Kontakt z firmą - na 6+. Bardzo przyjaźnie nastawieni na klienta. Poprosiłam, że względu na stan męża, aby paczka dotarła już w sobotę.....i proszę.... mówisz i masz. Klient jest tutaj na pierwszy... Zobacz więcej

Zamówiłem złożyłem w VF bo było najtaniej, dodatkowo zgarnąłem fajne gratisy. Paczka wyruszyła do mnie niemalże natychmiast po opłaceniu zamówienia i jej zawartością mogłem cieszyć się już następnego... Zobacz więcej

Poruszanie się na stronie VapeFully jest bardzo przejrzyste i intuicyjne, bez żadnych utrudnień znalazłem produkty, które mnie zainteresowały, dodatkowo w świetnej cenie dzięki kilku rabato to wszystk... Zobacz więcej

Na pewno! Tinymight 2 jest doskonałym wyborem dla osób poszukujących wydajnego i przenośnego vaporyzatora. Jego szybkie nagrzewanie, regulowana temperatura i wyjątkowa jakość pary sprawiają, że jest t... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 1 najlepszych firm w kategorii Sklep z e-papierosami i akcesoriami
  2. Na miejscu 2. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Sklep z akcesoriami do aromaterapii

O VapeFully

A range of almost 100 vaporizers ✔ Best price guarantee ✔ Quick and free delivery ✔ Full discretion ✔ 30-day money back guarantee!

💚 OUR MISSION

We are in love with vaporisation! VapeFully service is a perfect example of a combination of passion and business. We are true lovers of vaporisers and we recommend them to anyone, not only in our professional, but also in private life. Since 2011 we’ve been constantly bringing that vision to life, delivering the best available devices, at affordable prices and with an excellent service.

💚 WE WANT YOU TO BE HAPPY

We are pros and we are happy to help you choose the right equipment. We had to choose our first vaporiser, too and we know it’s not an easy task. Not everyone feels like spending time on reading long descriptions of the specifications of all the devices – and there are a lot of them. Portable or stationary? Powered with gas or electricity? With regulated temperature or not? If you have no previous experience using vaporisers, we know that the choice of the equipment can give you sleepless nights. That’s why we are at your disposal – contact us via chat, e-mail or by phone.

We’ll be happy to help you choose the perfect device for you. We will answer all the questions you have and we will point out the differences between various units. Feel free to ask!

💚 From VapeFully with 💚

4,6

Doskonała

2 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

4,6

10/10

Jestem bardzo zadowolony z zakupu i efektów działania urządzenia Arizer Solo II
Zakup był strzałem w dziesiątkę😁
Wrażenia podczas użytkowania były bardzo przyjemne oraz oryginalne

12 maja 2023

Hej!
Dziękujemy bardzo za opinię.

Zdecydowanie polecam !!!

Na każdym etapie zakupu profesjonalne podejście do klienta. Wszystko szybko, sprawnie i zgodne z zamówieniem.

12 maja 2023

Hej!
Dziękujemy bardzo za opinię.

Jesteście najlepsi

Jesteście najlepsi. Przesyłka wyruszyła w drogę przed czasem! To nie jest moje pierwsze doświadczenie z wami ale obserwuje stronę od lat i zawsze wszystko jest ekstra! Polecam gorąco ❤️

9 maja 2023

Zespół VapeFully

Zdecydowałem się na VapeFully trochę w ciemno, skuszony promocją i nie żałuję. Kupiłem dobry waporyzator ze świetnym młynkiem w bonusie - wszystko w rewelacyjnej cenie. Zakup przyszedł błyskawicznie i diametralnie odmienił moje doświadczenia związane z waporyzacją. Na pewno będę jeszcze korzystał.

19 kwietnia 2023

Czas wysylki

Wapek doszedl, minus za czas wysyłki miał być na prezent, 😕myślałem że chcoicaz dostanę jakiś bonusik za opóźniona wysyłkę. Oprócz tego wszystko ok.

5 maja 2023

Cześć!

Dziękuję za za przesłanie swojej opinii!

Chciałbym serdecznie przeprosić za opóźnienie w realizacji Twojego zamówienia. Niestety, doszło do nieprzewidzianego opóźnienia dostawy ze strony naszego przewoźnika, który był odpowiedzialny za transport X-Maxy V3 Pro do naszego magayznu. Najmocniej przepraszam za zaistniałe niedogodności. Zależy nam na terminowej oraz sprawnej realizacji zamówień, niestety w tym przypadku przesunięcie daty wysyłki nie było od nas zależne.

Jeszcze raz pragnę przeprosić za wszelkie niedogodności.

Jacek z zespołu VapeFully

Forma i szybkość kontaktu na najwyższym…

Forma i szybkość kontaktu na najwyższym poziomie ;)
na temat zakupu się nie wypowiem bo czekam dopiero na tę deskorolkę ;))

5 maja 2023

Zespół VapeFully

Za brak polskiej instrukcji tak niska…

Za brak polskiej instrukcji tak niska ocena. Sprzęt nie jest tani jak na mały wapo dlatego nieakceptowalne jest dostarczanie w sposób jak z AliExpress.
Co do samego wapka to cena gdyby cena była o 1000 niższa to sprzęt na medal i nawet to ze baterie trzeba ładować kilkukrotnie przez wieczór do zaakceptowania.

30 kwietnia 2023

Cześć,

Dziękuję za kontakt oraz pozostawienie recenzji.
Przykro mi, że pierwsze wrażenia po kontakcie z Twoim nowym waporyzatorem nie sprostały Twoim oczekiwaniom.
Z racji na to, że nie mamy możliwości otwierania pudełek ani modyfikacji ich zestawu, instrukcje w języku polskim wysyłane są drogą mailową na życzenie klienta. Zgłoś się do nas proszę drogą mailową i daj znać, do jakiego waporyzatora potrzebujesz instrukcji, a z chęcią Ci ją udostępnimy. Jeżeli masz też jakiekolwiek inne pytania techniczne dotyczące tego urządzenia, również zachęcamy do kontaktu.

Z serdecznym pozdrowieniem
Michał z VapeFully

Wysyłka opoznia się już 2 tydzień

Wysyłka opoznia się już 2 tydzień. Oczywiście brak dostępności wybranego koloru. Jedyne co to wiadomości od sklepu z przeprosinami. Jeśli nie jesteście w stanie zapewnić czegoś na co przystaje ja kupujący (dostępność produktu) to proszę go nie wystawiać i nie wprowadzać człowieka w błąd. Warto to robić odrazu na stronie sklepu, a nie potem wiadomości ze bardzo nam przykro. I co z tego jak zapłaciłem a dalej nie mam produktu. 0 gwiazdek nie polecam, brak fachowości że strony sklepu

27 kwietnia 2023

Cześć,

Dziękuję za kontakt oraz pozostawienie recenzji.
Wiem, że przeprosiny z mojej strony nie spowodują, że nagle otrzymasz zamówiony produkt. Chciałbym jednak podkreślić, że nam jako fanom waporyzacji również jest źle z tym, że nasi klienci nie otrzymają waporyzatorów w wyznaczonym terminie - dlatego po raz kolejny pragnę Cię serdecznie przeprosić za zaistniałą sytuację.

Z każdej takiej sytuacji wyciągamy wnioski, i udoskonalamy nasz łańcuch dostaw - czasem jednak zdarzy się sytuacja, na którą nie mamy wpływu. Niestety opóźnienie, o którym piszesz wynikło z przyczyn od nas niezależnych, nastąpiło ono po stronie naszego dystrybutora.

Rozumiem Twoją frustrację, lecz chciałbym abyś dał nam szansę dowieść, że w VapeFully zależy nam na satysfakcji naszych klientów.
Odezwij się do nas proszę drogą mailową, a postaramy się Ci zrekompensować tą sytuację.

Z serdecznym pozdrowieniem, w oczekiwaniu na Twoją wiadomość
~ Michał z VapeFully

Swiss Grinder Fire jest super

Szybka realizacja zamówienia oraz profesjonalna obsługa i podejście do klijenta. A młynek Swiss Grinder Fire jest zarąbisty

10 kwietnia 2023

Szeroki asortyment

Brakuje tylko dostawy w soboty, poza tym pod względem asortymentu bez zarzutów.

20 kwietnia 2023

Cześć,

dziękuję za kontakt i pozostawienie recenzji. Najmocniej przepraszam, że nie udało nam się nadać Twoich paczek na następny dzień. Niestety, zarówno okres świąteczny, jak i promocyjny to czas, kiedy ilość zamówień momentami wydłuża czas pakowania paczek z zakupionymi produktami. W sprawie wysyłki w weekend obawiam się, że po prostu nie mamy takiej możliwości, co ma związek z warunkami umowy zawartej między nami a przewoźnikami.

W obliczu całej tej sytuacji, zdecydowanie chcielibyśmy podjąć próbę zrekompensowania Ci wszelkich niedogodności i opóźnień. W tej sprawie uprzejmie prosimy o kontakt drogą mailową.

Z serdecznym pozdrowieniem
- Michał z VapeFully.

Super sklep polecam każdemu

Super sklep polecam każdemu
Dostawa prawie błyskawiczna mega + 👍👍👍🤟

20 kwietnia 2023

Sir smoke a lot

Miła i fachowa obsługa, szybki czas realizacji zamówień. Polecam wszystkim

6 kwietnia 2023