UPS Danmark

Oceniono na 1 z 5

It is honestly incredible how bad UPS is. I can count on my hand the times I have issues with other companies such GLS, DAO, Postnord etc. With UPS, it is the oppositve. I cannot recall a positive exp... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte varer fra Berlin black Friday, landede hos UPS Vejle tirsdag, kørte rundt i deres bil til lørdag hvor de blev leveret af ikke dansk talende chauffør. Skulle have brugt varene 2 dage tidligere... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

utroligt ringe service, de kommer tidspunkter man ikke er hjemme og når man er hjemme på de tidspunkter de skrive de vil komme. Kommer de ikke, + de hverken banker på døren eller ringer på ring klokk... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

UPS budet stillede mine relativt dyre bestillinger (bl.a. en computer) i en offentlig trappeopgang, hvor der ligger 5-6 andre virksomheder. Måske gad han ikke gå op på anden sal? Det var helt tilfældi... Zobacz więcej

1. Usługi biznesowe

Napisane przez firmę

UPS® er en global leder inden for logistik og tilbyder en bred vifte af logistikløsninger, herunder pakke- og fragttransport, værktøjer til international handel og teknologiløsninger til virksomheder. UPS er til stede i mere end 220 lande og territorier verden over.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Største skod post/pakke kurer firma…

Største skod post/pakke kurer firma skal man lede længe efter!! Skulle sende et meget vigtig brev til Holland, med en registrerings attest! da det er ude på levering i Holland er brevet pludselig væk, ingen kontakt her om, jeg skulle selv holde øje med det og kontakte dem flere gange, de eneste man kan tale er med total indkompente indisk Call center der starter en undersøgelse, total lige gyldigt.

19 listopada 2024

Værst af de Aller værste = UPS

Værst af de aller værste!!!

Igen og igen leverer UPS ikke som lovet! Dertil skal (!) man oprette profil (NEJ TAK!) for at ændre levering til “må sættes”

Ergo kan jeg igen sidde hjemme og vente på den lovede levering, der skulle være sket for 3 timer siden.

Intet nyt på tracking heller.

Ringere end ringe!

Skrivet til leverandøren og foreslår dem alt andet - selv snegle eller blinde brevduer, frem for UPS!

Oceniono na 1 z 5

Levering udskudt uden besked efter fire timers venten

Levering meldt til kl 10-14, så jeg var til at arbejde hjemmefra. Uden jeg får besked ændres det så til det ubestemte 'end of day'. Jeg ringer til kundeservice for at høre, hvad tid det er. Da medarbejderen ikke kan finde min pakke (det er også et meget langt nummer, jeg sidder og læser højt igen og igen), lægger hun bare på.
Da jeg endelig kommer igennem til en serviceminded medarbejder, foreslår hun, at hvis jeg ikke er hjemme, når pakken engang når frem (inden for de næste over tre timer) kan de bare prøve igen i morgen. Eller jeg kan ringe tilbage til dem for at få lov til at hente pakken selv på et af deres centre.
Det er utroligt, at man forventes at sidde hjemme i dagevis for at modtage en pakke.

Oceniono na 1 z 5

Ekstrem dårlig service og manglende respekt for deres kunders tid!

Fik besked i går om at min pakke (en dyr kaffemaskine) ville komme i går ml kl 11.15-15.15. Planlagde ifht arbejde osv at være hjemme i tidsrummet. Fik sms senere på dagen om at pakken var på vej, men den kom aldrig. Ringede til UPS, som sagde, at det var en fejl hos kaffemaskinefirmaet, som var skyld i den manglende levering og at jeg skulle kontakte dem i dag. Jeg får så i morges besked om, at pakken kommer idag i samme tidsrum som i går, og planlægger efter det.
Da jeg kommer hjem inde det nævnte tidsrum starter, står min pakke på trappen lige ud til vejen. Kassen er våd og pappet blødt!
Brug ikke dette firma!! Har før haft problemer med dem!!

Simpelthen utroligt

Simpelthen utroligt. Jeg får mange pakker fra især Japan, og det er sikkert hver gang det er ups der skal levere, så er der problemer, deres app virker ikke, man kan ikke betale, de har brugt et forkert cvr nr, man kan ikke betale ved chaufføren osv.osv. osv. Og man bliver altid mødt af en arrogance eller ligegyldighed der er så tåkrummende at det ikke kan beskrives. Stod det til mig blev de aldrig valgt som leverandør.

25 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Lyver om at de har været forbi

Har været hjemme HELE leveringsdagen. Modtager dog alligevel en besked om, at pakken er forsøgt leveret, men ikke kunne leveres og at jeg nu skal afhente den i en pakkeshop dagen efter i stedet.

26 listopada 2024

Fejlinformation og ubehøvlet tone

Jeg indsender og får kvittering for, at mine pakker først leveres på senere dato, da UPS selv har udskudt til en dag, hvor ingen er hjemme.
Da jeg kommer hjem i dag, står pakkerne på trappestenen og er leveret i går - varer for 10.000 kr.
Kundeservice giver skylden til afsender! Der er sikkert en fejl hos dem - men det ændrer ikke på, at jeg som modtager ikke kender UPS' arbejdsgange og ikke kan se, at min kvittering for leveringsudskyldelse ikke vil blive effektueret.
Da jeg foreslår, at man fremover skriver en meddelelse på de computergenererede bekræftelser for en bedre kundeoplevelse, bliver jeg afbrudt og talt til i en meget ubehøvlet tone. Det blev heldigvis optaget til læringsbrug.
Jeg har meddelt afsender, at vi ikke skal have flere varer sendt med UPS

26 listopada 2024

End ikke forsøgt leveret

Jeg var hjemme hele dagen.
Der blev ikke ringet på og min pakke ikke forsøgt leveret. Pakken blev i stedet afleveret i en kiosk, hvor jeg skulle hente den.

25 listopada 2024

DÅRLIG LEVERING OG KUNDESERVICE

Jeg har nu ventet 2 UGER på min pakke, efter en uge prøvede de at levere den, men fordi jeg ikke var hjemme, så tog de pakken tilbage til deres pakkested. De lagde en seddel om, at de ville levere pakken igen næste hverdag. Nu er der gået en uge mere, og jeg har STADIG ikke fået min pakke. Jeg har ovenikøbet fået en mail om at der er sket en fejl og de sender den tilbage til leverandør. Deres kundeservice er DÅRLIG, man kan kunne snakke med en "robot", når man prøver at ringe til dem. HVORFOR kan jeg ikke bare snakke med et menneske, så jeg kan få min pakke.
JEG VIL ALDRIG BRUGE UPS IGEN! DÅRLIGSTE OPLEVELSE!!!

Oceniono na 1 z 5

Har endnu ALDRIG oplevet så ringe en…

Har endnu ALDRIG oplevet så ringe en service. De lover og lover. Intet sker. Leverer ikke til tidspunktet de sender mail om. Udskyder gang på gang. De holder folk for nar. Man sidder hjemme og venter på sine pakker. Flere dage i træk. Men nej. Ingen UPS levering. Og må. Kan sidde i kø i lang tid til kundeservice. Men er der 30 min til deres fyraften. Så kan man glemme det. Hold kæft hvor er det elendigt. Gang på gang på gang.
Den ene stjerne, ved jeg ikke hvordan man fjerner. Er ikke skuffet. Jeg er GAL over SÅ en elendig service. Igen igen

Amatør firma

Amatør firma. Igen kan i ikke finde ud af at levere pakken til det rigtige sted. Eller give besked om hvor pakken kan afhentes

10 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Alt er bare elendigt ved UPS

Alt er bare elendigt ved UPS.

Langsomt.
Umuligt at lave en bruger som man skal for at kunne omdirigere til pakke shop.
Leveringsdato bliver altid udskudt.

Oceniono na 1 z 5

Grov chauffør der blæser på…

Grov chauffører der blæser på færdselsloven og andre trafikanter.

Chaufføren af vogn 42305, parker midt på vognbanen under sin aflæsning, og da jeg venligt beder ham om at holde ind, kalder han mig alverdens skældsord, og fortsætter sin leverance, i stedet for at flytte bilen.

Jeg ville kontakte hovedkontoret direkte, men det kræver oprettelse af bruger mv. det er heller fordrende for oplevelsen

21 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

one star because there isn't a zero…

one star because there isn't a zero star option. I waited at home for three hours for my parcel to be delivered and without getting any calls or texts, the website showed that 'the delivery attempt failed'. No one ever knocked on my door or ringed my doorbell to see whether I was at home. I called the costumer service and they said 'Maybe you didn't hear it' and asked me to choose whether to collect it in the pick-up point or reschedule the delivery to the next day. It was so absurd. If this company is not able to deliver the parcel to home address, they should just delete this option. It is the worst delivery service i ever used.

21 listopada 2024

RÅDDENT FIMRA!!!!!

Min far sad hos mig i 2 timer og ventede på at pakken skulle leveres. Chaufføren ringede ikke engang på men skrev, at pakken ikke kunne leveres, og afleverede i pakkeshop i stedet. Jeg har endda betalt ekstra for at få pakken leveret HJEM I DAG! Kundeservice kunne ikke hjælpe udover at bede chaufføren om at hente pakken fra pakkeshop og så prøve levering til min adresse igen, men det ville tage 2-3 dage. Jeg har endnu ikke oplevet, at de har leveret min pakke hjem til mig, det samme sker gang på gang! Det er det mest useriøse og mest rådne firma nogensinde!

20 listopada 2024

Bad service

Bad service. Did not recieve my parcel. They returned it to sender, without noticing me.

19 listopada 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej