Levering på et par dage, dog var der Content demo software på telefonen, som overskrev alle indstillinger igen og igen og kostede mig 14 timers forsøg på opsætning. Respons på min mail herom på en søn... Zobacz więcej
Havde en fuldkommen dødsdømt iPhone 6-skærm, der i 14 dage gik mig helt ind på nerverne. Slentrede ned af Amagerbrogade kl lidt i seks i håbet om at kunne nå en hurtig og billig reparation inden buti... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min iphone havde taget et bad i iskaffe og derefter virkede homeknappen ikke og Siri gik amok og startede af sig selv kl 4 om morgenen...pænt træls. Jeg aflevere telefonen og hentede den et par time... Zobacz więcej
- Naprawa telefonów
- Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
- Sklep z akcesoriami komputerowymi
- Paczkomat
- Sklep z używanymi komputerami
Napisane przez firmę
Telereparation ApS er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i reparation af mobiltelefoner, tablets og andre elektroniske enheder. De tilbyder hurtige og pålidelige reparationstjenester, der hjælper kunder med at forlænge levetiden på deres enheder. Tjenester: Reparation af mobiltelefoner , tablets samt alt i pc og bærbar. Telereparation ApS håndterer reparationer af en bred vifte af enheder, herunder populære mærker som Apple, Samsung og Huawei og m.m. Udskiftning af skærme og batterier: De tilbyder udskiftning af skærme og batterier for at sikre optimal funktionalitet. Softwareopdateringer og fejlfinding: Virksomheden assisterer med softwareopdateringer og diagnosticering af tekniske problemer. Kundetilfredshed: Telereparation ApS prioriterer kundetilfredshed og stræber efter at levere tjenester af høj kvalitet. De tilbyder konkurrencedygtige priser og hurtig service for at imødekomme kundernes behov. Kontaktinformation: Telefon: Kunder kan kontakte Telereparation.dk på telefonnummeret 44 44 47 74 Åbningstider: De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 10:00 til 18:00 og lørdag fra kl. 10:00 til 14:00.
Amagerbrogade 24, 2300, København S, Dania
- 44 44 47 74
- info@telereparation.dk
- www.telereparation.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Dårlig service! Kopi reservedele af lav kvalitet! Udførelse af reparation amatøragtig!
Dårlig service!
Kopi reservedele af lav kvalitet!
Udførelse af reparation amatøragtig!
Jeg har fået "repareret" mit bagkamera og glas hos telerepair.
Jeg havde via mail fået diagnosticeret og aftalt en pris på reparation af min telefon, men da jeg så kommer ned i butikken diagnostiseret de dog at kameraet også skulle skiftes, hvilket jeg så vælger at gøre. Det var bare så uheldigt at der sad snavs under glasset til kameraet samt at glasset allerede havde givet sig få dage efter reparationen, grundet dårlig udførsel og dårlig kvalitet af det nye glas.
Dette skriver jeg på mail og en medarbejder informere mig om at jeg blot skal gå ned i butikken hvor min telefon vil blive repareret på ny.
I butikken blev jeg ikke mødt med samme velvilje og anerkendelse som jeg ellers blev på mail. Ekspedienten mente at det var min egen fejl og tilbød det kompromis at vi delte regningen, dette afviste jeg. Jeg kontaktede derfor butikschefen istedet og jeg fik skiftet mit bag kamera på telerepairs regning og tilbudt er cover som kompensation.
Nu er der gået 5 dage efter glasset er blevet skiftet og det har endnu engang givet sig. Så endnu engang er det nye glas som er blevet indsat af lav kvalitet! Der er ligeså snavs underglasset og da jeg påpeger dette i butikken får jeg at vide at dette er lim rester. Jeg har altså med andre ord betalt for at der er lim rester på min linse og et glas som giver sig igen, samt en masse spildtid på en flok amatører og fusker!
En meget positiv oplevelse
Hvis jeg havde været på Trustpilot inden jeg fik lavet min datters iphone-skærm, ville jeg nok ikke vælge Telereparation.dk på Amager. Og det var heldigt, fordi jeg fik en rigtig positiv oplevelse, der overraskede mig.
Den nye skærm fungerede ikke som den skulle, og vi fik bare en ny uden, at vi skulle forklare alt muligt. Vi fik at vide, at vi altid kunne komme tilbage, hvis der skulle være et eller andet.
Reparationen gik MEGET hurtigt.
Betjeningen var MEGET venlig.
Den nye skærm fungerer fint.
Sidst men ikke mindst, det var super billigt. 600 kr. for en hel ny iphone 6+ skærm!!!
Få ikke lavet din telefon her!!!
De laver ikke deres arbejde ordenligt og er efterfølgende uforskammede, råber ad kunder.
Fuskerbiksen!!!
Vores Ipad 2 Air havded ravner i skærmen som de skulle fikse.
Da vi hentede den sad knappen og skærmen løst på, vi går ned med den igen og får af vide vi havder fedt på fingerne og trykkede for hårdt.
De ville fikse den igen med at sætte skærm forkert på igen, så skærmen buler ud ved kameraet og risset siden med en fil for at fjerne den sekundlim der løb udover siden.
Knappen er stadig løs efter anden gang og skærmen er limet på med sekundlim for af holde sækrmen i skak.
ADVARSEL!!!!!!!!!!!!! Amagerbrogade 24
Afleveret min IPhone 5 s til rep skulle have nyt glas og ramme gav 1300kr men der har været problemer med den afleveret den igen der gik 2 timer så skulle den være der.Men nej så sagde han at et kabel sad i klemme.
Men lige meget hjalp det.
Så ville jeg have den til rep igennem forsikringen selvskabet gik ind og fik at vide at alt var fjernet der var kun 2 originale dele tilbage i telefonen 😕☹😓 Så det kostet at min tlf er blevet totalskadet det betyder at man ikke får lavet eller får en ny tlf så pas på denne butik de fusker
Hold jer langt væk
Var nede at få ny skærm på de virker ik. Kommer igen. Så virker den i 3 timer så ned igen Så går vi til Irep.dk de siger alt er skiftet ud med kopi dele så hold jer langt væk fra denne butik
Hurtig og godt skifte af batteri i I-Phone 5(Glostrup)
Jeg kommer med min I-Phone 5 der slukker ved 45%. Jeg tænker, at så kan jeg hente den i morgen. Men nej, han tager den reparerer den og 5 minutter efter står jeg med produktet som fungerer fint. GOD og HURTIG service.
Hurtig betjening
Min mobil fra Mobilio.dk kom morgenen efter min bestilling og alt fungerer fint og telefonen er som forventet.
Der medfulgte dog kun en brugsanvisning på tysk. Så vidt jeg ved er det lovkrav at varer solgt i DK skal have en dansk brugsanvisning.
Hjemmesiden er meget enkel og overskuelig.

Odpowiedź od Telereparation ApS
ødelagt kamera og dårlig service
Jeg fik udskiftet den lille plade bag på min iphone 5. Da jeg fik telefonen igen, var kameraet blevet voldsomt uskarpt. Jeg gik hen i butikken et par dage senere og beskrev, hvad der var sket. "Det kan ikke ske," insisterede ekspedienten. Men det var det. Ekspedienten prøvede med, at det var skærmen, der var uskarp. Da jeg viste ham billeder, der modbeviste den påstand, gik han tilbage til, at det, jeg beskrev, ikke kunne ske. Men det var sket, sagde jeg, men han fastholdt, at jeg talte usandt. Han ville åbne telefonen igen på min regning, men det var jeg ikke så interesseret i. Én ting er tekniske vanskeligheder, men at sige, at kunder lyver, det er ikke god stil.

Udskiftning af ødelagt skærm
Desværre fik datteren ødelagt sin skærm (tabte den på en flise) på sin Sony Z3 Compact.
Fik Telereparationer.dk til at fikse den. Konklusionen er :
-Telefonen virker fint pånær, at WiFi ikke har den store rækkevidde mere. (Om det er selve slaget eller Telereparationer som ikke har lavet det ordentlig, ved jeg ikke).
-Skærmen blev ikke limet ordentligt første gang. Nederst venstre hjørne var ikke limet ordentlig og i løbet af 2 dage var venstre side også gået op. Telereparationer.dk accepterede fejlen og limede skærmen igen (der kom en lille lim klat ind på skærmen nederst i venstre hjørne, kun 2-3mm). Der jeg kom hjem, konstaterede datteren, at modsatte side nu var gået op. Igen tilbage til Telereparationer.dk, som ikke mente, at de kunne gøre det bedre. Men hvis den gik mere op, dvs bredte sig til hjørnerne måtte jeg komme ind igen.
Elendig service, og dårlig kvalitet
Min kæreste har fået lavet sin telefon for et par uger siden, deres arbejde er ikke blevet gjort ordentligt, hvilket har resulteret i en smadre skærm trods hun hele tiden har haft panser glas over skærmen.
Skærmen har siden reparationen siddet løst, hvilket betyder de ikke har sat den ordentlig sammen.
Skærmen har så været ved at falde fuldstændig fra selve rammen af telefonen her i løbet af weekenden, og i dag skulle vi så ned og fortælle dem idet de siger de yder en garanti på telefonen.
Der er så sket det uheldige, at en nøgle har sat sig i klemme mellem skærmen og rammen som har resulteret i, at da hun tog telefonen op af lommen flækkede glasset selvom hun havde panser glas på. Dette er så grundet deres dårlige arbejde ellers havde nøglen aldrig lagt sig i mellem. Vi ringede dem op, og blev bedt om at komme ned så vi kunne se på det. Men der var ingen service at hente pga. deres leverandør åbenbart ikke vil dække det når skærmen er flækket, men idet at det ikke er hendes skyld så er der sendt en klage ind til forbrugernævnet som nu vil fører sagen videre.
Ærgerligt at ting skal tages den vej, og at folk ikke blot kan stå ved at de laver en fejl engang imellem. Udover det har de falsk reklame på vinduerne ude foran butikken, så lad jer endelig ikke narre! Hold jer fra dette sted, deres elendige service og dårlige kvalitet!

FORFÆRDELIGT STED
Jeg fik lavet min skærm for ca. en måned siden, og opdager cirka to uger senere at min skærm sidder lidt løst. Det bliver så værre, hvilket resultere i at skærmen næsten er ved at falde af her i weekenden.
Jeg har så min telefon i lommen, imens der kommer en nøgle i klemme mellem telefon og skærm som betyder, at når jeg tager min telefon op af lomme, så flækker skærmen da jeg holder skærmen nede på vej op af lommen.
Jeg kontakter straks tele reperation, idet det er deres fejl at telefonen ikke har været limet ordentligt fra start. Jeg får af vide at de ikke vil lave det fordi deres leverandør ikke vil erstatte det.
Herudover er der falsk reklamtion at finde på deres butik, hvor de har angivet at der er studierabat på pc-reperation, mobil reperation - men da jeg fortæller manden det første gang jeg får min skærm lavet, udtrykker han klart at det ikke gælder mobil reperation, men derimod mobil tilbehør. Forfærdelig sted der ikke har sans for kundeservice eller forretning. Dette har resulteret i, at jeg har måtte indsende min klage til forbrugernævnet som nu vil bringe min sag videre.

Odpowiedź od Telereparation ApS
Fejl i reparationER samt super dårlig service
Oplevede desværre, at min skærmreparation måtte gen-repareres to gange pga. fejl i skærm, som ikke blev opdaget af teknikeren.
Da jeg kommer med telefonen for 3. gang efter aftale med teknikeren dagen før, får jeg at vide, at teknikeren ikke er til stede før 2 timer senere på dagen.
Jeg spørger, hvorfor man dog ikke havde ringet og fortalt mig dette, så jeg kunne have undgået turen (jeg har trods alt et arbejde, jeg forsøger at passe), og jeg får blot at vide, at han skulle til lægen, og det kan man da ikke gøre for. At skulle til lægen er jo ikke planlagt.
Nej, selvfølgelig ikke, men man kunne jo så have kontaktet mig og fortalt, jeg ikke skulle møde op på det aftalte tidspunkt.
Hvordan skulle de dog kunne det? Den aftale kendte de jo ikke til.
Hvorfor i alverden er det mit problem? Samtalen kunne have sluttet her med et simpelt: Det beklager vi.
Men nej nej...
3 timer senere henter jeg min telefon, som har en sikringsfilm på skærmen.
Jeg spørger, om jeg har fået ny skærm, idet jeg ikke havde fået indtrykket af, at dette indgreb var nødvendigt.
Ja selvfølgelig har jeg det - det kan jeg da se på sikringsfilmen.
Jeg griner og siger for sjovt, at sådan en film, kan jeg da selv købe (beskyttelse mod ridser).
Man bliver enormt fornærmet og hæver stemmen og siger, at de kommer KUN med nye skærme. Og desuden skulle jeg have at vide, at jeg var noget så fræk at sige tidligere, at man skulle have ringet til mig og sige, at den aftale - som de ikke havde kommunikeret mellem hinanden - var udsat, for jeg havde jo ikke givet dem mit nummer!
Jeg svarer, at det forstår jeg ikke, idet de havde ringet til mig dagen før.
Jamen dét kunne de ikke stå med skylden for, for hvis de skulle gemme alle numre, de ringede op til, så ville de jo ikke kunne være i butikken for data!
Igen understreger jeg, at det kan jeg virkelig ikke have ansvaret for; at skulle gøre dem opmærksomme på, om de nu havde al den data på mig, de skulle bruge for at kontakte mig, hvis det var nødvendigt.
Og at jeg derudover følte, det var enormt dårlig service at først og fremmest at få mig til at rende frem og tilbage pga. manglende test af reparationer, og nu prøve at give mig dårlig skyldsfølelse over, at de ikke havde styr på deres egen interne kommunikation samt dataindsamlig.
Så blev jeg ellers ignoreret med sidste kommentar om, at han ikke gad tale med mig, når jeg nu ikke ville lytte til ham.
Så nej, jeg kan bestemt ikke anbefale denne butik.
2 stjerner får de, fordi min telefon nu - pt - virker efter 3. reparation.
*suk*

Odpowiedź od Telereparation ApS
Åbne apps efter reperation..
Jeg fik repareret min bagskærm idag... Reparationen virker fint, men da jeg kom hjem var "Fotos", "Beskeder" og "Messenger" blevet åbnet... Jeg havde lukket alle apps'ne inden reperationen. Jeg forstår ikke lige hvad de skal bruge min billeder og beskeder til når de bare skal lave min bagskærm..

Siri tog over
Jeg aflevere telefonen og hentede den et par timer senere og den var back to normal... jeg blev så glad så herfra stoooort tak ;)
Elendig service og uforskammet ekspedition
I forbindelse med at skærmen på min Ipad desværre var ødelagt, købte jeg gennem Sweetdeal udskiftning af skærm. Selve udskiftningen tog 5 dage (på trods af reklamation om 24 timers service).
Efter én uges almindelig brug af Ipaden (d.v.s. uden at den havde været på gulvet eller den var blevet tabt), var der pludselig en revne i skærmen, som hurtigt bredte sig til hjørnerne, så min skærm igen er ødelagt.
Henvendte mig i butikken og forklarede hvordan skærmen var gået i stykker, og fik svaret, om jeg troede at han var idiot, da enhver jo kunne se at Ipaden havde været tabt.
Prøvede forgæves at forklare manden påny, hvordan kvaliteten af det nye glas jo måtte være af ringe kvalitet, når det nu kunne revne, hvorefter han svarede at jeg bare kunne betale for en ny skærm, og i øvrigt bare kunne klage på Truspilot - han var sk... ligeglad.
Elendig service og ubehagelig og uforskammet ekspedition venter enhver som får problemer med det udførte arbejde !

Odpowiedź od Telereparation ApS
Hurtig og prof betjening.
Reparation af front- og bagskærm. Det tog kun en time. Efterfølgende var der problemer med kameraet. Men det blev ordnet uden problemer.Super betjening.
Fantastisk behandling
Jeg kom ind fra gaden og spurgte om de kunne rense min gamle iPhone 3GS for støv. De sagde at det plejede de ikke at gøre, men at de gerne ville alligevel. De rense den gratis.