Sad og så programmet Tiny House Hunting. Jeg undrede mig over den ringe oversættelse i programmet. De amerikanske måleenheder "kvadratfod" og "mil" blev direkte oversat i underteksterne uden deres... Zobacz więcej
Viasat Danmark
Sikke en knaldhamrende dårlig service. Telefonen tager i kun med ok ventetid hvis man trykker sig ind som ny kunde😡og i lover sende nyt udstyr pga der altid er noget galt med jeres harddiske eller tv... Zobacz więcej
Viasat tilbud en gratis prøve periode for 15 dage. Jeg ved misforståelse skrived op til en full pakke fordi deres hjemmeside forvirrede mig og jeg valgt at se sport. Viasat bekræfted at jeg har... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Pas På, Viasat ! De har lukket forbindelsen for en gæld på 100 kr., som vi ikke mener vi skal betale. ( Rykker gebyr, hvor vi ikke havde modtaget nogen form for RYKKER, hverken på m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O Viasat Danmark
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
2300, København S, Dania
- kundeservice@viasat.dk
- www.viasat.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
I reklamere med den fulde pakke til 399…
I reklamere med den fulde pakke til 399 pr måned, ikke én eneste gang er der en medarbejder der kan ramme den pris, den billigste pt er 429, for grundpakken, de andre lander på over 600.
Dét er vildledning så det batter!!!
Sagde fra starten at det skulle være den store pakke, men får tildelt den mindste, fordi så er man jo bundet, og kan narre kunde på den måde.
Så hold øje inden du aktivere dit abonnement!!

Odpowiedź od Viasat Danmark
Dårlig at man skal vente over en uge på…
Dårlig at man skal vente over en uge på at få en ud og så på parabolen. Og kan man ikke lige den sag man kan få Ja så skal man vente en uge mere.

Odpowiedź od Viasat Danmark
Ringede Idag da signal pludselig er…
Ringede Idag 18 maj da signal pludselig er væk, kl 2 natten til Idag var der fin billeder står op kl 9 og den skriver kontroller sig osv, fik en sludder for en sladder og fik at vide der først kunne komme en teknikker den 25 alså om en uge 😱☹️ikke en vind har rørt sig og ingen kommer i nærheden af parabolen så forstår ikke hvordan signal pludselig er væk. Meget dårlig service, overvejer nu at finde en anden tv udbyder, det er vel hurtigere at oprette nyt abonnement et sted end at vente på montøren

Det fungere bare
Finally something like sky and virgin TV from the UK. Only downside not many UK channels- BBC and ITV please

Holder ikke deres aftaler
Ringer til kundecenteret som så lover at opsige aftalen, men det bliver så ikke gjort, og pengene bliver opkrævet igen.
De holder ikke ord, lyver for at få oplysninger og kundecenter sige en ting men gør andet.
Pas på hvad i aftaler. De holder ikke ord.

Odpowiedź od Viasat Danmark
Har ikke styr på noget som helst.
Har ikke styr på noget som helst.
Tv bokse bliver tilsendt uden at bede om det, forkerte regninger, lukker signalet og skider på kunden.

Odpowiedź od Viasat Danmark
Generelt godt, men enkelte mangler
Jeg har parabol og der er en rigtig god billedkvalitet. Den lokale installatør var meget behjælpelig og problemfrit at få det til at fungere.
Håber TV2 sport X kommer med i pakken og at start-forfra bliver en mulighed. Måske kunne man "stjæle" denne teknologi fra Canal digital - er I ikke fusioneret?
Disse ting mangler for at være en komplet leverandør.
Tak for svaret: Hvis min optageboks havde stået på kanalen, så havde jeg - som oftest - ikke behov for at starte forfra, så havde jeg nok set programmet 😊

Tyveri intet andet.!
Jeg må sige at jeg står undrende overfor, hvad et firma som Viasat kan tillade sig at gøre.
For flere år siden havde jeg Viasat som min tv udbyder og var som sådan tilfreds med dem.
Da jeg flytter fra min daværende bolig, opsage jeg mit abonnement hos dem, og det er så her det stikker helt af for Viasat. Efter alt udstyr var sendt retur til dem, og jeg derfor ikke modtager nogen service fra dem mere, mente de at jeg efterfølgende skulle betale for yderligere 3 måneder, hvilket åbenbart er normal praksis efter man som kunde har opsagt sit abonnement.
Det vil sige at de forlangte at jeg skulle betale yderligere 1500 kr. uden at jeg modtog noget produkt fra dem, altså at jeg skal betale dem for ingenting.
Jeg kontaktede da Viasat kundeservice og ombudsmanden omkring dette, og begge parter mente at Viasat havde ret til at forlange yderligere 3 måneders betaling, det nægtede jeg selvfølgelig, der skal sgu være en grænse, hvilket har resulteret i flere trusler fra deres inkasso, den sidste modtog jeg så i dag d 29/4/2020. Mage til bundefangeri, Hvorfor skal jeg betale for et produkt efter jeg ikke modtager mere. Beskidte tyve, og rent tyveri intet mere, hvad er det for en måde at behandle folk på.
Nu har jeg kigget jeres Trustpilot igennem, og syntes i ikke selv at I har et problem, jeres gennemsnit ligger på 1 til 2 stjerner, måske i skulle prøve at lytte til jeres kunder, droppe jeres urene metoder, og så lige huske, at det rent faktisk er os der betaler jeres Løn!!!!

Pas På Viasat
Pas På, Viasat !
De har lukket forbindelsen for en gæld på 100 kr., som vi ikke mener vi skal betale. ( Rykker gebyr, hvor vi ikke havde modtaget nogen form for RYKKER, hverken på mail eller telefon eller brev......., og som vi sagde i telefonsamtalen..
Elendig kundeservice over for mange-årig kunde.
Man kan ikke tale med kundechefen.
Har endnu ikke lukket forbindelsen op endnu - klokken 19:20, og nu kan man ikke betale og kundeservice har lukket.
Send venligst jeres personale på kundeservice
Skriftlig klage er indgivet.
Søren og Karin

Odpowiedź od Viasat Danmark
Jeg er meget glad for min 6 mdr…
Jeg er meget glad for min 6 mdr bindings tid snart er færdig
Det hakker og går ud hele tiden , har prøvet alt mit internet er opgraderet , ny cromcast og så gar et nyt tv hvor viaplay streamingen er indlagt
Har flere gange ringet ind kan kun komme igennem til kundeservice (efter at have ventet i rigtig mange minutter ) og den samme sang hver gang , du skal have fat i teknisksupport . Nu bliver det svært har siddet i kø mange gange og det er meget svært at komme igennem rekorden er 42 minutter uden at komme igennem 3 gange er jeg blevet smidt af venteliste efter ca 20 min.
Er der mon en grund til de har så travlt på teknisksupport ????
Ikke mere brok fra mig fornu kan jeg se enden af dette mareridt
Jeg syntes det er fint med Alle de genudsendelser så har jeg måske en chance for at hele programmet næste gang uden afbrydelser

Odpowiedź od Viasat Danmark
Langt mellem kvalitetsfilm - og ellers ekstrabetaling
Jeg bliver lidt knotten over udbuddet af film - altså kvalitetsfilm for et mere voksent publikum. Der er rigtig meget tju-bang og film for børn/unge. Mere knotten bliver jeg ved søgning på gode film som jeg skal betale EKSTRA for at se selvom jeg i forvejen betaler de hersens ca 1900 kr for tre måneder!! Hilsen én der kraftigt overvejer en billigere løsning

Dårlig service.
Chattede med en Viasat medarbejder mandag d.02-03-2020 mellem 11-13 ang. min ene boks var forældet, der er kun plads til scartstik og min nye fladskærm har kun HDMI stik. Fik lovning på en ny boks uden beregning da jeg er en trofast kunde. Har gået og ventet på boksen i 14 dage og ringede så til Viasat, medarbejderen kunne ikke se at der var bestilt eller afsendt en ny boks og han kunne ikke give mig en ny. Så nu overvejer jeg at opsige mit abonnement.
Opdate 22.03.2020. Har sendt en mail til deres kundeservice fredag d.20.03.2020.
Opdate 27.03.2020. Har fået en boks, ærgerligt at man skal gennem Trustpilot for at få forbindelse med Viasat.

Odpowiedź od Viasat Danmark
De holder ikke hvad de lover det gør…
De holder ikke hvad de lover det gør canal digital dem skifte jeg til det kører bare

Godt tilfreds.
Tja. Har haft Viasat på vores parabol siden 1999.
Er faktisk godt tilfreds, ingen udfald eller lign.

Odpowiedź od Viasat Danmark
Jeg har oplevet Viasat som et super…
Jeg har oplevet Viasat som et super seriøst firma, hvis samarbejdspartnere (installatør), service-team og produkt hele vejen igennem, holder det, som bliver stillet i udsigt. Kun savnes et "bland selv"-produkt i porteføljen (alternativt "Viasat Total Fritid" gjort tilgængeligt på "alm." adresser). Man har jo lov at håbe ;-)

Odpowiedź od Viasat Danmark
Vi betaler her i hustanden 738,- for…
Vi betaler her i hustanden 738,- for viasat abonnement om måneden. Vi kan for den pris ikke se TV 2 Sport X, og ringer man og spørger kundeservice om det ændres, er svaret at der forhandles med dem.
Noget af det mest spændende på fodbolds fronten set med danske øjne, viser Viasat ikke, og kan kun ses på TV2 SportX.
Skriver man via deres profil på facebook svares der ikke, man ignoreres på trods af gentagne henvendelser.
Mon ikke Viasat er ved at have udspillet deres dominans, ihvertfald bliver vi kunder klar over at penge vi betaler er vigtigere end deres kunder og udbud.
Vi kigger os da nu omkring anden mere imødekommende og attraktiv udbyder at smide vores penge i.

Fungerer faktisk rigtig godt
Fungerer faktisk rigtig godt.
Ikke så meget pjat, de få gange der har været noget, har kundeservice hjulpet mig.
TV2 Sport X ville toppe min oplevelse, og måske prisen generelt.

Odpowiedź od Viasat Danmark
Du bliver snydt på alle måder de kan…
Du bliver snydt på alle måder de kan inden for lovens rammer. De giver dig ikke nogen muligheder for at vælge mellem de programmer de har. Vælger de basic er det programmer som du har i din antenneforening.
Du har kun 14 dage til at fortryde og fra den dato de aftaler med dig over telefonen. du får de udrustning en uge sener, så har du en uge til at bestemme dig og ikke et sek. mere.
Dette er min oplevelse med VIASAT og er nu tvunget til at betale for noget jeg i forvejen kan se Uden VIASAT.

Odpowiedź od Viasat Danmark
Jeg har idag fået svar på en besked
Jeg har idag fået svar på en besked, som jeg skrev i jeres chat-boks på hjemmesiden for 20 dage siden.
Samtidig fik jeg svar på min rykker besked dagen efter - efter kun 19 dage.
Det er så dårlig en kundeservice, at jeg fik mig et billigt grin i aften...

Viasat mangler TV2 Sport X
Hej Viasat. Hvornår viser I TV2 Sport X. Al den gode skiskydning og fodbold fra Sydeuropa bliver jo drænet væk. Hvornår er I klar??