Havde meget smerte i visdomstand/tænder grundet infektion, i sommerferieperioden. Klinikassistent Liv, gjorde meget for, at jeg kunne blive henvist til kirug som kunne hjælpe mig videre i forløbet,... Zobacz więcej
Jeg havde aldrig troet at det kunne være decideret hyggeligt at gå til tandlæge. Indtil jeg prøvede Tuborg Tandklinik. Var der i dag for første gang, og blev behandlet af Dina og hendes nye klinikassi... Zobacz więcej
Jeg fik lavet en operation hos dem, som var nødvendig fordi en anden tandlæge havde lavet fejl i det arbejde de havde udført. Jeg fik morfin pga. af smerterne den tidligere tandlæge havde efterlad... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Tuborg Tandklinik er en klinik tæt på Tuborg Havn i Hellerup. Klinikken har fire tandlæger og tre tandplejere samt et erfarent team af klinikassistenter.
Carolinevej 3, 2900, Hellerup, Dania
- 39620141
- info@tuborgtand.dk
- www.tuborgtand.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
5 stjerner i over 30 år
Samme tandlæge Jens Bjerregård i over 30 år og fortsat yderst tilfreds.
Professionel, troværdig og humoristisk.
Det er en super god behandling og…
Det er en super god behandling og service og har jeg en god oplevelse med Dina. Næste gang tager jeg min far med... Håber at han har det som god oplevelse....
Glæden ved at gå til tandlægen
Venlig velkomst og meget kompetent behandling, tænk at man kan glæde sig til at skulle afsted til tandlægen igen ☺️
Knækket tand i weekenden
Knækket tand i weekenden. Fik akuttid mandag formiddag. God service!
World’s best dentist 🦷 ever!
Nu var de flotte omgivelser total…
Nu var de flotte omgivelser total ligegyldigt hvis ikke de ansatte var gode og imødekomme og super dygtige til deres arbejde.
Bedste tandlæge
Super sødt personale. Og Gitte er den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft.
Kompetente og enormt komfortabelt miljø!
Super professionel og god oplevelse
Altid glad & imødekommende personale
Altid glad & imødekommende personale. Man føler sig så tryg og velkommen, og så er de altid gode til at fortælle løbende hvad de laver og hvad evt. behandlinger/ muligheder koster. Jens’ glade og professionelle klinik mentalitet er gået videre til Dina og resten af teamet- det er meget værdsat.
Sky høje priser, og tiltagende dårlig konsultation
Jeg har været kunde hos Tuborg tand i over 15 år, og været oven ud tilfreds.
Klinikken blev desværre solgte for nogle år, og siden da er servicen gået ned, og priserne er blevet urimelige høje.
Sidste besøg over 2300 kr for en tandrensning og et lille hul”uden bedøvelse”
Over det dobbelte af hvad andre klinikker tager.
Havde også gjort opmærksom på smerte fra en kind tand, som blev røntgen fotograferet, men der var intet at komme efter, sagde tandlægen.
Det viser sig nu efter konsultation hos en anden tandlæge, at smerten i kindtanden, var betændelse som har bredt sig til kæben.
Og nu efterfølgende kæbe kirurgi samt bro og stifttand.
Alt sammen noget de burde havde opdaget.
Jeg siger farvel og IKKE på gensyn efter mere end 15 år hos Tuborg tand.
Fin og nænsom behandling og god…
Fin og nænsom behandling og god orientering om tilstanden i munden og hvad der bør gøres.
Hurtigt opfølgning herpå.
Professionel behandling og behagelig…
Professionel behandling og behagelig atmosfære.
Rigtig dejlige mennesker super velholdt…
Rigtig dejlige mennesker super velholdt klinik
Så dejligt at komme hertil
Høj standard og god service
Så dejlige mennesker og gid præcis…
Så dejlige mennesker og gid præcis behandling!
Altid super profesionelle mennesker…
Altid super profesionelle mennesker samt godt humør i Tuborg klinikken.
Første besøg
Første besøg
Det var en rigtig god behandling
🤗
Behagelig atmosfære