It is honestly incredible how bad UPS is. I can count on my hand the times I have issues with other companies such GLS, DAO, Postnord etc. With UPS, it is the oppositve. I cannot recall a positive exp... Zobacz więcej
UPS Danmark
Bestilte varer fra Berlin black Friday, landede hos UPS Vejle tirsdag, kørte rundt i deres bil til lørdag hvor de blev leveret af ikke dansk talende chauffør. Skulle have brugt varene 2 dage tidligere... Zobacz więcej
utroligt ringe service, de kommer tidspunkter man ikke er hjemme og når man er hjemme på de tidspunkter de skrive de vil komme. Kommer de ikke, + de hverken banker på døren eller ringer på ring klokk... Zobacz więcej
UPS budet stillede mine relativt dyre bestillinger (bl.a. en computer) i en offentlig trappeopgang, hvor der ligger 5-6 andre virksomheder. Måske gad han ikke gå op på anden sal? Det var helt tilfældi... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
UPS® er en global leder inden for logistik og tilbyder en bred vifte af logistikløsninger, herunder pakke- og fragttransport, værktøjer til international handel og teknologiløsninger til virksomheder. UPS er til stede i mere end 220 lande og territorier verden over.
Zjednoczone Królestwo
- www.ups.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Det værste Kurerfirma i verden
Det værste Kurerfirma i verden, De skulle levere en express pakke fra Sweitz torsdag formiddag men den kom ikke Opkald til kundeservice viser at chafføren har givet den en eller anden kode som betyder han ikke har nået at aflevere den, Men nu skulle den komme Fredag, Det gjorde den så ikke men de påstår at bilen har været her og ikke kunne aflevere pakken, og det er lodret løgn for vi har været her hele tiden. Mage til useriøst og løgnagtigt firma skal man lede længe efter. Brug for himlens skyld aldrig UPS vælg et andet firma, det kan kun være bedre, Nu må jeg selv hente pakken på deres depot. Sjovt nok har pakken gjort turen fra min adresse og til depotet på 15 min. Det tager mig 30 min at køre dertil. Hmm Chafføren må være fløjet .
Har betalt 240 kroner for dag til dag…
Har betalt 240 kroner for dag til dag levering, der er nu gået over 24 timer, og min pakke er forsinket til den 14/10 istedet for den originale dato som ville være den 11/10, edder mandme svinsk af jer.
Ville ikke anbefale at bruge dem.
Lige før post nord er hurtigere
Havde læst flere anmeldelser omkring…
Havde læst flere anmeldelser omkring UPS fra andre bruger. Tænkte kan de virkelig passe? At de er så ringe. Det korte svar ja!
Havde desværre ikke mulighed for at selv at vælge fragt firma. Vendte en pakker fra Frankrig. UPS app utrolig dårlig brugervenlighed, google oversat skulle man tro. Kunne se pakken skulle komme torsdag tidligt fik lidt tidliger fri fra jobbet så jeg kunne være hjemme når pakken kom. Da jeg kommer hjem for jeg en ny besked om pakker kommer inden 19.... Har udsigt til vejen og overvågning ca kl 17 popper der en besked om at kl 16:58 at firmaet er lukket og de kunne ikke lever pakken. (Jeg er privat) Kigger overvågning og der har ikke været noget. Prøver at ringe til ups og deres telefon system er lige så ringe som deres app! Kom dog igennem til sidst fik fat i en flink medarbejder som lovede at deres kørsel leder ringede. Lidt efter ringer de tilbage på gebrokkent engelsk og lovede at der kom en med pakken.... chauffør kommer så med pakken og på gebrokkent engelsk lidt sur i det og spørgen om jeg har kontaktet UPS og brokket mig? der blev jeg sgu en smule sur.
Fik min pakke
Der er åbentbart så dårligt arbejdsmiljø hos UPS at det er hvad de kan ansætte. Jeg bruger i overfaldt ikke UPS og vil aldrig anbefale UPS.
Fortjener INGEN stjerne overhovedet
Er ked af jeg overhovedet skulle give en stjerne, for det har de slet ikke fortjent.
Jeg blev lovet min mobil i onsdags i tidsrum kl.10-15 igennnem UPS.
Jeg har været i kontakt med dem 3 gange over telefonen.
Igår”torsdag” kl.16.30” fordi den ikke var kommet hverken onsdag eller om torsdagen. Jeg fik at vide, den var på vej i en af deres biler, og jeg havde den inden kl.19 torsdag aften.
Jeg ringede til UPS i morges, fordi jeg stadig ikke havde fået pakken. De fortalte at den faktisk var i en bil på vej til os og den ville være der inden kl.15.
Kl.18 “fredag” ringede jeg til dem og spurgte hvor vores pakke var henne. De sagde den var på deres lager i Vejle. Og ja der har den været siden onsdag. Hun kunne ikke fortælle os, hvorfor den havde været på vej til os flere dage. Jeg tror ikke på jeg får min pakke. Vi måtte ikke selv komme og hente den, selvom vi fik adressen til deres lager oplyst. Jeg er så sur over deres måde at behandle mig på. Hvad pokker gør jeg? De har ikke styr på en skid i det forme. De burde virkelig meldes🤬🤬🤬
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Fik en mail om at min pakke var leveret, sat ved hoveddøren, men der var ingen pakke. Så jeg ringede til UPS, som havde lidt flere detaljer om hvor chaufføren havde sat den. Den var så sat ved den forkerte lejlighed (hvilket jeg egentlig godt forstår, det er enormt svært at finde rundt i lejlighederne her ude), men kundeservice medarbejderen var simpelthen så flink og så hjælpsom, at de i det mindste fortjener en god anmeldelse for det :)
Lige en note til UPS, lad være med at efterlade pakker uden direkte tilladelse til at gøre det, havde den været sat ved den rigtige dør, så havde den stået i regnen, så i det her tilfælde var det faktisk heldigt at den ikke blev sat rigtigt, i det mindste var den i tørvejr ;)
1 stjerne er ALT for meget
1 stjerne er ALT for meget. Det er uden sidestykke det værste fragtfirma af dem alle. Hvis man er så heldig at pakken bliver leveret, er det oftest at der er kæmpe skader på pakken.
Har desværre måtte bruge UPS en del gange på arbejde og de skuffer hver gang. Bruger det aldrig privat.
Rigtig fin kundeservice alt blev…
Rigtig fin kundeservice alt blev håndteret yderst professionelt.
Levering
De fortæller en leveringsdato.. men den kommer aldrig på datoen...
De udskyder konstant og du får aldrig pakken
Hold jer lang fra for dette firma de…
Hold jer lang fra for dette firma de ikke styr på noget som helst når du få bedt få levere til en særlig pakke shop så bliver den leveret forkert. Man ringer flere gange til nogle af dem i kunderservice fatter ikke en skid, nogle snakke ikke dansk.! Ligesom der chefører kan heler ikke læse for min pakke blev leverer til et forket sted, virkelig var super nederen! Sidste gang jeg brugt ups dhl meget bedere
They employ thieves
UPS driver delivered package that needed to be payed for. Options were cash and Mobile Pay. We chose to pay cash and the driver said the confirmation of the payment will be sent to my email. That never happened. So I contacted customer service to send me the confirmation. Unfortunately they can't send it to me because their system doesn't show it as PAYED. So the courier kept the money for himself. I wasn't able to get any answer for over 6 weeks from UPS and the same courier showed again today at my shop. So clearly they haven't done anything in the matter.
Rubbish excuses and awful service
Absolutely abysmal. A parcel was supposed to be delivered today, no one showed up, no call to the flat nor on my phone number. The customer service guy said that - attention - the driver did not know he should try ringing the flat?!
What is this absolute rubbish? It was also impossible to provide any information via their website ahead of the delivery, or after the "failed" attempt.
Somehow they manage to be worse than PostNord, and that's an achievement.
Latterligt dårligt fragtfirma
Så oplevede jeg endnu en gang en levering med UPS. Jeg gav NuviaLab en chance til, idet de skriftligt meddelte, at de havde skiftet fra UPS til andet fragtfirma. Havde planlagt min dag efter estimineret leveringstidspunkt - og får så nu et nyt tidspunkt….5 timer senere. Lang tid at afsætte til modtagelse af pakke.
Værste fragtfirma nogensinde
Værste fragtfirma nogensinde,,mage til slendrian og uden kvalificeret kompetance skal man godt nok lede længe efter,,løgn på løgn om hvorfor pakken var forsinket,Pakken er nu landet i en pakkeshop og der kan den blive liggende til den skal returneres tilbage til tyskland,,oh nå ja,bestilte samme vare igår hos Danguitar og pakken står allerede klar til udbringning fra et depot hos GLS idag ,,,,,OPDATERING! Har lavet lidt research på google og nu viser det sig at UPS var med i DR-Programmet KONTANT i dec 2022 hvor utilfredse kunder fortæller deres historier plus tidligere UPS medarbejdere indrømmer bevidst snyd med falske underskrifter osv.Programmet hedder “Ups-du var ikke hjemme
UPS (Undelivered Parcel Service)
Endnu en gang lykkedes det UPS at undlade en levering, med en meget søgt forklaring om at hus nummeret var forkert.
Var det ikke på tide at de begyndte at bruge GPS i vognene.
Skulle have leveret den 7/10 den kom…
Skulle have leveret den 7/10 den kom aldrig så tjekkede jeg for dato og den ville blive leveret den 8/10 tidspkt passede ikke og der stod at varen krævede underskrift v aflevering
Der blev taget et billede af varen leveret i en opgang hvor alle har adgang
De fik aldrig min underskrift på levering har skrevet til den virksomhed som benytter sig af UPS om dette så de er opmærksomme
Ved at aflevere en pakke i en opgang hvor rigtig mange har adgang risikerer du at andre tager den
De har ikke styr på tingene
De har ikke styr på hvad de skriver ud til deres kunder og hvad de ender med at gøre..
Lever ikke op til leveringsaftale
Jeg købte 2 kortspil og har betalt for levering til hjemadressen. vi får i første omgang en leveringsdato 3/10. Senere en besked om forsinkelse og snarest ny dato for levering. 6/10 kontaktes kundeservice. 7/10 skriver de, at gr "stor volumen" i Vejle, så kan jeg ikke vælge hjemmelevering med kun til pakkeboks. Jeg skriver at selvfølgelig skal den leveres hjemme, som jeg har betalt for. I dag får jeg mail, hvor der i de første linjer står, at der vil max blive forsøgt levering på hjemadressen 3 gange. Der er jo end ikke forsøgt en gang! Hjemmelevering er nu slet ikke en mulighed, men jeg skal vælge en pakkeboks! Enormt dårlig service. Vil anbefale butikken hvor jeg har handlet at bruge et andet selskab fremover.
Latterligt dårligt fragtfirma
Latterligt dårligt fragtfirma!
Fik besked om, at min pakke var modtaget på adressen. Kunne se på vores kamera, at de ikke havde været her! Måtte selv finde frem til, at den var afleveret i postbutikken, ved at gå ned og spørge om de havde mon pakke! Seriøst dårlig service - vil aldrig købe fra butikker der bruger UPS til fragten!
UPS krævede en underskrift digitalt for…
UPS krævede en underskrift digitalt for levering. Kunne ikke logge ind, måtte ændre password. Pludselig skal jeg være medlem at et eller andet for at skrive under. Jeg prøver... men deres webpage virker ikke. "application working" bliver der ved med at stå. I mellemtiden har jeg modtaget intet mindre end tre mails fra dem.
Send nu bare min pakke, gutter og gutinder... det er det, I får penge for!!!
UPS - kan man ikke regne med
UPS - kan man ikke regne med. De forsøger ikke engang at aflevere pakkerne, men skriver blot vi ikke har været hjemme. Vi har overvågning omkring huset og det har ikke været en UPS medarbejder i nærheden. Virkelig dårlig kundeservice, håber ikke afsender betaler noget ekstra for levering ved bopæl istedet for ved pakkeboks/indleveringssted. Vi har måtte køre 8 km hver veje for at hente pakken