En pålitlig och seriös researrangör som jag valt att boka resor till både Mauritius, Vietnam och Mallorca med. Att boka med Ving innebär att det finns en standard på boende och man slipper själv göra... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bokade transfer till och från hotellet på Teneriffa. Vi var i god tid inför hemresan 30 minuter innan. Ingen buss kom ! Ringde till sist Ving och fick beskedet att bussen missat! Ta taxi och spara kv... Zobacz więcej
Vi hade en kanonresa via ving och allt var kanon förutom hemresan då man inte tog hänsyn till att man ville sova vilket man gjorde på utresan. Folk och även flygvärdinnor gick in i en flera gånger. An... Zobacz więcej
KATASTROF. Rummet var smutsigt när vi kom och städningen undermålig hela resan, personalen var otrevlig, all inklusive buffen var den sämsta jag stött på och vid dryckesstationen vid poolen fanns de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Boka dina resor hos Ving - bäst i klassen på miljö! Vi har charter, flexibla paketresor eller flyg, hotell och hyrbil för dig som vill resa på egen hand. Ving - bo bättre!
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Accepterar inte Amex
Skulle betala min resa för familjens 10 personer och upptäckte då att Ving inte accepterar Amex. Det är för mig ofattbart. Förmodligen är det en ekonomichef som tycker det är för dyrt.
Istället för en såld resa blev det en avbokning. Trist.
Undrar om Petter verkligen får reda på att det faktiskt finns personer som jag som tycker att det är skäl nog att boka av om man väljer bort vissa betalningsmedel.
Förstörd bröllopsresa!
Har varit i kontakt med vingresor i flera dagar och dom sköter våra klagomål så himla dåligt!! Den här bröllopsresan har blivit helt förstörd! Informationen dom vi fick innan vi bokade resan stämmer inte alls!! Dom förhalar o är helt inkompetenta!
Charterbolagens tid förbi!
Köpte ett Formula1-paket till Monza genom Ving.se i tron om att allt skulle bli smidigare genom att boka via resebolag istället för att boka och leta flyg/hotell/ transfer osv
Men ack charterbolagens tid är verkligen förbi.
Flyg till Milano från Arlanda kl 6 med mellanlandning i Brussels. Hemresa från Milano också tidig morgon med mellanlandning. Trots hotellet 10min från flygplatsen i Bergamo. 1tim till flygplatsen i Milano.
Vi trodde vi skulle få flexibiteten att utöka vår resa också, men möttes bara av irritation och att det skulle kosta oss hela flygbiljetten. Kort sagt. Finns absolut ingen mening att använda Ving. I slutändan har vi nog betalat 30-40% mer för att få den här resan som vi ville. Hade blivit både billigare och smidigare om vi gjort allt själva från början.
En stor fett nolla
Skulle helst vilja ge Vingresor en stor fett nolla, men det går tyvärr inte. Jag har tidigare lagt ut en omdöme som jag nu inte kan hitta här längre, så här kommer ett nytt. Vi reste i ett sällskap bestående av 7 personer till Fergus Club Mallorca Waterpark i juli 2024. Hotellet är enligt Ving klassificerat som ett renoverat 4 stjärnigt hotell. På vägen ifrån flygplatsen så skulle de inte släppa på oss på bussen fast vi hade fått en bekräftelse och betalat, vi fanns inte med på deras lista. Detta löste sig dock efter diskussioner. När vi kom fram till hotellet cirka 02.00 på natten fanns vi inte med i hotellets bokningssystem. Vi fick vänta en timma mitt i natten innan detta löstes till slut (vi hade både betalat och fått en bekräftelse av Ving). Hotellet visade vara ett 2,5-3 stjärnigt hotell med mögel i duschen, taket, mögel kring handfatet och smuts på toalettlocket, tvål fanns inte heller och det var inte renoverat, man hade bara bättrat på med lite färg på vissa ställen. Matsalen var i kaos, det fanns inte platser för alla och vi fick vänta och slå oss fram i 15 minuter för att hitta ett bord tillsammans. När vi hittade ett bord så gick det inte att prata eftersom matsalen var alldeles för underdeminsionerad och stolarna drogs ständigt över golven för att du var för tunga för att lyftas och det fattades tassar under stolarna. Vi fick skrika för att kunna höra varandra. Maten var hälsovådlig, kyckling som inte var genomstekt utan blodig och gråa korvar. Läskedrycksautomaten bestod med av vatten (mycket utspäckt). Vi hade all inclusive, men chipsen i baren ingick inte, de tog betalt för dem. De hänvisade till restaurangen där det fanns några tårtor som man kunde sitta där och äta. Är det all inclusvie så ska allt ingå, annars är det inte all inclusive. Det fanns 3 st pooler på området och en pool var helt grön, vi badade naturligtvis inte i den, men den var öppen i flera dagar trots klagomål om att den säkert var hälsovådlig, speciellt för barn. Vi klagade naturligtvis på plats och en Ving rep kom till slut ut och tog anteckningar om allt vi sade. Jag erbjöd Ving att jag inte skulle gå vidare med detta om vi fick byta till ett 4 stjärnigt hotell nästa dag. Dagen efter fick jag ett samtal ifrån Ving som erbjöd mig 1000kr tillbaka på en resa som kostade cirka 150,000kr. Jag har självklart skickat in en reklamation med bildbevis till Ving och får jag inte mina begärda pengar tillbaka kommer jag att gå vidare till ARN och tidningarna.
Ska också läggas till att på hemresan så hade vi beställt buss transfer till flygplatsen och fått en bekräftelse på beställningen i min telefon. Bussen kom aldrig och jag fick ringa till guiderna tre gånger. Två av dessa tre gånger bedyrade de att bussen var på väg. Den tredje gången sa de till mig att själv fixa 2 taxibilar till flygplatsen då det bara var 1 timma kvar tills planet skulle avgå. Jag fick själv betala för detta och har fortfarande efter 7 veckor inte fått tillbaka mina pengar för taxiutlägget. Ving hade tydligen igen lyckats med att inte sätta upp oss på busslistan fast vi hade en bekräftelse.
Alltid lika trevliga på kundtjänst och…
Alltid lika trevliga på kundtjänst och gör sitt yttersta. Senast jag ringde fick jag tom tips om en extra rabatt via ICA inför bokningen av våran resa. Så glad för det!
Trevlig personal på plats - Aruba 2022. Flyget hem vart ett dygn försenat, men vi fick behålla både rum och all inclusive så det var toppen!
**Terrible Experience
**"Terrible Experience - Avoid This Hotel!**
We recently stayed here, and it was a complete disaster from start to finish. Every time we showered, the entire room flooded, and this happened multiple times. The hotel staff came to mop up, but the issue persisted, and one night we even had to sleep in a room full of water after asking the straff THREE times and still nothing! Also, they never daily cleaning was a mess. They only fixad the bed sheets and left. Absolutely unprofessional and unacceptable!
But it gets worse. The door to our room wouldn’t close properly when we checked in, making us feel unsafe with our stuff. The hotel had to come twice to fix it, and their clumsy attempts at repairs only made us more frustrated. It eventually got fixed when we had 2-3 days left of our trip!
The service is beyond a joke. We involved our travel service, Ving, to help us get compensation or a new room, but the hotel refused to answer their calls. When we tried to hand them the phone with Ving on the other end, they questioned why they should even talk to them.
And after all this, after spending half the trip with talking to staff and argue, VING promised us plenty times that we will get a new room and possible better, told us to go to the beach, to not worry and they would handle everything, all they offered us was a pathetic compensation of 400 SEK (40€), which is laughable and something we can't even use while being there since it would take a week to process payment. Absolutely disgraceful from both parts.**
Så mycket tid i buss och flygplan i…
Så mycket tid i buss och flygplan i onödan. Allt är försenat.
Det tråkiga är att det är medvetet.
Att sitta i flygplanet 40 minuter innan start och 40 minuter på hemresan är inte okej då det händer ständigt.
Transfer bussen tog oss. 1.40 minuter att åka från hotel till flygplatsen.
Det är inte angivet och riktigt otrevligt att åka på småvägar.
Corona och undergång av Neckerman har gjort sitt
Andra och sista gången vi reser med Ving.
Reste med dem innan pandemin och det var hur fint som helst (trots traditionella strul med flygförseningar).
Denna gången åkte vi till en annan ort och det var rent av bedrägeri.
Hotellet var "renoverad" dock är det i princip lika som det var, endast ny, ännu sämre, personal och allmänt trevlig ägare som verkar inte ha några problem med att anställa arbetare utan kontrakt.
Städning var usel, rummet städades en enda gång under hela veckan, vi var 3 och fick vara handdukar/baddukar bytta bara en gång, där personalen lämnade en ny badduk och två handdukar (vi var 3 i rummet...).
Vi klagade i receptionen och de brydde sig fullständigt inte alls.
Hela städtruppen var rena komedin, de tar ca 2 timmar per våning trots att det är 3 tjejer som städar våningen i relativt litet hotell. Rummet var smutsig även efter städningen.
Det som var bra var maten som verkar lagas av separat bolag som driver restaurangen.
Traditionella kaoset vid flygning var icke missad har heller, försening dit, försening tillbax.
Rum var inte redo för många trots att vi anlände på kvällen. Visa gäster fick vänta i 4 timmar att få sitt rum.
Idiotisk synk mellan utcheckning och resan hemåt: utcheckning vid 12:00 med avreser vid 23:00. Hotellet ville ha 20€ per skalle för att stanna vid poolen och ha all inclusive.
Man synkar väl sin charterresa, det är hela syftet med charter! Kunde ha lika väl åkt dit på egen hand.
På vägen dit fick vi vänta i minst en halv timme för att Duty-free ombord skulle delas ut innan avstigning... Brains liksom.
Aldrig igen.
Bokat ett 4 stjärnigt hotell
Bokat ett 4 stjärnigt hotell, kommer fram till ett 2-3 stjärnigt. Det var missat att boka vår transferbuss samt fanns inga hotellrum bokade när vi väl kom fram och vi fick vänta mitt i natten i 45 min att få några rum.
Väl på rummen så saknades tvål, det var mögel i duschen. Hotellet skulle vara nyrenoverat men det är endast påmålat lite färg här och där, lite ny fog utsmetad i badrummen. Maten är brutalt dålig med korvar som är gråa. Ljudet i matsalen är det värsta jag har varit med om, det går inte att slappna av en sekund och vi måste skrika för att kommunicera med vårat sällskap. Man får köa för att få ett bord i restaurangen. Ljudet från matsalen låter upp i hotellrummen och man vaknar klockan 07. Trots detta och ytterligare tråkigheter så tycker ving att 1000kr i ersättning är någon form av plåster på såren när vi betalat 130k. ALDRIG mera ving, detta kommer vi förmedla vidare till vänner och bekanta. Tack för en helt förstörd semester.
Kundtjänst värdelös
I kontakt med kundtjänst för att beställa av- ombokningsskydd då jag missade det vid bokningstillfället (2 dagar innan kontakten med kundtjänst), då är det visst omöjligt att göra detta 2 dagar efter att man bokat resan men alla andra tillval är möjliga att köpa till i efterhand.
Under all kritik.
Pinsamt för ett så stort företag att ha en så dålig kundtjänst.
Varnar för bokning med ving detta är bara ett av flera problem jag stött på med denna bokning.
Besviken på Ving.
Ut. Har bokat resa till Turkiet(flygplats Antalya därefter buss till Alanya) i september. -24. Fick inf ca 2 månader innan avresa att Ving bytt flygplats till Gazipaza istället. Då tranfersträckan är mycket kortare ,så har Ving ändrat kostnaden för tranferen, således minskat den,men man väljer att låta totalpriset på resan vara likadan som innan bytet Av flygplats.
När Ut. Ringer Ving då jag blivit inf. av en säljare tidigare att priset skulle justera nedåt. Jag får då inf. Om att priset ska vara så här bl.a. för att resan nu är dyrare,vilket förefaller helt orimligt. Det är Ving som bytt flygplats och minskat kostnad för transfer,men de ska inte komma mig tillgodo.
Har rest minst 50 ggr med Ving ,och oftast tidigare varit nöjd ,men de sista åren har Ving enligt mig börjat spåra ur. De byter tider,flyg,flygtider ibland 3-4 ggr innan avresa vilket resulterar i stora problem med anslutande tågresor och behov av ev.övernattning på flygplatsen. Kan bli upp mot 4000 kr extra utifrån detta stök.
Jag är mycket besviken på Vings policy i nuläget.
Boka inga utflykter med Ving när ni…
Boka inga utflykter med Ving när ni bokar er resa. Det är antingen felaktig beskrivning eller så cancelleringar där ni får jaga de i två veckor för återbetalning. Deras system och sätt att hantera utflykter är otroligt förlegat och ineffektivt!
Katastrofala reseledare
Katastrofala reseledare. Bokade en utflykt på plats under informationsmötet med en av reseledaren. Taggade på utflykt m 2 barn står vi och väntat. De kom aldrig och hämta oss. Fått fel info om plats trots vi dubbelkolla. Efter många om och men erkände de att det var dom som gjort fel. Skulle få pengar tillbaka och följa med på samma utflykt veckan därpå.
Denna gång kom de inte heller. Var återigen först vårt fel men de erkände sedan att det var deras efter protester från oss. De försökte båda gångerna med undanflykter som att de försökt ringa oss. Den andra gången de glömde oss ville de knappt kompensera oss. Fick kämpa för detta.
Har fortfarande inte sett röken av återbetalningen som borde varit på kontot för ca 4 veckor sedan. Boka INGA utflykter med ving!!!
Helt utmärkt hotell Itanos, Sitia, Kreta
Efter flera besök på Kreta så fann vi att Ving erbjöd hotell Itanos.
Vi kan verkligen rekommendera detta hotell. Allt till stor belåtenhet, prisvärt, mkt trevlig personal och ett perfekt centralt läge och nära till fantastiskt fin strand och bad.
Vi återkommer gärna 👍
Ving skickade fel information till oss…
Ving skickade fel information till oss men ville inte ta ansvar för det. Kunde sedan inte hjälpa till på plats. Bättre att boka allt själv istället för via resebolag som Ving.
Vings hotell var en katastrof!!
Jag och min sambo reste till kreta och bodde på Malou apartments, ett enklare lägenhetshotell. Rummet låg vägg i vägg med reception och bar vilket gjorde att tre av nätterna låg vi sömnlösa av allt oljud som var då det var bytesdagar med gäster som anlände på nätterna samt party i baren. Vi reklamerade resan till Ving som ersatte oss med 950 kr!!! för en förstörd vecka. Som att spotta oss i ansiktet efter allt som varit på detta dåliga hotell som dessutom var slitet och trasigt och med bedrövlig personal, så glöm kompensation om ni åker med Ving.
Ingen flexibilitet gällande datum för…
Ingen flexibilitet gällande datum för betalning av resa. Handläggaren kan endast flytta 1 dag men då denna dag infaller en söndag och bankerna har stängt så gör det ingen praktisk skillnad.
Vi har många gånger rest med Ving men det här blir den sista.
Vings kundtjänst går inte att lita på
Ving cancellerade våran resa trots att de samma dag skickat ut SMS om att slutföra bokningen.
Vid samtal med deras kundtjänst öppna de bokningen med meddelade inte att de tog bort delar av bokningen till följd av att priset hade gått upp, något vi först uppmaskade under resans gång. Ving har i efterhand inte ersatt oss för detta.
Aldrig mera Ving!
Bokat ett 5-stjärnigt hotel i Barcelona från Ving för mig och mitt 12-åriga barnbarn.
Rummet hade enbart gamla och slitna möbler och dörrar som ej gick att stänga.
Det stod vi över detta då jag inte ville förstöra upplevelsen för lillen.
Det värsta var det som hände den sista natten.
Det blev översvämning och vattnet forsade ner.
Jag försöker kolla varifrån vattnet kommer, vilket resulterar i att jag halkar på det våta golvet och slår i mitt huvud.
Får antagligen en lättare hjärnskakning då jag blir yr och illamående.
Efter 3 panikslagna samtal till receptionen kom den ngn som tänkte fixa läckaget med handdukar!
Jag försöker förklara att vi måste få ett annat rum,
Efter 40 min så kommer det ngn som tar oss till ett annat rum.
Då personalen ser att jag mår dåligt så vill de att jag ska till sjukhuset.
De är snabba med att tala om att jag själv måste stå för allt och att de inte kan hjälpa till med ngt.
Då jag inte kan lämna barnbarnet själv så blir det inget sjukhusbesök.
Nästa morgon vill inte hotellet att vi visar oss”ute” utan de ber oss att beställa roomservice.
När vi ska lämna hotellet tar personal
emot oss redan vid hissen,
Jag får inte ens gå fram till receptionen utan de ”föser” oss ut från hotellet.
Ingen ursäkt eller ngt, de vill bara att vi lämnar snabbt så att vi inte kan prata med några andra gäster.
Ving har inte bett om ursäkt
Ving fortsätter att försvara hotellet och deras bemötande.
Ving tycker att jag, genom att jag fick roomservicen betald, under 600kr, ska vara nöjd.
Ving fortsätter att hävda att detta hotell är 5-stjärnigt och att hotellet ger utomordentlig service?
Ving vägrar ta ansvar och vägrar erkänna att de har frl’
Usel Kundtjänst
Vi har rest med Ving många gånger och har alltid varit mycket nöjda, både med resan som sådan och med Ving.
Har nu bokat en ny resa med Ving, där det inte framgår på Vings hemsida om det kostar extra för AC, eller om det ingår. Mailade Ving och frågade, men istället för att hjälpa oss med att ta reda på informationen, hänvisade de oss bara att själv kontakta hotellet. Vet av tidigare erfarenhet att det inte är självklart att hotellet ens svarar på mail, och hade därför önskat hjälp av Ving, men icke.
Har varit med om kostnad på 10 € per dag för AC, så eventuell kostnad är verkligen inte helt ointressant. Tycker det är uselt att informationen inte finns på Vings hemsida, och ändå mer uselt att de inte ens orkar kontakta hotellet för att ta reda på det.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.