Bastant Design Recenzje 92

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Virkelig et flot håndværk og et smukt design! Vi har netop modtaget en køkkenrulleholder og bakke i børstet messing. Gedigen og solidt, lige dele råt og æstetisk flot design. Funktionelt, praktisk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk produkt. Ja, det koster nogle penge, men der er virkelig også en verden til forskel på et lækkert, håndlavet produkt der er produceret her i Danmark og så det man kan hive ned af hylderne... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Service og levering fungere super. Messing bakken jeg har købt er lidt mindre, end jeg havde forstillet mig ud fra billederne. Den passer selvfølgelig med målene, som stod anført - og den kan lige præ... Zobacz więcej

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Kowal
  3. Hurtownia rękodzieł
  4. Sklep z wyposażeniem domowym
  5. Sklep z meblami kuchennymi

Napisane przez firmę

Bastant er et dansk designfirma, der producerer brugskunst i højeste kvalitet. Vores designs er smukke, enkle og tidløse og emmer af luksus og æstetik med det lækre valg af rene naturmaterialer. Bastants første og mest kendte design er den unikke køkkenrulleholder i messing, som netop er udsprunget af drømmen om en “bastant” køkkenrulleholder på markedet, der kan gøre sit arbejde meget bedre end blot at holde en køkkenrulle - nemlig både at se æstetisk ud, at kunne betjenes uden følelsen af “daller” og ikke mindst at kunne betjenes med én hånd uden at vælte! Man oplever tydeligt følelsen af tyngde og robusthed bare at kigge køkkenrulleholderen, og det er en fornøjelse også at håndtere den enten ved brug, eller når den skal flyttes rundt. Den ligger simpelthen bare godt i hånden, og man bliver draget af at kigge på den smukke messing og geniale udformning. Bastant Design er resultatet af en mangeårig drøm om at skabe smukke designs til hjemmet i ægte naturmessing. Bastant Design udvikler og producerer lækkert interiør i nordisk stil og rene materialer. Vores rejse begyndte med designet til vores populære køkkenrulleholder, hvis udtryk er unikt og smukt og netop opnår sin høje standard ved at være udformet i ægte naturmessing. Sidenhen har vi udviklet flere designs til hjemmet - og der er hele tiden nye på vej. Vi producerer alt i hånden på en lokal, dansk smedefabrik. Og materialerne er selvfølgelig rene og ægte. Hos os finder du ikke dårlig messinglak eller giftig coating på billige materialer. Hos os får du et rent naturprodukt i gennemført ægte materialer! Vores kerneværdi er netop at producere tidløse, holdbare og smukke design i rene naturmaterialer. Designs, der er skabt til at holde år efter år, så den enkeltes forbrug reduceres ved at investere i et holdbart kvalitetsprodukt. Vi går ind for princippet om lokal, håndlavet produktion i en tid, hvor vi skal værne om det globale netop ved at være mere lokal. Dét kalder vi bæredygtighed uden at gå på kompromis med funktionalitet, kvalitet og æstetik!

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter, god service og hurtig levering. Kan afgjort anbefale

11 maja 2026

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak for de pæne ord, Maria, hvor er jeg glad for at læse, at du har haft en god oplevelse med os :-)

Vi håber, du får glæde af vores produkter i mange år fremover!

Fin kvalitet 🙂

19 kwietnia 2026

Odpowiedź od Bastant Design

Dejligt at høre, Ulrich, tusind tak for at give dig tid til at anmelde os og dele din oplevelse, det betyder rigtig meget for os :-)

Oceniono na 5 z 5

Godt håndværk og kvalitet samt fin…

Godt håndværk og kvalitet samt fin kundeservice.

7 marca 2026

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak for din fine anmeldelse, Stella, det betyder rigtig meget for os :-)

Vi er glade for at læse, at du har haft en god oplevelse med os, og vi håber, du får glæde af vores produkter mange år fremover!

Kan klart anbefales…

Super lækre produkter og super god kundeservice. Kan klart anbefales.

27 lutego 2026

Odpowiedź od Bastant Design

Tak for en virkelig fin anbefaling, Irene, det betyder rigtig meget for os at du har haft en god oplevelse både med kundeservice og vores produkter :-)

Vi håber, du får glæde af dine ting i mange år fremover.

Super flot produkt ⭐️

Super flot produkt ⭐️ nem og brugervenlig hjemmeside og hurtig levering. En fornøjelse at handle med 👍🏻

17 lutego 2026

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak for at dele din oplevelse med os, Katrine, det glæder mig virkelig at læse, at du er glad for dit køb og at hjemmeside og levering levede op til vores standarder.

Jeg håber, vores produkt vil bringe dig glæde mange år fremover :-)

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte en bronceret messing køkken rulleholder i

Jeg købte en køkken rulleholder i bronceret messing, og den bliver bare grimmere og grimmere at se på 😔øv øv, da jeg fik den, var den bare så fin og flot, men ak den tåler ikke at der kommer noget på den, så får den bare pletter og man kan se messingen igennem, hvis den bare blev slidt jævnt ville det være ok. Man har ikke lyst til at sætte den ind på spisebordet, så det er lidt besynderligt at man ender med at lade den stå på køkkenbordet - hvor den egentlig ikke kan tåle at stå !!
Paradokset er at hvis jeg havde købt en af de ‘billige’ med en anden fod ville den stadig ha’ set pæn ud…!

1 października 2025

Hej Annette

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at køkkenrulleholderen ikke har levet op til dine forventninger.

Den brunerede messing er lavet af ægte, massiv messing - noget som vi netop er stolte af, hvor andre markedsfører messing, som ikke har noget med ægte messing at gøre. Det betyder også, at vores messing over tid vil ændre sig og slides forskelligt afhængigt af brug, berøring og omgivelser - præcis som ægte messing gør.

Vi forsøger at gøre tydeligt opmærksom på dette både på produktsiderne på vores hjemmeside og løbende i vores nyhedsbreve, da ægte messing netop er et levende materiale, der udvikler sig over tid.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Gry

God oplevelse

Flotte produkter, og super købsoplevelse ift. både bestilling og levering.

18 stycznia 2026

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak for at dele din oplevelse her, Mia, det betyder rigtig meget for os at læse, at den har været god :-)

Vi håber, du har glæde af din bestilling mange år fremover.

Kvalitetsprodukter i flot design

Kvalitetsprodukter i flot design.
Hurtig levering.
Nem bestilling

14 stycznia 2026

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak, Per, for at dele din flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget for os :-) Vi er glade for at læse, at du havde en god oplevelse både med bestilling og produktet - som vi håber, du har glæde af mange år fremover :-)

Oceniono na 4 z 5

Flot produkt

Har købt køkkenrulleholder i børstet messing.
Flot design og god kvalitet.
Årsagen til 4 stjerner er pga lidt lang ventetid

10 stycznia 2026

Odpowiedź od Bastant Design

Tak for at dele din anmeldelse, Dorte, og ja, vi havde lidt ekstra leveringstid, som vi gjorde opmærksom på både på hjemmesiden, og da du skrev til os :-)

Vi håber, produktet bringer dig glæde i mange år :-)

Oceniono na 5 z 5

Meget omhyggeligt og god personlig…

Meget omhyggeligt og god personlig vejledning

22 grudnia 2025

Odpowiedź od Bastant Design

Tak for at dele din oplevelse, Peter, og jeg er oprigtig glad for at læse, at du følte dig mødt og hørt - det er vigtigt for os at have en høj standard i vores kundeservice :-)

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening, utrolig hjælpsomme! Jeg har fået købt, bakker i sort og messing, lysestager, køkkenrulle holder, badehylde, toiletrulle holder. Super design som lige passer ind i vores stil og hjem 😃

1 grudnia 2025

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak for at dele så flot en anmeldelse, Thomas, det glæder mig virkelig at læse, at du har været glad både for vores service og vores designs - som jeg håber, du har fortsat glæde af i mange år fremover :-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, pakken godt beskyttet

21 listopada 2025

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak for at dele din oplevelse herinde, det betyder rigtig meget for os :-)

Håber, at din vare bringer dig glæde mange år fremover.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en dejlig personlig betjening…

Jeg fik en dejlig personlig betjening gennem mail

19 listopada 2025

Odpowiedź od Bastant Design

Tak for at dele din oplevelse med os, Mona, det er vores mål altid at være nærværende og hjælpsomme på både mail og telefon, og jeg er rigtig glad for at høre, at du følte dig mødt :-)

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet og god service… sender de…

God kvalitet og god service… sender de varmeste anbefalinger. Mange tak😊

25 listopada 2025

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak for at give dig tid til at dele så fin en anmeldelse med os, det betyder rigtig meget :-)

Kæmpe anbefaling

De smukkeste og lækre produkter. Vi er så glade for vores køkkenrulleholder. Den er alle pengene værd.

Der var desværre en fejl på den, men Gry løste det - med hurtig, personlig og bare virkelig god service.

Kæmpe anbefaling!

18 listopada 2025

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak for at dele din oplevelse, Marie, og ja, vi vil altid finde en løsning, når vi har lavet en fejl, og så er det en fornøjelse med en så positiv kunde i den anden ende :-)

Vi håber, at holderen bringer jer fortsat glæde i mange år fremover !

Lidt dyr

Lidt dyr, men godt kvalitet og design

21 października 2025

Odpowiedź od Bastant Design

Tak for den flotte anmeldelse - det glæder mig, du er glad for dit design fra os, der alle er håndlavede i Danmark i massive, ægte materialer og ikke blot har fået en finishlak i messing ;-)

Bedste hilsner fra Gry

Oceniono na 5 z 5

Virkelig et flot håndværk og et smukt…

Virkelig et flot håndværk og et smukt design!
Vi har netop modtaget en køkkenrulleholder og bakke i børstet messing. Gedigen og solidt, lige dele råt og æstetisk flot design. Funktionelt, praktisk og smukt for øjet.
Jeg har før købet haft kontakt til kundeservice, som var så søde og hjælpsomme!
Det er ikke sidste gang vi køber herfra! Vi taler allerede om vores næste køb.

11 października 2025

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det glæder mig virkelig at læse, at du kan mærke både æstetik og høj funktionalitet i vores designs, det er lige præcis kernen i vores dna :-)
Og det glæder mig, at du også har haft en god oplevelse med at få hjælp fra os, det er en af vores kerneværdier, at vi netop er til at få fat i :-)
Vi glæder os til at hjælpe igen en anden gang!
Bedste hilsner fra Gry,

Overdreven kvalitet!

Jeg kan give mine bedste anbefalinger til firmaet! Vi har købt en køkkenrulleholder i poleret messing, og den er fantastisk flot og lækker. Jeg havde ledt længe på nettet efter en smuk køkkenrulleholder, men der har ikke været noget som helst, der matchede, før end dette lille, fine firma lancerede nogle i overdreven kvalitet. De fåes i flere forskellige materialer, og der er filtbund under, så man ikke får mærker på sarte borde etc.

10 października 2025

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det glæder mig virkelig, at du er glad for din køkkenrulleholder og især, at du kan mærke den håndlavede kvalitet og de ekstra detaljer :-)
Bedste hilsner fra Gry,
Bastant Design

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej