TrueStuff holder ualmindelig høj kvalitet og er smukt sengetøj. Selv efter mange gange vask ved 60 grader, beholder det facon og farve fremragende. At det er GOTS certificeret er meget vigtigt, så vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har handlet hos TrueStuff gennem mange år og har altid været yderst tilfreds. Smukt og lækkert økologisk sengetøj, som holder i mange år. Betræk kan ofte kan kombineres på tværs så det er nemt at sup... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det skønneste økologiske sengetøj og håndklæder. Har købt flere sæt igennem de sidst 10 år, mest fordi det er rart med forskellige mønstre - de er holder facon, de holder farver, de holder vask efter... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sengetøjet fra TrueStuff er af en fremragende kvalitet, der tåler vask i mange år, uden at det kan ses eller mærkes. Jeg bruger stadig håndklæder i hør/bomuld, jeg købte for flere end 15 år siden, o... Zobacz więcej
Eksklusivt sengelinned, mange størrelser, også til dobbelte og ekstra lange dyner og puder i specialmål. 100% certificeret økologisk bomuld.
Stubagervej 11, 8220, Brabrand, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od TrueStuff
A real good fabric and clear advice how to take care of it. The design could be more colourful.

Odpowiedź od TrueStuff
Tolle, wirklich überzeugende Qualität...allerdings manchmal sehr lange Wartezeit, bis Wäsche wieder verfügbar ist (> 6 Monate).

Odpowiedź od TrueStuff
Das Design und die Qualität der Tischläufer ist wirklich außergewöhnlich gut.

Odpowiedź od TrueStuff
I have been a customer for many years, and the quality has always been outstanding. From the choice of materials to the craftsmanship, everything reflects real care and excellence.

Odpowiedź od TrueStuff
Skøn kraftig kvalitet, kan kun anbefale de smukke sæt, tænker de kan holde i flere generationer 😊 som i gamle dage

Odpowiedź od TrueStuff
Jeg havde lidt telefonkontakt omkring min ordre,
sikke en service jeg fik.
Jeg købte sengetøj der er af en fantastisk lækker kvalitet.
Kan varmt anbefales.
Britta
Brøndby

Odpowiedź od TrueStuff
Jeg elsker bare sengetøj fra TrueStuff. Det mest trælse er, at det holder så længe😊Kvaliteten er simpelthen helt i top.
Noget af mit sengetøj fra TrueStuff er fra 2003 - det finder man ikke mange steder.
Så vil du have smukt, estestisk, øko sengetøj, så tøv ikke. Støt dansk design.
Formidabel kvalitet og kundeservice! Har ikke brugt andet end TrueStuff sengetøj de seneste 15 år og har ingen planer om at ændre på dette.
God kvalitet, smukt design, hurtig levering. Hvad mere kan man ønske sig?
Fantastisk sengetøj.
Jeg har købt det både hjem til og til sommerhuset.
Meget hurtig forsendelse.
Problemlose Bestellung und Lieferung.
Meine Bettwäsche hat eine angenehme Haptik, ist außergewöhnlich schön mit sehr netten Details und leicht zu bügeln. Ein echter Hingucker auf dem Bett.
Jeg bruger stadig håndklæder i hør/bomuld, jeg købte for flere end 15 år siden, og de er så gode som nye trods årelang brug.
TrueStuffs produkter får mine varmeste anbefalinger.
Holder hele livet!
Jeg har sovet i TrueStuff siden jeg var helt lille og jeg kunne ikke tænke mig at prøve noget andet. Det er flot og rart at sove i og især det lærredsvævede er jeg blevet ekstra vild med:)
Truestuff har leveret god kvalitet og service.
Som en høj person sætter jeg pris på at man kan få dynebetræk i en lang version.
Toplækkert sengetøj - jeg skal aldrig sove i andet, hvis jeg kan slippe afsted med det
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.