Travelmarket.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bestilte flyrejser til Asien på Business Class, fandt nogle "fornuftige" priser og skyndte mig at bestille. Lidt tid efter fandt jeg ud af, at det var ændret til Economy Class. Så jeg endte ud med no... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Spild af tid at gå ind og finde en rejse til en given pris, da man på deres partner sider gang på gang efter at have tilføjet alle data bliver mødt med “din pris er blevet ændret i mellemtiden”. Utrol... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi benytter os ofte af Travelmarket, og vi finder altid noget der matcher vores forventninger til både standard & pris. Også under last minute kan man finde super gode priser på feks. flybilletter.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Brugte deres prisagent og spareder godt 1000kr. på rejsen uden at røre en finger. En dag dumpede der en mail ind med en billigere pris end den jeg først havde fundet og jeg bestilte med det samme. Fan... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Porównywarka cen

O Travelmarket.dk

Napisane przez firmę

Om os
Travelmarket.dk er en uafhængig prissammenligningsside inden for rejsebranchen.

Vores formål er at hjælpe forbrugerne med at finde billige rejser, flybilletter og andre rejseprodukter ved at sammenligne priser fra mange forskellige rejseselskaber.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Gavekort.

Jeg fik et gavekort I fødselsdagsgave. Det var super nemt at indløse. Jeg vil selv overveje at give et gavekort til en rejselysten ven.

7 sierpnia 2019

OMMER...

Først en billig pris på side 1...
Når man er blevet linket videre, så prisen næsten det dobbelte...
BARE IKKE GODT NOK.....

28 lipca 2019

Hej bona Nox

Tak for at du har brugt vores prissammenligningsside til at søge efter rejser.

Det kan desværre ske, at et rejsebureaus priser ikke er opdaterede i vores søgemaskiner - og at priserne på deres egen side er anderledes. I disse tilfælde er vi 100% afhængige af, de priser rejsebureauet sender til os.

Vi har ofte held med at hjælpe vores brugere i disse tilfælde, hvor vi kan tage en afklarende dialog med rejseselskaberne, hvis vi får konkret information om hvad der er søgt, og hvad priserne var på travelmarket.dk og hos rejseselskabet.

Venlig hilsen Team Travelmarket

Oceniono na 1 z 5

Travelmarket er total ubrugelig.

Travelmarket er total ubrugelig.
1 år efter jeg havde tilsvarende oplevelse, er det med samme resultat.
Søger på flybilletter til Kos, også linker de til billetter til Marmaris, som godt nok ikke ligger langt væk i fugleflugt, men trods alt i et andet land og adskilt af vand!

7 lipca 2019

Hr. KJ
Du havde samme kommentar for et år siden, og vi ønskede dialog, men vi hørte aldrig fra dig.

Der findes en årsag til at der vises alternative afrejse- og ankomstlufthavne fra online rejsebureauerne i vores flysøgninger.

Det er jo ganske enkelt blot at ignorere disse, hvis du ikke har gavn af dem, mens andre kan have. Skriv til info@travelmarket.com hvis du vil i dialog.

Vh Team Travelmarket

Kun positive oplevelser

Har to gange bestilt flyrejser via Travelmarket, og med delvis betaling med Gavekort.
Begge gange har de sendt bekræftelses mail inden for 2 timer, at de har overført pengene til min konto.
Kun positivt at sige herfra.

29 czerwca 2019

Altid Travelmarket

Altid Travelmarket
Finder altid mine charterrejser på Travelmarket - fandt sidste år to rejser til Alanya MEGET billigere end jeg selv kunne have fundet dem
Så jeg bruger ALTID Travelmarket

1 marca 2019
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk til overblik! Kan kun anbefales(:

Fantastisk til overblik! Kan kun anbefales
Min kæreste og jeg planlægger at ville tage på sommerferie og har kun godt at sige om travelmarket! De har gjort det overskueligt og har endda fundet tilbud på flybilletter, der er billigere end udbyderen selv har tilbudt! Jeg tjekker altid tilbuddene efter på travelmarket og vil helt klart fortsætte med det fremover, da de modsat mange andre sider også medregner lavprisselvskaberne, hvilket er super for en fattig studerende - Det kan virkelig kun anbefales(:

27 lutego 2019

Nemt, overskueligt, superb.

Jeg har de sidste mange år rejst 3-5 gange om året, og jeg elsker Travelmarket! Der bliver altid undersøgt om der findes bedre tilbud derude, end hvad jeg nu lige ellers havde fundet frem. Det er dejlig nemt og overskueligt i forhold til mange andre websider - ikke så meget bøvl med dem! Kan klart anbefales.

26 lutego 2019
Oceniono na 2 z 5

Priserne holder ikke på afbudsrejser!

God oversigt over mulige rejser MEN MEN MEN, priserne passer ikke i forhold til det jeg har søgt!
Når jeg bliver henvist til de enkelte selskaber, så har jeg som hovedregel oplevet at det var min. 2000,- dyrere end det Travelmarket viser.

8 lutego 2019

Hej Carsten

Tak for at du har brugt prissammenligningssiden travelmarket.dk til at søge efter afbudsrejser. Det kan desværre forekomme, at der er problemer med et rejseselskab, hvor deres priser ikke er opdaterede i vores afbudsrejsesøgemaskine i forhold til deres egen webside. Vi er 100% afhængige af, de priser de sender til os.

Men vi har ofte held med at hjælpe vores brugere i disse tilfælde, hvor vi kan tage en afklarende dialog med rejseselskaberne, hvis vi får konkret information om hvad der er søgt, og hvad priserne var på travelmarket.dk og hos rejseselskabet. Så skulle du opleve problemer med forkerte priser en anden gang - så skriv på info@travelmarket.com, så har vi en chance for at afklare, om du uanset kan få rejsen til den pris, du fandt på travelmarket.dk.

Venlig hilsen Team Travelmarket

Anbefaler Travelmarket.dk

Jeg anvender Travelmarket.dk hver gang jeg/vi skal på ferie - og det er en fornøjelse hver gang! Kan altid finde de billigste rejser, på en let og overskuelig måde. Herudover er deres kundeservice helt i top!

Jeg kan ikke andet end at anbefale søgemaskinen til andre, som
er på udkig efter en god og billig rejse!

25 stycznia 2019

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej