It is honestly incredible how bad UPS is. I can count on my hand the times I have issues with other companies such GLS, DAO, Postnord etc. With UPS, it is the oppositve. I cannot recall a positive exp... Zobacz więcej
UPS Danmark
Bestilte varer fra Berlin black Friday, landede hos UPS Vejle tirsdag, kørte rundt i deres bil til lørdag hvor de blev leveret af ikke dansk talende chauffør. Skulle have brugt varene 2 dage tidligere... Zobacz więcej
utroligt ringe service, de kommer tidspunkter man ikke er hjemme og når man er hjemme på de tidspunkter de skrive de vil komme. Kommer de ikke, + de hverken banker på døren eller ringer på ring klokk... Zobacz więcej
UPS budet stillede mine relativt dyre bestillinger (bl.a. en computer) i en offentlig trappeopgang, hvor der ligger 5-6 andre virksomheder. Måske gad han ikke gå op på anden sal? Det var helt tilfældi... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
UPS® er en global leder inden for logistik og tilbyder en bred vifte af logistikløsninger, herunder pakke- og fragttransport, værktøjer til international handel og teknologiløsninger til virksomheder. UPS er til stede i mere end 220 lande og territorier verden over.
Zjednoczone Królestwo
- www.ups.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg har bestilt en pakke leveret fra
Jeg har bestilt en pakke leveret fra ups 2 gange på under 14 dage
BEGGE gange er de blevet leveret til min nabo, nr 616 i stedet for 618. Så idiotisk. Især 2 gange i træk? Dårlig stil. U had one job.
Modtog en pakke fra Kina
Modtog en pakke fra Kina. Den bliver normalt altid leveret med PostNord men denne gang med ups. Pakken var længe undervejs, kan dog være logistikken til Danmark. Efter jeg modtog pakken ca 3 uger efter får jeg en opkrævning om moms, selvom der er betalt moms ved købet. De Beder mig betale ellers ryger man i RKI. Taler så med firmaer som har sendt pakken og de vil ikke refundere momsen som jeg så har betalt dobbelt.
Kan ikke anbefales
Nu har vi igen oplevet at de påstår at have forsøgt at aflevere, tiltråds for at vi har været hjemme på de pågældende tidspunkter. Tror ikke de kan finde ud af hvilken dør man skal gå til selv om det er tydeligt markeret. Denne gang var det min datter som tabte penge på den konto.
Prøv at vælg andre hvis det overhovedet er muligt.
UPS man steal my package?
I'm so fed up with UPS. About a week or two ago I ordered a very expensive item. I get a message from UPS telling me my package will arrive on Tuesday between 10:30 and 14:30. Natrually since it's a very expensive item, I work from home to be able to receive the package. But time passes by and still no package. around 15:00 - 16:00, recieve an update telling me my package will arrive at the end of the day. I'm slightly annoyed but you know, things happens, so I wait. Then at 17:00 I recieve yet another message telling me "The delivery date will be provided as soon as possible. The package is in a secure facility pending clearance or resolution.".
You can't be serious. Just tell me the actual date, so I can at least plan my day. UPS already has 1.3 stars on trust pilot and they're not doing a thing about it. Be better.
Update:
It's now wednesday and I have been working from home yet again to recieve the package. At at around 10:00 I get a message telling me my package will arrive "today at 10:40 - 12:30.". At around 13:30 I see the UPS man walk past outside my window, right outside my house. Before I can do anything I see the him step into a UPS van with my package! Right after he drives away I get a message telling me "Package was unable to be delivered, and will be delivered to nearest shop or whatever". I walk to the shop immediately and see (from a distance) the UPS van outside the shop, and the UPS man walking inside with 4 packages. Shortly after I see him coming out with 1 package! He stops at the UPS truck and points his phone at it? And then he drives away. Anyways I walk into the shop and talk to the cashier for about 30 minutes trying to find my package! It's not there.
So here I am thinking "what the f***! Did the UPS man steal my package or something?"
I go home and call UPS support and speak to a really nice lady. I give her my order number and my mail and she said she'd keep me updated via mail. We'll see what happens.
I to dage står min pakke til at ankomme…
I to dage står min pakke til at ankomme d. 16 mellem kl 10:45 og 14:45, men kl 15:00 er den ikke kommet endnu. Kl 15:15 ændre de tiden i deres tracking til mellem 15:30 og 17:30.
Jeg skal på arbejde, så det kan jeg ikke vente på. Selvf stiller de ikke bare varen i carporten ligesom ethvert andet selskab som PostNord, GLS osv. For at gøre dette, skal man først ind og vælge dette på deres hjemmeside, efter at man har oprettet en konto. Kan så ikke oprette en konto, da man ikke kan bruge Æ,Ø og Å i sit navn. Deres undskyldning senere var, at det var et amrikansk selskab. Men de operere i Danmark og ALLE andre amrikanske virksomheder har ikke dette problem. Forstil jer Google, Facebook, Twitter mm., hvis de havde denne begrænsning i folks navne.
Når, men alternativt kunne jeg vælge, uden konto, at få den udleveret fra deres nærmeste udleverings portal. Og med nærmeste, mente de en køretur på 60km. Jeg prøvede dog alligevel denne, da jeg bare ville have min pakke. Men siden gav blot en fejl, uden en beskrivelse. Forsøgte flere gange, med samme resultat.
De kan ikke overholde deres egne tider, men insistere på at du skal sætte hele dit liv på pause og afvente deres ankomst. De har ingen nærliggende udleverings muligheder og deres hjemmeside indeholder den ene fejl efter den anden. De er hurtige nok til at transportere pakker, men du skal herefter bruge en del tid og energi på, at få de pakker udleveret. Med PostNord, GLS, DHL, DAO og hvad vi ellers har, ligger pakken enten klar udenfor din dør når du står op eller kommer hjem, eller også kan du afhente den ved en Brugs eller lign. nogle få KM fra dit hjem.
Ingen pakke
Jeg bestilte en unik gave (en gave med autografer fra et band), til min datter. De sendte pakken med UPS, og jeg fik da også hurtig besked om at pakken var taget imod og på vej. Jeg fik at vide at den ville komme om onsdagen. Så jeg sørgede for at have fri til at tage imod den om onsdagen. Om tirsdagen var jeg på hospitalet da min kommende søns mor skulle skannes - og mens vi sad der, fik jeg en mail om at nu ville de aflevere pakken om tirsdagen, mens vi sad på hospitalet. Det var jeg selvsagt noget irriteret over, men tænkte at det nu nok går - hvis de ikke kunne levere pakken, så skulle jeg vel blot hente den et sted.
Men på vej hjem fra hospitalet fik jeg så besked om at pakken var leveret i postkassen. Jeg tænkte: "fair nok", for det er en lille postkasse, med en lille åbning, men måske kunne pakken lige være der... Da jeg kom hjem, var der ingen pakke i min postkasse.
Jeg ringede til UPS, der ikke kunne forklare mig, hvordan jeg kunne få at vide at pakken var leveret, når den tydeligvis ikke var det. De ville undersøge det, og de tjekkede op på at den var sendt til rigtig adresse - hvilket den var. De ringede så 10 minutter efter, og tjekkede min adresse endnu en gang. Den var nu stadig den samme, og rigtig. De kunne ikke svare på, hvorfor der stod den var leveret - deres undskyldning var, at de havde brugt en underleverandør, som var taget hjem for i dag...
Det er nu 10 dage siden, jeg har endnu ikke hørt noget fra dem. Jeg tænker jeg må til at betale for en ny gave, og samtidig så køre en erstatningssag mod UPS, som åbenbart ikke synes de skal forklare hvorfor deres underleverandører stjæler ens pakker, eller hvad de nu gør med den, eller tage ansvar for det.
----
Update - det er nu 18 dage senere. Jeg har haft ringet til dem, og de havde da glemt alt om sagen, selv om de godt kunne se, at de skulle have kontaktet mig, og aldrig gjorde det. Nu siger de så, at hende der skulle have ringet til mig, nok skal gøre det, men at nu skal jeg bede afsenderen om at starte en pakke-trace. Hende jeg snakkede med, kan heller ikke snakke med andre afdelinger i UPS, så jeg skal lige ringe et andet sted hen for at snakke med dem... Dvs. vi skal nu bruge timevis af tid på at løse det problem de har skabt. Tid er penge, og det kan jo selvsagt ikke betale sig for mange pakker der ikke er på flere tusinde kroners værdi. Jeg gætter på at det er deres håb, at folk giver op.
Jeg kan kun opfordre til at boykotte sådanne virksomheder her.
PS. Deres danske kundekonsulent kunne knapt snakke dansk, og forstod hverken tal eller bogstaver, når man lige skulle give dem trace-nummeret. En ældre person ville have været ilde stedt, når dem man snakker med ikke engang forstår hvad man siger.
Får besked torsdag
Får besked torsdag, om at pakken bliver leveret fredag mellem 10.30 og 14.30
Det eneste man kan se på Track&Trace er at den er afsendt fra USA.
16.12, efter nu at have oprettet en bruger på deres hjemmeside, ændres leveringstidspunkt til mellem 12.00 og 16.00!
Seriøst???
Vi må se om den nogensinde kommer
Seri
Brug ikke UPS!!!!Har nu ventet 2 dage…
Brug ikke UPS!!!!Har nu ventet 2 dage hjemme, begge dage er pakken annonceret med levering uden at jeg har modtaget pakken. Kundeservice kunne ikke gøre nogetsomhelst.
NEWER use UPS Denmark!!
NEWER use UPS Denmark!!! On tracking it seas "contact with recever initiated, need information on clarence" noone has called me, nor sent email what info and where i need to submit it. Packedge is in "town" but they not delivering it. Cant contact support. And trash system seas my phone is invalid. UPS Denmark is trash company. They just scamming ppl. Basicly i have lost my parcel even tho i have tracking number.
Ufatteligt at de ikke forbedrer deres serviceniveau med alle de dårlige anmeldelser!
Det er så dumt at man tilpasser sig det tidsrum de angiver for levering, for det var tydeligt at de aldrig havde intention om at aflevere pakken hjemme hos mig. Har aldrig haft en god oplevelse med UPS.
Nok den værste kundeservice jeg…
Nok den værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet, når man ringer på: 35258080, talte med en ubehøvlet medarbejder som nægtede at oplyse sit navn, han endte med at lægge på. To gange har de forsøgt at levere en pakke hos vores kunde, hvor de hver gang er kommet udenfor det tidsrum de selv har skrevet på T&T oplysninger når man søgte pakken på deres website.
Det mest ærgerlige er nok at jeg trykkede "2" i menuen for at de IKKE skulle optage min samtale med jer.
De gider åbenbart ikke levere og kører…
De gider åbenbart ikke levere og kører bare ens pakke til pakkeshop. Sidder 3 personer hjemme og vi venter en pakke leveret til døren. Pludselig er der besked om at levering var forsøgt, men ikke var muligt. 🤷 Også ment hvis man ikke lige gider levere, at bare skrive sådan.
Mangelfuld levering, Fantastisk kundeservice
Mangelfuld oplevelse med levering, men god kundeservice. Jeg havde bestilt en pakke fra Tyskland, som stod til at blive leveret omkring kl. 12-14.
Da jeg kl. 13:32 opdager at pakken "har været forsøgt leveret kl. 13:12" uden jeg har hørt nogen ringe på ringer jeg til kunderservice, hvor jeg får fat i en flink medarbejder, som sørger for at buddet kommer tilbage forbi med pakken, og ringer til mig når han er der, så jeg er garanteret levering.
Bud 1,5/5
Kunderservice 5/5
Har flere gange fået leveret pakke via…
Har flere gange fået leveret pakke via UPS, som gentagne gange har sendt SMS om at de har forsøgt at aflevere pakken, hvilket de ikke har - når man som jeg har video-overvågning på huset, er der ingen tvivl. Har dog altid fået min pakke, som jeg har måttet hente i pakkeboks, men oplevelser som denne bygger ikke ligefrem troværdighed
Absolut dårligste firma adressen er…
Absolut dårligste firma adressen er tydelig og 1000% korrekt men deres chauffører fattet ikke noget 3 dage med det samme bullsh#t. Sk#dfirma
Værste leveringsfirma!
Hvis jeg kunne ville jeg give 0 stjerner! Havde ingen andre leveringsmuligheder fra USA. Hold kæft mand! Hver gang er det same shiet! Var hjemme hele dagen, der blevet lavet forsøg på levering og the idiots sagde selvfølgelig jeg ikke var hjemme! HVER. EVIG. ENESTE. GANG! Ass og dovne medarbejdere! Føj!
Advarsel! Brug ikke UPS, hvis du vil have pakken frem
Jeg troede UPS var et anerkendt, seriøst firma. Jeg er blevet klogere, og nu efter at have læst anmeldelser, ville jeg ønske, jeg ikke havde været naiv/godtroende. Det er åbenbart slet ikke i stand til hverken at udføre/gennemføre/leve op til den service og de løfter, de har givet. Vores pakke til USA ligger nu i Køln på snart 2. hele uge, og INGEN i såkaldt ‘kundeservice’ kan give svar på, hvorfor eller hvornår den forventes at komme videre. Jeg kan se, at det åbenbart ikke kun er min pakke. Med disse anmeldelser tænker jeg, at det er en sag for Forbrugerombudsmanden. Et firma registreret i DK kan umuligt være lovligt, når det ikke lever op til hvad det lover, i sådan grad som gør sig gældende jvf Trustpilots udtalelser.
Vi betalte 700kr for at sende den, så det er heller ikke småpenge, der er tale om bare for forsendelsen.
Væreste firma i DK
Hold jer væk fra denne firma, på fredag jeg skulle modtag min pakke , ha været hele dagen hjem sammen med min mand og ventet pakken kommer , de kom aldrig og de skrevet ned at de ha været forbi og vi var ikk hjemme !!! ( de har ikke engang et billede eller bevis på at de har været forbi !) Så ville de først leverer den på mandag!!
De er nogen løgner , blevet nød til hent selv min pakke fra deres lager !!!
ALDRIG vælger den her firma igen!