Davinci Ristorante Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Venligt og imødekommende tjenere. Vi prøvede deres pasta-pizza buffet og der var noget for enhver smag. Buffeten blev hurtig fyldt op når de kunne se at der var ved at mangle noget. Pastaretterne var... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

For nogle år siden var min hustru og jeg til brunchbuffet på Davinci, og det var en stor oplevelse med et bredt og friskt sortiment. I dag var vi forbi igen og fik den ringeste søndagsbuffet vi endnu... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Davinci i Hadsund må være jyllandsmester i dårlig kundeservice. Skal bestille mad i take away. Kokken ser mig men reagerer ikke, tjeneren kigger på mig 2 gange men gør intet, en anden tje... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi ventede meget længe på at bestille. Tjeneren virkede fraværende og desorienteret. Hovedretten blev serveret i to omgange. Vores piger fik først, og min mand og jeg ventede længe på at få vores. Da... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 19

Napisz recenzję

Temmelig skuffende 😒

Temmelig skuffende. Maden er dyr og kvaliteten lever slet ikke op til prisen. Okse kød så sejt at det slet ikke kan spises selv om man vælge det bedste i følge pris . Det er simpelthen ikke hver at besøge . Når man siger til personalet det ikke kan tygges siger de bare det må i undskylde, og intet sker vi var 4 afsted , og det var sidste gang .

8 października 2019
Oceniono na 2 z 5

Vi havde også kun hørt godt om Davinci…

Vi havde også kun hørt godt om Davinci med den skønne udsigt. Udsigten levede fuldt op til forventningerne, men maden og ventetiden, var en noget anden oplevelse.
Vi bestilte månedens menu af 4 retter. Ventede 45 min. på forret,1 time inden næste ret, dog "kun" 1/2 time til hovedret og dessert hurtig derefter. Lunken, bleg, kedelig, ubestemmelig smag, rå pasta......osv. dog pyntet med 1 frisk tomat og 1 stilk persille...Come on! 😂 Turen fra Randers, går ikke til Davinci næste gang vi får lyst til lækker mad ude. 2 stjerner for beliggenhed 😊

22 września 2019

en noget jævn oplevelse

har hørt meget om restauranten. så nu skulle det prøves i det gode vejr til frokost....en ok men noget jævn oplevelse...pastaen var vist den samme som vi koger hjemme. og sovsen bar præg af også at være færdig- og ikke hjemmelavet. det var etmåltid man let kunne lave lige så godt hjemme...ydermere var terassen fuld af glasskår...så alt i alt,ikke dårlig mad, men det er ikke et sted man planlægger at komme tilbage til på grundlag af en speciel god oplevelse.lidt for dyrt i forhold til kvaliteten,

5 sierpnia 2019

Vil ikke anbefale

Fik en dårlig velkomst af en uengageret tjener og skulle vente længe på betjening. Brunchen var okay, men ikke det store. Der udover var tjenerne uhøflige og svære at komme i kontakt med.

24 marca 2019

En absolut bundskraber!

Jeg besøgte restauranten med min mor og svigerinde 15/5 2018.

Vi blev mødt af en tjener, der ikke lod til at være videre engageret, men vi slog det hen. Man kan vel altid komme lidt skævt ind på hinanden.

Til forret bestilte vi alle tre “Aragosta con zafferano”, halv hummer med safranmayonnaise.
Ventetiden var i den lange ende. Men okay, når man er kørt fra Randers til Hadsund for specifikt at spise på denne restaurant fordi man kun har hørt positivt om den, tænker man at sådan er det nok fordi de gør sig umage i køkkenet og at man får en frisk tilberedt ret.
Den opfattelse kunne desværre ikke være mere forkert.
Det forekom mig at kokken kunne have sat sig for at tilberede et så elendigt stykke hummer som det på nogen måde er muligt, for så elendigt tænker jeg ikke at man kan tilberede nogen form for mad ved et uheld. Hummeren var sej som en skosål og den var ikke pillet ordentligt, jeg fik et stykke skal med. Samtidig bar den ikke just præg af at være frisk.
Det var så de første 90 kroner pr. person der gik lige i kloakken.

Da vi bestilte forret bestilte vi samtidig hovedretten - “Vitellone alla griglia”, Krogmodnet entrecote med Barolo rødvinsauce, bagt kartoffel med mozzarella og sauterede grøntsager.
Ventetiden var urimelig - vi ventede næsten en time efter forretten var båret ud. Samtidig kunne vi konstatere at andre gæster, der var kommet efter os, fik serveret hovedret før os.
Da hovedretten omsider ankom kunne vi konstatere at kokken igen havde gjort sig umage for også at ødelægge dette måltid.
“Bagt kartoffel med mozzarella og sauterede grøntsager” dækkede over en lidt trist kartoffel med lidt ost og en tomat samt et stykke porre viklet ind i bacon. Ingen af de to dele var varme, de var højst lune og det var igen tydeligt at de ikke var nytilberedte. Det mindede mig om en gang halvhjertet sjask fra køleskabet, der lige havde fået 45 sekunder i mikrobølgeovnen.
Kødet, som vi alle tre havde bestilt mediumstegt, var helt og aldeles gennemstegt og tørt.
Hvis det kød, vi havde fået serveret, var mediumstegt, ville “gennemstegt” nok kunne have været oversat til “brændt til slagger og aske”.
Jeg spiste det, for efter at have ventet så længe på min aftensmad var min sult efterhånden klar til at lade sig stille med næsten hvadsomhelst.
Min svigerinde derimod gik ud med tallerkenen og bad om at få et stykke mediumstegt kød som bestilt. Heller ikke her viste hverken tjeneren eller kokken de evner, man efter min mening bør mestre i et servicefag. Min svigerinde måtte argumentere kraftigt for at få et nyt stykke kød.
Det fik hun til sidst også, men det var kun fordi hun insisterede vedblivende og ikke fordi vi fik den service, man med rimelighed kan forlange af et etablissement som dette.
Hovedretten var så de næste 3 gange 240 kroner vi kunne sige farvel til.

Da vi var færdige kom der en anden og tilsyneladende mere kompetent tjener og spurgte om vi kunne tænke os en dessert. Det sagde vi nej til og min mor fortalte at vi havde haft en utroligt dårlig oplevelse. Det tog tjeneren tilsyneladende alvorligt og hun lovede at sige det videre.

Det eneste, der var som aftalt, var beløbet på regningen.
Intet mindre end fuld pris!

Baseret på vores oplevelse vil jeg ikke anbefale denne restaurant overhovedet, istedet vil jeg fraråde den på det kraftigste.

15 maja 2018
Oceniono na 5 z 5

Tusind tak for dejlig mad og super …

Tusind tak for dejlig mad og super betjening.
Vi besøgte resturanten med vores 3 børn i alderen 6-9. Personalet var meget venlige og imødekommende og gav os en helt utrolig personlig og nærværende betjening. De får vores ubetinget anbefaling
/Bjørn Christensen

21 listopada 2017
Oceniono na 5 z 5

Vellykket og særdeles velsmagende arrangement

Min kone og jeg har haft fornøjelse af at være til vinaften hos Davinci Ristorante i Hadsund.
Restauranten ligger smukt og idyllerisk lige ned til Mariager fjord.
Vi fik serveret en 6 retters menu med dertil hørende vine.
Der var ca. 60 gæster i restauranten og vi sad ved borde med 10 gæster ved hver.
Den vinbonde der havde produceret og/eller udvalgt de enkelte vine var til stede og underholdt løbende med vinanekdoter.
Maden var fortræffelig og vinene blev kun bedre og bedre i takt med at aftenen skred frem. Det samme gjorde snakken og selskabet ved de enkelte borde :) og vinanekdoterne fra vinbonden fik krydret den samlede oplevelse med gemytlighed og finesse.
Det var en rigtig dejlig aften og jeg kan kun anbefale andre at tilmelde sig lignende arrangementer m.v.
Det er på ingen måde sidste gang at vi har besøgt Davinci Ristorante og jeg kan på de varmeste anbefale stedet.

8 listopada 2017

Mens vi venter....

Når man bestiller en selskabsmenu ud af huset, og har 60 gæster der venter på maden, er det sidste man ønsker nok at restauranten har "glemt" dig. Specielt når man ugen forinden, netop har valgt at kontakte dem for at sikre alt var på plads, hvilket de forsikrede mig om.
Maden ankommer 1.5 time for sent, og indeholdt ikke helt det vi havde bestilt, men det betyder mindre i den forbindelse, vi var primært interesserede i at kunne få noget på bordet.
Vi tilbydes en rabat på ca. 10%, om det er rimeligt er for så vidt uinteressant, det er ejerens åbenlyse ligegyldighed der rammer en med fast overbevisning om, at dette hverken er første eller sidste gang, og han iøvrigt ikke har tænkt sig at tage forløbet til efterretning.
Det bliver nok ikke hos dem vi lægger flere penge!

15 maja 2017

Tørt, slidt og dyrt

Vi var 2 personer herinde og spise. Vi havde glædet os for stedet så rigtig fint ud.
Det første vi lagde mærke til, var bordene. De er nærmest 10 cm for lave, stolene var hårde plastikstole og der var lagt en papirdug på bordet for at skåne den hvide dug. Vi lå så derefter mærke til at salt og peber bøsserne på bordet, var slidte da malingen var faldet af flere steder.
Vi valgte til forret at få en fiskesuppe og en tigerreje anretning. Til hovedret valgte vi en grillet oksemørbrad samt en all-around grillet kødtallerken bestående af lammekrone, oksemørbrad og unghanebryst. Begge retter serveret med garniture og bearnaisesaue. Vi fik dertil serveret tjenerens anbefaling af rødvin.
Forretterne smagte fint og var anrettet flot, det var dog en halvstor portion af fiskesuppen og en smule til den krydret side. Tallerkener var meget fine, men der var desværre skår i.
Hovedretterne var serveret rigtig flot, den ene på en kold tallerken og den anden på et stort skærebræt som fylder så meget at alle tingene skulle rykkes ved servering.
Tjeneren spurgte ikke ind til stegning af kødet, så vi forventede medium stegt kød. Alt kødet var helt gennemstegt, til den tørre side og hurtigt koldt. Vi nævnte dette for tjeneren som diskutere dette med to andre kolleger inde i restauranten og bliver tilbudt noget nyt eller en kop kaffe.
Bearnaisesaucen var ikke hjemmelavet, meget flydende og klumpet. Dette gjorde det besværligt at have på et fladt skærebræt.
Da vi beder om regningen prøver tjeneren ihærdigt at få os til at bestille enten dessert, kaffe eller the. Vi blev nødt til at takke nej flere gange.
Det mest velsmagende var nok vinen, som desværre ikke komplimenterede maden særlig godt og så var den ikke tempereret.

Vi mener ikke at det var 410 kr pr. pers. værd.

13 maja 2017

Sikke en blandet oplevelse

Min familie og jeg besøgte restaurant DaVinci i weekenden. Maden var fin, og tjenerne var ualmindeligt søde og venlige. Aftenens knap så festlige indslag var en gråhåret midaldrende mand, som også serverede, men som samtidig skød ordre ud til højre og venstre. Jeg går ud fra, at han var chefen. I løbet af de par timer vi tilbragte på restauranten formåede han at tale grimt om sit personale bag deres ryg, irettesætte dem for øjnene af gæsterne og give en dårlig behandling af mig, som komplimenterede stedet. Jeg modtog intet smil, ikke engang et venligt blik, det blev et kort surt "Tak" uden, at han så meget som løftede blikket. Jeg kan overleve et par timer med sådan en usympatisk opførsel, men jeg ikke lade være med at tænke på det stakkels personale, som udsættes for den opførsel hver dag...

21 listopada 2016

Filet vs. oksemørbrad

Min kone og jeg har før fået dejlige bøffer her på restauranten og ville gentage successen og bestilte igen to mørbrad bøf fra spisekortet. Jeg er næsten helt sikker på at kokken tog fejl, eller valgte at tilberede den noget billigere oksefilet. Størrelse og mørhed taget i betragtning. Den var sej, senet og ikke nem at tygge, så oplevelsen var ikke så god. Vi påtalte det for personalet, og fik mulighed for at få serveret en ny, men når nu resten af bordet var færdige med at spise, valgte vi at takke nej. Næste gang vil jeg være mere kritisk.

3 lutego 2016

En rigtig god oplevelse

Vi var til deres smag Italien aften til halv pris så der var rigtig mange mennesker. Alligevel var det en super god aften og personalet sørgede for at der hele tiden var fyldt op af maden. Dygtige og søde tjenere som var søde til at fortælle og vejlede.
vi var af sted 8 personer og alle syntes at det havde været en super aften. Vi har derfor bestilt det til konfirmation den 3. maj også.

21 lutego 2015

Rimelig OK

Vi var 4 personer til aftenmenu i restaurenten. Der var mange kunder, da det var en af stedets "halv pris aftener". Bordene stod meget tæt - for at få plads til så mange som muligt, vil jeg gætte på. Derfor var det lidt svært at tale sammen privat, og vi kunne overhøre andre gæsters samtaler. Der var lang ventetid på de forskellige retter i menuen - for lidt personale og for mange gæster. Madens kvalitet vil jeg bedømme som gennemsnitlig og under den forventede standard.

15 listopada 2014

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej