Van Ginkel Mode Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mijn vrouw heeft hier kleding gekocht. (ergens in april al) het paste niet dus retour gestuurd. Na oneindig heen en weer gemaild te hebben - afgelopen week weer een poging (ik, mijn vrouw heeft zich a... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik herken mij volledig in door anderen geschetst beeld. Degelijke voorkant, Nederlands bedrijf - denk je- maar intussen komt alles uit China. Mijn broekpak te klein, retourbeleid waanzinnig gecomplice... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vanginkelmode xxl broeken bleken xs, 80 euro lichter plus 22 euro terugzenden en je raadt het al….nooit aangekomen. Prachtige excuses en aan het eind…ja nu is de retourtermijn verstreken dus we sluite... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ook wij hebben heel slechte ervaringen met het bedrijf. Schoenen te klein. Na veel moeite retourformulier ontvangen. Allerlei rare voorstellen gekregen om terugzenden te voorkomen. Toch teruggestuu... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

284 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Opgelicht!!!!

Iedereen gewaarschuwd.Helaas ben ik ook opgelicht.
Een jas besteld te klein waardeloze kwaliteit.Eerst een foto moeten maken daarna de jas teruggestuurd en dan begint de ellende na meerdere mails gestuurd te hebben kon ik waardebonnen krijgen daarna kon ik de jas houden die al lang geretourneerd was en de portokosten door mij betaald waren.Dan weer een mail voor de trackingscode. maar nog steeds geen geld terug.
Gedaan wat gevraagd is 22 juni .geen reactie.

16 czerwca 2025

Beste klant,

Wat vervelend om te horen dat jouw ervaring zo is verlopen — we begrijpen je frustratie volledig. Het is absoluut niet de bedoeling dat je een retour stuurt, de verzendkosten zelf betaalt en vervolgens geen terugbetaling ontvangt.

Hoewel we vragen om een foto voorafgaand aan een retourzending om de staat van het product te verifiëren, spijt het ons dat de opvolging niet naar wens is verlopen. We willen dit graag rechtzetten en jouw situatie persoonlijk bekijken.

We vragen je vriendelijk om ons een e-mail te sturen via info@vanginkel-mode.nl, met in het onderwerp “Trustpilot”, en daarbij je ordernummer en (indien nog beschikbaar) de trackingscode te vermelden. Ons team zal dit met prioriteit behandelen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. We willen dit correct en snel voor je oplossen.

Dropshipping China kwaliteit

Er moet duidelijk worden aangegeven dat het hier om dropshipping gaat vanuit China. Slechte kwaliteit echt om te janken. Ik dacht is een schoenenwinkel uit Nederland.

14 czerwca 2025

Beste klant,

Bedankt voor je bericht. Het spijt ons oprecht dat het product niet aan je verwachtingen voldeed — we begrijpen heel goed hoe teleurstellend dat is.

Hoewel we een Nederlandse winkel zijn, werken we samen met internationale fulfilmentpartners om een breder assortiment te kunnen aanbieden en leveringen mogelijk te maken. Dit kan soms verwarring geven over de herkomst van het pakket, en we nemen je feedback mee om onze communicatie hierover te verbeteren.

We staan volledig achter ons retourbeleid van 30 dagen, zoals vermeld op: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/retour-en-restitutiebeleid. Mocht je het artikel willen retourneren of hulp nodig hebben, neem dan contact op via info@vanginkel-mode.nl en vermeld “Trustpilot” in het onderwerp voor snelle afhandeling.

Nogmaals dank voor je feedback — we staan klaar om je verder te helpen.

Beste mensen

Beste mensen, via deze weg wil ik jullie waarschuwen voor deze webshop. Helaas ben ik een van de vele die er pas achter kwam wat voor oplichting hier achter zit. Je besteld een artikel tot zo ver gaat het goed. MAAAR als het artikel dan niet bevalt en retour stuurt dan begint het mail verkeer. Als eerst moet je een aanvraag doen voor een retour label daarna willen ze foto’s van het artikel als dat allemaal gedaan is na een aantal mails kun je het artikel retourneren. Op een gegeven moment kreeg ik het bericht dat het pakket bezorgd is, na een aantal dagen geen reactie te krijgen weer een mailtje gedaan. Wederom werd er terug gemaild waar het naartoe gestuurd is, terwijl het adres op het retour label staat vermeld. Vervolgens weer een mail gekregen om de trackingscode te sturen. Daar heb ik maar niet op gereageerd. Dit omdat ik inmiddels genoeg had gelezen over hoe ze te werk gaan. Helaas te laat!!!! Heb me geld nooit meer terug gezien. Inmiddels aangifte gedaan bij de politie en bij de Autoriteit Consument & Markt. Verder heb ik het KvK nummer opgezocht die op de site staat vermeld maar geen gegevens bekend bij de KvK. Heb ook hún aangeschreven met screen shot van de gegevens hoe dat zit en wacht op hun reactie. Het vermoeden is dat ze valse gegevens gebruiken. Tot slot wil ik aangeven om aangifte te doen bij alle instanties, de 7 tientjes voor de schoenen die ik retour heb gestuurd krijg ik niet meer terug maar mijn doel is deze oplichters te stoppen en de website uit de lucht te krijgen voor dat er meer slachtoffers vallen.

14 maja 2025

Beste klant,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. We vinden het ontzettend vervelend en betreuren het oprecht dat uw situatie zo is verlopen.

Wij nemen iedere retour- en terugbetalingsaanvraag serieus en willen ons verontschuldigen dat uw ervaring niet heeft voldaan aan de service die wij nastreven. Het opvragen van foto's van een artikel is onderdeel van ons proces om retourfraude te voorkomen en correcte verwerking te garanderen. Als er onduidelijkheid of vertraging is ontstaan in uw retour of terugbetaling, willen we dat graag zo snel mogelijk onderzoeken en oplossen.

We vragen u vriendelijk om contact met ons op te nemen via info@vanginkel-mode.nl met als onderwerp “Trustpilot” en uw ordernummer en trackingsinformatie toe te voegen. Ons team behandelt dit met prioriteit. We reageren altijd binnen 24 uur tijdens kantooruren.

Wij zijn gevestigd in Nederland en willen u verzekeren dat wij transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel hebben. Eventuele verwarring over bedrijfsgegevens nemen we serieus, en we zijn altijd bereid om dergelijke signalen grondig na te kijken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat u ons de kans geeft om dit recht te zetten.

Oceniono na 1 z 5

ACCEPTEER NOOIT GEEN STORE CREDIT, AANKOPEN HIERMEE MOGEN NIET RETOUR!!! CHINESE TROEP!

Zoals ik al eerder heb gemeld, koop hier niet!!! Dit zijn oplichters die troep vanuit China opsturen.

Na bestellen las ik pas alle reviews hier en wist toen al genoeg. Mijn bestelde jurk bleek idd hele slechte Chinese troep te zijn.
Ik heb daar toen hier een slechte review gegeven.Bij van Ginkel aangegeven dat ik het wilde retouren voor geld maar ze blijven zeuren of je een store credit wil accepteren. Meerdere keren! Uiteindelijk boden ze een store credit 100% aan.
Dit heb ik toen maar geaccepteerd want ik had speelgoed voor mijn neefje gezien, heb ik er tenminste iets voor dacht ik.

Daarna zag ik dat van Ginkel op mijn review had gereageerd dat geld terug echt geen probleem was. Eerst de nieuwe bestelling afgewacht maar ook dit was troep en zelfs al stuk. Toen ik dus om mijn geld terug vroeg en er een kopie van hun reactie bij deed dat dit geen probleem is kreeg ik opeens te horen dat een store credit nooit wordt omgezet in geld retour.
DUS ACCEPTEER NOOIT EEN STORE CREDIT WANT DAN KRIJG JE ZEKER WETEN NOOIT JE GELD TERUG!!

Daarna nog meerdere mailtjes gestuurd en steeds een voorgefabriceerd antwoord dat ze het vervelend vinden bla bla bla maar je bent mooi je geld kwijt. Ik zou iedereen willen aanraden het overal te melden, ook bij Shopify.

11 czerwca 2025

Beste klant,

Dank je wel dat je jouw ervaring deelt. We vinden het ontzettend jammer en spijtig om te horen dat dit zo’n teleurstellende ervaring voor je is geweest — dat is absoluut niet de bedoeling.

We begrijpen heel goed dat het accepteren van store credit als beperkend kan voelen, zeker als je bij een tweede bestelling opnieuw niet tevreden bent. Onze bedoeling met het aanbieden van store credit is om klanten snel en gemakkelijk een alternatief te bieden zonder dat ze hoeven te retourneren — maar we begrijpen jouw standpunt volledig.

Volgens ons beleid is store credit niet om te zetten naar een geldteruggave zodra het is geaccepteerd, maar we betreuren het als eerdere communicatie daar verwarring over heeft gezaaid. We nemen dit serieus en zullen je eerdere correspondentie herbekijken om na te gaan of alles correct en duidelijk is gecommuniceerd.

We willen jouw situatie graag opnieuw bekijken om te zien of we toch nog iets kunnen betekenen. Stuur ons alsjeblieft een e-mail naar info@vanginkel-mode.nl met als onderwerp “Trustpilot”, inclusief je ordernummer en eerdere communicatie. Een collega uit ons team zal jouw geval persoonlijk en met prioriteit behandelen.

Onze oprechte excuses voor de frustratie, en we hopen alsnog tot een oplossing te komen waar jij je goed bij voelt.

Bestel hier niet!

Bestel hier niet!! Ze doen zich voor alsof ze een Nederlands bedrijf zijn maar dat is het niet! Als je een mail stuurt krijg je binnen 30 sec antwoord, in de avond, in het weekend het maakt niet uit. Allemaal geautomatiseerd. Schoenen zijn van waardeloze kwaliteit. Na een mail gestuurd te hebben dat ik graag wil retourneren kreeg ik eerst reactie dat ik de schoenen mag houden en 75% van het aankoopbedrag opnieuw mag uitgeven. Nogmaals gemaild dat ik dit niet wil, toen kreeg ik een mail dat ik 150% van aankoopbedrag opnieuw mocht uitgeven en de schoenen mocht houden. Nogmaals gemaild en nu natuurlijk geen reactie meer.

Kortom: oplichterij!!

10 czerwca 2025

Beste klant,

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons oprecht dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad — dat is absoluut niet wat we willen voor onze klanten.

Ook als je snel een reactie ontvangt, weet dat we een echt klantenserviceteam hebben dat jouw berichten met zorg behandelt. Er zitten mensen achter elk antwoord, en we doen ons best om je zo goed en snel mogelijk te helpen.

Dat de schoenen niet aan je verwachtingen voldeden vinden we erg jammer. We bieden verschillende oplossingen aan, zoals een store credit zonder retourverplichting. Als dat niet bij je past, is het natuurlijk geen probleem — je kunt het product altijd retourneren binnen de 30 dagen retourtermijn, zoals vermeld op onze website:
https://www.vanginkel-mode.nl/pages/retour-en-restitutiebeleid. Ons retouradres is in Nederland.

Stuur gerust opnieuw een e-mail naar info@vanginkel-mode.nl en vermeld “Trustpilot” in het onderwerp zodat we je bericht met voorrang behandelen. Heb je nog geen reactie gezien? Kijk dan ook even in je spam- of reclamefolder.

We willen dit graag netjes voor je oplossen.

RODE VLAG!!!

RODE VLAG!!!! Dit is echt pure oplichterij!!! NOOIT EN NIETS BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS VAN
VAN GINKLE MODE!!!
Na aankoop van een broek, gekocht via de website van Van Ginkel Mode, ontving ik van hen een synthetisch monsterlijk gemaakt vod! Deze broek is van een erbarmelijke synthetische en licht ontvlambare kwaliteit en heeft een compleet andere uitstraling dan de foto doet vermoeden, te schandalig! De vertoonde broek was namelijk een foto van een kwalitatief goed merk, bleek later. Ik dacht in eerste instantie werkelijk dat er een grap met me uitgehaald was, het was te bizar, echter bleek het echt zo te zijn. Ik probeerde direct contact met hen op te nemen om het te kunnen retourneren want er zat geen retourlabel bij. Maar kreeg hen maar niet te pakken. Via allerlei omwegen kreeg ik van Van Ginkel Mode te horen dat retourneren niet mogelijk was!! ROOD ALARM, NIETS EN NOOIT HIER IETS KOPEN!

8 czerwca 2025

Beste klant,

Wat jammer om te lezen dat u zo ontevreden bent over uw aankoop. Het spijt ons oprecht dat de broek niet aan uw verwachtingen voldoet en dat uw ervaring zo negatief is verlopen — dat is natuurlijk nooit onze bedoeling.

We willen u erop wijzen dat wij een retourtermijn hanteren van 30 dagen, zoals vermeld op onze website: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/retour-en-restitutiebeleid. Indien u nog binnen deze termijn valt, helpen we u graag verder met het retourneren van het product.

Er wordt standaard geen retourlabel meegeleverd, omdat retourzendingen eerst bij ons geregistreerd moeten worden, waarna wij u voorzien van de juiste instructies. Onze winkel is gevestigd in Nederland en het retouradres bevindt zich ook hier.

Als u geen reactie van ons heeft ontvangen, controleer dan of u uw bericht heeft gestuurd naar het juiste e-mailadres: info@vanginkel-mode.nl, of gebruik ons contactformulier: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact.

We willen dit graag netjes met u oplossen. Vermeld voor snellere afhandeling alstublieft “Trustpilot” in de onderwerpregel van uw e-mail.

Wat een oplichters!!

Wat een oplichters!!! Ik had per ongeluk een order geplaatst, maar wilde deze dus toch annuleren. Dit heb ik dan ook binnen een uur in het weekend gedaan via een mail. Toch sturen ze het op. Super irritant. Vervolgens wordt het pakketje “geleverd”, maar is nergens te vinden.

6 czerwca 2025

Beste klant,

Wat ontzettend vervelend om te horen wat u heeft meegemaakt. We begrijpen hoe frustrerend het is dat u binnen een uur in het weekend uw bestelling wilde annuleren, maar dat dit helaas niet meer mogelijk was omdat de order al was verwerkt. Onze excuses voor het ongemak.

Daarnaast is het natuurlijk erg vervelend dat het pakketje als “geleverd” staat, maar u het niet heeft ontvangen. Neem alstublieft contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl, dan kijken we dit graag voor u na.

Voor een snellere afhandeling in de toekomst: vermeld in de onderwerpregel van uw e-mail altijd “Trustpilot” zodat we uw bericht met prioriteit behandelen.

We hebben geen telefonische klantenservice, maar ons e-mailteam is beschikbaar tijdens kantooruren en reageert altijd binnen 24 uur. Mocht u nog geen reactie hebben ontvangen, kijk dan ook even in uw spam- of reclamefolder.

We staan klaar om dit voor u op te lossen.

Oceniono na 1 z 5

Slechte kwaliteit en hoge prijs

Allereerst is de kwaliteit echt heel slecht. Heb een ribbroek gekocht, denk dat ik hem zelf nog beter had kunnen maken, het ziet er amateuristisch uit. En dan ook nog 39,95 voor moeten betalen. Wat nog vervelender is, is dat je bij het retourneren je geld niet terug krijgt, maar allemaal andere opties als kortingen, waardebonnen etc. als voorstel krijgt waar ik niet op zat te wachten.
Stom dat ik niet eerder reviews had gelezen dan had ik voorbereid geweest. Al met al wees gewaarschuwd!!!

4 kwietnia 2025

Hallo Chantal,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent over de kwaliteit van de corduroy broek en dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn wanneer een product niet voldoet aan uw verwachtingen, vooral als het gaat om zowel kwaliteit als maat. We streven ernaar geweldige producten te bieden, en het spijt ons dat dit niet het geval was voor u.

Wat betreft de retouropties, we bieden verschillende oplossingen zoals winkeltegoed of kortingen als alternatief, maar we begrijpen dat dit niet altijd is wat u zoekt. Neem alstublieft contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl, en wanneer u dat doet, zorg ervoor dat u "Trustpilot" in de onderwerpregel vermeldt, zodat we uw verzoek snel kunnen prioriteren. We bespreken graag een oplossing die het beste voor u werkt.

We waarderen uw eerlijke feedback en we zijn vastbesloten om onze producten en diensten in de toekomst te verbeteren.

Dank u voor uw begrip, en we hopen deze kwestie naar uw tevredenheid op te lossen.

Niet kopen

Niet kopen, slechte service en retour komt gewoon terug.
Kwaliteit is vergelijkbaar met SHEIN enz…goedkoop, ziet er redelijk uit, maar na paar keer dragen en wassen …..

4 czerwca 2025

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring niet naar wens is geweest. We begrijpen uw frustratie, vooral als het gaat om retourzendingen en de service.

We streven ernaar een positieve winkelervaring te bieden voor al onze klanten, en het spijt ons dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Zou u alstublieft contact willen opnemen met ons klantenserviceteam via info@vanginkel-mode.nl met als onderwerp “Trust pilot review”? We willen graag uw zaak verder bekijken en ervoor zorgen dat het naar tevredenheid wordt opgelost.

Onze klantenservice is beschikbaar tijdens kantooruren en wij reageren binnen 24 uur. Mocht u geen reactie ontvangen, controleer dan of u het juiste e-mailadres gebruikt of neem contact met ons op via ons contactformulier: https://www.vanginkel-mode.nl/pages/contact.

We waarderen uw geduld en begrip, en we zijn vastbesloten om deze situatie voor u op te lossen.

Prutswerk en oplichters

Blouse besteld voor verjaardag van mijn man. Slechte kwaliteit van synthetische stof. Hij wilde retourneren. Kreeg eerst 50% en later 100% shoptegoed aangeboden en mocht dan de blouse houden. Dat wilde hij niet. Blouse geretourneerd en zelf de portokosten betaald. Komt vandaag het pakketje retour bij ons!!!!
Wat een prutsers en oplichters. Niet kopen daar

4 czerwca 2025

Beste Mirian,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen over de frustratie en het ongemak dat u hebt ervaren. We begrijpen volledig hoe teleurstellend het moet zijn wanneer uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet, vooral wanneer het voor een speciale gelegenheid is.

We betreuren het ook dat het retourproces niet zo vlot verliep als het zou moeten, en we bieden onze excuses aan voor de veroorzaakte verwarring. We streven er altijd naar de best mogelijke ervaring voor onze klanten te bieden, en het spijt ons dat we dit keer niet aan die verwachting hebben voldaan.

Zou u alstublieft contact willen opnemen met ons klantenserviceteam via info@vanginkel-mode.nl met als onderwerp “Trust pilot review”? We willen uw zaak verder bekijken en ervoor zorgen dat we dit voor u oplossen.

We waarderen uw geduld en we zijn vastbesloten om deze situatie naar tevredenheid op te lossen.

Late levering

Late levering, kwaliteit heel slecht. Retourzending aangevraagd, ik krijg geen bevestiging van een retour, meerdere keren gemaild. Intussen is de termijn voor aanvraag retour verstreken. Nooit meer! Echt schandalige service

10 maja 2025

Beste Monique,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen over de vertraging in de levering en de problemen die u hebt ondervonden. We begrijpen volledig hoe frustrerend dit moet zijn, en we bieden onze excuses aan voor het ongemak dat is veroorzaakt door de vertraagde reactie op uw retouraanvraag.

We streven er altijd naar om de beste service te bieden, en het is jammer dat we in dit geval niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wat betreft uw retouraanvraag, zou u alstublieft contact willen opnemen met ons klantenserviceteam via info@vanginkel-mode.nl met als onderwerp “Trust pilot review”? We zullen uw zaak met prioriteit behandelen en snel naar een oplossing zoeken.

Oceniono na 1 z 5

Je Geld terug... mooi niet!!

Wat ging er NIET MIS!
Gekozen product was niet meer te bestellen, optie een andere jurk.
Daarmee ging ik accoord maar dat was de grootste fout.
Na weken wachten, het moet nl uit China o i.d. komen, was het uiteindelijk uitpakken één grote teleurstelling.
Na wekenlang heen en weer mailen nog steeds geen geld terug.
Steeds excuus en vragen om begrip en maar blijven vertragen.
Het moet onderzocht worden, u krijgt een mail met betalingsinformatie... bla bla bla.

Na ruim 2 maanden nog steeds geen cent gezien op mijn rekening!!!

Kortom het is géén goed idee om hier iets te bestellen, tenzij je graag van je geld af wil en er niets voor terug krijgt.

31 maja 2025

Beste Elly,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring met ons zo teleurstellend is geweest. We begrijpen volledig hoe frustrerend het moet zijn om te maken te hebben met vertragingen en het niet ontvangen van de verwachte oplossing.

Het spijt ons dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan en we bieden onze excuses aan voor het veroorzaakte ongemak. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze processen om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

Zou u alstublieft contact willen opnemen met ons klantenserviceteam via info@vanginkel-mode.nl met als onderwerp “Trust pilot review”? We willen uw zaak met prioriteit behandelen en ervoor zorgen dat het probleem op de juiste manier wordt opgelost.

We waarderen uw geduld en begrip en we doen ons best om deze situatie zo snel mogelijk op te lossen.

Bestel hier maar niet.

Wat betreft de klantenservice en antwoorden via de mail is heel netjes en reageren snel.
Betreft de artikelen...tenminste mijn gekochte 3 delig set,legging...topje...en vest is de kwaliteit echt China waardig en dus lijkt t op de foto veel leuker dan in het echt,er zit totaal geen model in het vast en top en legging is een heel dun simpel stofje.
Met de vraag hoe ik kon retourneren reageerde ze snel en netjes op mijn mail,ik kon korting krijgen...daarna terugbetaling een klein gedeelte van wat er betaald was en mocht de set houden,wat echt te erg was om überhaupt aan te doen..daarna nog een poging van hun mij een iets groter gedeelte terug te betalen,uiteindelijk maar dat gedaan en dus maar ongeveer 10 euro van de 39.95 terug maar goed met veel ongenoegen maar mijn verlies geslikt en dus mijn oordeel,bestel hier maar niet,waardeloze spullen...maar wel een hele vriendelijke klantenservice.

30 maja 2025

Beste E.,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat u niet een van onze tevreden klanten bent, en we bieden onze excuses aan voor de frustratie die dit heeft veroorzaakt.

Hoewel we altijd proberen producten te leveren die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen, begrijpen we dat soms dingen niet gaan zoals gepland. We waarderen uw begrip en geduld gedurende dit proces.

We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met ons klantenserviceteam, en we zullen blijven streven naar verbetering. Mocht u dit verder willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag om een oplossing te vinden die voor u werkt.

Zou u alstublieft contact willen opnemen met ons klantenserviceteam via info@vanginkel-mode.nl met als onderwerp “Trust pilot review”? We zullen uw zaak met prioriteit behandelen en ervoor zorgen dat het snel wordt opgelost.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we kijken ernaar uit om deze situatie voor u op te lossen.

Oceniono na 1 z 5

Zeker nooit iets bestellen hier

Zeker nooit iets bestellen hier! Ze hebben me de verkeerde jurk gestuurd, een erg lelijke. Eerst reageert er alleen een computer. Dan wel een mevrouw, maar die leest de mail niet en begrijpt me niet. Nu twee maanden verder heb ik nog steeds niet de goede jurk en ook mijn geld niet terug.

Update op 25 juni:
Van Ginkel Mode heeft inmiddels gereageerd op dit review en gevraagd contact op te nemen met de klantenservice. Het probleem is nog steeds niet opgelost. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug voor een jurk die ik in maart besteld en betaald heb.

17 kwietnia 2025

Beste Hanneke,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring met ons zo frustrerend is geweest. We begrijpen volledig hoe teleurstellend het moet zijn om de verkeerde jurk te ontvangen en de vertragingen bij het oplossen van dit probleem.

Onze oprechte excuses voor de verwarring die onze eerste reacties hebben veroorzaakt en voor de lange tijd die het heeft geduurd om uw probleem op te lossen. Dit is zeker niet de service die we willen bieden, en we begrijpen uw frustratie.

Zou u alstublieft contact willen opnemen met ons klantenserviceteam via info@vanginkel-mode.nl met als onderwerp “Trust pilot review”? We willen ervoor zorgen dat uw zaak met prioriteit wordt behandeld en we doen ons best om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

We waarderen uw geduld en begrip en we zijn vastbesloten om deze situatie voor u op te lossen.

Slechte chinese rommel

Slechte chinese rommel. Ik dacht te kopen bij een Nederlandse webshop. Twijfelde al om te bestellen door de prijs maar ze hebben me overgehaald met een kortingscode. Wat een rommel. Onderbroeken zijn zo dun je kijkt er zo door. Ik zeg mensen, nooit wat bestemmen hier. Oplichters zijn het.

26 maja 2025

Beste Astrid,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring met ons teleurstellend is geweest. We begrijpen volledig uw frustratie en bieden onze excuses aan voor het niet voldoen aan uw verwachtingen.

We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit en een bevredigende winkelervaring te bieden, en we betreuren het dat de ontvangen items niet aan uw verwachtingen voldeden. We nemen uw zorgen serieus en helpen u graag om deze situatie op te lossen.

Zou u alstublieft contact willen opnemen met ons klantenserviceteam via info@vanginkel-mode.nl met als onderwerp “Trust pilot review”? We bekijken graag uw zaak en zoeken een oplossing die voor u werkt.

We waarderen uw feedback en zijn vastbesloten om deze situatie voor u op te lossen.

Van Ginekl Mode

Zoals meerdere mensen schrijven

Zoals meerdere mensen schrijven, pure oplichting. Ik heb contact gezocht voor retourneren, maar ze boden mij 50% shoptegoed en mocht de artikelen houden. Aangegeven dat ik er niet mee akkoord ging en mijn geld terugwil. Ze deden nogmaals een tegenbod van 100% shoptegoed en de artikelen mogen houden. Nogmaals teruggestuurd dat ik mijn geld terugwil, en gevraagd waarom dit niet kan. Hierna kreeg ik geen reactie meer. BESTEL NOOIT IETS BIJ DIT BEDRIJF!!

24 maja 2025

Hallo Christel,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over je ervaring.

We willen graag verduidelijken dat we hebben gereageerd op je verzoek met de retourinstructies en het bijgevoegde RMA-formulier. Zoals vermeld in ons beleid, kunnen we een volledige terugbetaling verwerken zodra het product naar ons is geretourneerd.

Je hebt een retourtermijn van 30 dagen vanaf de leverdatum om het artikel terug te sturen. We verzoeken je vriendelijk om onze eerdere e-mail nogmaals te controleren – mogelijk is deze in je spam- of reclamefolder terechtgekomen.

We staan nog steeds klaar om dit op een correcte manier met je op te lossen. Neem gerust opnieuw contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl met als onderwerp “Trustpilot Review.”

Oceniono na 2 z 5

Ronaldo

Tja, wat moet ik hierop zeggen. Ik dacht in zee te zijn gegaan met een 'modehuis'. Naïef. Dat moet ik mezelf aanrekenen. Deze aanbieder levert bij nader inzien Chinese minderwaardige kwalitatieve producten, waarvan ik juist afstand had willen nemen. Kortom: bij van Ginkel Mode zal ik niets meer bestellen.

22 maja 2025

Beste T.,,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen hoe teleurstellend het moet zijn wanneer dingen niet gaan zoals gepland, en we betreuren het dat we niet de ervaring hebben geleverd die u had gehoopt.

We streven er altijd naar om de beste service en producten te bieden, en het is jammer dat we in dit geval niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. We waarderen alle klantfeedback, omdat dit ons helpt om ons te verbeteren en u beter van dienst te zijn.

Mocht u dit verder willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl met als onderwerp “Trust pilot review”. We zullen uw zaak met prioriteit behandelen en ons best doen om uw zorgen aan te pakken.

We waarderen uw geduld en begrip, en we doen ons best om eventuele openstaande kwesties op te lossen.

Oceniono na 1 z 5

Shirt veel te klein, moeilijk te retourneren

Heb hier een shirt besteld en gemaild dat hij te klein is en dat ik hem wil retourneren. Je krijgt 1x antwoord, ze bieden je aan om 50% shop te goed te ontvangen bij hun en het artikel zelf mag je houden. Waarom zou ik het willen houden als hij te klein is en ik wil gewoon mijn geld terug. Maar nu reageren ze niet meer op mijn mail. NIET BESTELLEN HIER!!!
Pure oplichting !!

21 maja 2025

Hallo C Welker,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het artikel niet goed paste en dat u moeite heeft gehad om contact met ons op te nemen.

We willen graag toelichten dat we u een winkeltegoed van 50% hebben aangeboden als eerste oplossing, waarbij u het artikel mocht houden. We begrijpen echter goed dat dit niet voor iedereen passend is. We willen dit graag alsnog op de juiste manier met u oplossen.

Stuur ons alstublieft opnieuw een e-mail via info@vanginkel-mode.nl met als onderwerp “Trustpilot Review”, zodat we uw case met prioriteit kunnen behandelen en tot een eerlijke oplossing kunnen komen.

Oceniono na 1 z 5

Orthopedische laarzen besteld voor 66…

Orthopedische laarzen besteld voor 66 euro Wat krijg ik na weken plastic laarsjes van Temu daar 23,40 . terugsturen gaat niet voel me zo bedrogen! Niks kopen daar!

19 maja 2025

Hallo Ria,

Het spijt ons oprecht te horen dat u teleurgesteld bent over uw bestelling. Dit is zeker niet de ervaring die wij voor onze klanten willen.

We willen uw situatie graag opnieuw bekijken. Stuur ons alstublieft een e-mail naar info@vanginkel-mode.nl met als onderwerp “Trustpilot Review”, zodat we uw verzoek met prioriteit kunnen behandelen en op een eerlijke manier kunnen oplossen.

Dank u wel voor uw feedback — we hopen uw vertrouwen in ons te kunnen herstellen.

Oplichting

Er staan hier een aantal nep reviews want deze site is echt oplichting. Ik heb aangifte gedaan voor online oplichting. Ze heeft zelfs meerdere sites waar ze dezeldsw nep producten verkoop en hetzelfde kunstje flikt. Grappig dat zelfs de 5 sterren reviews hetzelfde zijn. Aangifte kan gewoon via internet. Ik zou iedereen adviseren dat te doen want als meer mensen aangifte doen start de politie een onderzoek naar deze dame, die zichzelf sara noemt.

16 maja 2025

Hallo Lori,

Het spijt ons te horen over uw bezorgdheid en we nemen dit soort feedback zeer serieus. Wij zijn een legitiem bedrijf en streven er altijd naar om onze klanten van goede service en producten te voorzien.

Als u problemen heeft ondervonden met uw bestelling, willen we dit graag voor u oplossen. Neem alstublieft contact met ons op via info@vanginkel-mode.nl met als onderwerp “Trustpilot Review”, zodat wij uw case met prioriteit kunnen behandelen.

Wij staan altijd open voor eerlijke feedback en doen ons uiterste best om zorgen op een transparante en correcte manier aan te pakken.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej