Havde meget smerte i visdomstand/tænder grundet infektion, i sommerferieperioden. Klinikassistent Liv, gjorde meget for, at jeg kunne blive henvist til kirug som kunne hjælpe mig videre i forløbet,... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg havde aldrig troet at det kunne være decideret hyggeligt at gå til tandlæge. Indtil jeg prøvede Tuborg Tandklinik. Var der i dag for første gang, og blev behandlet af Dina og hendes nye klinikassi... Zobacz więcej
Jeg fik lavet en operation hos dem, som var nødvendig fordi en anden tandlæge havde lavet fejl i det arbejde de havde udført. Jeg fik morfin pga. af smerterne den tidligere tandlæge havde efterlad... Zobacz więcej
Altid glad & imødekommende personale. Man føler sig så tryg og velkommen, og så er de altid gode til at fortælle løbende hvad de laver og hvad evt. behandlinger/ muligheder koster. Jens’ glade og prof... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Tuborg Tandklinik er en klinik tæt på Tuborg Havn i Hellerup. Klinikken har fire tandlæger og tre tandplejere samt et erfarent team af klinikassistenter.
Dane kontaktowe
Carolinevej 3, 2900, Hellerup, Dania
- 39620141
- info@tuborgtand.dk
- www.tuborgtand.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Verdens bedste tandlæge!
God service! Oplysende og trygt hele vejen igennem!
Kæmpe anbefaling!
En fantastisk tandlægeklinik
En fantastisk tandlæge og klinikassistent. Man bliver mødt af en hyggelig og afslappet atmosfære - og så er de bare dygtige. Jeg blev selv anbefalet stedet og jeg glæder mig faktisk til næste besøg...
Hader tandlæger men Dina er undtagelsen…
Hader tandlæger men Dina er undtagelsen i regelsættet
Dygtig, professionel, flink og imødekommende
Vil til hver en tid anbefale Tuborg tandklinik til venner og familie ! Og især Dina. sjældent er jeg blevet mødt med et så indbydende og smittende smil. Professionel tilgang og god forklarende behandling
Super professionelt sted
Super professionelt sted. Godt humør. Kan varmt anbefales hvis du har ondt i bisserne eller skal til service.
Jeg har været hos Dina flere gange nu
Jeg har været hos Dina flere gange nu, og hver gang har det været en fornøjelse. Alle på klinikken er søde og meget imødekommende. Det er min oplevelse, at fagligheden er meget høj, men samtidig oplever jeg en nærhed og tryghed, når jeg ligger i tandlægestolen. Jeg har kun det allerbedste at sige om klinikken.
Glæd jer!
Dbh Morten
Høj faglighed og kvalitet
Høj faglighed og kvalitet, stor empati, nærvær og imødekommenhed. Når man sidder i Dinas tandlægestol føler man sig i de bedste hænder og fuldstændig tryg ved at man vil modtage den bedste behandling uden nogen kompromis med kvaliteten.
Warm, Kind, Caring Dentist
This is the best dentist I have ever been to, and since I have moved a lot to different countries, I have seen many. Whenever we have to move again, we'll be very sad to lose Dina as a dentist. She is so warm and kind and genuine in her care.
Altid en fornøjelse at være hos Tuborg…
Altid en fornøjelse at være hos Tuborg Tandklinik. De er dygtige, varme og ønsker at kende dig. Det skaber tryghed og en god oplevelse.
Klinik med fokus på patienten
Dina er ubetinget den dygtigste og mest omsorgsfulde tandlæge, jeg har været i kløerne på. Også når der opstår noget uventet. Ros for at tænke hele vejen rundt om patienten!
Jeg fik en utrolig god behandling og er…
Jeg fik en utrolig god behandling og er meget glad for Tanias måde at være og tale på. Levede fuldt ud op til mine forventninger.
Altid super god betjening
Altid super god betjening, og meget venlig og hyggelig betjening. Det aller bedste er, at det aldrig gør ondt 👍
Jeg har gået hos Jens igennem mange år…
Jeg har gået hos Jens igennem mange år nu Og jeg går altid glad fra mine tandlæge besøg.
Det har langt fra altid været sådan. Førhen havde jeg tandlæge skræk og kunne have urolig nattesøvn op til 7 dage før et “bare” almindeligt tandlæge besøg.
Lige fra første hej for år tilbage, følte jeg mig i trygge hænder hos Jens, da han er utrolig rolig, imødekommende, sjov og grundig.
I dag glæder jeg mig til at komme til tandlæge og 1000 tak for det Jens✨
Tak for en god behandling, og vi ses igen!
Aldrig før har jeg oplevet så god og behagelig behandling hos en tandlæge. Jeg følte mig velkommen og i trygge hænder fra første øjeblik, og jeg følte på intet tidspunkt ubehag. Kun god stemning, og super dygtige tandlæger.
Tak for en god behandling, og vi ses igen!
Excellent Dentist - and Painless!
I was working in Copenhagen on a secondment when one of my back teeth broke. I went to Tuborg Tandklinik for treatment. They built up the damaged area and advised I had it seen to when I returned to the U.K. I decided to have a crown fitted there.
Both treatments were quick, effective and painless.
During a further x-ray, another tooth was found with a cavity, not visible in a normal check up. This was also attended to in the same efficient manner.
Thoroughly recommended. Dina and her assistant were very friendly and efficient.
Det er simpelthen en fornøjelse at gå…
Det er simpelthen en fornøjelse at gå til tandlægen, super kompetent, rigtig god stemning, alt i alt bare en god oplevelse - hver gang.
Dbh Søren Qvist
Excellent service
Super dygtig og erfaren tandlæge
Super dygtig og erfaren tandlæge, følte mig 100% tryg i hendes hænder👍
God oplevelse :-)
Altid yderst kompetent
Altid yderst kompetent, afslappet og rimelig behandling. De får mine varmeste anbefalinger!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.