Kontakt z firmą - na 6+. Bardzo przyjaźnie nastawieni na klienta. Poprosiłam, że względu na stan męża, aby paczka dotarła już w sobotę.....i proszę.... mówisz i masz. Klient jest tutaj na pierwszy... Zobacz więcej
Zamówiłem złożyłem w VF bo było najtaniej, dodatkowo zgarnąłem fajne gratisy. Paczka wyruszyła do mnie niemalże natychmiast po opłaceniu zamówienia i jej zawartością mogłem cieszyć się już następnego... Zobacz więcej
Poruszanie się na stronie VapeFully jest bardzo przejrzyste i intuicyjne, bez żadnych utrudnień znalazłem produkty, które mnie zainteresowały, dodatkowo w świetnej cenie dzięki kilku rabato to wszystk... Zobacz więcej
Na pewno! Tinymight 2 jest doskonałym wyborem dla osób poszukujących wydajnego i przenośnego vaporyzatora. Jego szybkie nagrzewanie, regulowana temperatura i wyjątkowa jakość pary sprawiają, że jest t... Zobacz więcej
We are in love with vaporisation! VapeFully service is a perfect example of a combination of passion and business. We are true lovers of vaporisers and we recommend them to anyone, not only in our professional, but also in private life. Since 2011 we’ve been constantly bringing that vision to life, delivering the best available devices, at affordable prices and with an excellent service.
💚 WE WANT YOU TO BE HAPPY
We are pros and we are happy to help you choose the right equipment. We had to choose our first vaporiser, too and we know it’s not an easy task. Not everyone feels like spending time on reading long descriptions of the specifications of all the devices – and there are a lot of them. Portable or stationary? Powered with gas or electricity? With regulated temperature or not? If you have no previous experience using vaporisers, we know that the choice of the equipment can give you sleepless nights. That’s why we are at your disposal – contact us via chat, e-mail or by phone.
We’ll be happy to help you choose the perfect device for you. We will answer all the questions you have and we will point out the differences between various units. Feel free to ask!
💚 From VapeFully with 💚
Kornela Makuszyńskiego 15, 31-752, Kraków, Polska
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Bezapelacyjne 5/5!! Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Kontakt, szybka wysyłka... Po prostu MISTRZOSTWO ;) Gorąco polecam!! Jeśli zakupy dotyczące ziół lub waporyzacji to tylko VAPEFULLY!!

Odpowiedź od VapeFully
Jestem nowy w dziedzinie waporyzacji, ale pokusił mnie ten sprzęt swoją ceną. Otrzymałem bardzo zgrabny, miły w dotyku i wyglądzie przedmiot. Po kilkukrotnym użyciu nie wyobrażam sobie już powrotu do lufki. Przede wszystkim waporyzacja nie zostawia zapachu! Ktoś kto mieszka w bloku wie jakie to ważne. Ekonomia, to drugi aspekt użycia tego vapa. Z połowy lufki wyciągnąłem porządne doznania, nieporównywalne z klasycznym paleniem. Cóż więcej powiedzieć, ten vap ma duszę i tak jak 25 lat temu przywiozłem sobie z Amstrd drewnianą fajkę, która darzę wielkim sentymentem, to wobec tego urządzenia mam takie same odczucia. To świetny produkt w kraju lufkarzy, ma wszelkie atrybuty do detronizacji naszego narodowego narzędzia, szklanej lufki, która rządzi niepodzielnie od 30 lat. Szczerze polecam. Z niecierpliwością czekam na budżetowe propozycje i updaty tego urządzenia.

Odpowiedź od VapeFully
Szybka wysyłka, towar pierwsza klasa no i przede wszystkim wiedzą na temat co jest sprzedawane.

Odpowiedź od VapeFully
Genialna obsługa, szybka realizacja, fajne rabaty, dobra polityka zwrotów. Znają się na rzeczy i chętnie doradzą - rzetelnie, nie wciskając niczego.

Odpowiedź od VapeFully
Zamówiłem już drugiego vapka, w dalszym ciągu trzymają poziom. Zamówienie opłacone o 12:30, wysłane tego samego dnia. Dla ludzi wchodzących w świat waporyzacji, na duży plus mail z instrukcją przygotowania sprzętu. Oby tak dalej!

Odpowiedź od VapeFully
No cóż, wysyłają ankietę po zakupie jeszcze zanim paczka dotrze co byśmy chcieli jako gratiś, przy zamówieniu za 350zł nie potrafią dać gratis saszetki boveda.. słabo trochę, na przyszłość zamówię u konkurencji :) Dodatkowo zostałam wpisana na newsletter bez mojej zgody, jakis zart. Odejmuje wszystkie gwiazdki. //
Edit 11.07
Sprawa naprawiona, zespół przeprosił i zrekompensował niesłuszne wpisanie w newsletter.

Odpowiedź od VapeFully
Taki sam problem jak u reszty osób, zamówiłem vapa w niedzielę 11.06 i dalej czekam na jakiekolwiek informacje o mojej przesyłce, na stronie widniało że towar jest dostępny i będzie wysłany w poniedziałek 12.06. Nie ładnie tak okłamywać ludzi bo niektórym zależy żeby przesyłka doszła szybko, a równie dobrze mógłbym zamówić z innego sklepu i mógłbym cieszyć się już swoim vapem;) Po za tym zero kontaktu ze sklepem próbuje się dodzwonić ale cały czas jest głuchy telefon. Niestety nie polecam!

Odpowiedź od VapeFully
Szczerze nie polecam, sprzedawca wystawia Towar którego fizycznie nie posiada. Złożyłem zamówienie 11.06.2023(niedziela) który na stronie widniał jako dostępny z wysyłka 12.06.2023 (poniedziałek), zależało mi na czasie gdyż miał być to prezent. Towar nie został wysłany ani w poniedziałek, ani we wtorek ani w środę mimo zapewnień sprzedawcy, nie będę ryzykował i czekał na Towar, ktory może nie zostać w ogóle wysłany w tym tygodniu. Wysłałem maila i wiadomość na czacie mediów społecznościowych o anulowaniu zamówieni, ciekawe jak długo będę czekał na odpowiedz i zwrot środków.

Odpowiedź od VapeFully
To samo co większość tu opisuje. Produkt kupiony i czekanie na wysyłkę mimo, że na stronie figurował jako dostępny. Brak kontaktu, głuchy telefon przez kilka dni, w końcu telefon magicznie się odblokował, w ramach przeprosin ustalony bonus, który nie został jednak zrealizowany.
Przy następnym zakupie mam otrzymać obiecany bonus ...
Ps. Telefonów nie odbierali, na maile nie odpisywali ale codziennie walili irytujący spam, nie możesz zrealizować swojego zamówienia ale Lucas atakuje, wkurzające bardzo.

Odpowiedź od VapeFully
Moje zamówienie było realizowane ponad miesiąc. Vapefully tłumaczy to błędami systemu. Powiedzmy, że to jest jeszcze do zniesienia - nie handlują artykułami pierwszej potrzeby i na co dzień rozwiązuję sporo poważniejsze problemy.
Natomiast opóźnienia w odpowiadaniu na maile i brak kontaktu/odpowiedzi - w sytuacji, gdy ja odpisuję tego samego/następnego dnia po otrzymaniu maila, najzwyczajniej źle świadczą o firmie. I jest to bardzo denerwujące.
Dopiero jak opisałem sprawę na Trustpilocie, Vapefully skontaktowało się ze mną próbując naprawić sytuację. Doceniam, ale trzeba było to zrobić od razu jak dzwoniłem pytać o moje zamówienie - co miało miejsce 5 (tak, pięć) tygodni od dnia złożenia zamówienia. A nie po tym jak wkurzony klient wylewa swoje żale w necie.
Niemniej, fajnie że nie chowaliście głowy w piasek i ktoś zmierzył się z tematem.

Odpowiedź od VapeFully
Wysyłka zamówienia była opóźniona z powodów niezależnych od sprzedawcy. Na plus, że zostałem o tym poinformowany w osobnym mailu z przeprosinami, data wysyłki została zaktualizowana i przesyłka została wysłana w terminie.

Odpowiedź od VapeFully
Za pierwszym razem ok rok temu wszystko było ok, ale tym razem bardzo się zawiodłam.
Najpierw czekałam, aż pojawi się dostawa suszu cbd, na czacie poinformowano mnie, że po majówce, ale tak się nie stało. W końcu złożyłam zamówienie na szklany ustnik i do tego udało mi się znaleźć jeden rodzaj suszu, który mi się spodobał, więc też go dodałam.
Niestety ustnik przyszedł złamany, ale szybko wysłano mi drugi, który też był złamany… poprosiłam o zwrot pieniędzy, który dostałam na konto po kilku dniach. Ale gdyby nie ten ustnik, to w ogóle bym niczego nie zamówiła, bo większość produktów, które mnie interesowały i tak była i nadal jest niedostępna… straciłam tylko czas i pieniądze, bo mogłam już dawno zamówić wszystko gdzie indziej, a „przepraszamy” w mailu mi tego nie zwróci.
Jedyny plus taki, że reklamacja była rozpatrzona dość sprawnie.

Odpowiedź od VapeFully
bardzo nie polecam. tydzień czekania na realizacje zamówienia , brak odpowiedzi na maile.. teraz ciekaw kiedy będzie zwrot środków..
Ok dzięki za odpowiedz

Odpowiedź od VapeFully
Kapitalna jakość i top level profesjonalizm

Odpowiedź od VapeFully
Kupiłem Legacy pro za ponad tysiaka. Otwieram a tam odprysk na obudowie ^^ reklamacja tylko meilowo czekam już 2 dni zero odzewu. Gdy zgłaszam telefonicznie mówią proszę na wapowac tylko czekać na odpowiedź. Serio kupiłem po to żeby patrzeć i jeszcze mieć "uszkodzony" sprzęt? Wysyłka w 2 dni.

Odpowiedź od VapeFully
Bardzo szybka realizacja zamówienia, było u mnie na następny dzień, na wszystkie pytania odpowiadają ekspresowo, zdecydowanie polecam

Odpowiedź od VapeFully
Przyzwoite ceny (częste promocje i zniżki). Szybka wysyłka. Dobry kontakt. Pełna profeska.