Kontakt z firmą - na 6+. Bardzo przyjaźnie nastawieni na klienta. Poprosiłam, że względu na stan męża, aby paczka dotarła już w sobotę.....i proszę.... mówisz i masz. Klient jest tutaj na pierwszy... Zobacz więcej

Zamówiłem złożyłem w VF bo było najtaniej, dodatkowo zgarnąłem fajne gratisy. Paczka wyruszyła do mnie niemalże natychmiast po opłaceniu zamówienia i jej zawartością mogłem cieszyć się już następnego... Zobacz więcej

Poruszanie się na stronie VapeFully jest bardzo przejrzyste i intuicyjne, bez żadnych utrudnień znalazłem produkty, które mnie zainteresowały, dodatkowo w świetnej cenie dzięki kilku rabato to wszystk... Zobacz więcej

Na pewno! Tinymight 2 jest doskonałym wyborem dla osób poszukujących wydajnego i przenośnego vaporyzatora. Jego szybkie nagrzewanie, regulowana temperatura i wyjątkowa jakość pary sprawiają, że jest t... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 1 najlepszych firm w kategorii Sklep z e-papierosami i akcesoriami
  2. Na miejscu 2. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Sklep z akcesoriami do aromaterapii

O VapeFully

A range of almost 100 vaporizers ✔ Best price guarantee ✔ Quick and free delivery ✔ Full discretion ✔ 30-day money back guarantee!

💚 OUR MISSION

We are in love with vaporisation! VapeFully service is a perfect example of a combination of passion and business. We are true lovers of vaporisers and we recommend them to anyone, not only in our professional, but also in private life. Since 2011 we’ve been constantly bringing that vision to life, delivering the best available devices, at affordable prices and with an excellent service.

💚 WE WANT YOU TO BE HAPPY

We are pros and we are happy to help you choose the right equipment. We had to choose our first vaporiser, too and we know it’s not an easy task. Not everyone feels like spending time on reading long descriptions of the specifications of all the devices – and there are a lot of them. Portable or stationary? Powered with gas or electricity? With regulated temperature or not? If you have no previous experience using vaporisers, we know that the choice of the equipment can give you sleepless nights. That’s why we are at your disposal – contact us via chat, e-mail or by phone.

We’ll be happy to help you choose the perfect device for you. We will answer all the questions you have and we will point out the differences between various units. Feel free to ask!

💚 From VapeFully with 💚

4,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 104

Napisz recenzję

VapeFully zasługuje na wszystkie 5 gwiazdek!

Absolutnie profesjonalna, uprzejma i merytoryczna pomoc w wyborze artykułów. Pomimo tego, że nieuważnie zamówiłem produkty, których nie było na magazynie, obsługa sklepu stanęła na wysokości zadania, skompletowała i wysłała zamówienie ekspresowo. Gorąco polecam.

23 listopada 2023

Cześć!

Dziękujemy za pozostawienie recenzji oraz miłe słowo. :)
Cieszy nas to, że sprostaliśmy Twoim oczekiwaniom!

Polecam i pozdrawiam

Polecam i pozdrawiam, Robert Makłowicz

18 listopada 2023

Odpowiedź od VapeFully

Pozdrawiamy i dziękujemy, Zespół VapeFully :)

10/10

Szybka dostawa, dobry produkt. Polecam z czystym sumieniem!

17 października 2023

Cześć!

Dziękujemy za pozostawienie recenzji i ocenę. :)

Pełen…

Pełen Profesjonalizm!szybko,sprawnie,gorąco polecam!

11 listopada 2023

Cześć!

Dziękujemy serdecznie za wybór VapeFully oraz pozostawienie recenzji. :)

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm. Nie miałem problemu z reklamacja akcesoriów do waporyzatora. Reklamacja przebiegła szybko i sprawnie. Kolejny raz jestem zadowolony z vapefully

8 listopada 2023

Cześć!

Dziękujemy serdecznie za wybór VapeFully, oraz za pozostawienie nam recenzji. ;) Cieszymy się, że sprostaliśmy Twoim oczekiwaniom.

Z serdecznymi pozdrowieniami
Zespół VapeFully

Generalnie sklep ok ale jednak irytują…

Generalnie sklep ok ale jednak irytują nieprawdziwe informacje co do dostawy. Zamawiałem u nich 3 razy, za każdym razem przed 8.00rano i nigdy nie wysłali tego samego dnia jak obiecują na stronie. Także trzeba mieć to na uwadze. Również to że stan magazynu nie odzwierciedla stanu na stronie także może się okazać że jednak czegoś nie mają. Pierwsze maile bez odpowiedzi zazwyczaj odpowiadają na przypominający.

23 października 2023

Dzień dobry,
Serdecznie dziękujemy za kontakt oraz pozostawienie recenzji.

Chcielibyśmy przeprosić za wszelkie niedogodności, które doświadczyłeś. Niestety przez błędy w synchronizacji stanów magazynowych zamówienia złożone rano nie mogą wychodzić tego samego dnia. To dla nas sygnał, że musimy podjąć kroki w celu poprawy naszych procesów i zapewnienia, że obietnice zawarte na naszej stronie będą spełnione.

Również przepraszamy za opóźnienia w odpowiedzi na Twoje pierwsze maile. To nie powinno mieć miejsca, i rozumiemy, że to dodatkowo wpłynęło na Twoje doświadczenie zakupowe.

Chcemy, abyś wiedział, że bardzo poważnie podchodzimy do Twoich uwag i opinii. Pracujemy nad tym, aby unikać podobnych sytuacji w przyszłości i zapewnić Ci lepsze wrażenia z zakupów u nas.

Serdecznie pozdrawiamy,

Świetny kontakt telefoniczny

Świetny kontakt telefoniczny, super fachowa pomoc. Zakup w preorderze więc teraz pozostało czekać na dostawę. To już mój kolejny zakup. Przy pierwszym doświadczenie tak samo super plus do tego mega szybka realizacja zamówienia.

2 listopada 2023

Na stronie towar dostępny, po zamówieniu i zapłaceniu, dostajesz maila, że sorry, błąd w systemie, a twojego towaru nie ma. Mam nadzieje, że pieniądze chociaż wrócą. a Towar na stronie dalej dostępny po kilku dniach...tak naprawiają "błędy"
straciłem zaufanie, a korzystalem z tego sklepu. szukam innego

31 października 2023

Dzień dobry,
Serdecznie dziękujemy za kontakt oraz pozostawienie recenzji.

Najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację, ilość zgłoszeń oraz ruch w trakcie okresu promocyjnego tworzy środowisko, które sprzyja takim błędom.
Nasz zespół stara się je naprawiać jak najszybciej, ale czasem pojawi się błąd którego w porę nie zdążymy wyłapać i naprawić. Błąd synchronizacji stanów magazynowych w tej sytuacji umożliwił Ci złożenie zamówienia na produkt, który powinien być niedostępny.

Jeszcze raz bardzo przepraszamy, nie chcemy jednak zostawić Cię z takim doświadczeniem, dlatego prosimy o Cię o kontakt z nami za pośrednictwem maila lub czatu. Postaramy się Ci zrekompensować to doświadczenie.

Pozdrawiam serdecznie
Karolina z VapeFully

Gorąco polecam

Gorąco polecam, świetne podejście do klienta, bardzo dobry kontakt z supportem, szybka wysyłka i faktyczna gwarancja najniższej ceny. Nic dodać nic ująć, świetna godna polecenia firma :)

8 września 2023

Rewolucja wśród Sklepów VapeFully.com Rewelacyjny sklep nigdy wcześniej nie…

Rewelacyjny sklep nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak wspaniałą obsługą, było opóźnienie w wysyłce ponieważ szukali dla mnie specjalnie jednego produktu,
a jako rekąpęsate za opóźnienie dostawy dostałem świetny gratis :D Świetna obsługa i kontakt, wszystko na wysokim poziomie Rewolucja w śród sklepów.
Bardzo Polecam z całego Serca.

25 października 2023

Życie to jest dopiero doświadczenie i…

Życie to jest dopiero doświadczenie i zabawa jednocześnie! Dzięki Wam można tą zabawę urozmaicić w cudowny sposób. A firma jak firma, to „baza” z dzieciństwa… pamiętacie??😁
Tylko że tutaj tą bazę twarzą wspaniałe istnienia określające się poprzez jasny cel. Świadomym dają natchnienie, nieświadomym wolność i spokój. Dziękuję zatem że jesteście w imieniu wszystkich

1 października 2023

Cześć!

Bardzo nam miło czytać takie słowa. :)
Dziękujemy za pozostawioną ocenę oraz zaufanie.

Serdecznie pozdrawiamy

Jakość na najwyższym poziomie

Jakość na najwyższym poziomie. Zarówno produktu jak i obsługi.
Jeden z lepszych sklepów internetowych. W swojej kategorii bezkonkurencyjny.

26 września 2023

Cześć,

dziękujemy za kontakt oraz pozostawienie recenzji. :)
Cieszymy, że udało nam się sprostać Twoim oczekiwaniom.

Michał z VapeFully

Ogólnie kupiłem inhalator próbowałem

Jak najbardziej z czystego serca sklep mogę polecieć. Bardzo dobra współpraca. sklep pod kazdym względem chciał iść mi na rękę. Bardzo dobre podejście do klienta profesjonalna rozmowa Pan wszystko dokładnie mi wyjaśnił gdyż jestem nowym użytkownikiem i niedokonca znałem zasady użytkowania. Pan mający dużą wiedzę na spokojnie wszystko krok po kroku mi wyjaśnił. Oby wszystkie sklepy tak funkcjonowały. Życzę firmie rozwoju i jak najwięcej zadowolonych klientów. Pozdrawiam Pana który mi doradzał . Pozdrowki

7 września 2023

Cześć,

dziękuję za kontakt oraz pozostawienie recenzji.

Cieszy nas, że udało nam się wypracować wspólne rozwiązanie tej sytuacji oraz przekazać wiedzę na temat waporyzacji. Pamiętaj, że z naszej pomocy możesz skorzystać w dowolnym momencie po zakupie swojego waporyzatora. :)

Serdecznie dziękujemy za opinię, pozostańmy proszę w kontakcie.

Michał z VapeFully

Jednak 5 gwiazdek

Mówiłem ze nie dam 5 ale jednak, za kontakt z klientem i szybkie odpowiedzi oraz sprawna realizacje zamówienia mimo mojej pomyłki w podaniu danych. Pozdrawiam Mateusz

22 września 2023

Cześć!

Dziękujemy serdecznie za Twoją recenzję oraz zakupy w VapeFully. Cieszymy się, że Twoje zamówienia szybko trafiły do Ciebie. :)

Reklamacja

Reklamacja tutaj to żart ;) Na początku wszystko spoko, a jak coś się stanie to odsyłają z kwitkiem.

Nie no odpowiedź niezła... Zgłosiłem reklamacje jeszcze jak był on na gwarancji. Waporyzatora nie da się trzymać w ręce podczas używania. Dodatkowo olali moją paczkę i musiałem ponieść koszty wysyłki 2 razy! Kupiłem dużo sprzętu od nich(mighty, vapcap, tinymight2) i nie było z nimi problemów. Ale jak już coś się zepsuło to mają to głęboko. Jak można uznać waporyzator za sprawny, kiedy dopiero po czasie zaczął się nagrzewać do temperatur, które nie są bezpieczne dla człowieka? Jeszcze ta ich śmieszna ekspertyza. Ciekawe jak została przeprowadzona? Jak próbowałem się dowiedzieć to mnie zlali. :)

NIE POLECAM

1 września 2023

Dzień dobry,

Dziękujemy za pozostawienie recenzji. Doceniamy Twój czas i chęć wyjaśnienia sytuacji.

Pragniemy poinformować, że Twoja reklamacja dotycząca waporyzatora marki DaVinci IQ2 została starannie zbadana przez nasz zespół ekspertów. Podczas przeprowadzonej ekspertyzy nie stwierdzono żadnych odstępstw od normy ani wad urządzenia, które mogłyby prowadzić do nadmiernego nagrzewania się.

Chociaż rozumiemy Twoje obawy dotyczące użytkowania waporyzatora, niestety, zgodnie z obowiązującymi przepisami, czas rękojmi upłynął na moment przed rozpoczęciem ekspertyzy. Niemniej jednak przyjęliśmy Twoje zgłoszenie w duchu uczciwości i rzetelności, aby upewnić się, że urządzenie nie posiada żadnych ukrytych wad.

Waporyzatory kondukcyjne, szczególnie małe modele takie jak właśnie IQ2 od DaVinci z racji na swoją budowę będą się nagrzewać. Ogrzewanie suszu odbywa się na podstawie ogrzewanie ścianek komory do temperatury około 200 stopni w skali Celsjusza. Z racji na umiejscowienie komory pod obudową, część tej temperatury przekazywana jest właśnie korpusowi urządzenia, co skutkuje podniesieniem się jego temperatury. Zjawisko to występuje we wszystkich modelach kondukcyjnych - im mniejsza powierzchnia samego waporyzatora, tym większa będzie też jego zewnętrzna temperatura.

Jesteśmy również gotowi wesprzeć Cię w procesie reklamacji, jeśli producent uzna ją za uzasadnioną, działając jako mediator między Tobą a producentem, aby zapewnić Ci satysfakcjonujące rozwiązanie.

Karolina z VapeFully

Ta firma jest szybka i profesjonalna…

Ta firma jest szybka i profesjonalna polecam bezpośredni kontakt email i brak jakichkolwiek problemów z zamówieniem bez czekania szybka komunikacja

13 września 2023

Cześć!

Dziękujemy za słowa uznania, doceniamy Twoje zaufanie. :)

Zespół VapeFully

Świetny kontakt, profesjonalna obsługa klienta

Przede wszystkim świetny kontakt. W razie problemów z zamówieniem - klient jest na bieżąco o wszystkim informowany drogą mailową, gdzie zespół VapeFully proponuje różne opcje w celu rozwiązania danego problemu, mając na uwadze dobro klienta.

Jestem bardzo zadowolony z zakupu, mimo małych problemów związanych z witryną sklepu wszystko zostało rozwiązane profesjonalnie. Z pewnością dokonam ponownego zakupu :)

8 września 2023

Cześć!

Dziękujemy za szansę oraz wyrozumiałość. Dokładamy wszelkich starań by takie potknięcia zniknęły zupełnie. :)

Kosmiczny poziom obsługi klienta

Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Treściwe i konkretne maile z instrukcjami. Poczułam się zaopiekowana i pewna, że zakup w tym sklepie to czysta przyjemność.

4 września 2023

Cześć!

Cieszymy się, że udało nam się wytworzyć taką atmosferę. :)
Dziękujemy za zaufanie oraz recenzje.