Mijn vrouw heeft hier kleding gekocht. (ergens in april al) het paste niet dus retour gestuurd. Na oneindig heen en weer gemaild te hebben - afgelopen week weer een poging (ik, mijn vrouw heeft zich a... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik herken mij volledig in door anderen geschetst beeld. Degelijke voorkant, Nederlands bedrijf - denk je- maar intussen komt alles uit China. Mijn broekpak te klein, retourbeleid waanzinnig gecomplice... Zobacz więcej
Vanginkelmode xxl broeken bleken xs, 80 euro lichter plus 22 euro terugzenden en je raadt het al….nooit aangekomen. Prachtige excuses en aan het eind…ja nu is de retourtermijn verstreken dus we sluite... Zobacz więcej
Ook wij hebben heel slechte ervaringen met het bedrijf. Schoenen te klein. Na veel moeite retourformulier ontvangen. Allerlei rare voorstellen gekregen om terugzenden te voorkomen. Toch teruggestuu... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Verschrikkelijk bedrijf.koop hier niet
Verschrikkelijk bedrijf..ik mail de ochtend na ontvangst dat mijn product niet goed is en vraag om retourformulier. Hierop kwam eerst een mail terug dat er fotos bij moesten. Volgende dag mail met fotos teruggestuurd. Daarop kwam antwoord dat ik niet retour hoefde te sturen maar 50% korting kreg op volgende aankoop. Terug gemaild dat ik niet akkoord ging en enkel geïnteresseerd was in retourneren..Weer een antwoord nu met aanbod 100% korting op volgend artikel. Weer teruggestuurd dat ik enkel wil retourneren. Om hoop dat ik zoals in de reactie voor mij daadwerkelijk een formulier ontvang anders ga ik gebruik maken van mijn rechten.
Wat een troep en wat een nep service
Wat een troep en wat een nep service. Hier nooit iets kopen!
Ze verkopen chinese rommel
Product maat klopte totaal niet. De procedure om een product te retourneren wordt in eerste instantie niet aangeboden maar wel winkeltegoed zonder dat het product wordt geretourneerd. In stappen kreeg ik eerst 20% daarna 30%, toen 50% en tenslotte 100% winkeltegoed. In de mail met het laatste aanbod was eindelijk een retourformulier toegevoegd. Wel werd gewaarschuwd de waarde op het pakket niet hoger dan €10 op te geven in verband met eventuele douane kosten...???? Het product toch opgestuurd naar een Nederlands adres en dit via de mail doorgegeven. Er werd gevraagd om de track & trace code. Die doorgegeven. Uiteindelijk kreeg ik na 4 weken het aankoopbedrag terug gestort.
Conclusie: KOOP HIER NOOIT !!!!!!!
Jammer dat ik geen negatieve sterren kan geven
OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS
Ophouden met de mensen op.te lichten jullie betalen geen geld terug aan mensen dat noemen ze geld achterover drukken
OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS
PAS OP, OPLICHTING!! Malafide bedrijf
Het duurt weken voor je je bestelling in huis krijgt. Indien je besluit het niet te houden, stelt men alles in het werk om je de bestelling te laten houden, met 50% korting.
Stuur je het toch terug, en vul je een uitgebreid retourformulier in, dan stelt men alles in het werk:
- je mail wordt niet geaccepteerd (SPAM)
- de track- trace code is niet juist
- men heeft niets ontvangen
Dit is werkelijk schrijnend, ik ga alles in het werk stellen om Nederland te beschermen voor dit bedrijf

BESTEL HIER NIETS
Ik dacht goede orthopedische schoenen te hebben besteld voor iemand anders netjes maatlabel gevolgd het duurde vrij lang voor dat we de schoenen binnengekregen. Bleek 2 maten te klein en de schoenen zagen er niet uit zoals op de website. Ik heb netjes gemaild dat ik ze retour wilde sturen kreeg eerst een aanbod om de schoen te houden en dan een gepersonaliseerde winkeltegoed van 75% van de totale waarde van de bestelling. Ik ging niet op het aanbod in.
Ik kreeg daarna een aanbod voor tegoed van 150% van de totale waarde van de bestelling het tegoed is ook 30 dagen geldig. Ik wilde mijn geld terug. Toen kreeg ik een aanbod van 30% geld terug of anders terug te sturen naar China Let op: wij vergoeden geen retourkosten of eventuele douanekosten. Dan zou ik rond de €30 kwijt zijn om terug te sturen. Ik heb uiteindelijk maar bedacht dan neem
Ik die 30% dan hè. Ik in iedergeval iets terug. Ik had op de site gelezen dat er een retour adres in Pijnacker zat dus in Nederland en niet in China. Erg teleurstellend en wil iedereen er voor behoeden om hier niets te bestellen want je wordt misleid. Normaal lees ik de review maar 1x niet gedaan erge spijt van. Lees nu ook bij een review dat van ginkel mode zelf reageert dat er een retour adres in Nederland is nou dat stond bij mij er niet bij. OPLICHTERS!!!

Oplichters
Oplichters. De naam doet vermoeden dat het een Nederlands bedrijf is. Retouren moeten naar China met alle kosten van dien.
3 artikelen bestelt die op de website me aanspraken. Foute artikelen opgestuurd gekregen. NIETS BESTELLEN, NOGMAALS, OPLICHTERS!!

KOOP HIER NIET!!!
KOOP HIER NIET!!!!
Twee mantel jassen besteld. Na 10 dagen kwamen ze eindelijk aan. Kwaliteit was niet denderend, maar dat is de laatste tijd wel vaker met mode. De jassen stonden me niet. Dus retour aangevraagd. Ik kreeg meteen 50% shop tegoed aangeboden als ik de jassen zou houden. (Net zoals je bij Temu krijgt) benoemd dat ik retour wilde sturen. Meteen weer een mail dat ik 100% shop tegoed zou krijgen. Maar ik heb niets aan 2 jassen die mij niet staan dus ik wilde de 120 euro terug hebben. Na een dag een mail van de persoon gekregen dat ik het terug mocht sturen naar een adres in China... mijn vermoeden werd dus bevestigd dat dit een dropshipping bedrijf is. Kleding vanuit China kopen tegen een prikkie en dan hier duur verkopen. (Ja ik weet dat ook bekende modeketens dit doen, maar die bieden nog wel kwaliteit) ik heb hierop geantwoord dat ik dit niet ging doen en ze hun retourvoorwaarden van de site toegestuurd en benoemd dat ik bereid was een advocaat in te zetten als ze nog meer van mijn tijd zouden verspillen. Hierop kreeg ik een adres in Pijnacker om het terug te sturen. Ik heb het aangetekend opgestuurd omdat mijn vertrouwen al weg was. Dit is mijn redding geweest want na 3 weken nog niets gehoord. Lang verhaal kort; weer 5 mailtjes verder en dreigen met een advocaat, moest ik een link van postnl sturen dat het aangekomen was. Daarop zijn ze de terugbetaling gestart, wat wederom 10 dagen duurde... maar ik heb uiteindelijk mijn geld terug. Maar hoe moeilijk kan het zijn. Bestel hier niet, temu is nog makkelijker met bestellen en kost je 90%minder geld.

Odpowiedź od Van Ginkel Mode
Oplichters niks meer niks minder !!!!
Oplichters niks meer niks minder absoluut niks bestellen hier !!!!!

Koop hier niets!
Koop hier niets!
Ik kocht bij Van Ginkel Mode een zogenoemd 'onverwoestbaar' hondenspeelgoed dat binnen 2 minuten kapot ging. De kwaliteit was werkelijk erbarmelijk. De verkoper erkende dat het niet voldeed aan de beschrijving, maar bleef weigeren mijn aankoopbedrag volledig terug te betalen zonder dat ik zélf de verzendkosten zou dragen — terwijl dit volgens de wet (artikel 7:21 lid 2 BW) bij defecten de verantwoordelijkheid is van de verkoper. Ondanks herhaalde uitleg van het consumentenrecht, bleef het bedrijf vasthouden aan eigen 'retourbeleid', dat in strijd is met dwingend recht.
Ze verschuilen zich achter regels die juridisch ongeldig zijn. Koop hier niet: ze leveren niet wat ze zeggen te leveren en zodra je je geld aan hen hebt overgemaakt moet je nog maar zien dat je het terug krijgt. Ik ga juridische stappen nemen nu om het af te dwingen.

Odpowiedź od Van Ginkel Mode
Eén grote slechte grap dit bedrijf
Eén grote slechte grap dit bedrijf. Wat er afgebeeld staat op de website en wat je krijgt is totaal niet vergelijkbaar. Contact heeft geen zin want ook al beloven ze oplossingen, ze houden je aan het lijntje en uiteindelijk word je zo moe dat je het maar laat zitten. Niet bestellen dus want dit is pure oplichterij

Schoenen niet goed te klein
Schoenen niet goed te klein
Dan zeggen ze je mag iets anders uitzoeken voor de helft.
En de schoenen houden.
Nou ik heb de schoenen terug gestuurd.
Niks meer van gehoord.
Grote oplichting.
Ik koop er niksssss meer.
Ba om mensen zo te behandelen

Retourneren erg lastig
Retourneren erg lastig. Product kwam totaal niet overeen met de foto. Schoenen van katoen. Je krijgt talloze mails met aanbiedingen om het product maar te behouden. Nee is nee willen ze maar moeilijk accepteren. Kost dus heel veel tijd, moeite, ergernis en geld. Uiteindelijk wel m'n aankoopbedrag terug gekregen. Voortaan lees ik eerst mar eens reviews.

Niks bij bestellen !!!!!
Bestelde item was te klein, kon het terugsturen. De kosten zouden voor eigen rekening zijn. Ik kreeg ook het aanbod om 75% van de aankoopwaarde te krijgen en het artikel te houden. Niet akkoord gegaan. Nog een aanbod, 150% van de aankoopwaarde met behoud artikel. We zijn hier niet op de markt om te onderhandelen. Kortom, koop hier niks !!!!!!!!

Megaslechte organisatie
Megaslechte organisatie. Bestelde schoenen pastte niet. Ik wilde deze retour doen. Dat was minder makkelijk dan gedacht, er gingen 15 mails overheen zonder duidelijkheid over wat te doen. Ik ontving steeds de optie om ze niet retour te doen en shoptegoed te ontvangen. Onzin heeft me veel teveel tijd gekost dus ik dacht, laat maar zitten geef me dat **tegoed. Daar wacht ik nu nog steeds op....

Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit! Als je het product wil terugsturen bieden ze aan om hetzelfde model in betere stof te zenden. En dat doen ze vervolgens niet. Of te wel: terugsturen kan niet! Via de mail lijken ze aardig en welwillend maar nemen geen actie! Niets kopen bij ze!!!!!

Nog geen 1 ster waard
Nog geen 1 ster waard! Oplichters en verkopen dropshipping rotzooi! Schoenen maandag retour gestuurd en zijn dinsdag al ontvangen. Netjes de tracking link gestuurd maar ze blijven mailen dat ze een tracking link nodig hebben. Inmiddels is het vrijdag en heb ik deze inmiddels al 5x gestuurd en niks geen terugbetaling! Wees gewaarschuwd!

Product beschadigd; Webshop onbereikbaar; Retour daardoor onmogelijk
Mijn bestelling kwam beschadigd en veels te laat aan (met onbekende Chinese bezorgdienst) en bleek van inferieure kwaliteit. Ik heb ze meerdermalen gemaild en het webformulier ingevuld, maar ze zijn volstrekt onbereikbaar. En zonder retourformulier is terugzending (en terugbetaling) niet mogelijk.
-Update: ik heb nu een tractie op mijn review gehad (maar dus niet op mijn emails of het online formulier) en ze nogmaals gemaild. Ik zal de voortgang hier posten.
-Volgende update (25 juni): ik heb (om 3.00 in de nacht, dus niet uit NL) wederom een algemene mail gehad met nogmaals het verzoek om foto's. Deze heb ik nogmaals verstuurd. Ik heb nog steeds geen retourmogelijkheiod gehad
-Volgende update (1 juli): na nog een paar keer mailen heb ik ei-de-lijk het retourformulier gehad. Nu zijn de schoenen onderweg naar China (wat ruim €30 aan verzendkosten kostte). Ik ben benieuwd...

Odpowiedź od Van Ginkel Mode
Helaas een bestelling geplaatst …NOOIT MEER!!!
Helaas een bestelling geplaatst …. En eindelijk ontvangen maar helaas maat was niet goed ! Na lezen op de website moest ik een retourformulier aanvragen en dan werd het geregeld !! Gemaild en per direct antwoord
Bedankt voor je bericht. Helaas kan ik geen retourformulieren sturen of de retourprocedure in gang zetten. Wel kan ik je een oplossing aanbieden: ik kan je een store credit ter waarde van 75% van de orderwaarde aanbieden en je hoeft het artikel niet terug te sturen. Deze credit is 30 dagen geldig.
Laat me weten wat je wilt doen. Als je liever toch het artikel wilt retourneren of als je andere vragen hebt, laat het dan gerust weten.
Waarop ik antwoorde
Ik wil geen storecredit … ik wil het gewoon retour sturen en geld terug!!!
Dit staat toch ook op uw website??
Dit staat op website…..
Je moet een retourformulier bij ons aanvragen voordat je het artikel terugstuurt.
Dit formulier is noodzakelijk, zodat wij jouw retour correct kunnen identificeren en volgen.
Retourzendingen die zonder voorafgaande melding of zonder retourformulier worden verzonden, kunnen mogelijk niet correct worden verwerkt.
De klant is verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending, deze zullen niet vergoed worden.
Wij staan achter onze producten en onze focus op klanttevredenheid.
Wij zullen altijd op zoek gaan naar de beste oplossing voor iedere klant en passen ons graag aan aan uw wensen. Wanneer het bestelde product niet naar wens is vanwege bijvoorbeeld een niet-passende maat, dan bieden wij u eerst een tegoedbon aan. Op deze manier kunt u dan alsnog iets vinden waar u wel blij mee bent.
Mocht een tegoedbon niet uw voorkeur hebben, dan zijn wij te allen tijde bereid het gehele bedrag terug te storten op uw rekening.
Na deze mail blijft het stil en hoor niets meer !!!!!!

Odpowiedź od Van Ginkel Mode
Slecht bedrijf.de website toont hele…
Slecht bedrijf.de website toont hele leuke kleding en artikelen maar als je het thuis krijgt zie je dat het slechte kwaliteit is. Had beter de recensies moeten lezen dan had ik hier echt NOOIT iets gekocht.
De artikelen komen uit China en zijn van goedkope kwaliteit. Erg jammer!

Doświadczenie Trustpilot