kan jeg godt aflive den humant selv.
Det fortæller hun at hun godt forstå, men at hun gerne vil lave et skriv omkring undersøgelsen, så vi kunne videregive til Dyreværnet så tidligere ejer kan blive dømt for vanrøgt af dyret.
Hvilke jeg takker tak for.
Da hun så kommer igen, får jeg at vide jeg ikke skal betale for akut tillæg, hvilke jeg takker for, (selvom jeg mener det var det mindste når jeg har ventet i halvanden time på at komme ind)
Også får jeg at vide af receptionisten af det bliver 2010kr!?
Jeg havde hele tiden sagt jeg ikke ville ofre noget sådan rigtigt, ikke engang 1000kr, og flere gange efterspurgt pris, har ikke kunne få pris oplyst.
Da jeg inden havde efterspurgt hvad jeg skulle betale for dagen hvis jeg valgte aflivning, der var det 675 plus konsultationen.
Så havde da ikke regnet sådan en regning!
Jeg var helt i chok, og nævnte også jeg bestemt ikke havde regnet med det.
Og receptionistens svar var "ja det koster at være et godt menneske"
Der var jeg lidt en øv besked at få
der var jeg så bare fanget 😓 og måtte betale ved kasse 1.
Syntes det er så langt fra i orden
*Update efter jeres svar:*
Jeg har trukket lidt med svar, da jeg fik mail fra jer om at i ville se på det, og vende tilbage starten af denne uge, jeg har stadig ikke hørt mere.
Svar på jeres svar her inde.
Prisen er for høj om dyret kunne reddes eller ej, når jeg i telefonen da jeg ringede sagde jeg max ville give ca 500kr.
Det lyder rigtigt flot at i har reduceret prisen, men helt irrelevant.
Jeg er blevet faktureret for
- et halvt røgten billed jeg ikke har bedt om, og ikke engang har fået pris på
- mikroskopi, som jeg ikke har bedt om, ej heller informerer om pris på
I har valgt ikke at fakturere, for
- væske
- smerte stillende
- antibiotika,
Hvilke igen er ting jeg heller ikke har bedt om.
Jeg ringer og siger jeg max vil ofte omkring 500kr.
Jeg får at vide det kan i godt forstå, og jeg skal bare komme med det samme, der vil dog komme et akut gebyr, i kan her ikke fortælle hvad prisen er for akut gebyr eller konsultation.
På faktura står der at konsultationen alene koster 1022,-? Så i vidste inden jeg kom at det ville bliver mindst over dobbelt så meget som det jeg havde sagt jeg ville ofre.
Jeg siger til dyrelægen jeg ikke vil ofre mere end omkring 500kr.
Og hun svare at der kan hun godt forstå, og siger hun tager dyret og undersøger den, og laver så en masse test uden at spørge, og uden at sige hvad det vil koste.
Der står ingen steder på jeres hjemme side, at konsultationen af eksotiske dyr er 1022kr jeres ansatte kunne ikke informere om det i telefonen, jeg har før været hos jer og fået kastreret han kat, og chippet den, og registreret den, og det blev 750kr for chip, registrering, operation, og konsultationen, så hvordan kan konsultationen alene være 1022 på en skægagame.
Hvordan skulle jeg så kunne være taknemmelig over at i har "reduceret prisen"
- har fra start sagt gentagne gange, jeg vil ikke ofre en formue, max omkring 500kr
- i har lavet en masse undersøgelser og behandling jeg ikke har bedt om
- trods jeg fortalte om mit loft, bad i mig komme, velvidende prisen for at komme var over dobbelt.
- i har nægtet at give prise

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
Jeg kunne aldrig finde på at anbefale Vodskov dyreklinik til nogen som helst, hold jer langt væk!
Vi stod i en situation hvor vi stod en fredag aften med en tæve der havde svært ved at få gang i presseveer efter en lang opblokning og vi kunne mærke en hvalp i fødselsgangen men kunne ikke selv få fat i den og hjælpe den ud, vi kontakter derfor klinikken og Thorstein som siger at vi skal komme til klinikken og så ville han kigge på hende, han ankommer og har bestemt ikke travlt med at komme igang med undersøgelsen, han scanner endelig tæven og siger at vi bør foretage kejsersnit, jeg spørger om fødselshjælp ikke er første skridt da vi jo kan se og mærke hvalpen der sidder helt nede i fødselskanalen, men nej kejsersnit er nødvendigt, vi stoler selvfølgelig på Thorstein og siger ja.
Da han så har indgivet bedøvelse siger han at vi vel har prøvet at være med til et kejsersnit før så han vil ikke indkalde personale til at hjælpe, og da vi skulle køre langt havde jeg selv remedier med til hjælp ved fødsel i det tilfælde hun fødte i bilen på vejen, stetoskop, saks og klemme til navlestrenge, håndklæder, næsespray til hjælp ved genoplivningen osv., som jeg havde med ind i kassen til hvalpene som jeg havde med, ja så gad han altså ikke finde hans remedier og vi kunne bruge vores egne... han går så til min store overraskelse igang med st skære i tæven uden at give hende ilt eller overvåge hende, og jeg påtaler dette hvortil svaret er at hun jo snorker så hun har det fint men vi kan jo stå og holde øje med om hendes vejrtrækning bliver ved, altså om brystkassen sænker og hæver sig, og sige til hvis den stopper...
Han begynder så at hive hvalpe ud med stor fart, hurtigere end vi kan nå at få liv i dem, og han ligger dem så bare fra sig på bordet uden at gøre eller sige noget, og en enkelt hvalp er ved st ryge på gulvet inden jeg heldigvis griber den, med flere af hvalpene kæmper vi for at få liv i og jeg siger til ham at jeg har svært ved det, hvortil svaret er, det kommer nok, og da den hvalp der sad fast kommer ud er der heldigvis liv i den men da den har siddet fast længe er den svag og dens hoved er hævet voldsomt og helt lilla, er hans respons blot, jamen det overrasker ham at den er i live, vi får liv i dem alle heldigvis, men flere måtte hjælpes en del, Thorstein begynder så at sy tæven sammen og da han er halvvejs begynder tæven at vågne og røre lidt på sig, jeg påtaler dette hvortil svaret er, jeg giver hende bare lige noget lokalbedøvelse.... han ligger så tæven på gulvet og begynder at rydde op, jeg spørger ham så om han lige vil tjekke hvalpene igennem, især ham der sad fast , nej det var ikke nødvendigt de peb jo allesammen.....
Vi får så af vide at vi bare kan køre hjem, og da jeg spørger hvornår han vil se tæven og hvalpene til kontrol? Det ville han ikke, jeg kunne ringe hvis tæven fik feber....
Vi ville så gerne betale på stedet og havde fundet kortet frem, men nej det kunne han bare ordne med forsikringen direkte det var nemmere, så han får policenummer og ville så sende os regning på selvrisiko.
Vi får så opgørelsen fra forsikringen og kan se at Thorstein har taget over 23.000 kr for det!! Et kejsersnit koster ifølge deres hjemmeside 7385 kr og med tillæg på 200% om aftenen, det svare altså til 22.155 kr. Og Thorstein opkræver os selvrisiko, vi gør selvfølelig indsigelse da vi ikke forstår overprisen samt at vi skal betale fuld pris når der ikke er indkaldt personale, vi måtte bruge egne remedier, tæven fik ikke narkose eller overvågning og ilt, hvalpene blev ikke tilset og vi stod selv for at få liv i dem, hvortil Thorstein svare at vi jo allerede havde fået rabat fordi hvis han skulle have brugt egne remedier, overvåget tæven og givet ilt, kaldt personale ind samt have gennemgået hvalpene ville vi skulle have betalt 7000 kr mere, altså et tillæg på 300% af normal pris, og da vi står fast på at det ikke er hvad de oplyser på deres hjemmeside samt hvad en bekendt har fået oplyst pr mail da klinikken er blevet efterspurgt dette pr mail og at vi selvfølelig vil klage til ombudsmanden over dette, så skriver Thorstein at så får vi selvrisikoen i rabat men kommer vi nogensinde til ham igen med et dyr der har behov for behandling så vil vi blive nægtet behandling indtil vi alligevel har betalt selvrisikoen...
Hvad er det for mafia metoder og hvordan kan man få sig selv til at opføre sig på denne måde som dyrlæge?
Hold jer langt væk!!
Update: nej og i kommer heller aldrig til at få mig som kunde i jeres system! Hunden er ikke registreret i mit navn men en der deler et efternavn med mig, dog ved Thorstein udemærket godt hvilken sag det drejer sig om og vi har masser af mail korrespondance med jer der beviser og bekræfter min beretning og anmeldese, vi har forsøgt at få jer i tale så drop det med at du vil undersøge sagen, det er for sent.

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
Kommer med ældre hund, der er kendt med hjerteproblem.
Får grundig undersøgele af ham og bliver vel informeret om mulige behandling.
Dog ikke behandling vi ønsker skal fortsætte, da det kun vil give kort tid.
Vælger aflivning og får mest professionel behandling af Christopher til Karls sidste rejse. værdighed og omsorg var i højsæde.
Tak for altid god behandling og service i jeres klinikker.

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
Jeg har altid snakket godt om dem MEN!!!!! Efter flere nævne jeg skulle prøve at få en anden vurdering af min hund gjorde jeg dette.
Vodskov dyreklinik havde nærmest sagt min hund fejlede alt mellem næse og hale spids så han er jo blevet pumpet med medicin og jeg har betalt en halv bondegård i dyrlæge regninger.
Men efter jeg har været ved 2 andre klinikker er de kommet frem til at min hund INTET FEJLER!!!!!😡
Nej hvor er jeg ked af og sur over dette. Kommer ALDRIG til at anbefale dem til nogen igen!

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
Fantastisk velkomst, lige fra vi trådte ind på klinikken👍😊👍
Meget professionel tilgang til vores hund. Gav sig god tid, hvilket er så vigtig for os hunde/ dyr ejere 👍😊👍
De bedste anbefalinger herfra👍

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
Var inde med min kat der skulle have renset en byld. Dyrlægen tager den med ind bagved mens vi venter udenfor. Efter endt rensning kommer en assistent ud med katten i transportkassen og siger værsgo og vender ryggen til og går. Virkelig dårlig service. Plejer at bruge en anden afdeling men det bliver nu en helt anden klinik

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
Vi ringede til vagttelefonen, fordi vores gravhund fredag aften fik to krampeanfald. Vi fik at vide at vi skulle komme ind, da det kunne være diskusprolaps. Da vi kom derop var alt fint. Han gik fint og havde det fint. Det sagde vi da vi kom ind, men han mente at han skulle tjekkes. Han fik tjekket temperatur og lyttet til hjertet. Det tog 4 MINUTTER og kostede 1930 kr.!!!
Jeg er helt klar over, at der pålægges et tillæg om fredagen, men for 4 minutters tjek😳😳 særligt når vi allerede inden sagde at han havde det fint nu

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
Efter min far døde, stod vi med en frisk 8 år gammel kat, som ingen tilsyneladende var interesseret i. Vi ringede til Vodskov Dyreklinik for at få den aflivet, men de var meget engagerede, og en medarbejder kendte en, der gerne ville have katten. Dejligt med engagerede mennesker og en livsglad kat der fik et nyt hjem. Tak for hjælpen 🥰

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
Helt igennem god oplevelse. Var til gratis tandtjek og som forventet skulle der fjernes nogle tænder.
På operationsdagen blev vi taget godt imod af Thorsteinn og fik bedøvet den lille.
Da jeg kom tilbage for at hente hende, hang hund som en lille kænguru på en af de søde ansatte. Hun var helt rolig og var blevet passet godt på. Så dejligt at se
Da jeg fik regningen var den som aftalt ved tandtjek.
Jeg sprugte så ind til loppe/flåt kur og vi fandt den bedste og billigeste løsning. Derudover fandt de lige plads ril at give hende det og tog ikke penge for en konsultation mere.
Så utrolig god oplevelse! Kommer klart igen. Kan virkelig anbefalede dem. Var i klinikken i Vodsskov

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
En rigtig god oplevelse i dyreklinikken i Nibe. Ringede i morges og fik tid lige over middag. Havde en lille hund med meget ondt i øret. Jeg blev mødt af to meget dygtige, omsorgsfuld og empatiske damer i klinikken. Der blev taget sig rigtig godt af min lille hund, som blev lagt i narkose og virkelig undersøgt grundigt. Jeg var med under det hele og fik selv lov at kigge i øret, som var rødt og irriteret pga. et meget lille stykke fra græs-aks, som sad i øret. Vi blev taget os godt af under opvågning, hvor jeg sad med hunden i armene mens de to damer på skift kom og kiggede til hunden. Vi var i klinikken i halvanden time og beløbet på regningen var bestemt rimelig og yderst detaljeret i forhold til, hvad der var brugt og gjort. Kan varmt anbefale klinikken i Nibe.

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
Vi var der akut i vores sommerferie med vores Maine Coon kat, der desværre måtte aflives pga. en akut discusprolaps. Dyrlægen var meget empatisk, professionel og rigtig rar ved vores meget syge kat.
En god modtagelse og gode anbefalinger fra Dyrelægen i forhold til min hund. En god modtagelse og rumlighed af medarbejderne.
Jeg er mildest talt uforstående overfor, at man ikke ønsket at *hjælpe* med økonomien, idet en maveinfektion skyldes meningitis? Ja jeg ved godt at steroider kan sænke immunforsvaret så en i fiktion bliver voldsommere, men det er næppe steroiderne man får maveinfektionen af, altså er det sekundært og bør, efter min mening, dækkes af forsikringen.. Men når dyrlægen siger at det hænger sammen, så er det svært.. står nu med en regning på 14000 og en død hund😪

Odpowiedź od Vodskov Dyreklinik
Vi har haft en positivt oplevelse hos Vodskovdyreklinik i Dronninglund den 19.6.24, hvor Balder fik fjernet en større vækst på halsen. Både assistent, veterinærsygeplejske og dyrelæge Christoffer var behaglige og professionelle. Vi kan varmt anbefale klinikken i Dronninglund 👍🏻
Skulle have tjekket min datters lille hundehvalp på 12 uger (og 1kg), for lopper/flåt. Ville gerne have ham dækket ind med den pille som vores egne hunde får. Thorstein fandt denne lille pille, pakkede en skalpel ud, skær pillen over og hunden kunne nu få lov til at spise den. Men hvalpen var bange og træt, spurgte flere gange om jeg ikke bare måtte tage pillen med og give hvalpen den i roligere opgivelser? Nej, Thorstein brugte 5 forsøg på at stikke hans finger ned i halsen på hvalpen, alt i mens den skreg hjerteskærende og vred sig. Meget unødvendigt. Betaling knap 900 kr, men nægtede at betale for hans skalpel og den halve pille jeg ikke fik med hjem. Aldrig om jeg vil bruge ham igen.