Erg teleurstellende service van Trekpleister. Ik had twee artikelen besteld waarvoor een 1+1 gratis actie gold. De gratis artikelen werden niet automatisch toegevoegd aan mijn bestelling. Achter... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
3 maanden geleden een bestelling geplaatst met o.a. zonnebrand protectie. Nooit gekregen. Meerdere keren in de winkel geweest maar daar konden ze niets vinden. Contact word alleen doorgestuurd naar... Zobacz więcej
Door mijn eigen fout , heb ik mijn bestelling naar de verkeerde winkel gestuurd Trekpleister Heemstede heeft met man en macht mijn bestelling gezocht Klantenservice en meerdere telefoontjes gep... Zobacz więcej
Normaal gebruik ik Melkmeisje bad en douche zeep. Maar ernaast stond eigen merk van trekpleister Bad en Douche in de aanbieding: 1 + 1 gratis voor € 3. Aanbieding gekocht en bij eerste gebruik blijkt... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Trekpleister op internet, voordelige producten, reizen, hotelboekingen en verzekeringen!
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Weekkalender
Ik wilde een weekkalender kopen bij Trekpleister. Deze was niet meer voorradig in Steenbergen. Een medewerkster werkt ook in een winkel in het westen van het land. Zij beloofde een kalender voor mij mee te nemen uit de andere winkel. Deze kon ik vandaag afhalen.
Grote pluim voor de zeer klantvriendelijke behandeling.
Snelle levering, alles binnen een dag in huis!
De bestelling de ene dag op om 16.00 opgegeven en de volgende dag om 13.30 al geleverd, Top service!
Het liefste had ik de artikelen gewoon in de winkel willen kopen maar de Oral-B pro expert aanbieding was alleen online geldig.
Toch goed geregeld
07-11 ontbrekende spullen en open flessen zijn terugbetaald, ze liepen achter met respons. Dus netjes geregeld en naar 4 sterren.
4-11 nu en geen enkele respons van Trekpleister.
1e bestelling geplaatst ondanks de reviews. Gisteren een doos binnengekregen waar een aantal flessen shampoo open waren gegaan, grote bende dus. Mail gestuurd met fotos volgt er 1 reply dat er niet gereageerd wordt op de mail, 2e x gestuurd, geen reply ? De chat volgt geen reactie. De meeste nrs gaan in gesprek. 1nr krijg je een automaat en zet je inde wacht. Nu voor de 3e x een kwartier. Helaas kloppen de reviews dus wel. Advies Hier niet kopen !!!
Verkeerde model Dr Martens
Dr Martens 1460 Pascal besteld. De normale 1460 boots gekregen. Gebeld met de klantenservice, kreeg het advies om nogmaals te bestellen. Gedaan en ik kreeg wederom het verkeerde model. Heb hierover een review gezet op de website van Trekpleister, maar ontving een mailtje zonder onderbouwing dat deze niet geplaatst wordt.
Misleidend adverteren met verkeerd artikel! Dr martens gekocht
Dr martens gekocht. Er werd geadverteerd met 1460 pascal boots.
Totaal ander type gekregen. Ander leer, rechterschoen vol fouten en oneffenheden, rechter en linkerschoen verschillen enorm van kleur en glans! Twee verschillende schoenen verkeerd type anders dan site werd geadverteerd. Op site stond gratis retourneren. Geen melding niks bij aankoop dat dit anders was bij dit artikel. Nu ik ze wil retourneren zijn ineens retourregels anders. Moet ik betalen voor retourneren. Klantenservice krijg alleen een of achterlijke robot. Valt Niet mee te communiceren. Een verkeerd artikel gekregen vol fouten opgestuurd gekregen. Kortom misleidend en oplichting. Punt zoveel klantenservice onbereikbaar. Daarbij voor hun fout moet ik nog betalen ook. Vind het schandalig! Not amused.
Week geleden besteld en als afleverdag…
Week geleden besteld en als afleverdag morgen gekozen. Een week van tevoren is ruim, toch? Krijg ik vandaag mail dat het 1 tot 3 werkdagen later wordt. Het is een no-reply, niet klantvriendelijk. Ik word ongevraagd getutoyeerd (heb ik met hen geknikkerd vroeger?). Kortom, eerste ervaring is ook meteen de laatste.
Voordeelpak Douchegel Dove 6 x 500 ml…
Voordeelpak Douchegel Dove 6 x 500 ml besteld. Bij levering bleek het 6 x 450 ml te zijn. Na (uiteindelijk) antwoord op messenger (geen email mogelijk!!!) bleek het een "foutje" op de website te zijn. Geen compensatie. We konden de bestelling wel terugbrengen naar een winkel. Hier bestellen we niet meer!!!
Zeer slechte ongeorganiseerde winkelketen.
18 aug. 2022 oral b io9 besteld met borsteltjes erbij besteld,
Op 23 aug. 2022 krijg ik alleen de borsteltjes geleverd, zonder mededeling dat dit een deel levering is. Geen opvolging van order, totaal geen opvolg mail.
Je moet maar afwachten wat je besteld, dat je dat ook krijgt.
Geld terug gevraagd, duurt ook 8 werkdagen, ook hier krijg ik geen mail over.
Zeer slechte onprofessionele organisatie , en zijn nog zeer klantonvriendelijkheid ook.
Ik koop hier nooit meer.
Ik probeer ze al 2 dagen telefonisch te…
Ik probeer ze al 2 dagen telefonisch te bereiken… Geen doen. Nu net weer na een half uur in de wacht de moed maar opgegeven. Schandalig! Zet dan geen klantenservice op de website!
PAS OP! trekpleister verkoopt misleidende tests
PAS OP! de trekpleister verkoopt zelftests van Anhui Deepblue Medical Technology, deze tests werken niet! verspil geen geld aan dit merk, koop de bekendere merken.
Prima multi-vitames Eigen Merk!
Haal óf bij Kruidvat óf de Trekpleister mijn multi-vitamines Eigen Merk: het is maar net welke er in de reclame is. :-)
my address was wrong and i requested to…
my address was wrong and i requested to cancel my order after some hours. it was not possible and told me that i have to go to the wrong address and take the delivery. if its accepted by the wrong address, nothing can be done. before the order you are a customer and after you are nothing.
Zo irritant
Zo irritant! Bestellen, niks horen na bestel bevestiging, klantenservice bijna waardeloos. Ik moest met mijn fiets naar een andere drogisterij in de tussentijd dus eigenlijk tijdverspilling en weinig meer van Trekpleister.
Schandalig
Schandalig! Het vlgd.: Bestelling gedaan online bij Trekpleister. Geen bericht ontvangen over te late levering. Na lange tijd in de wacht bij klantenservice wordt mij ijskoud verteld dat er problemen zijn over de betaling die niet bij hun binnengekomen zou zijn. Maaaaar werd gemeld dat hij ongetwijfeld bij mij afgeschreven zou zijn???? Ik moest de bestelling maar opnieuw plaatsen en mijn geld zou teruggestort worden. Duur: 1,5 tot 2 weken!!! BELACHELIJK
Nooit meer bestellen!
goede winkel alleen zijn de schappen…
goede winkel alleen zijn de schappen niet goed gesorteerd
Bizar slechte service.
Dinsdag een bestelling geplaatst, die zou donderdag bezorgd worden. Woensdag kon niet want dat was koningsdag. Donderdag geen pakje, vrijdag geen pakje, nu is de verwachting zaterdag. Ik moet het nog zien, bizar slechte service.
Trekpleister eerste en laatste keer dat ik er besteld heb
Voor de eerste keer een grote online bestelling geplaatst nu anderhalve week geleden. Ik dacht makkelijk, hoef ik zelf niet te sjouwen en brengen ze het thuis. Maar laat dat makkelijk maar achterwege... alleen maar ellende. Niemand van de klantenservice kan vertellen waar je bestelling is of blijft. Ze zijn ook nog eens erg onvriendelijk ( terwijl ik zelf heel vriendelijk bleef, want hun kunnen er ook niets aan doen en doen gewoon hun werk, dus er was geen aanleiding voor ) en luisteren niet naar je verhaal, wimpelen je af. Ze zouden er een melding van maken ( na heel veel moeite ) maar heb nog steeds niets vernomen. Ik zou een track en tracé krijgen van postnl niets ontvangen. ( mag ik toch weten waar mijn geld heen is ? ) ik had gekozen voor vorige week dinsdag leveren dat kon ik kiezen en heb nog niets ontvangen! Een mail gestuurd, reageren ze niet op en aan de klantenservice heb je ook niets. Ik voel me opgelicht !!! Eerste en meteen laatste keer, heb er meer werk mee dan dat ik het zelf ga halen!
Nul sterren voor de klanten"service".
Nul sterren voor de klanten"service".
Online in de webshop bestellen voor bijna €100 en meteen betalen, geen pakket ontvangen en na meerdere malen contact opnemen week na week te horen krijgt dat je nog een week moet wachten!
Maand verder, nog geen pakket of euro gezien! Bestel er niet mensen!!!! Wees gewaarschuwd!
Retouren is alleen op eigen kosten, en niet mogelijk in de winkel
Retouren is alleen op eigen kosten, in de winkel is retouren al niet meer mogelijk omdat ze nog niet eens 30 euro in de kassa hebben. Volgens mij gaat het erg slecht met dit bedrijf.
beetje jammer dat kassier je niet meld…
beetje jammer dat kassier je niet meld wat de aktie is !
Doświadczenie Trustpilot