Kontakt z firmą - na 6+. Bardzo przyjaźnie nastawieni na klienta. Poprosiłam, że względu na stan męża, aby paczka dotarła już w sobotę.....i proszę.... mówisz i masz. Klient jest tutaj na pierwszy... Zobacz więcej
Zamówiłem złożyłem w VF bo było najtaniej, dodatkowo zgarnąłem fajne gratisy. Paczka wyruszyła do mnie niemalże natychmiast po opłaceniu zamówienia i jej zawartością mogłem cieszyć się już następnego... Zobacz więcej
Poruszanie się na stronie VapeFully jest bardzo przejrzyste i intuicyjne, bez żadnych utrudnień znalazłem produkty, które mnie zainteresowały, dodatkowo w świetnej cenie dzięki kilku rabato to wszystk... Zobacz więcej
Na pewno! Tinymight 2 jest doskonałym wyborem dla osób poszukujących wydajnego i przenośnego vaporyzatora. Jego szybkie nagrzewanie, regulowana temperatura i wyjątkowa jakość pary sprawiają, że jest t... Zobacz więcej
We are in love with vaporisation! VapeFully service is a perfect example of a combination of passion and business. We are true lovers of vaporisers and we recommend them to anyone, not only in our professional, but also in private life. Since 2011 we’ve been constantly bringing that vision to life, delivering the best available devices, at affordable prices and with an excellent service.
💚 WE WANT YOU TO BE HAPPY
We are pros and we are happy to help you choose the right equipment. We had to choose our first vaporiser, too and we know it’s not an easy task. Not everyone feels like spending time on reading long descriptions of the specifications of all the devices – and there are a lot of them. Portable or stationary? Powered with gas or electricity? With regulated temperature or not? If you have no previous experience using vaporisers, we know that the choice of the equipment can give you sleepless nights. That’s why we are at your disposal – contact us via chat, e-mail or by phone.
We’ll be happy to help you choose the perfect device for you. We will answer all the questions you have and we will point out the differences between various units. Feel free to ask!
💚 From VapeFully with 💚
Kornela Makuszyńskiego 15, 31-752, Kraków, Polska
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jestem bardzo zadowolony z zakupu i efektów działania urządzenia Arizer Solo II
Zakup był strzałem w dziesiątkę😁
Wrażenia podczas użytkowania były bardzo przyjemne oraz oryginalne

Odpowiedź od VapeFully
Na każdym etapie zakupu profesjonalne podejście do klienta. Wszystko szybko, sprawnie i zgodne z zamówieniem.

Odpowiedź od VapeFully
Jesteście najlepsi. Przesyłka wyruszyła w drogę przed czasem! To nie jest moje pierwsze doświadczenie z wami ale obserwuje stronę od lat i zawsze wszystko jest ekstra! Polecam gorąco ❤️

Odpowiedź od VapeFully
Zdecydowałem się na VapeFully trochę w ciemno, skuszony promocją i nie żałuję. Kupiłem dobry waporyzator ze świetnym młynkiem w bonusie - wszystko w rewelacyjnej cenie. Zakup przyszedł błyskawicznie i diametralnie odmienił moje doświadczenia związane z waporyzacją. Na pewno będę jeszcze korzystał.

Odpowiedź od VapeFully
Wapek doszedl, minus za czas wysyłki miał być na prezent, 😕myślałem że chcoicaz dostanę jakiś bonusik za opóźniona wysyłkę. Oprócz tego wszystko ok.

Odpowiedź od VapeFully
Forma i szybkość kontaktu na najwyższym poziomie ;)
na temat zakupu się nie wypowiem bo czekam dopiero na tę deskorolkę ;))

Odpowiedź od VapeFully
Za brak polskiej instrukcji tak niska ocena. Sprzęt nie jest tani jak na mały wapo dlatego nieakceptowalne jest dostarczanie w sposób jak z AliExpress.
Co do samego wapka to cena gdyby cena była o 1000 niższa to sprzęt na medal i nawet to ze baterie trzeba ładować kilkukrotnie przez wieczór do zaakceptowania.

Odpowiedź od VapeFully
Wysyłka opoznia się już 2 tydzień. Oczywiście brak dostępności wybranego koloru. Jedyne co to wiadomości od sklepu z przeprosinami. Jeśli nie jesteście w stanie zapewnić czegoś na co przystaje ja kupujący (dostępność produktu) to proszę go nie wystawiać i nie wprowadzać człowieka w błąd. Warto to robić odrazu na stronie sklepu, a nie potem wiadomości ze bardzo nam przykro. I co z tego jak zapłaciłem a dalej nie mam produktu. 0 gwiazdek nie polecam, brak fachowości że strony sklepu

Odpowiedź od VapeFully
Pelna profeska, wspoloracuje co jakis czas od lat i zaufania nigdy nie zawiedli.
Szczerze polecam kazdemu!

Odpowiedź od VapeFully
Bardzo dobry kontakt z klientem, profesionalna obsługa i materiały pierwszej jakości.

Odpowiedź od VapeFully
Najlepsza firma handlująca vapkami ever !

Odpowiedź od VapeFully
Szybka realizacja zamówienia oraz profesjonalna obsługa i podejście do klijenta. A młynek Swiss Grinder Fire jest zarąbisty

Odpowiedź od VapeFully
Brakuje tylko dostawy w soboty, poza tym pod względem asortymentu bez zarzutów.

Super sklep polecam każdemu
Dostawa prawie błyskawiczna mega + 👍👍👍🤟

Szybko i sprawnie.Wszystko ok. Polecam

Odpowiedź od VapeFully
Świetny kontakt, miła obsługa, paczka w ekspresowym tempie, nic tylko zamawiać, w kwestii do innych sklepów VapeFully jest półkę wyżej

Odpowiedź od VapeFully
Znakomita, miła i sprawna obsługa klienta. Produkt równie dobry co obsługa ze strony Vapefully :) Polecam! Lojalny klient.

Odpowiedź od VapeFully
Pomoc w doborze produktów, szybkość realizacji.

Odpowiedź od VapeFully
Miła i fachowa obsługa, szybki czas realizacji zamówień. Polecam wszystkim