Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Erg teleurstellende service van Trekpleister. Ik had twee artikelen besteld waarvoor een 1+1 gratis actie gold. De gratis artikelen werden niet automatisch toegevoegd aan mijn bestelling. Achter... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

3 maanden geleden een bestelling geplaatst met o.a. zonnebrand protectie. Nooit gekregen. Meerdere keren in de winkel geweest maar daar konden ze niets vinden. Contact word alleen doorgestuurd naar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Door mijn eigen fout , heb ik mijn bestelling naar de verkeerde winkel gestuurd Trekpleister Heemstede heeft met man en macht mijn bestelling gezocht Klantenservice en meerdere telefoontjes gep... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Normaal gebruik ik Melkmeisje bad en douche zeep. Maar ernaast stond eigen merk van trekpleister Bad en Douche in de aanbieding: 1 + 1 gratis voor € 3. Aanbieding gekocht en bij eerste gebruik blijkt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zdrowie i medycyna

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Trekpleister op internet, voordelige producten, reizen, hotelboekingen en verzekeringen!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 68

Napisz recenzję

Mooie aanbieding, slechte service

Mooie aanbieding, maar gaf online de verkeerde prijs aan. Zowel telefonisch, via Facebook, via de chat contact gehad en het antwoord was, we zijn er mee bezig, hou de site maar in de gaten. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels verloopt de actie vandaag en staat de verkeerde prijs er nog steeds. Zeer slecht geregeld.

Spaaractie deugd niet!

Ik begrijp niet dat zo’n organisatie een marketingafdeling heeft die zulke steken laat vallen. Dan hebben ze een spaaractie met spaarzegels waar geen (eind-)datum op staat en ben je dus voor niets aan het sparen óf er wordt doodleuk gezegd; dan betaal je nu voor hetzelfde het dubbele! En dan ook nog een zeer onvriendelijke manager in de winkel in Zwijndrecht die zegt; het staat in de folder en in de winkel is het aangegeven. Serieus? Ooit can NEE stickers gehoord, anno 2023 leest alleen misschien een 80-jarige nog een folder. En of je het in de winkel niet hebt zien staan, loop even een gemiddelde trekpleister winkel in met al die schreeuwerige teksten. Waar moet je beginnen met lezen?! Ongelooflijk slecht… heb nu voor m’n moeder het dubbele moeten betalen voor theedoeken/handdoeken die al meer dan 15 jaar misschien drie keer in de week in dit filiaal komt. Schandalig!

een ster is teveel

een ster is teveel. geld geïnd goederen worden niet afgeleverd binnen 10 dagen na beloofde tijd
chat robot is in in training en begrijpt het niet telefoon service is druk 5 maal meer dan half gewacht zonder succes kortom never again trekpleister

Ik zou geen ster geven

Ik zou geen ster geven, klantenservice bereiken 30 min wachten aan de telefoon. Degene aan de lijn heeft me goed geholpen. Klantenservice mag het niet heten.

Overigens trekpleister jullie hoeven niet met een reaktie te komen. Zorg dat je je zaken op orde hebt. Ik koop nooit iets bij de trekpleister (had een kadobon gekregen) en zal er nooit wat kopen.

6 września 2023

Bestelling online geplaatst

Bestelling online geplaatst. Zou met 2 dagen in huis zijn. Na 5 dagen nog niks ontvangen. Geen mail ontvangen. Klantenservice gebeld. Krijg je te horen dat het artikel niet meer op voorraad was en gecanceld is. Vraag je naar een andere kleur blijkt toch de bestelde kleur weer op voorraad te zijn maar kan niet verstuurd worden. Er moet opnieuw een bestelling geplaatst worden en op terugbetaling van het eerste artikel mag je 14 dagen gaan wachten. Wat een ballentent.

18 sierpnia 2023

Bestelling online

Trekpleister heeft vaak leuke aanbiedingen, alleen vind ik dat de winkel waar ik tot nu ben gekomen heel erg rommelig, Vlaardingen, Schiedam, leiden. Personeel in Leiden was SUPER SUPER lief, maar over het algemeen gezegd zou ik niet binnen stappen omdat de sfeer heel laag is. Buiten dat om vind ik dat online bestellingen TE LAAT bezorgd wordt. Zelfs bij BOL.COM wordt het de volgende dag al bezorgd. Sommige bestellingen kan ik geduld hebben, ik maak zelfs de keuze om zelf op te halen in een filiaal, maar helaas dat duurt zelfs te lang !!!!!!

7 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Geweldig bedrijf! Schrik van de negatieve reviews

Geweldig bedrijf en schrik van alle negatieve reviews. Durfde bijna niet meer te bestellen.
Elmex en goede antiroos shampoo on-line besteld voor een hele goede prijs.
3 dagen later zou het geleverd worden en we hadden het zelfs al 2 dagen na het bestellen binnen.
Net mailtje gekregen van de bevestiging, van de versturing en dat we het ontvangen hadden. Wij raden dit bedrijf wel aan!

8 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

18 juni online bestelling geplaatst zou…

18 juni online bestelling geplaatst zou 21 juni geleverd worden ,niks gehoord klantenservice gebeld je pakket ligt in het filiaal ik naar het filiaal, nee pakket is nog niet binnen en savonds zie ik dat de betaling is terug gestort zonder verdere mail of iets ,en dat heet service ????

22 czerwca 2023

prijs/informatie klopt niet

Een verpakking van 3 colgate tandenborstels wordt aangeboden voor € 3,49. Op de verpakking staat 2 + 1 gratis.
Aan het schap hangt een label met aanduiding prijs/stuk is € 1,16. Dus één tandenborstel kost € 1,16. En dan zijn dus 3 tandenborstel € 3,48 met een afrondingfout.
Hoe kan de verpakking dan zeggen "2 + 1 gratis"?
De medewerker in de winkel zag het ook, maar vond het géén probleem.

24 kwietnia 2023

Aanbieding koolmonoxidemelder niet gekregen

Heb je online een aanbieding van koolmonoxidemelder besteld en betaald. We konden deze na een paar ophalen bij Trekpleister in Sappemeer. Dus op de donderdag naar de Trekpleister in Sappemeer en kom je daar zeggen ze gewoon we hebben deze niet en is ook niet gekomen. Geld wel terug gekregen maar dit lijkt nergens op in dit blijkt toch echt te ruiken naar misleiding met aanbiedingen plaatsen.

30 marca 2023

Razendsnelle retourbetaling

Ik had een Philips One Blade gekocht, deze ging voor of tijdens de eerste scheerbeurt kapot. Philips is een redelijk goed merk, ik schuurde in goed vertrouwen de hele doos kapot omdat ik de stikker er niet af kreeg. Ik heb alles zo netjes mogelijk teruggestuurd op donderdag middag/vroeg op de avond. Op maandag stond het geld al netjes op mijn rekening! Erg netjes, ik had verwacht dat ze de zending niet zouden terugnemen.

1 lutego 2023
Oceniono na 2 z 5

Wacht al een jaar op 2 badjassen die ik…

Wacht al een jaar op 2 badjassen die ik zou krijgen.
Vandaag reacties sorry is een jaar geleden kunnen we niks meer mee doen.
Nou dag voortaan 30.000 keer bellen slechte recensies schrijven krijg je het dan wel?
En elke keer die aanbiedingen die in de folder zelf niet kloppen echt klaar mee.

9 lutego 2023

Mega keukenrol

Waarom een Euro meer voor een keukenrol xxxxl ? en dan nog schaamteloos als een aanbieding in jullie folder zetten . Nee , geen begrip voor.

15 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Verkeerde bestelling kan niet geannuleerd worden.

Heb een bestelling voor luiers gedaan, maar per ongeluk de luiers in luierbroekjes.

Meteen opgebeld, want de bestelling zou een week later komen. Maar de bestelling kan dan niet meer geannuleerd worden, wordt voor niets verzonden en moet ik weer naar de winkel op me terug te brengen.

Waardeloze online webshop, voortaan gewoon weer naar bol.com.

8 stycznia 2023

Op 1 dag 2 bestelling gedaan

Op 1 dag 2 bestelling gedaan, van de ene bestelling kreeg ik een afhaalbericht na 1 werkdag. Van de andere bestelling heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantenservice, maar daar werd ik niet veel wijzer.

De afgelopen 3 weken elke week een e-mail bericht gestuurd naar de klantenservice, waar een en ander blijft, maar geen enkele bericht retour.

18 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Pakket nooit aangekomen bij Trekpleister filiaal!

Met de BlackFriday dacht ik goed te doen om een bestelling te plaatsen bij Trekpleister vanwege een actie die ze hadden met vaatwastabletten. Ik had aangegeven om mijn pakketje op te halen bij de dichtbij zijnde Trekpleister filiaal. Alleen daar is het compleet fout gegaan!! Ze sturen mij een mail met een afhaalbewijs dat de bestelling bij het filiaal klaar ligt. Vervolgens ga ik naar het filiaal ligt er geen pakketje voor mij klaar. Ik ga vervolgens de volgende dag nogmaals heen nog steeds geen pakketje terwijl ik wel een afhaal bewijs heb gekregen. Ze konden niks voor mij betekenen en ze verwijzen mij om te bellen met de klantenservice. Die geven vervolgens aan dat er iets is fout gegaan en dat het verder wordt onderzocht op het hoofdkantoor en dat ze hier binnen 14 dagen op terug komen. Wat een slecht beleid hoe moeilijk kan zijn om het pakketje nogmaals op te sturen? Op mijn pakketje kan ik waarschijnlijk naar fluiten ik vraag mij af hoe snel ze mijn geld terugstorten.....

23 listopada 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej