Telereparation ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Levering på et par dage, dog var der Content demo software på telefonen, som overskrev alle indstillinger igen og igen og kostede mig 14 timers forsøg på opsætning. Respons på min mail herom på en søn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde en fuldkommen dødsdømt iPhone 6-skærm, der i 14 dage gik mig helt ind på nerverne. Slentrede ned af Amagerbrogade kl lidt i seks i håbet om at kunne nå en hurtig og billig reparation inden buti... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg fik repareret min bagskærm idag... Reparationen virker fint, men da jeg kom hjem var "Fotos", "Beskeder" og "Messenger" blevet åbnet... Jeg havde lukket alle apps'ne inden reperationen. Jeg forstå... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Min iphone havde taget et bad i iskaffe og derefter virkede homeknappen ikke og Siri gik amok og startede af sig selv kl 4 om morgenen...pænt træls. Jeg aflevere telefonen og hentede den et par time... Zobacz więcej

1. Naprawa telefonów
  2. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
  3. Sklep z akcesoriami komputerowymi
  4. Paczkomat
  5. Sklep z używanymi komputerami

Napisane przez firmę

Telereparation ApS er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i reparation af mobiltelefoner, tablets og andre elektroniske enheder. De tilbyder hurtige og pålidelige reparationstjenester, der hjælper kunder med at forlænge levetiden på deres enheder. Tjenester: Reparation af mobiltelefoner , tablets samt alt i pc og bærbar. Telereparation ApS håndterer reparationer af en bred vifte af enheder, herunder populære mærker som Apple, Samsung og Huawei og m.m. Udskiftning af skærme og batterier: De tilbyder udskiftning af skærme og batterier for at sikre optimal funktionalitet. Softwareopdateringer og fejlfinding: Virksomheden assisterer med softwareopdateringer og diagnosticering af tekniske problemer. Kundetilfredshed: Telereparation ApS prioriterer kundetilfredshed og stræber efter at levere tjenester af høj kvalitet. De tilbyder konkurrencedygtige priser og hurtig service for at imødekomme kundernes behov. Kontaktinformation: Telefon: Kunder kan kontakte Telereparation.dk på telefonnummeret 44 44 47 74 Åbningstider: De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 10:00 til 18:00 og lørdag fra kl. 10:00 til 14:00.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

776 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

For dårligt!

Jeg havde købt en sweetdeal til at få lavet min skærm på min iPad, da vi kommer ind i butikken på Amager står der en foran os som har været inde med sin mobil og fået lavet skærmen og nu virker lyden ikke på den, manden bag disken virke fuldstændig ligeglad og siger det ikke er hans problem men han kan da godt lave det mod fuld betaling! Ærgerligt vi havde betalt for det for ellers var jeg da gået min vej igen! Min vi aflevere den og han siger der vil gå ca. 7 dage enden den er klar, på trods af at der står 24 timers service inde på deres hjemme side? Da der er gået 10 dage og jeg stadig intet har hørt ringer jeg til dem, mand i telefonen siger at de ikke kan finde den derinde men vil ringe tilbage når de ved hvor den er, han ringer lidt senere og siger de først lige har modtaget den og først skal til at lave den nu, lidt dårligt når jeg har ventet så længe, der går så yderligere 4 dage før den er klar, så 14 dage i alt fra jeg aflevere den til jeg kunne hente den igen?!? Det er dårlig service synes jeg, alt for lang tid!

8 marca 2014

Hej Josephine,

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Vi har desværre haft problemer med vores leverandør, hvorfor levering af reservekomponenter har taget meget længere end forventet, og det gik jo desværre ud over dig og vores ambition om at levere en klar telefon tilbage til dig hurtigere.

Det beklager vi selvfølgelig, men det kan jo desværre forekomme for den selv den bedste.

Vi håber, vi en dag får mulighed for at tage revanche og vil gerne have lov at byde dig velkommen i vores butik igen en anden gang.

TEAM Telereparation

Perfekt service!

Havde læst anmeldelserne og var alligevel skeptisk ved at aflevere min iphone.
Super imødekommende og informativ medarbejder. Vidste præcis hvad jeg kunne forvente, da jeg gik derfra.
Service ud over alle grænser - :)

4 marca 2014
Oceniono na 5 z 5

Super service og god pris

Jeg havde købt en værdikupon gennem sweetdeal til at få lavet min iPhone. Det var der ingen problemer i og telefonen var færdig til afhentning dagen efter. Derudover havde jeg taget min nokia telefon med, som havde problem i opladerstikket. Jeg fik at vide at det kostede ca. 450,-. Og da jeg hentede den, sagde de, at det kun blev 400,- Super service!

Oceniono na 4 z 5

Fin service og hurtig ekspedition

Har besøgt butikken på Amagerbrogade 2 gange. Første gang for at få skiftet en bagside på en Iphone 4, hvilket de gjorde med det samme. Anden gang for at få skiftet forsiden, hvilket de ordnede til næste dag. Det kalder jeg hurtig ekspedition og fin service.

Oceniono na 5 z 5

Profesionel og hurtig service.

Tabte min iphone 5, hvor glasset gik i stykker.
Henvendte mig til Telereparation , hvor jeg på kun 20 minutter , stod med min iphone igen - fin og ny.
De kan bare Deres kram - med en perfekt service. Kan kun anbefales på det varmeste.

Oceniono na 5 z 5

Service og produkt i top!

Jeg var selv en meget besværlig kunde men efter at have snakket med dem på Amagerbrogade blev min bagside på min IPhone 4 repareret på 2 sek. Service i topklasse!

20 lutego 2014

Ødelagt telefon

Købte en sweetdeal for at få repareret for- og bagskærm på min iphone. Efterfølgende har batteriet være ekstremt upålideligt og den taber strøm efter få timer. Batteriet kan gå fra 50% til 10% på få sekunder. Meget utilfreds!

17 lutego 2014

Kære Matilde,

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Dette lyder uheldigt. Hvis du har mulighed for det, vil vi meget gerne have lov til at modtage din telefon igen, så vi kan se, hvori fejlen består.

Jeg beklager den ulejlighed, du oplever.

Mvh/Telereparation.

Fantastisk Service

Min iPhone blev indleveret og fikset knust skærm. Indleverede på vej på arbejde, og hentede den samme dag på vej hjem igen. Hurtigt, nemt og super service.
Ingen problemer herfra.
Dejlig betjening, der tog sig tid til mig, på trods af travlhed i butikken.

4 lutego 2014

Skuffende. Ikke benyt dette firma

Jeg afleverede min iPhone i fuldstændig normal stand, udover en smadret forskærm, og fik en iPhone tilbage, hvor facekameraet ikke virkede, der manglede en skrue, med en skæv home-knap og små ridser i sølvrammen.
Jeg vil aldrig benytte mig af Telereparation på Amagerbrogade igen.

3 lutego 2014

Kære Sarah,

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Jeg kan ikke forstå, hvorfor du ikke påpegede dette i butikken, eller har vendt tilbage til os, da det skulle ligne os usandsynligt dårligt at levere et dårligere resultat end vi modtager.

Vi vil meget gerne se på din telefon igen, hvis du vil give os muligheden?

Mvh/Telereparation

ingen kontakt

Nu har jeg i et langt stykke tid forsøgt at kontakte Mobilio. DET ER UMULIGT. Jeg har ringet rigtig mange gange, men får kun fat i en telefonsvarer, jeg har skrevet flere mail og bedt dem kontakte mig. INTET SKER.

Nu skriver de at de har skiftet navn. Det er utroligt at der skal gå over 1 år før de finder ud af det. Det var en garantireparation det drejede sig om, men det er de åbenbart ligeglade med

20 lutego 2013

Hej Erik,

Vi har skiftet navn til Telereparation.dk hvor du kan finde vores kontaktoplysninger.

Mvh/Telereparation

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej