Vi havde fået et Riedel glas med en fejl fra producentens side (revne i toppen af glasset), hvilket vi først opdagede et halvt år efter glassene var købt. De sendte et nyt glas med det samme - fant... Zobacz więcej
Bestilte 3 stk. whisky smage “wooden plate” i højglans. Får dem leveret, for derefter at kunne komstatere de alle har synlige skrammer, ridser og afskaldninger. Ringer til butikken og taler med en m... Zobacz więcej
alt i den skønneste orden,bestilte portvinskaldender i går med gratis fragt til hjemme adresse,og den blev levert i dag. og den var emballeret så en kampvogn kunne toppedere den uden problemer. super... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Gå på opdagelse i Vinspecialisten Aalborg. Vine fra hele verden, salg af vine online. Køb vin og gaveartikler og få sendt dine varer lige til døren. Hele Danmarks vinhandel.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
100% tilfreds
Jeg skulle bestille en fødselsdagskurv til en i Aalborg og fandt hjemmesiden på nettet. Butikken leverede dagen efter, på fødselsdagen, den flotteste kurv. Jeg vil helt sikkert anbefale dem.
Hurtig levering og fine tilbud
Hurtig levering og fine tilbud. Bestilte en dag og leveringen kom dagen efter. Alt fint
Deres øludvalg er rigtig godt
Deres øludvalg er rigtig godt. Hjemmesiden er meget brugervenlig, og overskueligt. For mig er det godt man kan sortere mellem produktionsland eller bryggeri. Levering af varerne har jeg ikke oplevet hurtigere andre steder. Aldrig haft problemer. Rigtig god service.
Super god service
Super god service, total løsningsorienteret kundeservice. Alt i alt en rigtig god oplevelse tiltrods for de bump der har været undervejs.
Øv for jeres julekalender
Øv - Jeg har købt en julekalender til min mand med div. små flasker rom - men efter 3. dag gik den fra hinanden. Det er altså ikke en julekalender :-(
Det er sådan en webshop skal drives!
Super nemt og enkelt, godt og bredt sortiment af bla. rom. Bestilte en søndag og ordren blev pakket mandag.
Meget tilfreds :-)
Meget fin service
Uovertruffen service
jeg bestilte og betalte vin online. Efterfølgende fik jeg en mail hvor firmaet skrev at den vin jeg havde bestilt var på tilbud til og med den dag jeg bestilte, men at de allerede havde ændret prisen tilbage til "normalpris". De annullerede derfor min første ordrer og bad mig genbestille til en væsentlig lavere tilbudspris. Dét er kundeservice ud over det sædvanlige, og jeg handler helt sikkert der igen.
Jeg bestilte vinen i går, og i dag stod den foran min dør da jeg kom hjem.
1. klasses service
Jeg var til whiskysmagning med IDA i går i Vinspecialistens lokaler, og personalet var super hjælpsomme og selskabelige. Lokalet med vintønder satte stemningen for en god aften, som blev afsluttet med køb af en whisky og en cigar til hjemturen :)
Super hurtigt!
Jeg bestilte mandag aften og modtog varen onsdag morgen, de kan helt sikkert anbefales. Jeg er meget tilfreds.
Køb ikke deres gavekurve
En ven og jeg købte en gavekurv til 250,- til en ven, som gave.
Da vi kom hjem, kunne vi ikke lade være med at kigge lidt på hvad vi havde fået for pengene.
Det viser sig så, efter et par opslag på deres website, at vi har fået produkter, for hvad der svarer til 180,-. Vi havde altså sparet 70,- ved at købe øl, vin og chokoladen individuelt.
Dårligste køb længe.