Viasat Danmark

Oceniono na 2 z 5

Sad og så programmet Tiny House Hunting. Jeg undrede mig over den ringe oversættelse i programmet. De amerikanske måleenheder "kvadratfod" og "mil" blev direkte oversat i underteksterne uden deres... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Sikke en knaldhamrende dårlig service. Telefonen tager i kun med ok ventetid hvis man trykker sig ind som ny kunde😡og i lover sende nyt udstyr pga der altid er noget galt med jeres harddiske eller tv... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Viasat tilbud en gratis prøve periode for 15 dage. Jeg ved misforståelse skrived op til en full pakke fordi deres hjemmeside forvirrede mig og jeg valgt at se sport. Viasat bekræfted at jeg har... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Pas På, Viasat ! De har lukket forbindelsen for en gæld på 100 kr., som vi ikke mener vi skal betale. ( Rykker gebyr, hvor vi ikke havde modtaget nogen form for RYKKER, hverken på m... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Dostawca usług telekomunikacyjnych

O Viasat Danmark

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Du er velkommen til at besøge vores Facebook-side på facebook.com/viasatdk Her sidder vi klar til at hjælpe dig alle hverdage fra 09.00 - 18.00 (Fredage 09.00 - 17.00) samt i weekenderne fra 10.00 - 16.00 🙂

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Alt for lidt variation

Alt for lidt variation. Og idag så jeg dælme den samme film på 2 viasat kanaler på samme tid.. Ffs!!!

Edit efter svar fra viasat:
Nu retfærdiggører i hvertfald den 1 stjerne, med er ret intetsigende svar.. Ren ignorance..
Det fint at komme med en genudsendelse en gang i mellem, men at sende den samme film på 2 kanaler er ikke i orden..
Og i øvrigt er i på niveau med DR, når det kommer til at genudsende.. Forny jer nu noget mere, og i når måske op på 2 stjerner.. 🤦‍♂️

31 stycznia 2020

Kære Rico
Jeg håber, at du har en dejlig formiddag 🙂

Det har vist sig, at mange af vores seere er glade for, at vi genudsender vores programmer. På den måde, giver vi alle den bedst mulige chance for, at få en film eller serie set.
Det er dog en balancegang, som er svær at ramme, så vi beklager og forstår, at du synes vi genudsender for meget.

Abonnementstigning uden forudgående meddelelse

Opdager på min bank betalingsoversigt at mit abonnement er steget 15 kr. /måned. Det er jeg ikke på noget tidspunkt blevet orienteret om. Ringer derfor til Viasat, og får så at vide, at det har skam stået på deres hjemmeside. Det kan da ikke være meningen, at man skal have informationen om ændringer i abonnementet via en hjemmeside. Ordentlige virksomheder med abonnementer henvender sig til deres kunder via e-mail eller brev, og orienterer dem. Det er nu ikke de 15 kr., der er problemet, men Viasats manglende evne til ordentlig og redelig kundeservice.
Det er en rigtig ringe service der gør, at man ikke kan sige sit abonnemet op uden at skulle betale stigningen. Men det kan man så efterfølgende - og finde andre leverandører.

29 stycznia 2020

Kære Ivan
Tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot 🙂

Det er selvfølgelig beklageligt, hvis det er den følelse, du sidder tilbage med.
Det er bestemt ikke vores hensigt, at yde en dårlig kundeservice ⭐

Vi har varslet pågældende prisregulering via vores hjemmeside, hvilket følger vores aftalevilkår (Punkt 8.1) hvori der står, at Viasat varsler prisstigninger på www.viasat.dk, i tilfælde af stigninger på 5% og derunder.

Det er ikke et mål i sig selv for os at hæve priserne - Dette er blot forudsætningen for, at Viasat fortsat vil kunne tilbyde dig alt det bedste indhold inden for sport, film og serier.

Hav en rigtig dejlig eftermiddag,

Oceniono na 5 z 5

Fin service og damage control

Tilbage i November forudbestilte vi til abonnement start d. 01.01.2020 og lavede en aftale om installation d. 27. december. Grundet manglende levering af udstyr blev parabol først sat op d. 17.01.2020.
I mellemtiden var det muligt at se TV-kanaler på viaplay app. Det var en smule omstændigt, da appen på TV naturligvis ikke fungerer lige så optimalt som at betjene via tv-boks, men det var en ok nødløsning.
Som kompensation tilbød Viasat uopfordret at flytte faktureringsdatoen to måneder, hvilket er nøjagtig den form for service som får os til at blive.
Derudover fungerer alt som det skal, og vi er meget tilfredse med vores nye løsning.
Keep it up Viasat :)

21 stycznia 2020

Kære Christian
Mange tak for din anmeldelse ⭐

Vi er super glade for at høre, at I er tilfredse med jeres Viasat abonnement.
Det er bare dejligt 🤗 Kontakt os endelig, hvis der er det mindste!

Oceniono na 5 z 5

Super TV pakke og nemt at installerer

Ringede til kundeservice, bestilte total pakken uden parabol, da jeg har ubegrænset streaming på nettet, og abonnementet skulle starte d. 1.2.2020, har fået 14 dages prøve, og det kører super fint gennem viaplay appen, ganske enkelt et fedt sted, kan anbefales, ydermere fik jeg de første 6 måneder til kr. 299,- istedet for kr. 399,-, så super service, er sindssyg glad for den form for tv, og kanalerne, super duper.

20 stycznia 2020
Oceniono na 1 z 5

Skiftede til Viasat per 28/12-2019…

Skiftede til Viasat per 28/12-2019 efter aftale med sælger fra Viasat. Han lovede at installatøren skulle komme den 27/12 mellem 08-12
Den 27 ringer jeg til installatøren som (selfølgelig) ikke kommer, han har ikke tid, det har han meddelt Viasat. Jeg ringer til Viasat som selfølgelig er meget 'kede' af situationen med de ringer såsnart de har tid - og jeg venter stadig
#blålys,#vierligeglademedvoreskunderbaredebetaler,#svindeloghumbug

3 stycznia 2020

Hej Johnny

Det er en uheldig situation, og jeg beklager mange gange!

Jeg kan se, at min kollega i dag har talt med vores montør Mbh Service, som vil komme ud til dig og sørger for at din parabol kommer op, så du kan komme i gang med dit Viasat abonnement.😊

Din betaling starter først pr. 10/01/2020, men husk at du fra nu af, kan se Tv igennem Viaplay.
Du skal blot oprette dig her; https://signup.viaplay.dk/

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endelig på kundeservice@viasat.dk eller telefonnummer 45 100 100.

De bedste hilsner og med ønsket om et godt nytår!
Sandra
Viasat

Viasat

Hej
Jeg har abonnement fuldpakke viasat og har haft det 2018 og 2019; dog opsagt til 1/! 2020.
Jeg har betalt fuld pris i 3 måneder og ikke har haft signal på 1/3 del af pakken – på trods af alle dele, skålen, hovedet, kabel og boksen er blevet skiftet; igennem 2 servicetjek. Modtog en mail fra Kundeservice om at jeg har fået servicetjekene gratis, og da de normalt koster 599,- kr. pr. stk.og det var den kompensation jeg kunne få.
I dag skal jeg stadigt kæmpe med at mit signal falder ud flere gange om ugen; hvilket ikke har været udfaldet i 2018 og frem til sommeren 2019.
Prisen pr år har været 718,- kr. x 12 måneder; for en fuldpakke, hvor signalet falder ud eller 1/3 kanaler falder fra
Det bliver en tommel ned herfra
John

18 grudnia 2019

Kære John
Jeg er ked af at høre, at du fortsat oplever problemer med signalmodtagelsen.
Vi har sendt dig en e-mail den 13/11/2019 som vi fortsat afventer svar på 🙂

Udover, at du har haft to faglige besøg, har vi sendt dig en ny tv-boks.
Har du fået denne installeret? Oplever du denne signalfejl, på begge dine tv-bokse?

Vi er naturligvis interesserede i, at finde en løsning på et fælles grundlag 👍🏻
Send os gerne en mail på kundeservice@viasat.dk - Så tager vi et kig på sagen!

Glædelig jul 🎄

Oceniono na 3 z 5

Har haft Viasat i 12 år og er glad for…

Har haft Viasat i 12 år og er glad for det ( det var det eneste vi Kunne få på det tidspunkt)
Nu bruget vi faktisk kun Viaplay til vores TV programmer hvilket er fedt.
Men !!!
Hvorfor går 6’ ern altid ud efter 20 minutter, for at komme igen efter flere minutter.
Det er træls at se Fodbold
Har skrevet til viaplay, de siger ar det er Viasat der sender signalet ud

2 grudnia 2019

Kære Harald
Jeg beklager min sene respons på din anmeldelse.

Dejligt at høre, at du er en glad og loyal Viasat kunde igennem mange år!
Den udfordring du beskriver, lyder ikke holdbar, men heller ikke noget som jeg har hørt før.

Du kan prøve at afinstallere Viaplay app'en og sørge for at du har den nyeste version.
Hvis ovenstående ikke virker, så skriv gerne en mail til kundeservice@viasat.dk, så vi kan fejlsøge nærmere.

De bedste hilsner og med ønsket om en glædelig jul 🎄
Sandra Hammarkvist
Viasat kundeservice

Rigtig fin service

Rigtig fin service. Vi har en fælles kunde, som havde problemer med viaplay i jeres tv boks, i havde bedt ham port forwarde, og efter jeg hjalp ham med det, og ringede til jer og sagde det ikke virkede. Ringede i kunden op inden for 5 minutter, og lavede en aftale med ham, om at udskifte hans netgear sendere til jeres nye kortlæser med wi-fi så det nu virker. Rigtig god support og forløb.

19 listopada 2019

Kære Henrik
Tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot 😄⭐

Det er dejligt at høre, at du finder vores kundeservice tilfredsstillende!
Vi er glade for, at vi kunne stå til rådighed for både dig, og vores fælles kunde.

Hav en rigtig dejlig dag,

Oceniono na 1 z 5

Jeg kan kun stærkt fraråde ALLE at…

Jeg kan kun stærkt fraråde ALLE at holde sig langt væk fra dette selskab.
Aldrig har jeg opleve ringere service end hvad Viasat har formået.
Sælgeren var venlig og imødekommende og vi bookede tv pakken & montør 2 måneder
før montagen skulle finde sted, da vi var nødsaget til at holde fri for at dette kunne lagde sig gøre.
1 gang ringede montøren og aflyste grundet sygdom (en montør ringede dog og sagde grundet travlhed kunne de ikke nå det da de havde taget for meget ind) Dette resulterede i at vi havde 5 dage uden tv og måtte tage en ny fridag. Montøren skulle komme mellem 12-16 og dukkede først op 1645 for, at være der 1 min og konstatere at man ikke kunne sætte parabol op på matriklen grundet hegn, huse, fly, grønne planter og træer. Jordens mest latterlige undskyldninger som vil medføre at ingen i hele Danmark vil kunne modtage fra deres signal.
Samtidighed sender de en opkrævning og en forkert regning hvilket har fået os til at annullere købet øjeblikkeligt og nægter at betale for dette da Viasat ikke har formået at levere en skid udover at tage 2 fridage fra os og en masse tid på ringen frem og tilbage. Vi har truet med at køre sagen rettens vej og gå til medierne og advare alle om dette foretagende. Nu forsøger vi så at få lov til at sende boks og parabol (uåbnet retur, men høre ingen ting fra Viasat som blot sylter os, men tro om at vi så er forbundet på abonnement og skal betale.

HOLD JER LAGT VÆK FRA DETTE AMATØR FORETAGENDE:

6 listopada 2019

Kære Jacob
Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse af vores virksomhed.
Det har bestemt ikke været vores hensigt, at dette forløb skulle være så besværligt, som det hidtil har været. Jeg har talt med den montør, som vi havde lavet en aftale med, og han har fortalt mig, at vi desværre ikke kunne levere parabolsignal på jeres adresse, grundet visse forholdsregler i forhold til jeres ejendom 🙂 Det er super ærgerligt!

En alternativ løsning er blevet tilbudt, hvilket I desværre har takket nej til.
Vi sender jer derfor et returlabel, så I kan returnere vores udstyr.
Det pågældende abonnement er blevet annulleret 👍

Hav det rigtig godt!

Oceniono na 1 z 5

Total dårlig stil at sende formel 1 på…

Total dårlig stil at sende formel 1 på en anden kanal som man ikke har.

1 listopada 2019

Kære Carsten
Da Formel 1 henover weekenden var i USA, gjorde tidsforskellen desværre, at træningsløbene fra i fredags faldt sammen med SuperLigaens fodboldkamp ⚽
Formel 1 træningen blev derfor vist på TV3 MAX, men allerede lørdag og søndag, kunne Formel 1 ses på TV3 Sport, TV3+ samt på Viaplay 🙂

Pas på !

Pas på - de skriver du ikke har nogen binding, men du er bundet af den periode du har betalt for og det kan blive en dyr fornøjelse, da Viasats betingelser for at afmelde er forbundet med et sindrigt system af spørgsmål, opsat således at du ikke kan afslutte systemet, hvis ikke også du argumenterer for det. Indtil da - ja der trækker vi bare pengene. Igen Igen og igen.
Man kan således først se problemet, når pengene ER trukket og dem vil de ikke betale igen. I vores tilfælde kom vi til at hænge på indtil videre 3 ubrugte abonnementer. Nu må vi se om vi kan komme ud af det til nov/dec.
Jov jeg har også skrevet til kundeservice - men der kommer bare et volapyk svar som en AI computer har foretaget. Noget af svaret er misvisende og resten er pladder.
Så pas på med at give Viasat dine betalingskort oplysninger, du kan ikke være sikker på st komme ud af det igen.
Vi skriver 2019, det er altså vildt u checket at narre pengene fra kunderne.
Håbløse bindingsmoduler ingen kan gennemskue og være ligeglad med kunderne og overlegne, i stedet for at være elskværdige og hjælpsomme.
Det er umoderne, men meget amerikansk.
Lars Larsen

22 października 2019

Hej Lars
Tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot.

Jeg kan ikke genkende det billede som du beskriver af vores opsigelses forløb.
Når man oprettes som kunde hos Viasat binder man sig i 6 måneder. Herefter har man en opsigelses varsel på løbende måned + 1 måned.

Vi vil meget gerne tale med vores kunder hvis de ønsker at opsige. Dette skyldes, at vi ønsker at vide hvis der er noget, som vi kan gøre bedre!

Jeg kan desværre ikke finde dig i systemet på de oplysninger som jeg har her, og jeg kan derfor ikke tjekke om dit abonnement er opsagt.
Du kan sende mig en mail på kundeservice@viasat.dk med dit kundenummer, så vil jeg meget gerne følge op på det.

Hav en god dag.

Oceniono na 1 z 5

Jens Hansen er puha at høre på

Jens Hansen er puha at høre på, efter i dag er det RTL som kommer til at vise formel 1 her i huset og ikke viasat

29 września 2019

Kære Peter
Øv bøv! Det var ærgerligt 😪

Vi er nu glade for, at have Jens Hansen med på holdet!
En skam at du ikke deler samme holdning, som vi gør 🙂

Jens Hansen som kommentator

Jens Hansen som kommentator. Så behøver man ikke at skrive mere 👎🤡🤮

22 września 2019

Kære Søren
Vi er utroligt glade for, at have Jens Hansen til at kommentere vores Formel 1 🙂
Det er da ærgerligt, at du ikke deler den samme begejstring!

Vi håber, at du alligevel ser med til Japans Grand Prix den 12/10/2019 😄

Oceniono na 1 z 5

Har den store pakke hvor der er netgear…

Har den store pakke hvor der er netgear med men det trådløse virker ikke mere talte med Viasat at jeg måtte købe en cromecast eller et smart tv det var hvad løsningen var eller en ny boks til 1400kr

19 sierpnia 2019

Kære René
Jeg kan sagtens forstå, at du ikke er helt tilfreds med situationen!
Som mangeårig kunde, vil vi gerne tage ekstra god hånd om dig 🙂

Vi har derfor sendt dig en Chromecast på vores regning, så du fremadrettet kan benytte Viaplay m.m. uden problemer. Kontakt os endelig, hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med.

Jeg ønsker dig en god eftermiddag,

Dårlig service.

Nu har der i 2 uger ikke været undertekster på programmet " Politipatruljen " på tv3 max , og de bliver ved med at skrive de er klar over problemet . Det er den ringeste service , jeg har været ude for nogensinde .

16 sierpnia 2019

Kære Ebbe
Et kæmpe undskyld!
Det er så ærgerligt, at vi gennem en længere periode, har haft problemer med underteksterne på lige netop denne kanal. Vi har straks taget kontakt til vores tekniske hovedkontor, som tager et kig på sagen. Det skal naturligvis være muligt for alle, at kunne følge med i vores tv programmer 🙂

Hvis der er noget som helst, vi kan gøre for dig, må du meget gerne sende os en mail på kundeservice@viasat.dk

Oceniono na 1 z 5

Jeg er på ingen måde tilfreds med at…

Jeg er på ingen måde tilfreds med at Viasat fejre galskab og pride ved at have farvet deres logo i regnbuefarver. Jeg finder det vildt stødende og overveje at opsige min aftale med dem. Og vil opfordre alle andre kunder til det.

16 sierpnia 2019

Kære Allan
Jeg er ked af, at du finder vores farverige logo stødende.

Hos Viasat går vi ind for et inkluderet samfund, som er lige for alle.
Vi støtter op om ligestilling, mangfoldighed og inklusion, og vi vil gerne vise vores støtte til lgbtq fællesskabet under pride ugen – Det gør vi med de symbolske regnbuefarver.

Pride handler ikke kun om selve paraden – Det handler om at understrege, at kærlighed, mangfoldighed og lighed bør eksistere overalt, og det er et synspunkt, som matcher vores værdier.

Jeg håber, at ovenstående giver dig en bedre forståelse for, hvorfor vores logoer i denne uge er regnbuefarvede. Det er bestemt ikke vores hensigt, at krænke nogen, og vi håber, at du fortsat ønsker at følge med i vores udsendelser fremadrettet.

Jeg ønsker dig en god weekend,

Oceniono na 1 z 5

Efter gentagne gange bliver regningen…

Efter gentagne gange bliver regningen stadig ved med at komme via post l.o.r.t
Den kommer med post l.o.r.t fredag 2 aug men skal være betalt 1 aug.
Ja det er da Flot.
Signalet bliver så lukket søndag aften, det var så det fjernsyn. Flot igen.
Har oplyst op til flere gange min e-mail, det er så ikke fesset ind på øverste etage endnu.
Nu gider jeg sgu ikke det l.o.r.t mere
Det kan da ikke være så svært at sende på mail som det blev førhen.
Hvis det her fortsætter så kan i sgu hente hele pivtøjet på min adresse.
Så tager jeg en anden udbyder, det kan da kun bliver bedre.
Hilsen Karsten.

5 sierpnia 2019

Kære Karsten

Tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot.

Jeg kan godt sætte mig ind i, at det bestemt ikke er optimalt at modtage sin faktura dagen efter, at den skulle være betalt!
Fakturering på E-mail har ikke været muligt for os før, men til efteråret bliver det heldigvis til en realitet.
Jeg kan se i systemet, at du endnu ikke har fået Tv-signal og jeg sender derfor et signal til dig med det samme.

youSee Tv

Nu har jeg været kunde hos Yousee siden September 2006 og jeg meget træt af at skulle betalte for alt det FODBOD der sendes på kanaler 5 - 6 - 3 + og især 3+ da det er en kanal hvor det tv som jeg ser meget af blive sendt . Da jeg startede ved yousee blev der ikke sendt fodbold på 3 + og da jeg HADER FODBOLD så vil jeg ønske at
i ville finde en anden kanal til FODBOLD end 3+ Jeg ved godt at Formel 1 bliver sendt på 3+ men Formel 1 var på 3+ lige fra starten af yousee
MVH Flemming Bertelsen KUNDE VED YOUSEE I SNART 13 ÅR

29 lipca 2019

Hej Flemming

Viasat er en TV-udbyder som distribuere kanalerne, og vi har derfor ingen indflydelse på hvad der vises af indhold på TV3+ eller nogle af de andre kanaler som du nævner.
Det ærger mig derfor også, at du vælger at give Viasat parabol-tv en dårlig anmeldelse her på Trustpilot.

Har du nogle forslag til indhold på TV3+ kan du skrive til Netvagt@nentgroup.com.

De bedste hilsner og med ønsket om en god mandag

Oceniono na 1 z 5

Jeg har skrotet tv3,den er forfærdelig…

Jeg har skrotet tv3,den er forfærdelig at se ,reklamer hele tiden.
Når men så formel 1 reklamer det meste tiden med dumme
kommentar.Ser nu formel 1 uden reklamer.

24 lipca 2019

Hej Per

Viasat er en TV-udbyder som distribuere kanalerne, og vi har derfor ingen indflydelse på hvordan og hvornår TV3 sender deres reklamer.

Når det så er sagt, har jeg spurgt mine kollegaer hos TV3, og de har infomeret mig om at, der ikke er indbygget pause, som der eksempel er i en fodboldkamp, og derfor bliver de nød til at vise reklamer under løbet.
Til en anden gang, kan du skrive til Netvagt@nentgroup.com hvis du har kommentar eller spørgsmål.

De bedste hilsner og med ønsket om en god weekend

Oceniono na 1 z 5

Kunne man give mindre end én stjerne…

Kunne man give mindre end én stjerne havde jeg gjort det.
De leverer ikke den vare de tager betaling for.
Man kan argumentere for at en så ustabil udbyder, ikke burde kunne købe sig ind på vigtige begivenheder: sportsarrangementer, valg, debatter. Som sådan alt der skal sendes live, burde have en kvalitetssikring, hvilket Viasat på ingen måder ville kunne leve op til

25 maja 2019

Kære Filip

Viasat er en TV-udbyder som distribuere kanalerne, og vi har derfor ingen indflydelse på denne ærgerlige udfordring som du oplevede, og derfor er jeg også ærgerlig over, at du har valgt at give os en dårlig rating her på Trustpilot.

TV3 Sport er ked af de gener, som det medførte, da de beklageligvis oplevede udfald på deres kanaler. Jeg er dog blevet oplyst om, at signalet heldigvis var fuldt oppe at køre igen til 2. Halvleg.

De bedste hilsner og med ønsket om en skøn tirsdag
Sandra, Viasat kundeservice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej