Bestilte flyrejser til Asien på Business Class, fandt nogle "fornuftige" priser og skyndte mig at bestille. Lidt tid efter fandt jeg ud af, at det var ændret til Economy Class. Så jeg endte ud med no... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Spild af tid at gå ind og finde en rejse til en given pris, da man på deres partner sider gang på gang efter at have tilføjet alle data bliver mødt med “din pris er blevet ændret i mellemtiden”. Utrol... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi benytter os ofte af Travelmarket, og vi finder altid noget der matcher vores forventninger til både standard & pris. Også under last minute kan man finde super gode priser på feks. flybilletter.... Zobacz więcej
Brugte deres prisagent og spareder godt 1000kr. på rejsen uden at røre en finger. En dag dumpede der en mail ind med en billigere pris end den jeg først havde fundet og jeg bestilte med det samme. Fan... Zobacz więcej
Napisane przez firmę

Nørregade 77, 7100, Vejle, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jeg vil give Ole Stouby fra Travelmarket et stort TAK og roser ham for hans stort indsats som, han havde yde af gode service.
Jeg oplever det er spild af tid, at bruge travelmarket.dk. Jeg lægger mine præferencer (som ikke er 2 voksne, fra en tilfældig lufthavn, i en tilfældig uge) ind. Herefter får jeg en liste over priser på 2 voksne i en tilfældig uge, fra en tilfældig lufthaven.

hej
hvordan man kan kontakt travelmarket.dk

Odpowiedź od Travelmarket.dk
Fedt, vi fandt endelig en billig pris, men når vi så går videre til easyjet som tilbyder prisen, så bliver den lige ganget med 4.
Det jo ubrugeligt.

Odpowiedź od Travelmarket.dk
Nem og professionel app👍Hurtigt og godt overblik kan anbefales til alle der vil ud i verden til en god pris og hjulpet godt afsted med Travelmarket🌞👍
Travelmarket leverer !! 🇬🇷🏖️
Da mig og min kæreste skulle til Grækenland fandt vi rejsen på Travelmarket.
Det super skønt og lille hotel, der bare var helt perfekt.
Vi kommer helt sikkert til at bruge Travelmarket igen.

Odpowiedź od Travelmarket.dk
er træt af at kun få pris ved 2 voksne , er single og ikke den eneste , kom da med nogle priser for singler , ,,,,,,

Odpowiedź od Travelmarket.dk
Elsker jeres app og har brugt den meget. Please få den fikset, så afbudsrejser og charterrejser også virker igen. Please please please. Jeg knus elskede den app da den virkede 🙏🏻🤞🏻
Opdatering:
Det virkede sgu. Hold kæft hvor er i gode. Jeg er i rejsehimlen igen. Tusind tak ❤️

Odpowiedź od Travelmarket.dk
Havde problemer med at få penge tilbage fra Love Holidays, London. Ole Stouby fra Travelmarket var en helt uvurderlig hjælp. Vi er ham meget taknemmelig.
Via Travelmarkets hjemmeside bestilte jeg i december en flybillet. Der blev oplyst adskillige bureauer, hvor billetten kunne købes. Jeg valgte desværre at købe billetten gennem Travel2be. De har ydet mig en utrolig dårlig service, om nogen i det hele taget. Senere sker der så det, at flyselskabet ændrer flytiden til et tidspunkt, jeg ikke kan bruge. Jeg anmoder derfor Fly2be om at få billettens pris refunderet. Det bliver nu utroligt svært for mig at komme i kontakt med Travel2be, der først forsøger sig med, at jeg skal rette henvendelse til flyselskabet om at få billetten refunderet. Omvendt meddeler flyselskabet mig efter min henvendelse til dem, at jeg skal rette henvendelse til Rejsebureauet. Det bliver nu umuligt at komme i kontakt med Travel2be/Travelgenio. De påstår konsekvent, at de ikke har nogen booking på den mailadresse jeg anvender. De svarer blot via en automail. Jeg retter nu henvendelse til Travelmarket, om de kan/vil hjælpe mig. Travelmarket får arrangeret kontakt mellem Travel2be/Travelgenio og mig. Efter måneders ventetid får jeg besked fra Travel2be/Travelgenio om, at de refunderer billettens pris minus 30 Euro i ekspeditionsgebyr. Der kom aldrig nogen forklaring fra dem. Jeg så pludselig beløbet indbetalt til min bankkonto Jeg forstår ikke, hvorfor de opkræver et ekspeditionsgebyr, så jeg forsøger -igen forgæves- at komme i kontakt med Travel2be/Travelgenio. Igen retter jeg henvendelse til Travelmarket, og spørger, om de kan hjælpe mig igen. Travelmarket får igen oprettet forbindelse till Travel2be/Travelgenio på mine vegne, og spørger til grunden for ekspeditionsgebyret. Og sandelig: Efter mange måneders venten kommer der besked til mig fra Travel2be/Travelgenio om, at de pg.a "goodwill" (???) refunderer mig deres ekspeditionsgebyr, som jeg nu har modtaget.
Der er derfor al mulig grund til at takke Travelmarket for deres hjælp. Uden denne var det ikke lykkedes mig at få min billet refunderet. Derfor:
STOR ROS OG TAK FOR DENNE FINE SERVICE TIL TRAVELMARKET
Fantastisk kundeservice...og så endda kl.23.30 en tirsdag aften. Varm anbefaling herfra
Jeg er glad for den service Jeg har fået😊
Super service og meget hurtig svar
Kan anbefales
Jeg har kun rosende ord om Travelmarket. Jeg har brugt dem flere gange og hver gang gives der et brugbart svar.
Jeg fik svar indenfor 10 min og ikke nok med det, der var også ideer til hoteller og ferie på små øer i området.
Meget hurtig og god service, fremragende
Nemt og overskueligt at søge rundt og finde både hotel og fly samlet.
Travelmarket skriver at de repræsenterer et stort udvalg af selskaber, men når jeg sammenligner Travelmarket med rejseselskabernes hjemmeside, kan jeg finde flere hoteller/rejser til lavere pris på rejseselskabernes egne hjemmesider. Så går hele ideen med en sammenlignings søgemaskine lidt af.
Der er tale om en søgning på **** med all inclusive.

Odpowiedź od Travelmarket.dk
Det var første gang jeg stiftede bekendtskab med Travelmarket, men det bliver ikke sidste gang. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem. Venlige og profesionelle mennesker.
Jeg har via travelmarket fundet og bestilt en tur-retur rejse til Helsinki. Jeg vælger grundet prisfald og prisstigning at tilkoble gratis prisgaranti. Det betød at jeg fik en garanti hvis min bestilte rejse, hos den pågældende billitudbyder inden for 24 timer.
Det viser sig at prisen falder efter min bestilling og jeg kontakter travelmarket med min refusionsansøgning.
Jeg gennemfører de vilkår som jeg har fået tilsendt vedr. Prisgarantien og får differencen returneret.
Alt i alt, er min ansøgning og garantiprocess blevet behandlet professionelt og jeg har desuden haft personlig kontakt via mail med personale.
Mine bedste anbefaldinger til at benytte travelmarket.
Nemt, enkelt, og super godt, glæder os til vores ferie som vi fandt via Travelmarket.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.