Oceniono na 1 z 5

En virksomhed der slår sig op på billig helsekost hvis man tilmelder sig et abonnement der giver 20% rabat. Man skal dog “bare” lige huske at afmelde sig igen, ellers bliver man trukket 89kr om... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Uanset hvad der skrives som svar til deres abn er det fup. Jeg så ejnheller dette skjulte beløb om de 89kr. Troede ellers dette fænomen var væk men tilsyneladende ikke? Sjovt nok virkede afmeldings fu... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan ikke genkende alle klagerne over Viivaa. De beskriver klart og tydeligt, at første måned er gratis, hvorefter det koster 89 kr pr md at være medlem. Min oplevelse er gode varer til billige pri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kære Viivaa, WOW, min største kompliment. Jeg bestilte varer hos jer fredag formiddag og jeg har netop modtaget alle mine korrekt, flot og sikkert indpakkede varer her til morgen (lørdag) med... Zobacz więcej

3,2

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

3,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Waou, det var sindssygt.

Det må jeg sige, super super gode priser, fri fragt på første ordre. Men det der imponerede mig aller mest var at, jeg bestilte omkring kl 10 den ene dag, og næste morgen hang mine vare i en pose på min hoveddør. Aldrig i mit liv har jeg fået en pakke så hurtigt, Waou . Den var faktisk leveret kl 04:30.
Jeg har lige pt afmeldt mig det mådelige abonnement, hvilket var super nemt. Jeg må indrømme jeg har ikke helt fået sat mig ind i hvad jeg får ud af et abonnement.

24 maja 2017

Sikke en oplevelse...

Kære Viivaa,

WOW, min største kompliment. Jeg bestilte varer hos jer fredag formiddag og jeg har netop modtaget alle mine korrekt, flot og sikkert indpakkede varer her til morgen (lørdag) med Dao. Jep, de stod pænt foran min dør....AMEN! Det er den nemmeste og aller hurtigste bestilling og modtagelse jeg nogensinde har foretaget ( og jeg er "sortbælte-shopper" på nettet) - det må jeg give jer......5 ✨ på service og handel.

Tak for den oplevelse og jeg vender helt sikkert tilbage👍😁

Bedste hilsner
A. Ireland

6 maja 2017
Oceniono na 1 z 5

Viivaa er ganske enkelt et forsøg på …

Viivaa er ganske enkelt et forsøg på snyd. Virksomheden har bevidst gjort det (meget) besværligt at afmelde abonnementet, som i øvrigt ikke kan undgås ved køb på deres hjemmeside.

1 maja 2017

Hej Philip,

Tak for din anmeldelse af os.

Vi er kede af, at du har fået det indtryk af os, at vi er ude på at snyde dig. Dette er vi på ingen måde.

Vi har forsøgt at gøre det så gennemsigtigt som muligt, med hensyn til abonnementet på vores side. Hvis ikke vi havde dette abonnement, ville det ikke være muligt at sælge produkterne til den pris, som vi kan nu.

Jeg er meget interesseret i at høre, hvad der gør det besværligt at afmelde abonnementet hos os. Det skal naturligvis være nemt og ligetil. Hvis du har lyst til at uddybe det, må du meget gerne sende os en mail på kundeservice@viivaa.dk.

Oplever du problemer med at afmelde dig, vil vi også altid meget gerne hjælpe dig med dette.

Vi beklager endnu engang, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Vi håber, trods alt, at vi vil få dig at se en anden gang.

Oceniono na 1 z 5

Skal til at bestille probiotica og …

Skal til at bestille probiotica og konstaterer en prisstigning på ikke mindre end 28% siden 22/3 -17 ? Tænker det er helt hen i skoven siden Engholm NDS har ikke hævet deres vejl. forbrugerpris ?

29 kwietnia 2017

Hej Anne,

Vi beklager at prisen på probiotica ikke er tilfredsstillende. Det kunne desværre tyde på, at der har været en prisstigning hos vores leverandør. Dette får vi lige undersøgt nærmere.

Vi ville være meget glade for, hvis du ville sende os en mail på kundeservice@viivaa.dk omkring dette.

Så kan vi nemlig også få fat i dig, når vi lige har undersøgt sagen omkring prisen.

Vi håber at høre fra dig.

Oceniono na 1 z 5

Har forsøgt at afmelde abbonement flere …

Har forsøgt at afmelde abbonement flere gange og får den samme mail retur, hvor der står at de ikke kan afmelde før efter 24 timer efter ordrens afsendelse, selv om det er mere end 24 timer siden ordren blev afsendt.
Handler ikke her en anden gang!!!

25 kwietnia 2017

Hej Mille,

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg beklager meget, at vores udmeldingssystem ikke har virket, og jeg har netop været inde og afmelde dig vores abonnement.
Hvis du har lyst og ikke har slettet dine mails om, at du ikke kan afmelde abonnementet, så må du meget gerne videresende dem til vores kundeservice: kundeservice@viivaa.dk

Så vil vi grave i, hvorfor du ikke har kunnet afmelde det.
Det vil nemlig hjælpe os til at kunne forbedre vores andre kunders oplevelser, hvis der nu ligger en fejl gemt i vores system.

Hvis du har spørgsmål til noget af det, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.
Så skal vi nok gøre hvad vi kan for at hjælpe dig videre.

Ha' en rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle bruge et smerte lindrende …

Jeg skulle bruge et smerte lindrende produkt, som jeg sparede meget på hos Viivaa. Dog skulle jeg bruge det hurtigt pga. en rejse få dage senere. Har kun ros til overs for deres venlige, professionelle og hurtige kundeservice, som sikrede at varerne nåede frem i tide. At medlemskabet koster efter prøveperioden (medmindre man afmelder) var meget tydeligt hele vejen igennem. Så man kan ikke bebrejde Viivaa. Det er jo tilladt at læse medlemsbetingelserne. Kan kun anbefale og køber helt sikkert mere i fremtiden.

24 kwietnia 2017
Oceniono na 2 z 5

Meget langsom levering

Meget langsom levering. Bestilte noget den 15/4 det er først blevet sendt idag. Når jeg forsøger at afmelde mit abonnement, kommer der besked om at det ikke er muligt. Vil ikke tvinges til at betale 89 kr om måneden når jeg ikke ønsker at bruge dem mere.

21 kwietnia 2017

Hej Rebecca,

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg har forsøgt at finde din ordre - uden held - da jeg gerne vil følge op på, hvorfor det har taget så lang tid for os, at få den sendt afsted til dig.
Hvis det er, må du meget gerne skrive til os på kundeservice@viivaa.dk.
Så kan vi nemlig få kigget på, hvorfor det har taget så lang tid, og få rettet op på tingene, så vi kan undgå det i fremtiden.

I forhold til at opsige dit abonnement, så er det først muligt, når ordren er afsendt - og det er også først der, du bliver aktivt medlem.
Du kan læse meget mere her: https://www.viivaa.dk/faq#afmelding
Du skal naturligvis ikke tvinges til at betale for noget, som du ikke ønsker at bruge, så 24 timer efter at din ordre er afsendt, kan du altid opsige dit abonnement - enten ved at skrive til os eller via din konto på Viivaa.

Jeg håber, at du har fået svar på nogle af dine spørgsmål - og ellers er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så skal vi nok hjælpe dig.

MEGA hurtig levering :D

Aldrig har jeg modtaget en vare så hurtigt :D
Bestilte tirsdag eftermiddag, og onsdag morgen hænger pakken på min hoveddør - det er sgu i orden :)

5 kwietnia 2017
Oceniono na 3 z 5

Lidt bøvlet.

Ingen problemer med det bestilte og havde helt styr på det med de 89kr hvis man ikke afmeldte. Ja troede jeg da jeg havde. Prøvede flere gange selv at afmelde uden held. Ringede til dem og her var andet øv så. Da jeg ringede op sagde stemmen: Du er nummer et i køen. Fedt. Da stemmen så havde gentaget det samme i 19 minutter var jeg lidt træt af Viivaa.
Nå, men 19,5 minutter gået da en venlig dame svare. Jamen man kunne ikke afmelde sit abonnement før de havde sendt varen, men nu ville hun da lige gøre det for mig. Alt i skønneste orden. Not. Tjekkede lige op dagen efter og der stod sørme da at jeg endnu ikke kunne afmelde mit abonnement. For Sa... da også. Skrev så en mail og først der lykkedes det at blive afmeldt. Så Viivaa kom nu ind i den kamp med det abonnement.

28 lutego 2017

Hej Thomas,

Vi beklager, at der har været så mange problemer med at få dit abonnement afmeldt, og at du har fået forkerte informationer fra os.

Det er nemlig sådan, at man først kan afmelde sig, når ordren er afsendt, da det først er her det bliver aktivt.

Jeg er glad for at høre, at alt er i orden nu.

Vi håber at se dig igen en anden gang.

Bondefangeri

Efter at have handlet inde på deres hjemmeside, fandt jeg ud af at de hver måned trak et beløb på kr. 89,00 for at være medlem, hvilke jeg aldrig har bedt om eller givet min tilladelse til. Deres begrundelse efterfølgende var, at man blev medlem fordi at man handlede til indkøbspriser............:-((((. Så husk! at læse alt hvad der står med småt inden du handler på nettet.

20 lutego 2017

Hej Anita,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med os - det ønsker vi ikke.

Vi prøver på ingen måde at skjule, at dette medlemskab automatisk medfølger når man handler hos os.

Derfor er det også beskrevet flere steder, såsom på forsiden, når man lægger noget i kurven, på hver vare og i vores bestingelser.

Jeg kan forstå på dig, at du har været i kontakt med os, så sagen skulle være løst.

Hvis der er noget vi kan hjælpe dig med, må du endelig sige til.

Oceniono na 4 z 5

Lumsk biks - men ok

Jeg er også blevet fanget af deres abonnement. på 89 kr. men jeg tjekkede, og det står på ens faktura at de trækker dette beløb efterfølgende. Så synes ikke folk kan tillade sig at høvle dem ned! Jeg har ringet til dem og får beløbet tilbage og er afmeldt, meget god behandling. Det er dog stadigvæk lidt lumsk forretningsmodel de kører, de skyder sig selv i foden.

17 lutego 2017

Dårlig moral

Når så mange bliver fanget af jeres abonoment, og I ikke laver det tydligere at i tager 89 kr pr måned i al evighed fremover. Så er det sku dårlig moral!! Et godt bondefanger koncept I åbenbart fortsætter med!
Jeg håber virkelig jeg nu er afmeldt Viivaa!!

29 stycznia 2017

Hej Jesper.

Tak for din anmeldelse af os.

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse med os.

Vi synes dog ikke at vi kan gøre det mere tydeligt, at dette abonnement er påkrævet for at handle hos os.

Det står beskrevet på forsiden, ved hver eneste vare, når man lægger noget i kurven og også i betingelserne. Så vi gør det meget tydeligt.

Vi fortsætter med vores koncept, da vi har rigtig mange kunder, som er glade for det, da de kan handle produkterne meget billigt.

Du har desværre ikke sendt nogle oplysninger med til os, så jeg kan ikke tjekke op på om du er afmeldt fra os, men du er altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@viivaa.dk, så kan vi tjekke op på det.

Oceniono na 5 z 5

Læs og forstå, inden du køber!

Jeg er helt igennem tilfreds med mit køb, og jeg anbefaler andre at handle der. Det er dog vigtigt, at man læser betingelserne igennem, så man forstår det med abonnementet. Man kan ikke bare købe og melde sig ud den ene måned og så handle igen næste måned uden at betale abonnement - men det står alt sammen i betingelserne.
Der er ikke noget lusk her. Hvis man føler sig snydt, er det fordi man har sovet i timen.

21 grudnia 2016
Oceniono na 3 z 5

Shady business model

Jeg købte d. 18/8 noget kokossukker på jeres webshop og derefter har i åbenbart trukket 89 kr. pr. måned fra min konto. Jeg kan kun sige at det virkelig er noget shady business I har gang der. I trækker 89 kr. om måneden uden at levere nogen modydelse. I tilmelder kunden et "abonnement" som jeg ikke mener er synligt for kunden. Desuden er jeg ret sikker på at definitionen abonnement involverer en modydelse af en eller anden art.

I skulle sgu skamme jer. Jeg regner i med at I refunderer 4x 89 kr - 356 kr.. som I har trukket uden mit informerede samtykke på mit betalingskort?

Til andre som overvejer denne webshop - lad være.

Nu hvor jeg har set jeres standardsvar. Vil jeg lige være proaktiv og nævne hvorfor jeres markedsføring ikke er retvisende eller tilstrækkelig.

1. Der er meget information på hjemmesiden og man læser ikke nødvendigvis det hele, men går hurtigt videre til at søge efter det man gerne vil købe.

2. Det står nævnt med en lille kursiv tekst at man tilmeldes et abonnement hos jer. Denne tekst er i min optik ikke tilstrækkeligt.

3. Det er ikke normalen for handel på nettet. Jeg formoder at folk regner med at denne webshop fungerer ligesom næsten alle andre webshops derude. Man køber et produkt i bytte for penge og så er den retshandel slut. Jeg formoder ikke at folk regner med at man skal være betalende medlem af et abonnement på hvad? Hvad er det i grunden man får i jeres abonnement? Det er kun retten til at handle på jeres webshop. Dette kan jeg ikke tro er branchestandard nogen steder.

Med jeres ekstremt kreative forretningsmodel burde I skrive det med store røde bogstaver og lave en kaptcha hvor folk skal skrive "Jeg tilmelder mig hermed denne vanvittige ordning".

Redigeret da virksomheden har forholdt sig til kritikken og har refunderet beløbet. Tilfredsstillende sagsbehandling omend mystisk forretningskoncept. Jeg mener stadig at når jeres koncept er så kreativt bør I have en captcha. Ja I skriver flere steder med små kursive bogstaver at man skal være med i klubben, men helt ærligt, hvem læser alle de mange sider med skrammel blot for at købe 4 poser kokossukker?

20 grudnia 2016

Hej Frank.

Tak for din anmeldelse af os.

Vi er rigtig kede af at du har dette syn på en forretning som vores.

Modydelsen man får ud af dette abonnement er, at man får vores produkter til noget nær indkøbsprisen, og dette ville ikke være muligt hvis ikke abonnementet var en del af det. En modydelse skal ikke nødvendigvis være et produkt eller lignende, men kan også være en ekstra fordel ved handel, som det fx er her hos os.

Vi har forsøgt at gøre dette abonnement så gennemsigtigt som muligt. Derfor står det også beskrevet flere steder, så som på forsiden, i indkøbskurven og også i betingelserne, som man jo altid skal krydse af at man har læst.

Jeg har besvaret din mail til os også, og skulle der være yderligere vi kan gøre for dig, er du meget velkommen til at besvare den.

meget uheldig markedsføring

Når man som forbruger køber et produkt og derefter bliver taget et bestemt sted... ved at hæve 89 kr hver måned uden at få et nyt produkt.. og her på trustpilot kan læse rigtig mange som har det samme oplevelse.. som vivaa.dk ikke vælger at gøre noget ved det ???
Jeg handler ALDRIG mere hos dem... ! og nej jeg behøver ikke et standard svar fra kundeservice !!!
Søren

9 grudnia 2016

Hej Søren.

Tak for din anmeldelse af os.

Vi er kede af, at du ikke har været tilfreds med din oplevelse hos os.

Viivaa.dk kan kun eksistere fordi vi netop har dette abonnement på 89 kroner om måneden, og for mange er det en rigtig god service, hvis man ofte benytter sig at kosttilskud og lignende.

Vi prøver på ingen måde at skjule det, men tværtimod gøre det så gennemskueligt som muligt, og derfor står det også rigtig mange stedet på siden.

Vi beklager endnu engang at din oplevelse har været dårlig.

Oceniono na 2 z 5

Revurdering af Viivaa.dk. 1. del som nyt medlem 2. del som udmeldt medlem

Det er bestemt de få medlemskroner værd. Hold op hvor jeg sparer mange penge ved, at købe mange af vores sædvanlige økologiske varer her. Også gode priser på helse og vitaminer. Herhjemme bruger vi mærket Biozym, som de har meget forskelligt af - også med stor besparelse.

Der er intet skjult medlemskab, man skal handle med lukkede øjne for at overse det.

!!!

EDIT: Jeg er nu udmeldt igen. For meget bøvl med lagerstatus, fejl/sjusket kundeservice og for lang leveringstid. Derudover fik jeg en pakke i begyndelsen af januar, som var pakket skidt, så der var knuste kiks og sesamfrø ud i pakken. Det er hvad der kan ske, men 4. januar fik jeg lovning på erstatningsvarer, som jeg rykkede for lidt under 2 uger efter. Svaret var at der var sket en fejl, men nu ville de blive sendt.. Vi har nu 11. februar og jeg venter endnu.. Det var heller ikke helt nemt, at melde sig ud. Det måtte jeg skrive til kundeservice om. Jeg skal lige forbi den 22. februar, for at sikre, at jeg faktisk er udmeldt (altså at der ikke trækkes 89 kr.), for med de fejl der hele tiden sker, føler jeg mig ikke sikker på, at de har gjort det de har lovet. SUPER ærgerligt, for det er virkelig gode varer til gode priser!

3 grudnia 2016

Hej Viktoria,

Tak for din anmeldelse af os.

Vi er rigtig kede af, at vi ikke har kunnet leve op til det vi har lovet dig. Det er på ingen måde godt nok.

Jeg kan desværre ikke finde dig i vores system, da du ikke har noteret et referencenummer i din anmeldelse.

Jeg vil derfor høre dig, om jeg kan få dig til at skrive til os på kundeservice@viivaa.dk.

Så jeg vil jeg meget gerne tjekke op. Både på den manglende pakke og at du er meldt helt ud.

Jeg håber meget på at høre fra dig.

Julie // Viivaa.dk

Luske firma

Jeg købte glas vitaminpiller i juni måned til 158 kr. og ja de var lidt billigere end de andre på nettet. Jeg snorksov desværre i forbindelse med bestillingen og fandt efterfølgende ud af at man tegner et såkaldt abonnement til 89 kr./måned. Efter købet bruger de slet og ret de oplyste dankortkoder til at berige sig 89 kr. hver måned. Det er et træk på kontoen som fortsætter måned efter måned indtil man får det stoppet. De sender ingen oplysninger ud forud for hvert træk.

28 listopada 2016

Hej Arne.

Tak for din anmeldelse af os.

Viivaa er en medlemsklub hvor du skal være medlem for at handle. De produkter du har købt vil du bemærke at prisen er langt under markedspris. Medlemskabet hos Viivaa gør det nemlig muligt for dig som forbruger at købe produkterne til tæt på indkøbspris. Du sparer altid min. 40% og ofte helt op til 70%.

Så du skal ikke handle meget hos os før de 89 kr. om måneden er tjent hjem. Tager du blot 1-2 kosttilskud om måneden, så kan det hurtigt blive dyrt. Med Viivaa.dk kan du ofte skære over 50% af denne udgift.

Når du handler på en webshop skal du selv klikke af, at du accepterer betingelserne. Vi beklager selvfølgelig hvis du
ikke har fået læst betingelserne ordenligt og føler dig snydt.

Vi oplyser om medlemskabet følgende steder:

- Forsiden

- Produktsiden

- I indkøbskurven

- I vores betingelser – som du finder lige her: http://www.viivaa.dk/forretningsbetingelser/

Vi prøver at gøre det så tydeligt som muligt og prøver bestemt ikke at skjule vores medlemskab.

Skulle du i fremtiden få brug for kosttilskud eller sunde fødevarer til markedets bedste priser, så håber vi på at se dig tilbage i butikken.

Det står dig dog helt frit for om du vil være medlem og du kan afmelde dig til hver en tid – enten på din konto eller ved at skrive til os :-)

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej