Ving Sverige AB Recenzje 480

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

En pålitlig och seriös researrangör som jag valt att boka resor till både Mauritius, Vietnam och Mallorca med. Att boka med Ving innebär att det finns en standard på boende och man slipper själv göra... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bokade transfer till och från hotellet på Teneriffa. Vi var i god tid inför hemresan 30 minuter innan. Ingen buss kom ! Ringde till sist Ving och fick beskedet att bussen missat! Ta taxi och spara kv... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vi hade en kanonresa via ving och allt var kanon förutom hemresan då man inte tog hänsyn till att man ville sova vilket man gjorde på utresan. Folk och även flygvärdinnor gick in i en flera gånger. An... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

KATASTROF. Rummet var smutsigt när vi kom och städningen undermålig hela resan, personalen var otrevlig, all inklusive buffen var den sämsta jag stött på och vid dryckesstationen vid poolen fanns de... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro podróży
  2. Wyszukiwarka lotów
  3. Agencja turystyczna
  4. Organizator turystyki
  5. Agregator turystyczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Boka dina resor hos Ving - bäst i klassen på miljö! Vi har charter, flexibla paketresor eller flyg, hotell och hyrbil för dig som vill resa på egen hand. Ving - bo bättre!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Skulle helst kunna ge minus i omdöme

Skulle helst kunna ge minus i omdöme. Vi bor just i lgh på Kanarieöarna i ett rum med myror, kackerlackor, dålig lukt och hårstrån i sängarna. Det enda Ving gör är att erbjuda oss ett annat hotell mot att vi betalar ytterligare 25 000 kr för en vecka. Vi fick även rådet att inte döda insekterna.. Vill ni bo ostädat med kackerlackor och myror - boka resa med Ving!

31 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Har precis reklamerat en resa med Ving…

Har precis reklamerat en resa med Ving som gav oss en lägenhet som vi inte beställt och Ving kunde inte tilltättalägga detta på plats utan hänvisa till att göra en reklamation när vi kom hem. Så vi fick bara finna oss i detta???
NU TILL ÄNNU ETT VINGPROBLEM.
DEN OTROLIGA SVARSTIDEN PÅ REKLAMATION 4-6 VECKOR!!!!! MAN TROR INTE DET ÄR SANT!!!
HAR VING SÅ MYCKET REKLAMATIONER SÅ BORDE DOM TÄNKA OM.
I VÅRT FALL BORDE DET INTE TA MER ÄN ETT PAR DAGAR ATT UTREDA!!!

24 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Det står att man ska hålla god ton

Det står att man ska hålla god ton, det är svårt ska jag säga. Jag har nog aldrig blir så besviken som jag är på Ving och det hotell vi bor på nu, Altamar på Gran Canaria. Vi har betalat dyra pengar för en vecka på ett hotell som de marknadsför som 4 stjärnigt!! Vi möts av ett rum som inte är städat, fukt i väggarna, avlagringar på kranar och i dusch, hår på golvet, smutsigt golv och en trasig dusch och vattnet rinner ut över hela golvet. Vi har bokat för 4 personer men det finns bara två sängar och barnen förväntas sova på en stenhård soffa som inte ens har längden för en säng, 200 cm. Vi kontaktar Ving på en gång men får ingen hjälp. Managern lyser med sin frånvaro, det visar sig att det är fler gäster som har liknade upplevelser. Det här är så illa!l vi har lagt två dagar av vår semester på att försöka få ordning på det här nu. Vi skulle ha en härlig semester med lugn och ro!! Fy skämt, ving och personal på hotellet. Jag skulle aldrig rekommendera ving eller hotellet till någon!

20 grudnia 2024

Giriga

Inte ens kommit iväg än och har redan en dålig magkänsla. Lagt 300 000:- på vår resa och Felicia på kundtjänst dividerar om 1000:- som vi har rätt till i rabatt. Ger en sur smak i munnen och gäller bara att hoppas att vi inte stöter på problem under resans gång…

13 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Var på Grand Hotel i Hurghada 21 nov-5…

Var på Grand Hotel i Hurghada 21 nov-5 dec 2024.
Är såå nöjd med allt, framförallt underhållningen av personalen (Animation), ungdomar som till 100% gav allt för att roa oss på kvällarna. Även på stranden varje dag. Kommer åka tillbaka till samma hotell. Kunde inte vara mer nöjd. Servicen var superbra också.

Birgitta Andersson

21 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Gillar Ving.

Hade råkat beställa resa på fel datum för mig två veckor innan resan, betalat resan, och när det är så nära resan går det ej att ändra, men trots det så ringde jag dem och pratade med en trevlig dam som mot alla odds ändrade min resa så allt slutade i dur.
För övrigt så har vi alltid haft god service av Ving.

25 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

KASS SERVICE!!! FÖRSTÖRD RESA!!!

Kom till Teneriffa i tisdags. Körs till hotellet vi bokat o får då information av spansk personal om att vi inte kan bo där. Forslas iväg till grannbyn, utan egentligen nån mer information. Från Ving kommer ingen info, vi får ta kontakt själva och tala om var vi är, de är helt oförstående och vet ingenting. De lovar att återkoppla och försöka lösa situationen. Dagarna går och nu har halva vår semester gått utan att nåt egentligen hänt. Informationen från Ving är knapphändig och vi får driva på detta hela tiden. Vi söker kundtjänst och hela tiden nya personer som säger samma sak, att vi ska avvakta och att de jobbar på en lösning. Vi reser med tre barn och hade bokat ett Family hotell. Nu bor vi utan den ”profilen” och är helt off och får gå 35 min promenad om vi ska komma till området där vi skulle bott. Får kriga för att en person från Ving ska komma ut och visa sig på vårt hotell. En ung tjej ringer o h vi blir lovade byte av hotell, men nr hon sen kommer ut drar hon tillbaka det då rummet är för litet för oss fem. Hon lovar att ringa på eftermiddagen, men inget samtal kommer! Att behandla sina resenärer så här är katastrof!!! Vi åkte för att fira min 40 års dag och halva resan är förstörd!!! Vi hade jämfört hotell långt innan, kollat upp aktiviteter, shower m.m till våra barn. Bett om terass med kvällssol. Nu har vi fått en balkong hela i skugga med en byggarbetsplats mittemot. Skämt företag som bara förhalar och förhalar hotellbygge pga bokningssystem ligger nere. Allt är fullbokat m.m. Låter heeeelt otroligt i mina öron när hela ön kryllar av hotell och lägenheter. Reser ALDRIG mer med detta usla bolag och kommer varna alla jag känner. KATASTROF VING!!! Ta ansvar och agera snabbt när sådant här uppstår.

12 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Som svensk och få danskt språk under…

Som svensk och få danskt språk under flygresan är under all kritik!!! Engelska är det internationella språket i flygvärlden och borde användas aven av Vings flygbolag. Att flygpersonalen inte förstår när jag frågar om de kan ta det på engelska och de kan inte engelska är en inte ok! Att ta för givet att alla i Norden kan danska är befängt och under all kritik!
Använd Engelska från cockpit!!!

23 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Bokade en juniorsvit på ett hotell i…

Bokade en juniorsvit på ett hotell i Grekland (Kreta) och fick bo i ett mörkt rum som mer påminde om en källare. Vi klagade o Vingvärdar var där men påpekade att vi fått det vi betalat för vilket var som ett slag i ansiktet. Ving duckar förstås o säger samma sak, snacka om falsk marknadsföring. Finns det sådana rum måste man få chansen att välja bort dom!!... nu bokas här inga mer resor med Ving det är en sak som är klar!!

12 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Inte koll på sitt bokningssystem!

Vid bokning av resa fick jag bokningsnummer men när jag skulle betala via Resurs bank kom det upp tekniskt fel på Vings sida.
Verkar som både Ving och Resurs Bank har fel i sina system.
Ving säger att resan är bokad om man får ett bokningsnummer men det verkar inte stämma och nu vet jag inte om en resa är bokad eller ej.
Kundservice verkar inte kunna tolka text i mejl så där får man ingen hjälp utan man måste ringa kundservice.
Jag vet i nuläget inte om resan bokats eller ej vilket känns lite olustigt.
Har därmed rest med Ving för sista gången då jag anser deras hotell och personal på plats är dåliga jämfört med konkurrenterna.
Mina pengar kommer inte finansiera fler skinnkläder åt en norrman med ålderskris.

19 października 2024

Charter? till Mallorca.

Vi bokade en resa till Palma de Mallorca i slutet av Mars. Det var min fru och jag med rätt tunga bagage. Och därför bokade vi även Vings busstransfer. Döm om vår förvåning när vi kom fram till flygplatsen och Vingvärden sa att vi måste gå den sista biten till hotellet. Varför fick vi inte veta. Det blev rätt kämpigt med vårt tunga bagage plus de dåliga och backiga trottoarerna. Vi reklamerade detta på plats för att kunna avbeställa bussen till hemresan. Men det gick inte för den var redan beställs hävdade de. Vi beställde trots detta en taxi till hemresan och den visade även vara billigare än vad vi fått betala till Ving för vår bussresa.
Vi hade över tänkt göra en trevlig utflykt enligt deras program, men den var inställt. Och för övrigt hade de inga övriga utflykter att erbjuda.
Ingen information fick vi heller vid ankomst till hotellet angående Vings service och en Ving representant dök upp vid ett tillfälle, 30 min, i slutet av vår resa. Men kunde/ville inte hjälpa oss med vårt bussproblem.
Vi reste inte heller med Vings flyg utan blev inbokade på ett inhyrt flyg från Brathens, vilket ställde till trassel då vi ville förboka platser på flyget.
Med andra ord så upplevde vi inte detta som en charter flygning utan vi kunde lika gärna ha bokat allt själva och fått en bättre resa och även billigare.
Vi reklamerade resan efter vi kommit hem, men vi fick kalla handen. Vi fick inte ens ersättning för den bussresa vid hemfärden som vi bokade av.
Nej aldrig mer Ving. Det finns ju fler charterarrangörer, och där har vi inte upplevt dessa problem.

20 września 2024

Høj pris for ændringer

Hej, når man booker en flyrejse hos Ving SE, og laver en fejl i navnet, kræver de 1.700kr. for at ændre det. Selvom Norwegian kan gøre det direkte for 600kr. Lidt røveri når man tænker på det tager 2 min at få det gjort.

16 października 2024
Oceniono na 3 z 5

Vingresor

Vingresor en stor stor etablerat researrangör. Jag blev verkligen besviken på vilken dålig koll vingvärdarna hade på utflykterna. En utflykt bokade jag och jag fick en betalningslänk skickad till mig. Jag betalade och fick några timmar efter det information om att det visst var fullt på denna utflykt. Pengarna skulle jag få tillbaka efter 7-10 dagar! Borde inte gå att ta emot bokningar om aktiviteten redan är full! En annan utflykt som dock blev av hade jag frågor om man kunde bada på. De svarade ja. Men det fanns inte tid till. Synd att behöva bära med sig onödigt bagage som man ändå inte skulle hinnan använda på vandringen. Jag träffade även en annan vingvärd på hotellet som hade god kunskap om området och som jag fick bra tips av. Det som var synd var att man inte visste innan när de skulle komma till hotellet. Nu hade jag bara tur eftersom jag hade kontakt med dem precis innan. På utflykten till Famagusta var det en mycket professionell o kunnig guide. Mycket bra! Varmvattnet var alltid slut när man skulle duscha efter dagens bad. Förstår att det är ett problem med vattnet på Cypern. Men vingresor borde ta mindre betalt för det hotellet eller informera om detta. Informationen på hotellet hittade jag aldrig. Vet inte om det fanns.

6 października 2024

Beställde resa

beställde resa . därefter sänktes priset med flera tusen. fick inte det nya priset. TUI har prisgaranti så det blir dom nästa gång!

7 października 2024

Varning

Bedrövligt bemötande av personal på plats när min sambo halkade på glashala kakelplattor vid och omkring poolområde på captain pier hotell på Cypern. Påtalade riskerna eftersom flertal personer halkade och fick uppsöka sjukhus. Men ving personal verkade tacksamma för upplysningar vi gav dom och jag hoppades att ving skulle reagera och se till att poolområdet skulle säkras upp så att olyckor inte skulle fortsätta förekomma. Men fick sms efter ca 1 timme att dom ej kunde göra något utan vi skulle ta det med vårt försäkringsbolag. Min sambo fick åka ambulans till sjukhuset och sy 11 stygn och vår resa blev helt förstörd.

6 września 2024
Oceniono na 2 z 5

Ving helt osynliga

Bokade en resa till Dubrovnik. Resan gick bra och hotellet bra, men jag förstår inte vitsen med charter. Vi fick resa med Norwegian som vi lika väl kunnat boka själva och hade lätt kunnat boka hotell själva. Vi såg aldrig till någon från Ving på hela resan och det fanns inga utflykter med Ving.
Vad innebär charter numer? Väljer nog annat resesätt i fortsättningen!

11 września 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej