Davinci i Hadsund må være jyllandsmester i dårlig kundeservice. Skal bestille mad i take away. Kokken ser mig men reagerer ikke, tjeneren kigger på mig 2 gange men gør intet, en anden tje... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Go’ betjening og dejlig velsmagende mad.
Vi besøget DaVinci i Hadsund søndag d. 2/8-26.
Sødt personale, og hurtig betjening, vi ventede ikke længe på maden.
Vi fik forret og hovedret.
Alt var meget lækkert og smagte skønt.
Vores oksemørbrad var perfekt tilberedt.
Vi kommer helt sikkert igen.
God service og standard buffet
Venligt og imødekommende tjenere. Vi prøvede deres pasta-pizza buffet og der var noget for enhver smag. Buffeten blev hurtig fyldt op når de kunne se at der var ved at mangle noget. Pastaretterne var udmærket og det var pizzaerne også. Der manglede dog skiltning af hvad de forskellige retter var. Hyggelig udsigt.
Meget skuffende søndagsbuffet
For nogle år siden var min hustru og jeg til brunchbuffet på Davinci, og det var en stor oplevelse med et bredt og friskt sortiment. I dag var vi forbi igen og fik den ringeste søndagsbuffet vi endnu har oplevet nogen steder. Restauranten er sunket dybt i kvalitetsniveau siden sidst. Normalt kommenterer vi ikke hvis forventningerne ikke er fuldt opfyldt, men dette bør fortælles så restauranten kan få rettet op. Leverpostej var en flysende grød i en balje, tørbagte fiskekroketter af ubestemmelig herkomst og intet remulade, tørre hårde "frikadeller" eller hvad det var af melmasse og en vandet tunsalat med meget mere ringe madvarer. Det var faktisk kun de friske pandekager som var spiselige, og for at blive mætte var det faktisk det eneste vi kunne spise op af. Resten lod vi ligge på tallerkenerne efter at have smagt på det. Vi er kede af den dårlige beskrivelse, men den lave kvalitet og mangler til en god buffet fortjener ikke en anbefaling. Vi havde faktisk besluttet at holde 75 års fødselsdag i oktober med 20 gæster, men det kan vi ikke byde gæsterne.
En trist oplevelse
Vi fik brunch og der var flere ting på bordet med det varme vi ikke kunne gætte hvad var. Da kokken er ude med noget spørger vi ham, og får et ikke særligt imødekommende svar tilbage. Men det skulle vise sig at være stegt camembert og nogle “italienske frikadeller” Begge dele var overstegte og man kunne bogstavelig talt ikke bide eller skærer dem over. De scrambled æg var uspiselige og virkede som et produkt fra en dunk, der var oste der “svedte og havde hårde kanter, pålæg der virkede som om det havde stået i buffeten i timevis…. Og sådan blev det ved. Personalet var fåmælt og ikke særlig servicemindede. Vi er seks ved bordet og vi beder om mælk til kaffen. Tjeneren kommer tilbage med den mindste flødekande. Vi spørger om vi kan få en mere. Der bliver rullet med øjnene og svaret at hun kan tage den vi har med ud og fylde op. Et par stykker ville gerne have haft andet end komælk. Det havde de ikke men de kunne da finde noget laktosefri 🤦🏼♀️. En af de andre fra selskabet købte et par pizzaer med hjem. Det blev også en stor skuffelse. Vi kommer ikke igen!
Kedelig og dyrt mad
Kedelig og dyrt mad. Fik deres fiske tallerken til frokost. Total uinspirerende og smagløs. Der var ikke meget på tallerknen og det var dyrt. Brødet var bedst.
Ekstrem dårlig kvalitet.
Bestilte to take away pizzaer og havde nok forventet den standard vi tidligere har fået i restauranten, men begge var en stor skuffelse!
Den ene, en 320 Vegano var egentlig uspiselig med hengemte og kedelige kartofler. Den anden kunne godt spises, men levede på ingen måde op til forventningerne til en pizza til 115 kr. Den var kedelig og næsten uden fyld.
Øv, det gør vi ikke igen.
Kold mad og dårlig service
Vi ventede meget længe på at bestille. Tjeneren virkede fraværende og desorienteret. Hovedretten blev serveret i to omgange. Vores piger fik først, og min mand og jeg ventede længe på at få vores. Da den kom var den desværre kold. Sikke en fuser.
Vi fik pizza pasta buffet ud af huset…
Vi fik pizza pasta buffet ud af huset til min søns nonfirmation.
Det blev leveret til os. Og maden smagte så dejlig og der var rigeligt af det hele. Gæsterne var imponeret og det ikke sidste gang vi bestiller derfra.
Betalte kontant og fik afvide at jeg…
Betalte kontant og fik afvide at jeg ikke kunne få byttepenge da de ikke havde penge i kassen.. der kommer jeg aldrig igen. Derudover en ekspedient der stod i sin telefon og var helt fraværende.
Værste pizzaer nogensinde
Jeg må bare sige, at det er nok de værste pizzaer, jeg nogensinde har smagt. Det var tydeligt at se, der var brugt kartofler og rød peber fra frost og den anden pizza var alt oksekød og resten af fyldet kastet ind i en bunke i midten. Absolut værste sted at købe pizza. Ærgerligt at stedet laver så dårlig mad, når det er så god en beliggenhed.
Maden var uspiselig
Maden levede desværre ikke op til forventningerne og smagte, som om den ikke var frisk. Da vi gjorde opmærksom på det og talte med chefen, oplevede vi ham som meget uhøflig og aggressiv i sin tone. Vi endte med at betale fuld pris, selvom vi ikke kunne spise maden. Samlet set var det en meget skuffende oplevelse.
Endnu en dejlig oplevelse med den…
Endnu en dejlig oplevelse med den skønneste Vitello tonnato med lækkert tilbehør.
Den sødeste betjening og for mig en lille perle af en placering ved vindue med dejlig udsigt til Fjorden.
Hyggelig stemning og selvom der var mange gæster, var der tilpas ro til at nyde den unikke servering + smagfulde omgivelser.
Bestemt ikke mit sidste besøg og er hele turen værd (fra Randers SØ).
Rigtig god service
Rigtig god service. 3 retters menu smagte godt. Børnene elskede pizzaerne og deres is, især deres sorbet. Deres oliven og tapenade var virkelig godt.
Får 3.6 stjerner
Får 3.6 stjerner
Go betjening.
Maden var ikke det bedste men ok.
Rigtig hyggelig restaurant.
Mortensaften meny var en total fiasko…
Mortensaften meny var en total fiasko og slet ikke de 319,- kr. for en meny.
Maden svare ikke, til hvad det skulle være
Vi kom for at få lækker mad med skøn udsigt. Valgte panini.. men fik bare et sandwich brød der havde været i ovnen, to blade salat, to skiver tomat, kylling og karrydressing… altså ikke panini men en dyr sandwich med meget få ingredienser… ikke okay
Jyllandsmester i dårlig service
Davinci i Hadsund må være jyllandsmester i dårlig kundeservice.
Skal bestille mad i take away.
Kokken ser mig men reagerer ikke, tjeneren kigger på mig 2 gange men gør intet, en anden tjener går forbi mig 3 gange med tallerkener uden at sige noget.
Spørger om der er noget kundeservice her ?Ingen reaktion. Siger sorry ? Stadig uden den mindste reaktion fra nogen.
Går i arrigskab efter små 10 minutter.
Skam jer.
5 stjerner til tjener Iryna ❤️
Vi spiste pizza i dag og vores 5 stjerner går til tjener Iryna som simpelthen var fremragende sød / opmærksom
Hun fortalte at hun var fra Ukraine og hun fortjener simpelthen den største ros og det håber vi at hun får. Tak for en god oplevelse Iryna ❤️
Jeg fik desværre en kold lasagne.
Jeg fik desværre en kold lasagne.. Tjeneren ville varme den, og da jeg fik den tilbage, var den varm i de yderste kanter, men stadig kold på resten 😖 typisk microovns fenomen 😖 . Så ingen stjerner herfra ..
havde vi kunne give 0 stjerner var det…
havde vi kunne give 0 stjerner var det blevet det.
vi var 4 til Brunch, maden var piv ringe og en af deres anrettede kød var surt, vi påtalte til en ansat men hun forstod ikke dansk, så hun kom aldrig retur med et svar, det der var var usmageligt og virkelig dårligt, der var æg dom skulle være blødkogte men var hårde dom strn ingen teskeer, mælk til kaffe var der hellet ikke og da vi spurgte efter det blev der rullet øjne og ja de kom aldrig med noget vi havde 2 smartbokse, så da vi skulle betale mente de så de skulle have, 786 kr. ekstra for kaffe og juice til 4.
en smartbox har en værdi af 300 pr box.
igen en medarbejder der ikke forstod dansk og en anden medarbejder der ikke hjalp hende, under alt kritik.
vi fik dog til sidst de 380 kr, retur men 2x 300 i gavekort og ud over det en betaling på 2x 189 kr oveni for 1 kop kaffe og 1 glas juice det er bondefangeri, og bestemt ikke det vær, vi kommer aldrig igen.
vi er virkelig skuffet