Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Erg teleurstellende service van Trekpleister. Ik had twee artikelen besteld waarvoor een 1+1 gratis actie gold. De gratis artikelen werden niet automatisch toegevoegd aan mijn bestelling. Achter... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

3 maanden geleden een bestelling geplaatst met o.a. zonnebrand protectie. Nooit gekregen. Meerdere keren in de winkel geweest maar daar konden ze niets vinden. Contact word alleen doorgestuurd naar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Door mijn eigen fout , heb ik mijn bestelling naar de verkeerde winkel gestuurd Trekpleister Heemstede heeft met man en macht mijn bestelling gezocht Klantenservice en meerdere telefoontjes gep... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Normaal gebruik ik Melkmeisje bad en douche zeep. Maar ernaast stond eigen merk van trekpleister Bad en Douche in de aanbieding: 1 + 1 gratis voor € 3. Aanbieding gekocht en bij eerste gebruik blijkt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zdrowie i medycyna

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Trekpleister op internet, voordelige producten, reizen, hotelboekingen en verzekeringen!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 68

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ik koop hier al jaren wraps, onvriendelijke klantenservice als er iets mis gaat

Ik koop hier al jaren wraps , en aangezien er geen trekpleister in de buurt zit koop ik ze dan maar online in een groot aantal. Dit gaat al jaren goed tot vandaag.

Vandaag kreeg ik 14 pakken wraps met een datum van net een maand. Dus ik bel de klanten service maar kan ze niet ruilen en moet ze op mijn eigen kosten retour sturen omdat er geen winkel in de buurt zit. Ik mag dus kosten maken omdat hun niet op de site vermelden ze korter houdbaar zijn als anders.

Als ik ze dus nu opnieuw bestel is er kans groot ik weer dezelfde krijg dus ik heb besloten om hier niet meer te bestellen. De klant vriendelijkheid was ver te zoeken aan de telefoon. Voortaan bestel ik ze wel bij plein daar word altijd alles netjes opgelost en daar kan de trekpleister nog een hoop van leren.

22 maja 2024

Stomme actie

Stomme actie : €250,00 aan rozen als prijs…….
Alleen goed voor de bloemenwinkels die meedoen.

26 kwietnia 2024

Eens maar nooit meer Trekpleister

Online twee producten besteld, die na het weekend in de winkel afgehaald konden worden. Maar geen afhaalbewijs ontvangen. Bellen naar de klantenservice en kreeg te horen dat de helft van de producten nog niet geleverd konden worden. Dat zou een week later gebeuren en ik zou een afhaalbewijs ontvangen. NB stond op de website dat het product wel op voorraad was. Als het product er dan nog niet was kon ik de bestelling annuleren en zou ik mijn geld terugkrijgen. Na een week nog geen afhaalbewijs en weer bellen met de klantenservice. Die dame kon me niet vertellen of het product al in de winkel was, dat kon of wilde de winkel haar niet vertellen. Ik moest er maar zelf langs gaan. Ik heb toen maar de bestelling geannuleerd.Ik zou mijn geld binnen twee weken ontvangen. Niet dus en maar weer bellen met de klantenservice. Nu weer iemand anders aan de lijn en na een belletje naar de winkel werd duidelijk dat de winkel mijn bestelling als afgehaald had geboekt, notabene op de datum dat ik de bestelling twee weken daarvoor had geannuleerd. Gelukkig werd het nu voortvarender opgepakt door de klantenservice en had ik binnen een paar dagen mij n geld terug. Na zo'n slechte ervaring met Trekpleister ben ik niet meer van plan om er nog iets te bestellen. De voorraad informatie op hun website is niet te vertrouwen.

15 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Trekpleister Sneek ,had gebeld naar…

Trekpleister Sneek ,had gebeld naar Sneek omdat ik daar toch moest zijn had 6 pakken kg koffie die ik niet kon gebruiken mijn koffieautomaat stuk dus wou ze ruilen voor oploskoffie mijn computer zat een Virus op dus kon de bon van het bestelde niet uitprinten wel kon ik via telefoon de bank betaling laten zien ,nou geweldig geen probleem zo zonder problemen omgeruild echt top opgelost fijn dat het zo kon anders had ik het weg kunnen gooien ook zonde ,toppers hoor kunnen sommige filialen nog wat van leren.5sterren voor de medewerkers van Sneek super vriendelijk bedankt.fijne Pasen.

28 marca 2024

Trekpleister online oplichters

Besteld bij trekpleister, krijg compleet andere producten geleverd, maar wel de pakbon die bij mijn bestelling hoort. Klantenservice gebeld, zou mijn volledig betaalde bedrag terugkrijgen. Hebben ze verzendkosten eraf gehaald! Terwijl ik niets heb gekregen wat ik wilde hebben! Hier komen we dus nooit meer terug.

19 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Zeer misleidend en slechte service…

Zeer misleidend en slechte service klantenservice!!
Artikelen besteld juist door aanbieding. Maar de helft geleverd gekregen. Aanbieding erg misleidend op de site. Ik bel hiervoor en er wordt gezegd dat het mijn eigen schuld is en wordt bovendien zeer geïrriteerd te woord gestaan door medewerkster van de klantenservice. Samen naar een andere oplossing kijken was niet mogelijk. Een klacht kan alleen telefonisch, ligt dus ook nergens vast…uiterst vreemd.
Geen aanrader!

22 marca 2024

Zeer slechte service

Ineens krijg ik krampen in de darmen en vraag of ik even gebruik mag maken van de wc. Zegt zo’n verkoopster doodleuk ‘nee dat mag niet. En lacht daarbij! 🤬.
Daar kom ik dus nooit meer!
Die reclame van hun moet je dus ook niet geloven!

19 marca 2024

robux giftcard

ik kocht een robux giftcard, het werkte niet eens. wilde ik het terug brengen mocht dat niet en werden we de winkel uitgestuurd. dat was allemaal bij de trekpleister bij muziekplein, ga nooit meer terug

17 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Trekpleister is in zijn geheel een…

Trekpleister is in zijn geheel een teleurstellend bedrijf. Haast je je voor sluitingstijd nog naar de winkel voel je je om 17.45 uur al niet meer welkom. Gezocht product blijkt in dat filiaal überhaupt niet verkocht te worden. Ik grijp hier wel vaak mis… ga je online bestellen komen ze nog voor afronding de beloofde voor 22.00 uur besteld morgen in huis al niet na. Dat terwijl het nog geen 20.00 uur is. Waardeloos bedrijf.

19 lutego 2024

Niet aanraden

Mijn dochter ging met een vriendinnetje naar de trekpleister in Abcoude en ze liet per ongeluk iets vallen de verkoopmedewerker zuchtte gelijk en mijn dochter zei gelijk sorry, maar het eerste wat zei was: je moet het wel betalen en mijn dochter kwam thuis en vertelde het verhaal huilend

5 lutego 2024

Goedeavond

Goedeavond ! Ik wil klagen over het slechte gedrag van uw werknemers, vanavond was ik daar om te winkelen en er was een dame die heel hard met me praatte, ze zei: leer niet alles, en ze zei: 'Je kunt nu niet bij mij kopen.' Ik wil niet voor je verkopen, ik denk dat ze niet in de goede verkoper was, vraag haar alsjeblieft waarom ze zich slecht gedraagt ​​tegenover de klant, het was vanavond 17.30 uur

25 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Zomaar ineens de order geannuleerd…

Zomaar ineens de order geannuleerd vanaf hun kant.
Het artikel zou niet meer leverbaar zijn, maar nu 2 dagen later kan ik het gewoon bestellen.
Maar dan alleen niet voor de mooie aanbieding. Oplichters!!

24 stycznia 2024

Misverstand of???

Ik zou graag wiellen weten??
13.12.2023. Ik heb gekocht medicijnen in de winkel in Venlo Zuid voor een beetje minder dan 25€. Toen kreeg ik spaarpunt voor keukentextiel.Vandaag 16.01.2024. Ik heb gekocht medicijnen vooŕ een beetje minder dan 14,00€ en ik heb sparpunt niet kreeg. Op de vraag waarom?Ik kreeg antwoord dat ze geven niet als ik medicijnen koop.Wi heft er gelijk????Degene die geeft...of degene wat ze niet gaf???

16 stycznia 2024

GEWELDIG!

Fantastisch geholpen vandaag! PostNL heeft mijn pakket retour gestuurd, waarna een medewerker van hun klantenservice mij ontzettend onbeleefd te woord heeft gestaan. Hierna ben ik gelukkig goed verder geholpen door de klantenservice van trekpleister, die met de klant meedenken (ondanks de schuld bij PostNL ligt). Extra complimenten naar Shelley van customer care, die mij erg snel, vriendelijk en goed heeft geholpen. Kan niets anders zeggen dan dat ik een top ervaring met de klantenservice heb gehad!

28 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Onvriendelijke en slechte service klantenservice

Gezien de slechte reviews doet Trekpleister weinig om te verbeteren. Hedenmorgen een bestelling geplaatst om op te halen in de winkel. De betreffende winkel ligt nog geen 500 meter van mijn adres. Systeem geeft echter een ander ophaaladres aan. Telf, contact opgenomen, aardig man. Helaas ordernr. niet bij de hand op dat moment. Later teruggebeld en kreeg een vrouw aan de lijn met een hele enge benepen stem die aangaf dat het adres niet gewijzigd kon worden. Waarom niet. Omdat het niet kan. Waarom kan het niet? het kan niet systeem gaat na bestelling op slot en anders maar niet ophalen. Is al betaald. Dan krijgt u uw geld terug. Gezien de reviews twijfel ik daar dan ook weer aan. Zeer slechte service van Trekpleister, gelukkig in de winkel wat beter.

14 listopada 2023

Bestelling niet geleverd

Op 22 oktober waspods besteld en betaald 52 euro tot op heden nog niks geleverd en geen geld terug
Klantenservice bellen heeft ook geen zin weten ook niks
Je moet steeds als je belt 2 1/2week wachten op antwoord want het is hun afdeling niet
Ik dacht dat de klantenservice voor alle afdelingen moest zijn
Volgens mij is het een beginnende oplichtersbende

22 października 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej