Meget dårligt får tilsendt 2poser med frø men ingen potter køber aldrig noget der mere mvh Kurt burkal
Reakcja na opinię
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse fra start til slut! Jeg er virkelig glad for mit produkt – det lever fuldt ud op til mine forventninger og er i en rigtig god kvalitet. Leveringen var hurtig, og h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
5/5 stjerner til Steffen og folkene bag Sproutscout.dk Fed hjemmeside der er nem at finde rundt i, hurtig levering og generelt god service! Oplagt hjemmeside til at finde julegaverne nemt og bekvem... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kan varmt anbefale SproutScout til alle, der drømmer om at dyrke frisk grønt indenfor. Deres EcoSprout™-system er både elegant, brugervenligt og virkelig effektivt – jeg blev overrasket over... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Sprout Scout brænder vi for at bringe naturen tættere på mennesker – på en enkel, smart og bæredygtig måde. Vores mission er at gøre det muligt for alle at dyrke friske urter, grøntsager og blomster året rundt, uden besvær og uden behov for jord. Vi tror på, at grønne omgivelser skaber glæde, ro og inspiration i hverdagen. Derfor har vi udviklet EcoSprout™ som en løsning, der kombinerer moderne teknologi med naturens egne kræfter. Resultatet er et produkt, der gør det nemt for både nybegyndere og erfarne at opleve glæden ved hjemmedyrkede planter. EcoSprout™ er ikke bare et produkt, men en bevægelse mod mere bæredygtige og grønne hjem. Vi vil inspirere flere til at tage små skridt i en grønnere retning – uden at gå på kompromis med design, funktionalitet eller livsstil.
Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk oplevelse fra start til slut!
Jeg er virkelig glad for mit produkt – det lever fuldt ud op til mine forventninger og er i en rigtig god kvalitet. Leveringen var hurtig, og hele købsoplevelsen var virkelig god.
Det, der især imponerede mig, var den eminente kundeservice. Jeg blev mødt med venlighed, hurtige svar og en professionel behandling hele vejen igennem. Det er tydeligt, at de går op i deres kunder.
Jeg handler helt sikkert hos Sproutscout igen og kan varmt anbefale dem til andre.

Odpowiedź od Sproutscout
Hurtig levering indeholdende de varer, jeg har bestilt. Og god kundeservice, hvor jeg hurtigt får venlige og anvendelige svar på mine spørgsmål.

Odpowiedź od Sproutscout
Hurtig levering, dog med en skade på lampen.. jeg har prøvet at kontakte jer, men jeg har endnu ikke hørt noget her flere dage efter.
Opdatering
Virksomheden er vendt tilbage og rigtig god service da vi først fik fat i hinanden :)

Odpowiedź od Sproutscout
Fantastisk med hurtig levering, når man bestiller næring til tørstige planter, der vokser helt vildt 😝🫣

Odpowiedź od Sproutscout
Godt og hurtigt service og svar på spørgsmål. Kvaliteten virker godt, nu glæder jeg mig bare, til at komme igang.

Odpowiedź od Sproutscout
Det er rigtig godt og jeg er rigtig glad for det

Odpowiedź od Sproutscout
Nu har jeg brugt dette produkt i godt 2 måneder hvor vi har plantet lidt forskelligt. Urterne var friske og klar på 4 ca uger og mine chilier klar på godt 1,5 måned.
Virkelig et brugervenligt produkt som bare spiller og nem at holde!
Hjemmesiden er brugervenlig og med hurtig levering levering!

Odpowiedź od Sproutscout
Lækkert produkt! Super nem at samle og nemt at forbinde til Wi-Fi så nemt at børn kan være med til det.

Odpowiedź od Sproutscout
Meget brugervenlig hjemmeside og fik min levering få dage efter. Det virker til at være super god kvalitet

5/5 stjerner til Steffen og folkene bag Sproutscout.dk
Oplagt hjemmeside til at finde julegaverne nemt og bekvemt,fede gaver man ikke nødvendigvis vidste man ønskede sig 🎅

Odpowiedź od Sproutscout
Jeg købte den til min mor, og hun er SÅ GLAD for den! Det er mega smart især når man bor i lejlighed, så nu skal jeg også have en!

Odpowiedź od Sproutscout
Genialt produkt! Og nu med anbefalinger fra Beredskabsstyrelsen om at være selvforsynende, føler jeg mig mere tryg med det indkøbte hydroponiske system, hvor jeg kan dyrke urter og andet grønt til hverdagsbrug 👍 Produktet, den ydede service samt levering er upåklageligt, så kan varmt anbefales 🙂

Odpowiedź od Sproutscout
Jeg er ikke tilfreds. Der mangler en tegning til hvordan man samler dem.