Tandlægerne ved Runddelen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg er så glad for at gå til tandlægen hos Peter og resten af det meget kompetente hold. Jeg er ret nervøs inden jeg kommer men bliver altid overrasket over hvor professionelt og roligt det forgår... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg glæder mig hver eneste gang, jeg skal til tandlæge 🌼 Det er som at være en del af "tandlæge-familien", som har givet mig en tryghed i hver eneste behandling. Jeg har gået her i 36 år og er impone... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan klart anbefale min tandlæge - klinikken er noget gammelt bras. Man har følelsen af, at være i en gammel lejlighed med tynde vægge. Så tynde, at man kan hører, når tandlægen borer i patienten... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Man bliver mødt med venlighed hos personalet i receptionen, de er simpelthen så søde. Så ind til tandbehandling, hos en rigtig dygtig og sød tandlæge. Så kan det ikke andet, end blive en meget posi... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

263 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 84

Napisz recenzję

Medarbejderne er fagligt stærke

Medarbejderne er fagligt stærke, de smiler og er venlig. Jeg er taknemlig og super tilfreds med at være hos Tandlægerne ved Runddelen.

22 sierpnia 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Det er dejligt at høre Suzan, vi siger mange tak for ros og de søde ord :)

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en dejlig oplevelse hos…

Jeg fik en dejlig oplevelse hos tandlægen. Lægen og de personaler har været meget venlige og hjælpsom.

20 sierpnia 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Godt at høre det ligefrem var en dejlig oplevelse, mange tak for de søde ord og de 5 stjerner Rosul :)

Oceniono na 5 z 5

Altid smilende og venligt personale

Altid smilende og venligt personale. Og vigtigst: man føler sig tryk og godt behandlet. Tak til Tandlægerne ved Runddelen.

16 sierpnia 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Det er dejligt at høre Søren, tak for de søde ord og den fine anmeldelse!

Nørrebros bedste tandlæge

Nørrebros bedste tandlæge.
Altid = venlig, smilede, hjælpsom, hurtigt

Jeg har være hos dem siden 14.08 2013

14 sierpnia 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Vi siger mange tak for ros og de søde ord Dahri!

Big recommendation!

Everyone is very friendly and made me feel save. They took time and were very careful throughout the whole treatment. I can only recommend!

7 sierpnia 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Great to hear that you had a good experience at our clinic Judi! Thank you for the kind words and the 5 star review :-)

Kind regards

Fast patient gennem 25 år

Måtte lidt akut til tandlægen i dag med defekt sølvfyldning - sikkert lavet af skoletandlægen engang i 80’erne. Efter hurtig diagnose - ud med fyldning i med plast - blev den gamle boret ud med god beskrivelse af hvad næste skridt var. I med den nye fyldning og den blev skibet og poleret. 25 min senere gik jeg ud af døren igen.
Jeg har kommet hos Peter og har top proff. team i mere end 25 år og der har aldrig været en finger at sætte på behandlingen. Service er hurtig og effektiv men aldrig upersonlig. Tak igen - Lars

6 sierpnia 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Det er dejligt at høre du er tilfreds Lars! Vi siger mange tak for alle de år hos os og for alt den ros :-)

Oceniono na 5 z 5

Har brugt denne tandlæge i mange år

Har brugt denne tandlæge i mange år. De er søde, uprætentiøse og billigere end andre tandlæger. Stor anbefaling

1 lipca 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Vi siger tak for den flotte anmeldelse og de mange år hos os Ingrid!

Oceniono na 5 z 5

Det er altid en god oplevelse hos…

Det er altid en god oplevelse hos Tandlægerne ved Runddelen, da de har venligt og professionelt personale.

21 czerwca 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Det er dejligt at høre Kristine, mange tak for den fine anmeldelse :)

Oceniono na 5 z 5

Very professional - Best dentist in town!

Very professional. I had a wisdom tooth removed which happed pain free. Many thanks to Peter and his team! Best dental experience ever!

1 marca 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Great to hear that you had a good experience Joe. Thank you for the review!

Kind regards

Har gået her igennem 10 år

Har gået her igennem 10 år. Og det er altid en god faglig behandling.
Hvis der er udfordringer med at kunne betale, er der fleksibilitet til at vidde det over i mindre dele.

27 maja 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Vi siger mange tak for den fine anmeldelse Mads!

Fantastisk

Virkelig, virkelig godt sted - utroligt sød og professionel tandlæge. Anbefaler til alle!

15 maja 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Hvor er det dejligt at høre Michela. Mange tak for de søde ord og den flotte anmeldelse!

Et godt valg

Dygtig, kompetence tandlæge klinik med venlig og behageligt personale.
Også har de nogle skarpe priser.

Kan kun anbefale dem.

7 maja 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Jamen vi siger mange tak for ros og anbefalingen Brian!

Dygtige Tandlæge Mariam

Var til den nye tandlæge😃 for anden gang d.03.05, fik lavede mine plast fyldninger på flere Tænder, så dygtig Tandlæge Mariam 😍Super flot resultat af flere knækkede Tænder og meget billigt i forvejen til andre Tandlæger
er så glad for det Mariam lavede. 😍
Glad for jeg skiftede.

3 maja 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Det er dejligt at høre Hanne! Vi siger mange tak for ros og den flotte anmeldelse :)

Alt godt :)

Høj faglighed, søde empatiske mennesker ... Jeg har kun godt at sige om alt og alle hos tandlægerne ved Runddelen 😊

2 maja 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Vi siger mange tak for ros og den fine anmeldelse Maj :)

Oceniono na 5 z 5

Personalet var venlige og…

Personalet var venlige og imødekommende, rigtig god behandling😊

23 kwietnia 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Det er godt at høre Sarah! Tak for besøget og den fine anmeldelse ;)

Man er i trygge hænder

Virkelig dygtige, søde og imødekomne. Man føler sig i trygge hænder når man sidder i stolen.

18 kwietnia 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Det er dejligt at høre Bella. Mange tak for de søde ord og den fine anmeldelse :-)

Mvh

Profesjonelle

Profesjonelle, hyggelige og meget imøtekommende. Vennlige priser og ellers tipp top ! Fast tannlege for meg mens jeg bor i Danmark.

17 kwietnia 2024

Odpowiedź od Tandlægerne ved Runddelen

Vi siger mange tak for ros og den flotte anmeldelse Arvanit!

De bedste hilsener herfra

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej