Jeg er så glad for at gå til tandlægen hos Peter og resten af det meget kompetente hold. Jeg er ret nervøs inden jeg kommer men bliver altid overrasket over hvor professionelt og roligt det forgår... Zobacz więcej
Jeg glæder mig hver eneste gang, jeg skal til tandlæge 🌼 Det er som at være en del af "tandlæge-familien", som har givet mig en tryghed i hver eneste behandling. Jeg har gået her i 36 år og er impone... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kan klart anbefale min tandlæge - klinikken er noget gammelt bras. Man har følelsen af, at være i en gammel lejlighed med tynde vægge. Så tynde, at man kan hører, når tandlægen borer i patienten... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Man bliver mødt med venlighed hos personalet i receptionen, de er simpelthen så søde. Så ind til tandbehandling, hos en rigtig dygtig og sød tandlæge. Så kan det ikke andet, end blive en meget posi... Zobacz więcej
Nørrebrogade 148, 2200, København N, Dania
- peter@tillge.dk
- www.tillge.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Medarbejderne er fagligt stærke
Medarbejderne er fagligt stærke, de smiler og er venlig. Jeg er taknemlig og super tilfreds med at være hos Tandlægerne ved Runddelen.

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen
Jeg fik en dejlig oplevelse hos…
Jeg fik en dejlig oplevelse hos tandlægen. Lægen og de personaler har været meget venlige og hjælpsom.

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen
Altid smilende og venligt personale
Altid smilende og venligt personale. Og vigtigst: man føler sig tryk og godt behandlet. Tak til Tandlægerne ved Runddelen.

Nørrebros bedste tandlæge
Nørrebros bedste tandlæge.
Altid = venlig, smilede, hjælpsom, hurtigt
Jeg har være hos dem siden 14.08 2013

Big recommendation!
Everyone is very friendly and made me feel save. They took time and were very careful throughout the whole treatment. I can only recommend!

Fast patient gennem 25 år
Måtte lidt akut til tandlægen i dag med defekt sølvfyldning - sikkert lavet af skoletandlægen engang i 80’erne. Efter hurtig diagnose - ud med fyldning i med plast - blev den gamle boret ud med god beskrivelse af hvad næste skridt var. I med den nye fyldning og den blev skibet og poleret. 25 min senere gik jeg ud af døren igen.
Jeg har kommet hos Peter og har top proff. team i mere end 25 år og der har aldrig været en finger at sætte på behandlingen. Service er hurtig og effektiv men aldrig upersonlig. Tak igen - Lars

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen
Har brugt denne tandlæge i mange år
Har brugt denne tandlæge i mange år. De er søde, uprætentiøse og billigere end andre tandlæger. Stor anbefaling

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen
Det er altid en god oplevelse hos…
Det er altid en god oplevelse hos Tandlægerne ved Runddelen, da de har venligt og professionelt personale.

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen
Very professional - Best dentist in town!
Very professional. I had a wisdom tooth removed which happed pain free. Many thanks to Peter and his team! Best dental experience ever!

Har gået her igennem 10 år
Har gået her igennem 10 år. Og det er altid en god faglig behandling.
Hvis der er udfordringer med at kunne betale, er der fleksibilitet til at vidde det over i mindre dele.

Fantastisk
Virkelig, virkelig godt sted - utroligt sød og professionel tandlæge. Anbefaler til alle!

Et godt valg
Dygtig, kompetence tandlæge klinik med venlig og behageligt personale.
Også har de nogle skarpe priser.
Kan kun anbefale dem.

Dygtige Tandlæge Mariam
Var til den nye tandlæge😃 for anden gang d.03.05, fik lavede mine plast fyldninger på flere Tænder, så dygtig Tandlæge Mariam 😍Super flot resultat af flere knækkede Tænder og meget billigt i forvejen til andre Tandlæger
er så glad for det Mariam lavede. 😍
Glad for jeg skiftede.

Alt godt :)
Høj faglighed, søde empatiske mennesker ... Jeg har kun godt at sige om alt og alle hos tandlægerne ved Runddelen 😊

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen
Personalet var venlige og…
Personalet var venlige og imødekommende, rigtig god behandling😊

Man er i trygge hænder
Virkelig dygtige, søde og imødekomne. Man føler sig i trygge hænder når man sidder i stolen.

Profesjonelle
Profesjonelle, hyggelige og meget imøtekommende. Vennlige priser og ellers tipp top ! Fast tannlege for meg mens jeg bor i Danmark.

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.