www.tretti.dk

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Var lidt skeptisk efter at have læst alle de dårlige anmeldelser, men tænkte jeg tog chancen, da jeg ikke kunne finde produktet til samme pris andre steder. Det kom hurtigt og det hele gik uden prob... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Bestilte gressklipper hos Tretti. Ble først litt forbannet over at forsendelse koster 500kr men valgte å bestille allikevel da vi trengte varen. Men leveringen tar nesten en uke, da de bruker Bring so... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte en Phillips docking station hos jer der gik i stykker efter første år har skrevet 15 mail ringet 36 gange prøvet at tage fra Fyn til Sjælland til en adresse i havde med der stod bare et par... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

2014.01.01: varen (støvsuger) bestilt 2014.01.02: købsbeløb - ca. 1300 kr. - trukket (som de ellers selv påstår først sker ved afsendelse af varen) 2014.01.07: første forespørgsel på ordresta... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Salon kosmetyczny
  2. Sklep AGD
  3. Sklep RTV
  4. Sklep z grillami
  5. Sklep z przyborami kuchennymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Tretti.dk sælger hårde hvidevarer og husholdningsapparater på Internettet til lavere priser end i almindelige butikker. Da vi sælger vores produkter fra vores onlinebutik, i stedet for i almindelige butikker er vi ikke belastet af høje huslejer og høje omkostninger til salg, personale, lager og butikeksponering. Ved at kunne begrænse de faste omkostning, så kan tretti.dk tilbyde lavere priser til vores kunder. Med flere veletablerede partnerskaber, og med førende leverandører, tilbyder tretti.dk et stort og velkendt udvalg af produkter. Vi samarbejder med anerkendte speditører, der hjælper os med en landsdækkende leverance. Den normale leveringstid ligger på 2-7 arbejdsdage - og fragten er gratis for køb over 600 kr!

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

SUPER EFFEKTIV Kundeservice!!!

Bestilte en vare fredag efter arbejdstid - den blev leveret tirsdag.

Der var en lille transportskade, og i løbet af mindre end 5 kvarter, havde Kundeservice lyttet i tlf, læst min mail, talt med en fagmand og fremvist mine fotos, OG mailet mig tilbage med besked om at ny vare er på vej - DET er service, som mange andre netbutikker kunne tage ved lære af!!
Det er jo først når problemerne opstår, at Kundeservice - eller ej - viser sig!

Eneste lille anke er, at man ikke har mulighed for at følge sin leverance, og fornemme hvornår den dukker op. Men betyder mindre, når varerne kommer så hurtigt, og Kundeservice er I TOP!

6 września 2010
Oceniono na 4 z 5

Fin service

Bestilte en vare om mandagen og fik den leveret 2 dage senere til aftalt pris. Det eneste irritationsmoment var, at firmet ikke sendte en mail om, at varen var afsendt.

12 sierpnia 2010
Oceniono na 2 z 5

Fusk med priser og varer man køber

Jeg kan ikke råde til at handle på dette site. Jeg skal ikke kunne sige hvad oplevelsen er efter man har købt, men inden er den ikke troværdig.

Varer oplyses med én pris når man kigger på udvalget, men når man skal til betaling koster varene lige pludselig en del mere. Kiggede på en eltandbørste til 920 kr, som pludselig kostede 1285:- da der skulle betales. Der ud over oplevede jeg at der blev lagt varer i min kurv som jeg end ikke havde set på.

Mens jeg har skrevet dette, er der kommet to nye varer i min indkøbskurv. Det lugter langt væk.

25 lipca 2010
Logo www.tretti.dk

Odpowiedź od www.tretti.dk

Kære Lars,
Vi har kigget lidt på dit indlæg og er meget kede af at du har oplevet at vi skulle prøve at snyde dig.

Vi har i midlertidigt prøvet på at finde ud af hvad der er sket, og det virker til at en af følgende situationer er opstået.

Priserne som du refererer til henvender sig til eltandbørsten Triumph 5000. Det vi tror der er sket er, at du dels har set prisen på den danske side, hvilken er 920 dkr. og at du også har set prisen på den svenske side 1285 SEK.

Hvordan dette er sket kan vi ikke være sikre på. Den ene mulighed er at du har haft både den svenske og den danske side åbent, den anden mulighed er at der på vores side har været et link til den svenske side, som du så har trykket dig over til. Denne mulighed er ikke utænkelig, da tretti.dk mærket på den danske side, ved en fejl linkede til tretti.se. Dette var en af vores opstartsfejl, hvilket vi naturligvis beklager.

Heldigvis kan man sige at uanset hvilken side du havde bestilt varen fra, så havde prisen været den samme, da 920 dkr. modsvarer 1285 svenske.

Jeg håber at du accepterer vores undskyldning, og godtager at vi ikke er en skummel virksomhed der forsøger at snyde. Vi er dybt seriøse med det vi foretager os.

Vi forlanger ikke at du skal ændre din holdning til tretti.dk, men vi vil gøre dig opmærksom på at du som en eventuel kunde er meget vigtig for os.

Vi håber at møde dig på tretti.dk i fremtiden.

Mvh
Tretti.dk

Oceniono na 2 z 5

Hæver pengene for varen før den bliver afsendt og spammer efterfølgende

Varen jeg bestilte skulle sendes fra leverandøren, hvilket først skete godt 14 dage efter, at jeg havde bestilt varen. Men pengene blev hævet prompte. Efterfølgende er jeg røget på diverse mailinglister, som jeg gjorde et stort nummer ud af at undgå, da jeg bestilte varen. Svært uprofessionelt og klart et brud på gældende regler. Det drejer sig om ordre nr. 286354.

7 maja 2010

Ingen problemer

Bestilte for en uge siden en fødselsdagsgave til min datter (sparede 400 kr. på et glattejern), og fik det frit leveret her i dag.
Vil helt klart bruge siden igen.

16 kwietnia 2010
Oceniono na 1 z 5

Snyd med betaling på hjemmesiden

Var inde og udvalgte flere produkter på hjemmesiden da der var fordelagtige priser i SEK og der står at alle priser der vises er i SEK. Når jeg skal afslutte købet og betale står beløbet i SEK i et meget kort øjeblik og så ændrer det til DKK. Når jeg så accepterer dette og går videre skifter valtuaen yderligere en gang til USD! Det ville have blevet en halvdyr handel hvis ikke jeg været opmærksom på at den skiftede valuta for hver gang jeg lavede et klik.

18 marca 2010
Oceniono na 4 z 5

Super

Gvier 4 stjerner i stedet for 5, da leveringstiden var lidt længere end de skriver på hjemmesiden. Ellers super kundeservice, super priser og super god side.

7 marca 2010
Oceniono na 3 z 5

Udmærket service

Er lidt i tvivl om det skal være en 3'er eller 4'er. Købte en opvaskemaskine hos dem, prisen var rigtig god og fragten gratis, hvilket var klart plus. Dog er leveringsinformationen og info om ordren meget sparsom efter afgivet ordre. Det tog 2,5 uge at få maskinen selvom den var på lager.
Derudover var jeg i kontakt med tretti 2 gange for at høre om maskinen var kommet afsted eller ej, da der intet skete i order status. Derudover ringede Bring ikke ang levering da de fik maskinen, hvilket forsinkede leverancen 3 dage.

Alt i alt so so efterkøbsforløb, godt produkt og pris

27 października 2009

Perfekt

Søgte på nettet efter en specifik blender og Tretti var billigst inklusiv levering. Fik den 2 dage efter jeg havde bestilt den, og er fuld tilfreds med forløbet. Havde naturligvis læst om Tretti på Trustpilot inden, og ikke mindst Thomas K. Nielsens anmeldelse gjorde at, at jeg var tryg ved at handle med dem.

1 października 2009
Oceniono na 5 z 5

Super pris og fin levering

Fandt den kaffemaskine jeg ønskede til en super pris og da jeg her på trustpilot havde set at svenske tretti havde fået gode anmeldelser, så havde jeg ingen bekymring over at handle hos dem. Bestilte Mandag og sidder her torsdag og drikker min første spand kaffe. Helt fint. Det var let at følge pakken, jeg fik endda en sms fra postdanmark om hvilken dag jeg ville modtage pakken en service some tretti havde bestilt og det er så uden at jeg betaler for levering. Klart 5 stjerner.

30 lipca 2009

Super!

Mandag d. 13. juli søgte jeg på internettet efter en ny kaffemaskine fordi min gamle er brudt sammen efter mange års tro tjeneste. Det skal igen være en "Moccamaster" da jeg har så gode erfaringer med det mærke.
Jeg søger på Google og finder lynhurtigt tretti.se som pga. lavere kurs på den Svenske krone kan sælge til en pris der er næsten en tredjedel lavere end i Danmark. Med gratis forsendelse!!
Jeg forventer selvfølgelig lidt extra ventetid når nu det er fra udlandet hvilket jeg sagtens kan leve med da jeg sparer så mange penge. Men nej, stor er min overraskelse onsdag morgen d. 15 juli, hvor jeg modtager pakken fra Sverige med min nye kaffemaskine!!
Fantastisk! Uovertruffent!

Tak tretti.se!!

20 lipca 2009

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej