Sad og så programmet Tiny House Hunting. Jeg undrede mig over den ringe oversættelse i programmet. De amerikanske måleenheder "kvadratfod" og "mil" blev direkte oversat i underteksterne uden deres... Zobacz więcej
Viasat Danmark
Sikke en knaldhamrende dårlig service. Telefonen tager i kun med ok ventetid hvis man trykker sig ind som ny kunde😡og i lover sende nyt udstyr pga der altid er noget galt med jeres harddiske eller tv... Zobacz więcej
Viasat tilbud en gratis prøve periode for 15 dage. Jeg ved misforståelse skrived op til en full pakke fordi deres hjemmeside forvirrede mig og jeg valgt at se sport. Viasat bekræfted at jeg har... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Pas På, Viasat ! De har lukket forbindelsen for en gæld på 100 kr., som vi ikke mener vi skal betale. ( Rykker gebyr, hvor vi ikke havde modtaget nogen form for RYKKER, hverken på m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O Viasat Danmark
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
2300, København S, Dania
- kundeservice@viasat.dk
- www.viasat.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Alt for lidt variation
Alt for lidt variation. Og idag så jeg dælme den samme film på 2 viasat kanaler på samme tid.. Ffs!!!
Edit efter svar fra viasat:
Nu retfærdiggører i hvertfald den 1 stjerne, med er ret intetsigende svar.. Ren ignorance..
Det fint at komme med en genudsendelse en gang i mellem, men at sende den samme film på 2 kanaler er ikke i orden..
Og i øvrigt er i på niveau med DR, når det kommer til at genudsende.. Forny jer nu noget mere, og i når måske op på 2 stjerner.. 🤦♂️

Abonnementstigning uden forudgående meddelelse
Opdager på min bank betalingsoversigt at mit abonnement er steget 15 kr. /måned. Det er jeg ikke på noget tidspunkt blevet orienteret om. Ringer derfor til Viasat, og får så at vide, at det har skam stået på deres hjemmeside. Det kan da ikke være meningen, at man skal have informationen om ændringer i abonnementet via en hjemmeside. Ordentlige virksomheder med abonnementer henvender sig til deres kunder via e-mail eller brev, og orienterer dem. Det er nu ikke de 15 kr., der er problemet, men Viasats manglende evne til ordentlig og redelig kundeservice.
Det er en rigtig ringe service der gør, at man ikke kan sige sit abonnemet op uden at skulle betale stigningen. Men det kan man så efterfølgende - og finde andre leverandører.

Odpowiedź od Viasat Danmark
Fin service og damage control
Tilbage i November forudbestilte vi til abonnement start d. 01.01.2020 og lavede en aftale om installation d. 27. december. Grundet manglende levering af udstyr blev parabol først sat op d. 17.01.2020.
I mellemtiden var det muligt at se TV-kanaler på viaplay app. Det var en smule omstændigt, da appen på TV naturligvis ikke fungerer lige så optimalt som at betjene via tv-boks, men det var en ok nødløsning.
Som kompensation tilbød Viasat uopfordret at flytte faktureringsdatoen to måneder, hvilket er nøjagtig den form for service som får os til at blive.
Derudover fungerer alt som det skal, og vi er meget tilfredse med vores nye løsning.
Keep it up Viasat :)

Odpowiedź od Viasat Danmark
Super TV pakke og nemt at installerer
Ringede til kundeservice, bestilte total pakken uden parabol, da jeg har ubegrænset streaming på nettet, og abonnementet skulle starte d. 1.2.2020, har fået 14 dages prøve, og det kører super fint gennem viaplay appen, ganske enkelt et fedt sted, kan anbefales, ydermere fik jeg de første 6 måneder til kr. 299,- istedet for kr. 399,-, så super service, er sindssyg glad for den form for tv, og kanalerne, super duper.
Skiftede til Viasat per 28/12-2019…
Skiftede til Viasat per 28/12-2019 efter aftale med sælger fra Viasat. Han lovede at installatøren skulle komme den 27/12 mellem 08-12
Den 27 ringer jeg til installatøren som (selfølgelig) ikke kommer, han har ikke tid, det har han meddelt Viasat. Jeg ringer til Viasat som selfølgelig er meget 'kede' af situationen med de ringer såsnart de har tid - og jeg venter stadig
#blålys,#vierligeglademedvoreskunderbaredebetaler,#svindeloghumbug

Viasat
Hej
Jeg har abonnement fuldpakke viasat og har haft det 2018 og 2019; dog opsagt til 1/! 2020.
Jeg har betalt fuld pris i 3 måneder og ikke har haft signal på 1/3 del af pakken – på trods af alle dele, skålen, hovedet, kabel og boksen er blevet skiftet; igennem 2 servicetjek. Modtog en mail fra Kundeservice om at jeg har fået servicetjekene gratis, og da de normalt koster 599,- kr. pr. stk.og det var den kompensation jeg kunne få.
I dag skal jeg stadigt kæmpe med at mit signal falder ud flere gange om ugen; hvilket ikke har været udfaldet i 2018 og frem til sommeren 2019.
Prisen pr år har været 718,- kr. x 12 måneder; for en fuldpakke, hvor signalet falder ud eller 1/3 kanaler falder fra
Det bliver en tommel ned herfra
John

Odpowiedź od Viasat Danmark
Har haft Viasat i 12 år og er glad for…
Har haft Viasat i 12 år og er glad for det ( det var det eneste vi Kunne få på det tidspunkt)
Nu bruget vi faktisk kun Viaplay til vores TV programmer hvilket er fedt.
Men !!!
Hvorfor går 6’ ern altid ud efter 20 minutter, for at komme igen efter flere minutter.
Det er træls at se Fodbold
Har skrevet til viaplay, de siger ar det er Viasat der sender signalet ud

Rigtig fin service
Rigtig fin service. Vi har en fælles kunde, som havde problemer med viaplay i jeres tv boks, i havde bedt ham port forwarde, og efter jeg hjalp ham med det, og ringede til jer og sagde det ikke virkede. Ringede i kunden op inden for 5 minutter, og lavede en aftale med ham, om at udskifte hans netgear sendere til jeres nye kortlæser med wi-fi så det nu virker. Rigtig god support og forløb.

Odpowiedź od Viasat Danmark
Jeg kan kun stærkt fraråde ALLE at…
Jeg kan kun stærkt fraråde ALLE at holde sig langt væk fra dette selskab.
Aldrig har jeg opleve ringere service end hvad Viasat har formået.
Sælgeren var venlig og imødekommende og vi bookede tv pakken & montør 2 måneder
før montagen skulle finde sted, da vi var nødsaget til at holde fri for at dette kunne lagde sig gøre.
1 gang ringede montøren og aflyste grundet sygdom (en montør ringede dog og sagde grundet travlhed kunne de ikke nå det da de havde taget for meget ind) Dette resulterede i at vi havde 5 dage uden tv og måtte tage en ny fridag. Montøren skulle komme mellem 12-16 og dukkede først op 1645 for, at være der 1 min og konstatere at man ikke kunne sætte parabol op på matriklen grundet hegn, huse, fly, grønne planter og træer. Jordens mest latterlige undskyldninger som vil medføre at ingen i hele Danmark vil kunne modtage fra deres signal.
Samtidighed sender de en opkrævning og en forkert regning hvilket har fået os til at annullere købet øjeblikkeligt og nægter at betale for dette da Viasat ikke har formået at levere en skid udover at tage 2 fridage fra os og en masse tid på ringen frem og tilbage. Vi har truet med at køre sagen rettens vej og gå til medierne og advare alle om dette foretagende. Nu forsøger vi så at få lov til at sende boks og parabol (uåbnet retur, men høre ingen ting fra Viasat som blot sylter os, men tro om at vi så er forbundet på abonnement og skal betale.
HOLD JER LAGT VÆK FRA DETTE AMATØR FORETAGENDE:

Odpowiedź od Viasat Danmark
Total dårlig stil at sende formel 1 på…
Total dårlig stil at sende formel 1 på en anden kanal som man ikke har.

Pas på !
Pas på - de skriver du ikke har nogen binding, men du er bundet af den periode du har betalt for og det kan blive en dyr fornøjelse, da Viasats betingelser for at afmelde er forbundet med et sindrigt system af spørgsmål, opsat således at du ikke kan afslutte systemet, hvis ikke også du argumenterer for det. Indtil da - ja der trækker vi bare pengene. Igen Igen og igen.
Man kan således først se problemet, når pengene ER trukket og dem vil de ikke betale igen. I vores tilfælde kom vi til at hænge på indtil videre 3 ubrugte abonnementer. Nu må vi se om vi kan komme ud af det til nov/dec.
Jov jeg har også skrevet til kundeservice - men der kommer bare et volapyk svar som en AI computer har foretaget. Noget af svaret er misvisende og resten er pladder.
Så pas på med at give Viasat dine betalingskort oplysninger, du kan ikke være sikker på st komme ud af det igen.
Vi skriver 2019, det er altså vildt u checket at narre pengene fra kunderne.
Håbløse bindingsmoduler ingen kan gennemskue og være ligeglad med kunderne og overlegne, i stedet for at være elskværdige og hjælpsomme.
Det er umoderne, men meget amerikansk.
Lars Larsen

Odpowiedź od Viasat Danmark
Jens Hansen er puha at høre på
Jens Hansen er puha at høre på, efter i dag er det RTL som kommer til at vise formel 1 her i huset og ikke viasat

Jens Hansen som kommentator
Jens Hansen som kommentator. Så behøver man ikke at skrive mere 👎🤡🤮

Odpowiedź od Viasat Danmark
Har den store pakke hvor der er netgear…
Har den store pakke hvor der er netgear med men det trådløse virker ikke mere talte med Viasat at jeg måtte købe en cromecast eller et smart tv det var hvad løsningen var eller en ny boks til 1400kr

Dårlig service.
Nu har der i 2 uger ikke været undertekster på programmet " Politipatruljen " på tv3 max , og de bliver ved med at skrive de er klar over problemet . Det er den ringeste service , jeg har været ude for nogensinde .

Odpowiedź od Viasat Danmark
Jeg er på ingen måde tilfreds med at…
Jeg er på ingen måde tilfreds med at Viasat fejre galskab og pride ved at have farvet deres logo i regnbuefarver. Jeg finder det vildt stødende og overveje at opsige min aftale med dem. Og vil opfordre alle andre kunder til det.

Odpowiedź od Viasat Danmark
Efter gentagne gange bliver regningen…
Efter gentagne gange bliver regningen stadig ved med at komme via post l.o.r.t
Den kommer med post l.o.r.t fredag 2 aug men skal være betalt 1 aug.
Ja det er da Flot.
Signalet bliver så lukket søndag aften, det var så det fjernsyn. Flot igen.
Har oplyst op til flere gange min e-mail, det er så ikke fesset ind på øverste etage endnu.
Nu gider jeg sgu ikke det l.o.r.t mere
Det kan da ikke være så svært at sende på mail som det blev førhen.
Hvis det her fortsætter så kan i sgu hente hele pivtøjet på min adresse.
Så tager jeg en anden udbyder, det kan da kun bliver bedre.
Hilsen Karsten.

youSee Tv
Nu har jeg været kunde hos Yousee siden September 2006 og jeg meget træt af at skulle betalte for alt det FODBOD der sendes på kanaler 5 - 6 - 3 + og især 3+ da det er en kanal hvor det tv som jeg ser meget af blive sendt . Da jeg startede ved yousee blev der ikke sendt fodbold på 3 + og da jeg HADER FODBOLD så vil jeg ønske at
i ville finde en anden kanal til FODBOLD end 3+ Jeg ved godt at Formel 1 bliver sendt på 3+ men Formel 1 var på 3+ lige fra starten af yousee
MVH Flemming Bertelsen KUNDE VED YOUSEE I SNART 13 ÅR

Odpowiedź od Viasat Danmark
Jeg har skrotet tv3,den er forfærdelig…
Jeg har skrotet tv3,den er forfærdelig at se ,reklamer hele tiden.
Når men så formel 1 reklamer det meste tiden med dumme
kommentar.Ser nu formel 1 uden reklamer.

Odpowiedź od Viasat Danmark
Kunne man give mindre end én stjerne…
Kunne man give mindre end én stjerne havde jeg gjort det.
De leverer ikke den vare de tager betaling for.
Man kan argumentere for at en så ustabil udbyder, ikke burde kunne købe sig ind på vigtige begivenheder: sportsarrangementer, valg, debatter. Som sådan alt der skal sendes live, burde have en kvalitetssikring, hvilket Viasat på ingen måder ville kunne leve op til