Travelmarket.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Bestilte flyrejser til Asien på Business Class, fandt nogle "fornuftige" priser og skyndte mig at bestille. Lidt tid efter fandt jeg ud af, at det var ændret til Economy Class. Så jeg endte ud med no... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Spild af tid at gå ind og finde en rejse til en given pris, da man på deres partner sider gang på gang efter at have tilføjet alle data bliver mødt med “din pris er blevet ændret i mellemtiden”. Utrol... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi benytter os ofte af Travelmarket, og vi finder altid noget der matcher vores forventninger til både standard & pris. Også under last minute kan man finde super gode priser på feks. flybilletter.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Brugte deres prisagent og spareder godt 1000kr. på rejsen uden at røre en finger. En dag dumpede der en mail ind med en billigere pris end den jeg først havde fundet og jeg bestilte med det samme. Fan... Zobacz więcej

1. Porównywarka cen

O Travelmarket.dk

Napisane przez firmę

Om os
Travelmarket.dk er en uafhængig prissammenligningsside inden for rejsebranchen.

Vores formål er at hjælpe forbrugerne med at finde billige rejser, flybilletter og andre rejseprodukter ved at sammenligne priser fra mange forskellige rejseselskaber.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

182 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Virkelig god prisagent

Jeg oprettede for 2 måneder en prisagent, på en rejse til Los Angeles, og har siden dagligt fået en mail med de billigste priser. Da jeg startede søgningen kostede de billigste billetter 3600,- men i mandags fik jeg besked om de billigeste billetter i skrivende stund stod til 2165,- og jeg bestilte efterfølgende rejsen. Virkelig fedt man dagligt kan følge prisudviklingen på ens mulige rejse.

17 stycznia 2019
Oceniono na 1 z 5

I sidste uge søgte jeg efter…

I sidste uge søgte jeg efter flybilletter til Mallorca i januar/februar. Jeg valgte billetter, blev ledt videre til en samarbejdspartner, hvor bookingen ikke kunne gennemføres ( efter jeg havde indtastet alle oplysninger om navne, mailadresse, tlf.nr, betalingskort og svaret på alle mulige tillægsydelser. Dette gentog sig ved 3 udbydere. Jeg opgav at booke gennem travelmarket, og gik direkte på flyselskabets hjemmeside, hvor det lykkedes i første forsøg.
Det samme gentog sig i dag hvor jeg søger på flybilletter til Pisa eller Firenze i september. Travelmarket har været en ubrugelig tidsrøver. Og det er ikke lykkedes mig at gennemføre nogle bestillinger.

12 stycznia 2019

Hej Gitte

Vi beklager meget, at du ikke har kunnet gennemføre din reservation hos rejseselskaber, som du fandt, da du sammenlignede rejser på Travelmarket.dk

Når vi sammenligner priser fra mange forskellige rejsebureauer og flyselskaber, kan det desværre ske, at der hos nogle rejsebureauer opstår problemer i enkelte tilfælde – ofte med den samme flyrejse. Man kan dog altid vælge at klikke sig videre direkte til flyselskabet og gennemføre bestillingen.

Men vi vil gerne høre, hvilke rejsebureauer at fejlen er opstået hos - og gerne også hvilken besked du fik fra hjemmesiden.

Vi udelukker af og til selskaber fra vores rejsesøgemaskiner, hvis de ikke holder en tilstrækkelig god kvalitet.

Skriv gerne til os på info@travelmarket.com. Måske kan vi også hjælpe dig på andre måder.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venlige rejsehilsner

Team Travelmarket

Oceniono na 1 z 5

Fup billetter der ikke findes.

Vi har netop forsøgt at bestille en rejse til Antalya i juli/august måned og da vi så skal bestille rejsen findes den slet ikke og købet kan ikke gennemføres - men vi kan købe ‘disse alternative billetter’ der alle er væsentligt dyrere. Vi og vores forældre har begge prøvet på en række af forskellige datoer og ingen af billetterne findes. Rent fup så de får folk ind på siden og så håber de køber en dyrere rejse hos nogle af de andre selskaber. I øvrigt så er det dybt usympatisk at priserne stiger for hver gang man laver en søgning selvom disse gennemføres med kun få minutters interval. De er jo klart designet til at folk til at føle at de skal bestille nu og her, men faktum er jo at der ikke på få minutter er kommet en skov af bestillinger på en rejse der er 7-8 måneder ude i fremtiden. I så fald skulle der nok for længst have været udsolgt. Rent og skær fup...

30 grudnia 2018

Hej Kenneth

Tak for vores positive dialog på mail - Jeg følger også lige op her på Trustpilot.

Vi er som nævnt kede af, at du har fået oplyst en pris i vores flysøgemaskine, som ikke kunne reserveres.
Men vi kan desværre ikke altid forhindre at det sker, da vi er en prissammenligningsside, og vi viser de priser vi modtager fra flyselskaberne og rejsebureauerne.

Det sker i sjældne tilfælde at nogle rejsebureauer viser flypriser, som ikke er eller har været tilgængelige i markedet, og det var desværre, hvad du oplevede.

Venlige rejsehilsner

Team Travelmarket

Troværdige Travelmarket tip-top!

Søgte på en rejse til Vietnam og havde fundet en god pris, hvor der var lovet en rabat hvis man betalte med VISA-kort hos engelske "Bravofly", som var den udbyder jeg blev dirigeret hen til. Det gjorde jeg, men lagde mærke til, at prisen pludselig hoppede 500 kr. i vejret, så snart jeg havde tastet kortnummeret ind. Det stod til højre i skærmbilledet, og jeg kunne let være kommet til at trykke betal uden at have opdaget "tricket".
Jeg tog skærmbilleder af transaktionen og gjorde Travelmarket opmærksom på problemet. Efter at have undersøgt sagen vendte de tilbage med den besked, at "Bravofly" nu er droppet som samarbejdspartner, og samtidig tilbød Travelmarket at betale differencen mellem den pris jeg nu har betalt - og så den jeg var stillet i udsigt!
Fremragende service - især at selskabet skiller sig af med utroværdige partnere, som jo er gift for branchen.

10 października 2018
Oceniono na 5 z 5

Her finder man super gode tilbud.

Hurtigt overblik over mulighederne.
God, hurtig og effektiv service hvis man skriver til dem.
Da prisen på en rejse ikke matchede hos rejsebureauet, arbejde de for at opnå rejsen til den af bureauet fejlagtigt udbudte pris.

Man kan oprette prisagenter på destinationer/ datoer man er interesseret i og får dagligt mail, så man kan følge med i prisudviklingen.

Det hele er ganske gratis.

8 października 2018

Excellent service

Excellent søgemaskine og prisagent til at finde billige rejser fra Danmark.
Super kundeservice hvis der opstår problemer.

3 października 2018

Anbefaler Travelmarket

Anbefaler Travelmarket. Deres søgemaskine var skyld i at jeg købte flybilletter til Sicilien i stedet for Napoli,og da jeg tog kontakt til Travelmarket
var de hurtige til at erkende fejlen og love at dække flybilletterne, hvis ikke flyselskabet ville tilbagebetale pengene. Efterfølgende har Travelmarket dækket omkostningerne, så jeg kunne købe nye billetter til den ønskede by. Hurtig og venlig betjening.

1 lutego 2018
Oceniono na 2 z 5

Søger en flybillet fra Singapore til …

Søger en flybillet fra Singapore til Cph, ud den 7/12 og hjem den 23/12. Et resultat er Trevellink, men når man vælger denne rejse, fortæller deres webside "ingen resultat fundet, prøv igen"!?:(
Tilføjelse: Ovennævnte skete gentagende gange over et tidsrum på ca 1 time, så det burde ikke skyldes, at billetten var udsolgt!

6 listopada 2017

Hej Tristan

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med Travelmarket.

Vi har undersøgt sagen i går og i dag - og alt fungerer som det skal nu. Du har altså været ude for en sjælden midlertidig fejl.

Vi håber, at du vil give os en ny chance - og at du finder den bedste og billigste flybillet til Singapore.

Venlig rejsehilsen

Travelmarket

Oceniono na 4 z 5

Dårlig bla store prisforskelle

Dårlig. Vi vil gerne på juleferie og kigger på travelmarket.dk hvor der er juleferie ned all. Incl.
Den første vi kigger på er med afgang til Gran Canaria den 18/12 med all.incl. Til kr. 5.499 Koala Garden Suites, når man viderestilles til Spies er prisen dog kr. 10.998. Hvordan kan dette være ? Prisen er jo dobbelt op?
Det andet tilbud vi kigger på er til Fuerteventura med Bravotours til 5.293 kr når man bliver viderestillet til Bravotours er prisen en helt anden 7.995 kr.
Når priserne ikke er ens er det tidsspilde at bruge travelmarket.dk man kan jo ikke stole på de prisertravelmarket har. Derfor dårlig

18 października 2017

Useless flight search engine

Useless flight search engine. When you search it shows low prices but then when you go to actually book the ticket that price is not available and they only show much more expensive tickets. Use Skyscanner, Momondo, etc instead, Travelmarket.dk is useless for finding cheap flights.

21 lipca 2017

Ubeskriveligt dårligt

Utroligt dårligt
Søgte på 10 forskellige rejse og ingen af dem var der
Har også mange gange søgt rejser hvor prisen ikke holder
Alt i alt
Rocker dårligt

12 czerwca 2017

Hej Henrik

Vi er oprigtig kede af, at du fandt afbudsrejser på travelmarket.dk, som var udsolgt eller hvor prisen var ændret.
Travelmarket.dk er en prissammenligningsside, og vi viser de priser, som charterselskaberne sender til os.

Vi opdaterer tusindvis af afbudsrejser minimum en gang i timen, men her i højsæsonen for afbudsrejser kan det forekomme, at nogle tilbud mellem opdateringerne er blevet udsolgt eller hvor prisen har ændret sig. Vi erfarede i går, at der var enkelte selskaber, som ikke havde sendt os opdaterede priser, og det kan have forårsaget problemerne, du oplevede.

Vi håber, at du trods alt vil prøve at sammenligne priser igen, og at du næste gang får en mere positiv oplevelse.

Venlig hilsen Team Travelmarket

hurra

hej allesammen
Jeg har fundet mine 3 sidste rejser på travelmarked.
hver gang har jeg fundet noget godt til rimelige penge,
jeg er kommet i den alder at jeg gerne vil have min. 4 stjerner all innklusive, og jeg er skal vi sige lidt svær at tilfredsstille.

Natalie Spong

16 maja 2017

Find let din ferie

Travelmarket er en stor portal, hvor fra du kan finde flyrejser, afbudsrejser, temarejser og meget mere. Hjemmesiden er let at færdes rundt på, og det tager ikke mange minutter at gennemføre en booking, til din næste rejse.

Jeg har flere gange brugt Travelmarket, både personligt og arbejdsrelateret, og jeg er super glad for at kunne anbefale det videre.

28 marca 2017
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej