Bastant Design Recenzje 92

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Virkelig et flot håndværk og et smukt design! Vi har netop modtaget en køkkenrulleholder og bakke i børstet messing. Gedigen og solidt, lige dele råt og æstetisk flot design. Funktionelt, praktisk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk produkt. Ja, det koster nogle penge, men der er virkelig også en verden til forskel på et lækkert, håndlavet produkt der er produceret her i Danmark og så det man kan hive ned af hylderne... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Service og levering fungere super. Messing bakken jeg har købt er lidt mindre, end jeg havde forstillet mig ud fra billederne. Den passer selvfølgelig med målene, som stod anført - og den kan lige præ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan give mine bedste anbefalinger til firmaet! Vi har købt en køkkenrulleholder i poleret messing, og den er fantastisk flot og lækker. Jeg havde ledt længe på nettet efter en smuk køkkenrullehold... Zobacz więcej

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Kowal
  3. Hurtownia rękodzieł
  4. Sklep z wyposażeniem domowym
  5. Sklep z meblami kuchennymi

Napisane przez firmę

Bastant er et dansk designfirma, der producerer brugskunst i højeste kvalitet. Vores designs er smukke, enkle og tidløse og emmer af luksus og æstetik med det lækre valg af rene naturmaterialer. Bastants første og mest kendte design er den unikke køkkenrulleholder i messing, som netop er udsprunget af drømmen om en “bastant” køkkenrulleholder på markedet, der kan gøre sit arbejde meget bedre end blot at holde en køkkenrulle - nemlig både at se æstetisk ud, at kunne betjenes uden følelsen af “daller” og ikke mindst at kunne betjenes med én hånd uden at vælte! Man oplever tydeligt følelsen af tyngde og robusthed bare at kigge køkkenrulleholderen, og det er en fornøjelse også at håndtere den enten ved brug, eller når den skal flyttes rundt. Den ligger simpelthen bare godt i hånden, og man bliver draget af at kigge på den smukke messing og geniale udformning. Bastant Design er resultatet af en mangeårig drøm om at skabe smukke designs til hjemmet i ægte naturmessing. Bastant Design udvikler og producerer lækkert interiør i nordisk stil og rene materialer. Vores rejse begyndte med designet til vores populære køkkenrulleholder, hvis udtryk er unikt og smukt og netop opnår sin høje standard ved at være udformet i ægte naturmessing. Sidenhen har vi udviklet flere designs til hjemmet - og der er hele tiden nye på vej. Vi producerer alt i hånden på en lokal, dansk smedefabrik. Og materialerne er selvfølgelig rene og ægte. Hos os finder du ikke dårlig messinglak eller giftig coating på billige materialer. Hos os får du et rent naturprodukt i gennemført ægte materialer! Vores kerneværdi er netop at producere tidløse, holdbare og smukke design i rene naturmaterialer. Designs, der er skabt til at holde år efter år, så den enkeltes forbrug reduceres ved at investere i et holdbart kvalitetsprodukt. Vi går ind for princippet om lokal, håndlavet produktion i en tid, hvor vi skal værne om det globale netop ved at være mere lokal. Dét kalder vi bæredygtighed uden at gå på kompromis med funktionalitet, kvalitet og æstetik!

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse at handle hos…

Super oplevelse at handle hos BastantDesign. Hurtigt svar på forskellige spørgsmål om produkterne pr mail, hurtig levering, og jeg er vild med køkkenrulleholderen i massiv messing. Et flot og gedigent produkt 😀

13 lutego 2024

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak for dine flotte ord, det har været en fornøjelse at vejlede dig - og allerbedst er det at høre, at du er så glad for det virkelige produkt 😃🙏🏼

Produkt af god kvalitet.

Personligt svar på mail. Produkt af god kvalitet. Forsendelse hurtig og pakket godt.

8 lutego 2024

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak for dine pæne ord, det glæder os virkelig, at du blev glad for din vare :-)

Oceniono na 5 z 5

Det var dén holder, jeg ønskede mig

Køkkenrulleholderen har tyngde og udstråler funktionalitet.
Hurtig besked og fin service ifm afhentning.

4 stycznia 2024

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak, Vibeke, din anmeldelse og oplevelse af os betyder rigtig meget for os :-)

Super lækker køkkenrulleholder

Super lækker køkkenrulleholder. Tung og gedigen - man mærker det er ægte messing og bruneringen er smuk. Er helt sikker på den bare bliver smukkere af at blive brugt. En man har resten af livet.

19 grudnia 2023

Odpowiedź od Bastant Design

Tusind tak for din anmeldelse, Morten, det er præcis det, der er målet med vores design, så det betyder meget for os, at dine forventninger er indfriet :-)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej