TrueStuff Recenzje 208

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

TrueStuff holder ualmindelig høj kvalitet og er smukt sengetøj. Selv efter mange gange vask ved 60 grader, beholder det facon og farve fremragende. At det er GOTS certificeret er meget vigtigt, så vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har handlet hos TrueStuff gennem mange år og har altid været yderst tilfreds. Smukt og lækkert økologisk sengetøj, som holder i mange år. Betræk kan ofte kan kombineres på tværs så det er nemt at sup... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det skønneste økologiske sengetøj og håndklæder. Har købt flere sæt igennem de sidst 10 år, mest fordi det er rart med forskellige mønstre - de er holder facon, de holder farver, de holder vask efter... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sengetøjet fra TrueStuff er af en fremragende kvalitet, der tåler vask i mange år, uden at det kan ses eller mærkes. Jeg bruger stadig håndklæder i hør/bomuld, jeg købte for flere end 15 år siden, o... Zobacz więcej

1. Sklep z pościelą
  2. Sklep z pościelami
  3. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Eksklusivt sengelinned, mange størrelser, også til dobbelte og ekstra lange dyner og puder i specialmål. 100% certificeret økologisk bomuld.

4,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Tolle Bettwäsche

Inzwischen haben wir mehrere Bettwäschegarnituren von TrueStuff. Diese haben jeweils eine tolle Qualität und wurden schnell geliefert.

13 października 2025

Hochwertigste Bettwäsche

Hochwertigste Bettwäsche in hervorragender Qualität. Vorbildliche Verpackung und Versand. Sehr gute Beratung und Service bei Kontaktaufnahme.

20 października 2025

Wunderschöne Qualität

Sehr guter Service, wunderbare Qualität der Bettwäsche und der Laken.
Das Design ist zeitlos und mit viel Liebe zum Detail!
Ich liebe die Stimmung, die diese Bettwäsche verbreitet. Leicht und froh!

10 grudnia 2025

Det skønneste sengetøj

Det eneste sengetøj-mærke jeg har købt de sidste i hvert fald 15 år. Det holder længe og er smukt og lækkert at ligge i.
Har altid kun oplevet god og venlig service fra firmaet.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt flere forskellige…

Jeg har købt flere forskellige sengesæt,
dog ikke online, men Frederiksberg Brøndsalen.
Jeg er Meget tilfreds med kvaliteten, syntes det er smukke design - og har også fået en super service

Fantastiske kvalitetsprodukter til sengene

Når først man har sovet i lagner og sengetøj fra TrueStuff, køber man aldrig nyt fra andre mærker.
Meget, meget fin webshop, som sælger super kvalitets produkter som sengetøj og lagner. Alle produkter er lavet af økologiske bomuld og økologisk hør.
Kvaliteten af stofferne er ualmindelig høj, og stort set umuligt at slide op.
Jeg har varer, der snart er 8 år gamle, uden at det ses på kvaliteten.
Meget, meget fin service i ved både levering og evt. returvarer (jeg har udelukkende sendt en bestilling retur, idet modtagerne af sengetøjet ønskede anden farve.)
De varmeste anbefalinger til TrueStuff's produkter til sengemiljøet.

12 stycznia 2026

Kvalitet og effektiv levering

Bedste sted at handle kvalitetssengetøj. Lækkert i brug, og med et design som er enkelt og meget smukt.
Har handlet der i flere år, og forsendelserne har været hurtigt fremme. Har der været et problem, så er det hurtigt blevet løst.

19 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Da jeg købte sengetøj første gang valgte jeg True Stuff fordi det var et lille bitte firma.

Da jeg købte sengetøj første gang valgte jeg TrueStuff fordi det er et lille bitte firma, jeg ville og vil gerne støtte små firmaer.
Jeg synes sengetøjet er dejligt blødt, farverne ændre sig ikke i vask, selv efter mange år.
Det eneste problem jeg har med sengetøjet er, det er ikke til at slide op.
Det sker jeg køber nyt bare for fornyelsen skyld.
Jeg startede med at handle hos TrueStuff i 2014.

29 października 2025
Oceniono na 5 z 5

TrueStuff laver det smukkeste sengetøj…

TrueStuff laver det lækreste og smukkeste sengetøj - og i en rigtig god kvalitet med fine detaljer. Jeg er fx vild med deres perlemorsknapper.
Overordnet fornemmer man, at der ligger stor viden om holdbare, behagelige og lækre stoffer bag.

Oceniono na 5 z 5

Har fornylig modtaget mit TrueStuff…

Har fornylig modtaget mit TrueStuff sengetøj - jeg valgte satin ,synes de er i fantastisk designmønster og kvalitet. Har 2 sæt i forvejen , og nyder dem. Synes godt om den gode service, og hurtig order behandling. Den bedste anbefaling fra mig . Det vil du ikke fortryde.

Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej