Levering på et par dage, dog var der Content demo software på telefonen, som overskrev alle indstillinger igen og igen og kostede mig 14 timers forsøg på opsætning. Respons på min mail herom på en søn... Zobacz więcej
Havde en fuldkommen dødsdømt iPhone 6-skærm, der i 14 dage gik mig helt ind på nerverne. Slentrede ned af Amagerbrogade kl lidt i seks i håbet om at kunne nå en hurtig og billig reparation inden buti... Zobacz więcej
Jeg fik repareret min bagskærm idag... Reparationen virker fint, men da jeg kom hjem var "Fotos", "Beskeder" og "Messenger" blevet åbnet... Jeg havde lukket alle apps'ne inden reperationen. Jeg forstå... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min iphone havde taget et bad i iskaffe og derefter virkede homeknappen ikke og Siri gik amok og startede af sig selv kl 4 om morgenen...pænt træls. Jeg aflevere telefonen og hentede den et par time... Zobacz więcej
- Naprawa telefonów
- Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
- Sklep z akcesoriami komputerowymi
- Paczkomat
- Sklep z używanymi komputerami
Napisane przez firmę
Telereparation ApS er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i reparation af mobiltelefoner, tablets og andre elektroniske enheder. De tilbyder hurtige og pålidelige reparationstjenester, der hjælper kunder med at forlænge levetiden på deres enheder. Tjenester: Reparation af mobiltelefoner , tablets samt alt i pc og bærbar. Telereparation ApS håndterer reparationer af en bred vifte af enheder, herunder populære mærker som Apple, Samsung og Huawei og m.m. Udskiftning af skærme og batterier: De tilbyder udskiftning af skærme og batterier for at sikre optimal funktionalitet. Softwareopdateringer og fejlfinding: Virksomheden assisterer med softwareopdateringer og diagnosticering af tekniske problemer. Kundetilfredshed: Telereparation ApS prioriterer kundetilfredshed og stræber efter at levere tjenester af høj kvalitet. De tilbyder konkurrencedygtige priser og hurtig service for at imødekomme kundernes behov. Kontaktinformation: Telefon: Kunder kan kontakte Telereparation.dk på telefonnummeret 44 44 47 74 Åbningstider: De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 10:00 til 18:00 og lørdag fra kl. 10:00 til 14:00.
Amagerbrogade 24, 2300, København S, Dania
- 44 44 47 74
- info@telereparation.dk
- www.telereparation.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
5 ud af 5
jep der er ikke noget at komme efter bestilte den tirsdag morgen og fik den om onsdagen
Perfekt.. :)
Er en super glad kunde. Kan kun anbefale Mobilio til andre.
Super service man får her... Wup Wup
Rigtig RIGTIG dårlig service.
Mobilio parallelimporterer mobiltelefoner fra Tjekkiet så man ikke kan få service hos producenten.
Mobilio bruger uautoriseret serviceværksted (Verificeret af Samsung Nordic)
Helt grotesk kundeservice - prøver at skræmme kunderne til at opgive garanti.
Bestilte en telefon i 2011 som blev levet uden problemer.
I foråret 2012 holder telefonen op med at virke.
Jeg gør opmærksom på at den under opladning var brændt af.
Telefonen kommer tilbage med nyt bundkort og virker nogenlunde indtil den så brænder af igen for ca. 6 uger siden.
Jeg indsender telefon faktura og fejlbeskrivelse til Mobilio.
Jeg hører INTET i 4 uger, hvorefter jeg selv tager kontakt.
Mobilio påstår at jeg ikke har sendt faktura og fejlbeskrivelse med i pakken.
Heldigvis har jeg taget et billede af den åbne pakke MED papirer oven på.
Jeg skriver at det ikke passer - Mobilio svarer:
"Har igen fået bekraftet fra butikken at du kun har sendt telefonen med 100% sikkerhed.
Der er ikke fordel for butikken eller os med at forsinke med at sende din telefon til service." (typos er fra Mobilio)
Desuden beskylder mig for at have smadret telefonen - sikkert for at skræmme mig til at give op.
"... Noget andet de siger at telefonen har mange slag på siderne".
Jeg skriver at det ikke passer - men at telefonen blevet så varm under opladning at noget af den er smeltet.
Mobilio indrømmer at det ikke er slag:
"Det med slag kan godt pas som du siger at pga. af varmen at der er kommet bul." (typos er fra Mobilio)
Desuden prøver de IGEN med at true mig til at opgive ved at skrive:
"... og hvis fejlen ikke er omfattet af garantien så er du indforstået med at dette vil koster dig 350 kr. for at få telefonen retur uden at den bliver lavet."
Der går 2 uger mere uden nogen form for status.
Jeg beder om status men får blot:
"Nej k're fra den dato du sendt fejl beskrivelse og kopi af faktura." (igen uforståeligt svar med typos)
Endelig kom standardsvaret: ”Vandskade”.
Telefonen har aldrig været i nærheden af vand.
Mobilio skriver:
”At du selv er skylden og service sender vedhæftet billeder, kan vi ikke have indflydelse på det.” (typos er fra Mobilio)
Jeg indgiver sagen til Samsung Nordic som skriver:
”Fra din IMEI kan jeg se at din mobil er fra Tjekkiet, dvs. den ikke er solgt af Samsung Nordic, det er en parallel importeret mobil, og derfor har jeg ingen mulighed for at hjælpe dig i denne sag.”
Desuden skriver de:
” .. det også derfor det tog så længe at for din mobil repareret, da den ikke var sent til en Samsung Nordic autoriseret serviceværksted, men en af Mobilio’s egen kontakter.”
Smart træk fra Mobilio – de er fuldstændig herrer over om de gider levere service – og leverer altså INGENTING.
Mobilio vil sikkert komme med et svar her om deres fantastiske håndtering af sagen - og sikkert en masse flere (dårlige) undskyldninger.
Bundlinjen viser at Mobilio kun er interesseret i at sælge telefoner - IKKE servicere.
Fik da det jeg kom efter?
Jeg har købt en SE Experia Arc S.
Det var også den jeg bestilte på hjemmesiden men da jeg fik min ordrebekræftelse var det en SE Experia Arc.
Jeg havde telefonisk kontakt med en medarbejder, der sagde at han nok skulle ændre det, hvorforefter jeg får en mail fra virksomheden (en besvarelse på en mail med spørgsmål om hvordan jeg skulle forholde mig), der fortæller at de ikke kan ændre en ordre der allerede er oprettet. Men det er da ihvertfald lykkedes ham jeg snakkede med i telefonen for i mellemtiden er min SE Experia Arc S kommet ind af døren.
Jeg er fuldt ud tilfreds med mit produkt men jeg tror muligvis at de har en lagerfejl på dette produkt nu, uden de selv ved det. :b
Rigtig dårlig kundeservice
Jeg købte en mobiltelefon hos Mobilio i september 2011. Den blev leveret hurtigt, men siden har jeg kun haft problemer med service fra dem. Min konklusion må være at du kun skal købe hos dem, hvis du er helt sikker på at du køber en mobiltelefon der aldrig går i stykker... Her er min oplevelse af deres kundeservice EFTER køb:
1) efter et stykke tid begyndte knapperne at falde af min telefon. Jeg sendte den ind med RMA-registering osv. Hørte intet et stykke tid, og tjekkede RMA-status på sitet, men der stod intet. Så fik jeg pludselig telefon med posten, smidt ind i en kuvert uden nogen form for følgeseddel el.lign. Men dog med knapper på.
2) efter endnu et stykke tid, kan jeg pludselig ikke ringe op til andre fra min telefon fra min standard sim-kort og ingen sim-kort virker i den. Så jeg laver ny RMA-registering og sender tlf ind igen. Igen går der et stykke tid, ingen info i deres online system, indtil jeg igen pludselig en da modtager telefonen dumpet i en kuvert, uden nogen følgeseddel eller andet skriftligt om hvad de har gjort ved telefonen. Fejlen er, kan jeg konstatere, IKKE blevet rettet.
3) Ringer til Mobilio for at klage, der siger at jeg skal tage til deres butik på Amagerbrogade, så de selv kan tjekke der (det er ikke nok at jeg siger fejlen ikke er rettet). Jeg går hjemme på barsel, så bakser mig selv og baby i barnevogen ud til Amager, hvor de tjekker telefonen og selvfølgelig konstatere at den ikke virker. Vil så sende den til reperation og så kan jeg komme til butikken og hente den. Jeg siger at det er rigtig bøvlet for mig at skulle hele vejen gennem byen med en barnevogn, om de ikke kan sende den hjem til mig. Det vil de lidt modvilligt godt gøre, Da jeg kommenterer at de ikke opdaterer RMA-rapporten i forbindelse med reklamation, siger ekspedienten at det "bruger de ikke så meget". Da jeg beder om en følgeseddel, siger han, at det kan han godt bede den eksterne reperatør om (det gør de tydeligvis ikke normalt). Og så siger han det skulle tage ca 1½ uge før reperationen er i orden. Så forlader jeg butikken.
4) Der er nu gået 3 uger. Jeg har intet hørt og ikke modtaget min mobiltelefon. Der står intet under RMA-nummeret på websitet. Hvis man ringer, får man først ventemusik og så besked om at Mobilio har travlt. Ser jeg nogensinde min telefon igen???

Odpowiedź od Telereparation ApS
Super nemt!
Mobillos hjemmeside er nem at finde rundt i. Hurtig levering. Kun 1 dag. For vildt! Desuden er det billigt :c)
møj irriterende
Der er ikke noget mere irriterende end at bestille og betale et produkt og så få en mail efterfølgende om at varen er udsolgt/udgået. Hvis I ikke har varen, så fjern det fra jeres site.

Odpowiedź od Telereparation ApS
God internetbutik
Det var meget hurtig levering. Jeg bestilte en eftermiddag og fik den bestilte vare dagen efter..
Manglende vare
Lidt langsom respons for at fortælle at en vare ikke lige kan skaffes til trods for at varen stod som værende på lager på firmaet´s netshop og bekræftelse nævnte heller ikke noget om manglende vare..
Hurtigt og billigt
Købte min nye mobiltelefon til en god pris. Den kom med posten efter få dage.
En hel igennem ok ekspedition
En hel igennem ok ekspedition, men post Danmark skulle bruge 4 dage til at levrer varen.
God og hurtig information
Varen var ikke på lager som oplyst på webshop, men jeg fik mail om at jeg kunne vente en uge på at den kom, eller få en anden farve. Jeg holdt fast i oprindelig farve, og fem dage efter havde jeg telefonen.
Efter et par uger var der problemer med batteriet som afledede for hurtigt. Jeg skrev til Mobilio og fik svar med det samme. Telefonen blev indleveret til service, jeg fik den tilbage 6 dage efter (uden betaling), og den virker perfekt nu.
Overskuelig hjemmeside
Det har været nemt og hurtigt at bestille og modtage varer fra Mobilio. Kan anbefales
Ingen problemer
Bestilte 2 ladere til Samsung Galaxy Xcover en torsdag. Posten kom med dem om mandagen, så kunne første hente dem om tirsdagen
Anders
De fem stjerner er midlertidige. Levering var hurtig og uden problemer. At der så er et problem med telefonen (Nokia Lumina 800) er jo ikke Mobilios skyld.
Udfra hvad jeg har læst af anmeldelser, er jeg nu spændt på hvordan deres RMA system fungerer og rette nedad i anmeldelsen hvis det bliver nødvendigt.
Fuld tilfredshed
Modtog produktet 2 dage efter bestilling, Varen var som beskrevet. Absolut tilfreds med både pris og levering.
Hurtig levering...men
Valgte Mobilio da de havde den ubetinget bedste pris på den ønskede telefon. Superhurtig levering allerede formiddagen efter bestilling. Sluttede historien her, ville det have fem stjerne med pil op.
Desværre viste det sig, at telefonen havde demo/forhandlersoftware. Sendte efter aftale telefonen tilbage og var telefonisk blevet lovet, at man ville sende ny med det samme, den anden kom retur. Der gik dog nogle dage før den nye telefon blev sendt.
Det skal siges, at Mobilio har været meget høflige og hjælpsomme hele vejen, men telefonen burde slf. have været i orden fra starten