Oceniono na 1 z 5

Vipp Treteimer! Diesen habe ich vor etwa 2 Jahren über OTTO gekauft. bereits nach wenigen Monaten rostete der Inneneimer. Die Reklamationsbearbeitung war eine reine Katastrophe. Ich habe schleißlich... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vipp’s sustainability promise collapses when a €5 spare part fails I own two pre‑2010 Vipp soap dispensers whose stainless‑steel bodies are still flawless. Only the pump heads need replacing... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har købt pedalspand,sæbedispenser og toiletbørste i Vipp serien i beige for tre måneder siden. Låget til pedalspanden ser forfærdelig ud efter 3 måneder. Beskeden fra Vipp er en anvisning på... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Tilslutter mig koret af de dårlige anmeldelser af sæbedispenseren. Vi har måttet skifte pumper på vores 2 dispensere flere gange, de knækker/går fra hinanden. Selve beholderne får rust. Vi har prø... Zobacz więcej

1. Sklep z przyborami kuchennymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Det begyndte som en kærlighedshistorie Nogle gange fører den store lottogevinst til mere end bare midlertidig glæde. Da grundlæggeren af Vipp, Holger Nielsen, vandt en bil på sin billet til det lokale fodboldstadion i 1932, blev det begyndelsen på Vipp. Han vidste det bare ikke. Han solgte bilen, købte en metalpresser og få år senere, da hans kone Marie havde brug for en spand til sin frisørsalon, gik han ud i sit værksted og fremstillede det, der i dag er kendt som Vipp pedalspanden. Holger kunne ikke have forestillet sig, at den spand, han designede i 1939, ville så frøet til et designunivers med møbler og køkkener. Heller ikke, at hans spand ville blive katalysator for et nyt hotelkoncept. Vipp er stadig et familieejet, uafhængigt dansk designfirma, der drives af Holgers datter, Jette Egelund, hendes to børn Kasper og Sofie og 45 ansatte i København. Uanset om det er at fremstille en pedalspand, gentænke det modulære, fritstående køkken, udvikle en møbelkollektion eller skabe Vipp Hotel, måler vi kvaliteten af produkter og koncepter på deres langsigtede evne til at give en oplevelse ud over det sædvanlige.

2,0

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

2,0

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Vipp håndklædeholder ned sugekop er…

Vipp håndklædeholder med sugekop er ikke pengene værd. Har købt 2 stk, som sidder på en glasvæg, men efter et par dage mister de sugeevnen, og falder ned.

21 kwietnia 2025

Hej Lars

Tak for din tilbagemelding.

Vi er naturligvis kede af at modtage en vurdering på kun 1 stjerne – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi bestræber os altid på at være hjælpsomme og finde gode løsninger, og derfor vil jeg meget gerne høre mere om din oplevelse.

Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende en mail til info@vipp.com med billeder af det, du henviser til, så vi kan se nærmere på sagen og vende tilbage med en løsning.

På forhånd tak – og rigtig god weekend, når du når dertil.

Oceniono na 5 z 5

Det er sjældent man oplever en så god…

Det er sjældent man oplever en så god service.
Har købt 2 stk. silicone insert til deres glas.
Det fungerede udmærket sammen med de glas vi købte.
Ved efterfølgende køb af glas passede silicone insert ikke så godt.
Vi kontaktede Vipp, som var opmærksom på, at der kunne være et problem og de tilbød ombytning i løbet af en måneds tid - de var ved at producere nye.
Vi blev efter en periode kontaktet og fik oplyst, at vi ikke var glemt - men at produktionen var forsinket.
Nu har vi modtaget de nye indsatse og alt er OK.
Tak for god ekspedition.

11 kwietnia 2025

Hej Børge
Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder meget for os! 🙏**
De bedste hilsner,**

VIP 11 toiletbørste ruster

Jeg har en VIP 11 toiletbørste fra November 2020. På trods af at være et badeværelsesmøbel, kan den ikke klare vand. Den er rustet i det meste af bunden og det begyndte på det forholdsvist tidligt. Flot design, men uset ringe kvalitet for et dansk design produkt i den prisklasse.

22 marca 2025

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af, at du oplever problemer med din Vipp 11.

Jeg har endnu ikke set problemet, men du er meget velkommen til at sende billeder til info@vipp.com, så vi kan vurdere sagen nærmere. Du nævner, at den ikke kan tåle vand – Vipp 11 er ikke designet til at være i direkte kontakt med vand, men den kan sagtens stå på et badeværelse. Den er pulverlakeret som er en meget holdbar maling, men som med alt andet i stål kan der opstå rust, hvis den udsættes for vedvarende fugt.

Vi ser frem til at modtage dine billeder, så vi kan vurdere, om der er tale om forkert brug eller en produktfejl.

Rigtig god dag!

Oceniono na 1 z 5

Hvis man kunne give 0 stjerner...

Update/svar:
Jeg er da ret specifik, da konkrete produkter nævnes. Produkternes 'fejl' oplevede vi stort set fra dag 1, så det skyldes næppe ælde eller slid. Har haft dialog med kundeservice, som ikke gav noget brugbart, men prøver gerne igen...

Har 2 x vipp toiletbørste, spand og sæbedispenser og alle 3 dele er skræmmende dårlige i kvalitet. Toiletbørsten ruster, spandens åbne/lukke mekanisme er defekt og sæbedispenser ser hele tiden grim ud pga. utæt låg. Har også et sæt med samme funktioner fra Silvan, til 1/10 af prisen, men i bedre kvalitet. Det er vildt at et vestligt firma har så elendig kvalitetskontrol - og også vildt hvad markedsføring og tilsyneladende godt design kan gøre. Vipp er uden sammenligning det mærkevare produkt på markedet, hvor gabet mellem pris og kvalitet er størst.

28 lutego 2025

Odpowiedź od Vipp

Det er med en meget bred pensel du kritiserer vores produkter, det synes vi er en lille smule urimeligt. Som du måske ved, så har vi produceret nogen af produkterne i mere end 50 år, andre i mindst 20 år, så det kan jo være at tidens tand, trods alt har indhentet dine produkter. Hvis du vil ulejlige dig med at tage billeder af de omtalte problemer, så kan vi gennemgå dem en efter anden og måske afhjælpe problemerne.

Jeg vil foreslå at du fortsætter dialogen direkte med vores kundeservice på info@vipp.com

Jette Egelund - ejer

Oceniono na 5 z 5

Vipp kitchen tap is awesome

Vipp kitchen tap is awesome. Stylish and well made. It will see me out 😅

15 lutego 2025

Glad to hear you love the Vipp kitchen tap! 😄
Thank you for the great review and the 5 stars!
We truly appreciate it!

Soapdispenser

We have a soapdispenser. The plastic between the pump and the soapcontainer was broken. I contacted Wipp, and they said that it should not look like that. few days later I received at complete new pump, and it works perfect again. Fantastic service, exelent product.

24 stycznia 2025

Hi Henning,

Thank you for the lovely review! It’s always a pleasure to hear from happy customers. 😊

Oceniono na 1 z 5

Flot design, men elendig funktion – sæbedispenseren skuffer stort

Mig og min kæreste har generelt været meget tilfreds med VIPP-produkter som elkedlen, skraldespandene, toiletbørsten og vasketøjskurven, men sæbedispenseren er en kæmpe skuffelse.
Vi købte sæbedispenseren for 3 år siden, og den har aldrig fungeret ordentligt. For 3 måneder siden besluttede vi for at investere i en "replacement pump" fra Salling i håb om, at det ville løse problemet – men desværre virker den stadig ikke.

Det er utroligt skuffende at opleve denne kvalitet fra et ellers pålideligt brand som VIPP. Når man køber et premium produkt.

21 stycznia 2025

Hej Darius,

Tak for din anmeldelse , vi er glad for at høre at kan lide Vipp , og samtidig er det trist at i vurderer sæbedispenseren til 1 stjerne.

Vi ønsker altid at høre fra vores kunder og derfor vil jeg høre om du ikke vil sende et par billeder eller en lille video af problemet til Vipp kundeservice , Info@vipp.com så vil vi se på det og komme tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra jer

Oceniono na 2 z 5

Rust, rust og atter rust

Jeg ville ønske, at jeg havde læst anmeldelserne, inden jeg købte et komplet Vipp-sæt til mit badeværelse. Nu 3 år senere er sæbedispenseren rustet under tuden og coatingen er slidt af beholderen øverst på grund af rust. Toiletbørsteholderen ruster også ret meget ved bunden. Jeg troede helt klart, at kvaliteten ville være bedre fra et anerkendt og ikke helt billigt brand.

8 stycznia 2025

Hej Susanne,

Tak for din anmeldelse , vi er selvfølgelig kede af at du kun giver Vipp 2 stjerner.

Jeg vil gene opfordre dig til at sende os en mail på Info@vipp.com med billeder af de problemer du oplever, så er det nemmere for os at hjælpe. vi ønsker altid glade kunder, når vi ser billederne kan vi bedre vurderer hvorfor du oplever problemer.
Vi ser frem til at høre fra dig .

Vipp.

Oceniono na 1 z 5

Jeg tilslutter mig koret af de dårlige…

Jeg tilslutter mig koret af de dårlige anmeldelser af sæbedispenseren. Den er utæt, og der løber konstant “rustent” sæbe ud. På trods af hyppig rengøring udvendigt på beholderen, som er hvid, er der permanent brune misfarvninger i striber. Det ligner nærmest løbesod.
Jeg har andre produkter fra VIPP, som er helt ok, men jeg kommer alligevel aldrig til at købe VIPP igen, dertil er kvaliteten desværre for ringe. Designet kunne ellers godt give flere stjerner.

5 stycznia 2025

Hej Linde,

Tak for din tilbagemelding, vi er kede af at du kun vurderer Vipp 9 til 1 stjerne.
Det er altid vigtigt at du henvender dig til Vipp´s kundeservice hvis du oplever problemer med et Vipp produkt, da vi gerne vil løse problemerne så du igen vil blive glad for din Vipp 9 igen.
Så hvis du har mod på det, vil vi meget gerne modtage en mail på Info@vipp.com med billeder af problemet samt købsbevis hvis det haves, så vil vi hjælpe med at finde en løsning.

Ser frem til at høre fra dig.

Oceniono na 3 z 5

Rust i sæbedispenser

Vi har Vipp på begge badeværelser og i køkkenet. Vi er meget glade for designet, men jeg må indrømme at jeg er ved at være godt træt af sæbedispenserne. Jeg har nu smidt 3 ud. De ruster. Vi har både oplevet problemet med den hvide og den sorte rug udgave. Jeg ved ikke hvad vi gør forkert?!?

29 listopada 2024

Hej Samia,

Vi vil meget gerne hjælpe dig med din sag, men for at kunne vurdere problemet bedst muligt, vil vi bede dig om at sende et par billeder af det til os. Hvis du sender billederne til info@vipp.com, vil vi kigge på sagen og vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Tak for din hjælp, og vi ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner,

Great Company

I'm very surprised to see so many negative reviews. We got a Vipp V1 kitchen last year and two bathrooms plus plenty of incidentals. The customer service could not have been better, pleasant and responsive, and about once a week I stop what I'm doing to just appreciate how functional and beautiful my kitchen is. Side note, I highly recommend the drinking glasses-- they are a pleasure to use. Also love the sconces and lamps. It's the true that the soap dispensers aren't as good as the rest of the stuff, but that's the only negative I can think of and still I would give six stars if I could.

20 listopada 2023

Hi Catherine,

Thank you for the lovely review. It’s so wonderful to hear that you’re enjoying your beautiful V1 kitchen and that you’re happy with your Vipp products. Please don’t hesitate to reach out to us if you experience any issues with any of your Vipp products—we’ll be here to assist you in the best possible way.

Den bedste service!

Jeg har haft kontakt til kundeservice 2 gange nu og begge gange har jeg fået en fuldstændig fantastisk service, hvor mine problemer er blevet løst uden beregning - Dette på trods af, at Vipp ikke havde ansvaret for, at løse problemet. Det var ren service og uden nogen form for økonomisk fordel for dem.
Vi har en del Vipp produkter fordelt i huset og vi er meget glade for dem alle.

15 października 2024

Hej Samantha,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse.

Den sætter vi pris på , da vi altid gør vores bedste for at have glade kunder.

BH

pedal spand og toiletbørste

Har pedal spand og toiletbørste. Her 2 år og 2 mdr senere ligner det forkromede noget der er løgn, fuld af pletter og skjolder. Jeg har brugt fiberklud og rens efter Vipp’s foreskrifter men det hjælper intet.
Vipp afviser min klage, så nu har jeg lært at man IKKE skal købe Vipp produkter, da kvaliteten ikke lever op til prisen. Har tidligere haft spand fra Ikea som blev ved at holde sig pæn. Gav 4000 % mere for Vipp, så mit råd er
HOLD JER LANGT VÆK FRA VIPP PRODUKTER DET ER RINGERE END IKEA OG JYSK.

15 października 2024

Hej Lis.

Tak for din anmeldelse , vi er kede af at du kun vurderer Vipp til 1stjerne, som jeg skrev til dig i vores korrespondance, er de problemer du oplever ikke en produktfejl , jeg havde dine billeder forbi fores produkt afdeling , da det er sjældent vi ser sådanne skadet på stålet og han vurderede at det er forkert behandling af stålet der er årsagen. og det er på den baggrund at vi ikke godkender det som en reklamation.

Som jeg også skrev har vi reservedele, til de fleste produkter og ved at udskifte låget vil du have en flot spand i mange år endnu.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@vipp.com

Rigtig god dag.

Oceniono na 1 z 5

Vipp sæbedispenser er formentlig det…

Vipp sæbedispenser er formentlig det dårligste køb jeg til dato har foretaget. Dyr og flot, men en total skuffelse. Den er konsekvent fedtet ind i sæbe, da sæbehovedet er næsten uanstændigt dårligt.
Den absolut billigste supermarkedsmodel fungerer bedre.
Det er desværre ikke muligt at give 0 stjerner.

15 lipca 2024

Hej Carsten ,

Tak for din anmeldelse, vi er godt nok kede af at høre at du oplever problemer, med din Vipp9.
Vil du ikke sende en mail til Info@vipp.com med billede af problemet og et købsbevis hvis du har det, så vil vi kigge på den, for det lyder ikke helt til at den er som den skal være.
Ser frem til at høre fra dig .
rigtig god aften

Great after sales care.

After many years of worthy service our Vipp kettle kettle sadly died. I took it apart, and discovered an internal element had worn out. We contacted Vipp and they sent this out a replacement part free of charge.

Very happy to have it up and running again, thank you so much to Vipp for their after sales care.

1 września 2024

Reklamation

Min mors sæbedipenser har lige fra start været utæt, men hun har aldrig fået gjort noget. Så jeg skrev til vipp og de skrev allerede tilbage inden for 24 timer og de sendte en ny pumpehovede gratis og den var der inden for 3 dage. Mega god service:)

9 września 2024

Hej Mathilde,

Tak for den flotte feedback.

Oceniono na 3 z 5

Opfølgning fra sidste anmeldelse

Opfølgning fra d. 01 september

Kære Vipp,

I har bedt mig om at sende jer en mail med den konkrete sag, som I er jo bekendt med i forvejen.

Sjovt nok, ingen retursvar!???

men, så sket der noget - de har taget ansvar for deres forhandler med en kompensation. (2024)

14 września 2024

Hej Punchat

Vi har modtaget din mail, og den er sendt videre til rette person, som vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

3 VIPP sæbedispensere - køb aldrig dette produkt

3 VIPP sæbedispensere
Jeg har sendt billeder af mine 3 rustne sæbedispensere til i alt ca. 2.000 kr.

VIPP tilbyder, at jeg kan købe nye og få 30% rabat.

Nej tak.
Køb aldrig sæbedispensere fra VIPP!!!

18 lipca 2024

Hej Marie,

Tak for din anmeldelse , vi er kede af at vi ikke kan imødekomme dine forventninger i forhold til din reklamation .

Som skrevet i vores mailkorrespondance, er alle 3 dispenser mere en 10 år gamle ,det kan vi se på de billeder du har medsendt , dengang var produktet anderledes end det er i dag , vi har som skrevet ændret på konstruktionen tilbage i 2015 og derfor vil du ikke opleve samme udfordring men vores nye version.
Da du ikke kan/vil fremvise kvitteringer på købet som viser at de kun er 2 år gamle som du skriver de er , må vi gå ud fra det vi ser og på den baggrund har vi afvist din reklamation .
Vi vil gerne imødekomme dig som kunde på bagrund af ovenstående og derfor tilbyder vi dig at købe nye med rabat . Så du igen ville kunne få smukke Vipp sæbedispenser hjemme.

Rigtig dejlig sommer

Oceniono na 5 z 5

Vipp er fantastisk - også ved rep. og returnering

Vipp har det smukkeste design og altid god service. Jeg har haft frisørspanden i mange år og hvis der er problemer med den, så er servicen god. Vipp butikken i Ny Østergade i København har det venligste og mest servicemindede personale. Vipp for altid hos mig og min familie.

28 czerwca 2024

Odpowiedź od Vipp

Tusinde tak for den fine anmeldelse , dejligt at høre

Dejlig sommer til dig

hilsen Vipp

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej