Travelmarket.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Bestilte flyrejser til Asien på Business Class, fandt nogle "fornuftige" priser og skyndte mig at bestille. Lidt tid efter fandt jeg ud af, at det var ændret til Economy Class. Så jeg endte ud med no... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Spild af tid at gå ind og finde en rejse til en given pris, da man på deres partner sider gang på gang efter at have tilføjet alle data bliver mødt med “din pris er blevet ændret i mellemtiden”. Utrol... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi benytter os ofte af Travelmarket, og vi finder altid noget der matcher vores forventninger til både standard & pris. Også under last minute kan man finde super gode priser på feks. flybilletter.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Brugte deres prisagent og spareder godt 1000kr. på rejsen uden at røre en finger. En dag dumpede der en mail ind med en billigere pris end den jeg først havde fundet og jeg bestilte med det samme. Fan... Zobacz więcej

1. Porównywarka cen

O Travelmarket.dk

Napisane przez firmę

Om os
Travelmarket.dk er en uafhængig prissammenligningsside inden for rejsebranchen.

Vores formål er at hjælpe forbrugerne med at finde billige rejser, flybilletter og andre rejseprodukter ved at sammenligne priser fra mange forskellige rejseselskaber.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

182 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Super hjælp!!

God hjemmeside, rigtig gode priser og super god kundeservice - hvis man skulle få brug for det!!
Jeg havde mistet mine billetter/flyinfo og de var meget behjælpelig med at få guide mig videre, således mine info kunne genfindes.

6 lutego 2017

total uoverskueligt

min mening omkring hjemmesiden da jeg skulle kigge efter en rejse kunne vi hverken finde ud af at finde det ene eller andet til de datoer vi kiggede på og når man endelig klikkede sig ind på en ferie var det bluselig en helt anden pris selv om det så ud til at være den samme dato

24 lutego 2016

Bedste website for flysøgninger

Det er absolut den til dato bedste søgemaskine af alle når det gælder fly over hele verden.
Eneste grund til at jeg ikke har givet 5 stjerner er at ved flere destinationer gives ikke mulighed for at definere rejsetid hen over døgnet (afrejsetid og ankomsttid samt samlet rejsetid ialt)

25 listopada 2015
Oceniono na 2 z 5

Siden fungere ikke godt nok

Jeg sidder i Barcelona hvor jeg forsoegte at lave en soegning paa en flyrejse hjem til Koebenhavn, og da jeg her ikke har de tre danske vokaler, saa forsoegte jeg at skrive Copenhagen, men fik kun en US destination. De andre tilsvarende hjemmesider acceptere "Copenhagen". Designeren af denne side maa have skolepengene tilbage - ikke ok. Jeg forsoegte ogsaa at skrive "Koebenhavn" men uden held. Jeg valgte konkurrenterne - dumpet!!

20 września 2015

Hej Palle

Tak for din anmeldelse - og tak for at påpege noget, som vi klart kunne forbedre.

Vi har nu ændret søgningen, så man søge lufthavne som København på en nem måde.

I fremtiden skal du bare skrive "Koebenhavn", hvis du sidder i udlandet og vil bruge Travelmarket.

Samme er naturligvis også gældende ved andre danske bogstaver.

Teamet bag Travelmarket

Super!

Siden holder hvad den lover!
Gode søgninger på billige rejser og flybiletter - det som vi forbrugere efterspørger!
Jeg vil bestemt gøre mig nytte af sitet nu og i fremtiden.
Tak Travelmarket :-)

18 kwietnia 2015

Hej Camilla

Mange tak for de rosende ord.

God fornøjelse med Travelmarket i fremtiden.

Udmærket.

Når der ikke gives 5 stjerner, skyldes det, at i den daglige prisagent kun vises rejser fra Bravo Tours til Zakynthos. Desuden vises kun fra Billund, selvom prisagenten er anmodet om udrejse fra både Ålborg & Billund. Og så vidt mig bekendt, så er der afgange fra Ålborg til Zakynthos, men muligvis ikke lige med Bravo Tours.
Prisagenten giver dog et billed af prislejer, på de forskellige destinationer.
Travelmarkets hjemmeside er iøvrigt en udmærket hjemmeside, med mange muligheder for at finde relevante oplysninger omkring det at holde ferie.

17 kwietnia 2015

Hej Ingolf

Tak for den fine anmeldelse - og også tak for kritikken.

Vi vil meget gerne forbedre vores prisagent, så den indeholder alle mulige rejser til Zakynthos.

Kontakt os gerne på info@travelmarket.com - Hvis du giver lidt flere informationer kan vi sikkert gøre det bedre for dig.

Oceniono na 4 z 5

God hjemmeside og god e-bog

Jeg er rigtig glad for jeres e-bog og jeres hjemmeside. Den giver et godt overblik.

15 kwietnia 2015

Hej Søren

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi forsøger altid at blive endnu bedre. Hvad skal vi forbedre, for at du vil give os 5 stjerner?

Skriv gerne til os på: info@travelmarket.com.

Venlige rejsehilsner Team Travelmarket

fidus hjemmeside?

Jeg har oprettet en søgeagent med rejser i 3 forskellige uger. Hver gang jeg får en mail, går jeg ind og undersøger tilbuddene. HVER gang er priserne steget pga. efterspørgsel og det på trods af at tilbuddene er de samme hver gang!!!

Totalt utroværdig.

17 sierpnia 2014

Hej PS

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med Travelmarket og vil gerne prøve at gøre det godt igen.

Problemet kan være, at prisen på charter- og afbudsrejser hele tiden ændrer sig, og derfor kan prisen være ændret, fra vi sender mailen, til du åbner den og klikker videre.
Hvis du klikker på linket i mailen med aktuelle priser, vil du altid få den nyeste pris.

Problemet kan også være en fejlpris hos et af de bureauer, som vi henter priser fra, eller mange andre faktorer, og derfor vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan tjekke op på dit konkrete tilfælde og finde en løsning.

Vi forsøger altid at blive bedre.

Venlige hilsen

Super hjemmeside

Jeg er helt enig med andre siden er let overskueligt og seriøst!
Jeg bruge siden hver gang jeg skal finde billig flybilletter.
Jeg kan varmt anbefale andre!

9 lipca 2014

Hej Robert

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Løfter uden hold i

Jeg opretter en charter prisagent på 14 dage til Kreta Agia Marina eller Platanias med afrejse fra KBH i uge 35, 36 eller 37. Jeg får dagligt tilbud og når jeg åbner disse tilbud er de ikke længere tilgængelige, på trods af at jeg åbner stort set samtidig med modtagelsen af e-mailen fra prisagenten. Men en ting der virklig pisser mig af er, at samtidig er der 50 tilbud om rejser af 7 dages varighed som jeg absolut ikke har brug for, så havde jeg sgu søgt efter 7 dages rejser. Hold kæft hvor er jeg træt af dette cirkus, jeg går sgu over til selv arrangerede rejser.
Morten

19 czerwca 2014

Hej Morten

Tak for dine kommentarer, som vi er meget glade for.

Årsagen er, at vi desværre har haft en kortvarig fejl med vores prisagenter.

Prisagenterne har fejlagtigt linket til rejser af både 7 og 14 dages varighed, men det har vi nu rettet.

Vedrørende de forkerte priser kan vi kun beklage, men priserne ændrer sig hele tiden her i højsæsonen. De kan også ændre sig fra, at vi sender mailen til dig til, at du åbner den.

I mailen med prisagenten kan du klikke på linket ”Din personlige rejseside” - Her kan du altid se de opdaterede priser i din prisagent.

Hvis du har andre problemer med Travelmarket, kan du altid skrive til os på info@travelmarket.com, og vi vil undersøge problemet så hurtigt vi kan.

Hurtig service

Jeg spurgte til en funktion, der desværre ikke fandtes i søgeagenten. Præcis en måned efter, var muligheden oprettet og jeg fik en e-mail fra Travelmarket. Jeg har endnu ikke købt en rejse, men 5 stjerner for god service.

6 czerwca 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej